Gość: ASIA IP: *.pkobp.pl 08.09.03, 13:27 Dziewczyny Pomocy. Co zrobić, żeby roje tego dziadostwa przestały latać po domu ??? Odkurzanie nie pomaga. Może macie jakieś sprawdzone metody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loko Re: plaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:30 Zacznij od umycia się. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: plaga 08.09.03, 13:33 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Dziewczyny Pomocy. > Co zrobić, żeby roje tego dziadostwa przestały latać po domu ??? > Odkurzanie nie pomaga. Może macie jakieś sprawdzone metody. Ale jakie dziadostwo Ci tam lata ? Skoro lata to czemu odkurzasz ? I w ogole co to za owady czy jakie tam inne ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: plaga 08.09.03, 13:54 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Dziewczyny Pomocy. > Co zrobić, żeby roje tego dziadostwa przestały latać po domu ??? > Odkurzanie nie pomaga. Może macie jakieś sprawdzone metody. Co to za plaga? Szrańcza? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: plaga 08.09.03, 14:09 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Dziewczyny Pomocy. > Co zrobić, żeby roje tego dziadostwa przestały latać po domu ??? > Odkurzanie nie pomaga. Może macie jakieś sprawdzone metody. To są skutki poligamii. Plecam jednego partnera. Można załatwić go w razie czego zwykłą packą na muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: plaga 08.09.03, 14:24 pajdeczka napisała: > To są skutki poligamii. Plecam jednego partnera. Można załatwić go w razie > czego zwykłą packą na muchy. buehehehehe, dobre, dobre! wyobraziłam sobie stada facetów w bokserkach miotających sioę bezładnie po domu :D a pytanie do Asi: co ci lata po domu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: plaga 08.09.03, 14:37 soczewica napisała: > > > a pytanie do Asi: co ci lata po domu? :))) > No jak to co - ptaszki bez bokserków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: plaga IP: *.pkobp.pl 08.09.03, 14:40 Jak to nie wiecie??? Oczywiście miałam na myśli muszki owocówki. Przecież one są wszędzie.Użyłam zamierzonego skrótu myślowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: plaga 08.09.03, 14:43 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Jak to nie wiecie??? Oczywiście miałam na myśli muszki owocówki. Przecież one > są wszędzie.Użyłam zamierzonego skrótu myślowego. Jak mieliśmy wiedzieć? U nas szerszenie latają... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: plaga 08.09.03, 14:47 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Jak to nie wiecie??? Oczywiście miałam na myśli muszki owocówki. Przecież one > są wszędzie.Użyłam zamierzonego skrótu myślowego. One się lęgną w owocach, a nie w kurzu (wspomniałaś coś o odkurzaniu). Należy codziennie przeglądać owoce i wyrzucać zgniłki, no i opróżniać regularnie pojemnik na śmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica wobec muszek.. 08.09.03, 14:49 Gość portalu: ASIA napisał(a): > Jak to nie wiecie??? Oczywiście miałam na myśli muszki owocówki. Przecież one > są wszędzie.Użyłam zamierzonego skrótu myślowego. a, BORYYNA! :) usuń im sprzed nosa wszelakie leżące na wierzchu owoce, kompoty - całe jedzenie ogólnie. i przewietrz mieszkanie. solidnie. ewentualnie - możesz je polubić, i przeprowadzać doświadczenia na prawo dziedziczenia.. coś mi się kołacze z lekcji biologii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he...he... Re: wobec muszek.. IP: 195.193.202.* 08.09.03, 16:25 No to pieknie, z Bogu ducha winnych muszek owocowych zrobilyscie juz, drogie Panie, chmary ptaszkow latajacych po domu (bez bokserek). Az mi sie komputer oplul ze smiechu... he...he... Odpowiedz Link Zgłoś