tralalumpek 08.09.03, 15:42 nie chce mi sie dzisiaj pracowac przyszlam do biura w poludnie ale i tak dalej baki zbijam musze sie jakos zmotywowac zeby sie zabrac do pracy nie wiem tylko za bardzo czym sie moge podniesc na wyzyny wlasciwej motywacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: przerwa w pracy... 09.09.03, 00:28 Chyba jedynie wizja utraty pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: przerwa w pracy... 09.09.03, 00:29 a gdzie ty mieszkasz? na drugiej pułkuli? czy masz taki system pracy, że do północy? :) ciekawska soczewica Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przerwa w pracy... 09.09.03, 09:06 soczewica napisała: > a gdzie ty mieszkasz? na drugiej pułkuli? czy masz taki system pracy, że do > północy? :) > > ciekawska soczewica > mam nienormowany system pracy, jezeli nie mam zebran, semi czy innych zajec to marchewka kiedy swoja prace zrobie a to jest czasem zabojcze wlasnie wlaczylam kompa zeby sobie przygotowac cos co mi jest na 12.00 potrzebna i co robie? pijac kawke w domciu forumuje.... nic tylko bat ..... Odpowiedz Link Zgłoś