Dodaj do ulubionych

Depilacja okolic bikini

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 15:03
Wydepilowałam sobie okolice bikini (i trochę więcej), przez dwa tygodnie było
ślicznie i gładziutko, ale teraz pojawiają się paskudne czarne kropki, a
włoski, zamiast wyrastać (usunęłoby się je pęsetą i tyle), to wrastają i
tworzą brzydkie pryszcze. Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Depilacja okolic bikini IP: 213.216.66.* 09.09.03, 15:05
      Gość portalu: Hmm? napisał(a):

> Wydepilowałam sobie okolice bikini (i trochę więcej), przez dwa tygodnie było
      > ślicznie i gładziutko, ale teraz pojawiają się paskudne czarne kropki, a
      > włoski, zamiast wyrastać (usunęłoby się je pęsetą i tyle), to wrastają i
      > tworzą brzydkie pryszcze. Co robić?

wyciąć skórę na pół centymetra wgłąb. jabyś pomniejszała sobie biust to w sam
      raz zostanie ci troche zbędnej i w dodatku niewłochatej

5040
      • Gość: asasasa Re: Depilacja okolic bikini IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 15:11
        odczekac:( smarowac grubo kremem..
    • Gość: motylek Re: Depilacja okolic bikini IP: 195.145.215.* 09.09.03, 15:15
      Hej

tez mialam taki problem. Wyrywalam peseta, gdyz efekt byl dlugotrwaly, niestety
      zdaza sie, ze wloski wrastaja i pojawia sie stan zapalny. Probowalam
      wszystkiego kremow, golenia, ale efekty nie byly najlepsze. W koncu
      zdecydowalam sie na depilacje laserowa, bolalo jak cholera, ale....po 3
      zabiegach pozbylam sie wloskow, takze tych wrosnietych, wprawdzie gdzieniegdzie
      pojawia sie czarny, krnabrny wlosek, ale potraktuje go golarka i po klopocie,
      staram sie juz nie wyrywac.
      Pozdrawiam
      • Gość: Anka Re: Depilacja okolic bikini IP: 57.67.23.* 09.09.03, 17:24
        Też mam taki problem, i również na łydkach. Wyrywałam, wrastały, pojawiały sie
        stany zapalne. Z leczenia dermatologicznego, stosowałam rózne maści, nie wiele
        pomagały. najlepszy efekt daje codzienny peeling (ostra rękawiczka i
        gruboziarnisty peeling eris) i smarowanie Xerial 30- taka maść zmiekczająca
        skórę, dzięki czemu włoskom łatwiej się przebić i nie wrastają. Koszt Xerialu-
        ok. 50 zł duża 100ml tubka. Sa też 50 ml, ale kosztują ok. 35 zł.Od roku walcze
        z tym dermatologicznie,i nie pojawiają się już nowe stany zapalne i wrastanie,
        ale wszystko jest tylko doraźne. Zdecydowałam się już na depilację laserową.
        Boli, ale nie tak bardzo, można poprosić o znieczulenie.
        Powodzenia.
        • Gość: Marlena Re: Depilacja okolic bikini IP: *.dial.proxad.net 09.09.03, 18:06
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> gruboziarnisty peeling eris) i smarowanie Xerial 30- taka maść zmiekczająca
          . Zdecydowałam się już na depilację laserową.
          > Boli, ale nie tak bardzo, można poprosić o znieczulenie.
          > Powodzenia.

Czesc, tez mysle, ze laser to najlepsze wyjscie, sama sie "uzeram" z krostkami
          i stanami zapalnymi.. ale ile kosztuje taki zabieg?
      • Gość: chetna Re: Depilacja okolic bikini IP: *.pekao.com.pl 09.09.03, 18:03
        Polecisz jakis konkretny zaklad? bylabym wdzieczna bardzo (planuje tez taki
        zabieg ale boje sie w pierwszym-lepszym z ogloszenia).
        Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka