Dodaj do ulubionych

Co masz teraz na sobie? ;>

26.04.08, 19:49
Ale nie pytam o bieliznę bądź jej brak. ;)

Ja mam T-shirt we wszystkich kolorach tęczy zrobiony metodą batik z pacyfką i
serduszkiem:), szarą arafatkę i różowe dresy. ;P;D

Stąd pomysł na wątek. ;P
Obserwuj wątek
    • 2szarozielone Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:51
      Czarny T-shirt zespołu mojego faceta, w którym do ludzi nie wyjdę, ale po domu
      noszę. Obcisłe pomarańczowo-brązowe spodnie dresowe. Różową gumkę do włosów.
      Wyjątkowo niewyjściowa jestem :)
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:53
        > Wyjątkowo niewyjściowa jestem :)

Jak my wszyscy pewnie. ;P
        • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:00
          Moja ciocia arystokratka mawia, że trzeba zawsze wyglądać i
          zachowywać się tak, jakby ktoś nas obserwował. Więc ja zawsze
          wyglądam tak, że Keanu Reeves mógłby wpadać za moment :)
          PS Czy dodałam, że spodnie są ufaflunione nieokreśloną białą
          substancją na kolanie?
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:02
            > PS Czy dodałam, że spodnie są ufaflunione nieokreśloną białą
            > substancją na kolanie?

Ja mam z tego co wiem bardzo podobne geny do Twoich i dlatego zawsze wyglądam
            tak jak TY. Substancji na mnie pełno. ;D
            • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:03
              I rozporek w spodniach mam zepsuty.
              Ha, co ty na to?
              • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:09
                Na forum lepiej się nie licytujmy. ;)
                Stracimy raz na zawsze swój forumowy image. ;)
            • hajdamaka Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 13:44
              avital84 napisała:

> > PS Czy dodałam, że spodnie są ufaflunione nieokreśloną białą
              > > substancją na kolanie?

> Ja mam z tego co wiem bardzo podobne geny do Twoich i dlatego
              zawsze wyglądam
              > tak jak TY. Substancji na mnie pełno. ;D

Białej, przyschnętej?? ;)
          • 2szarozielone Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:04
            Ja niestety myślę, że po tygodniu mieszkania z Keanu powróciłabym do zwyczaju
            noszenia dresików i głupich T-shirtów :) Cholernie sobie wygodę cenię.
            • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:12
              Polecam takie dresiki z kreskowkami na pupie :-). Podobno kreskowki lubia byc
              glaskane ;-).
          • 2szarozielone Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:05
            a skąd wzięłaś ciocię arystokratkę? ja też chcę :)
            • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:10
              Ah, to skąplikowane. Moja praprababka była hrabiną Prądzyńską z
              Działyńskich. Ale moja prababka zakochała się w stajennym i wyszła
              za niego za mąż i została wydziedziczona, a praprababka rzuciła na
              nią klątwę. Natomiast moja ciocia-arystokratka pochodzi z tej
              niewydziedziczonej gałęzi.
              Ale nie chciałabyś jej mieć. Strasznie wredne babsko.
              • 2szarozielone Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:11
                a no to już nie chcę w takim razie :)
    • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:51

Hmm no to ja też się pójdę przebrać, zanim odpiszę. :-P
      Bo na razie mam na sobie bluzę i dżinsy pęknięte na tyłku. ;-)
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:53
        Ja nie jestem przebrana, chociaż wiem, że jak z balu przebierańców wyglądam.
        Chłopak mojej siostry spojrzał się na mnie ze zdziwieniem, a miała wtedy jeansy
        zamiast dresów. ;)

A ta Twoja dziurka jest urocza. :)
        • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:55

Ehh żeby to była dziurka.
          To porządne pęknięcie, cały tyłek mi widać. ;-)
          Ale niezły jest, zatem nie wstydzę się tak paradować. ;-)
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:56
            A mejteczki w kropeczki masz? :)
          • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:06
            kitek_maly napisała:

>
            > Ehh żeby to była dziurka.
            > To porządne pęknięcie, cały tyłek mi widać. ;-)
            > Ale niezły jest, zatem nie wstydzę się tak paradować. ;-)

tzw. spodnie easy access :]
            • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:07

Coś w ten deseń.
              I brak stanika, coby niepotrzebnie czasu nie tracić, w razie czego
              cuś. ;-)
              • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:08
                zawsze zwarta i gotowa? :]
                • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:09

Pełna gotowość.
                  I co z tego?.. :-(
                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:11
                    a może przystojny sąsiad akurat zapuka do drzwi pod pretekstem pożyczenia cukru?
                    nie przewidzisz przyszłości...
                    • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:13

Ehh nie widziałam ani jednego przytojnego faceta w moim bloku.
                      A dziś dokonałam odkrycia, że jeden z sąsiadów z mojego piętra ma
                      piersi co najmniej wielkości moich. ;-) Uwierz mi, nie ma w czym
                      wybierać.

• wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:14
                        hmmm... kurcze... to gdzie Ci przystojni faceci? czyżbym tylko ja się ostał? :P
                        • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:15

Ani chybi, tylko Ty. ;-)
                          I do tego zajęty...

• wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:16
                            ...mogę ewentualnie dać się sklonować
                            • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:17

Dobra!
                              Albo nie, jeszcze chwila.
                              Czy jesteś blondynem? :->
                              • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:18
                                Nie, brunetem. I to dość ciemnym
                                • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:19

Łeeeeee. :-(
                                  To ja dziękuję.
                                  Ale Avi może się skusi, ona z kolei nie gustuje w blondynach.
                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:20
                                    nie to nie :)
                                    • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:23

Hmm a mogę się jeszcze zastanowić?
                                      Potrzebuję jednak więcej szczegółów znać.
                                      Kolor oczu np. ;-)
                                      • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:24
                                        piwne, 85kg, 185cm, a inne wymiary to nie na forum publicznym :P
                                        • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:25

Hmmm to już brzmi zdecydowanie ciekawie. :-)

• avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:25
                                          Ale ciacho!!! Hehehehe...

A profanator tygodnia tu nie pobył, a tak szybko się obnażył. ;D
                                          • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:26
                                            w sprzyjających warunkach szybko się otwieram :)
                                            • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:27
                                              Znaczy się jesteś łatwy w obsłudze? ;D
                                              • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:28
                                                jeżeli przeczytałaś instrukcję to na pewno byś sobie poradziła :)
                                                • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:30

Ojej, sam fakt istnienia instrukcji świadczy, że to nie jest tak hop
                                                  siup. ;-)

• avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:31
                                                    Długodystansowiec? :)
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:32
                                                    elastyczny - w zależności od potrzeb
                                                • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:30
                                                  Ja nigdy nie czytam instrukcji. Mam talent wrodzony. ;D
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:31
                                                    niewątpliwie :)
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:33
                                                    Pamiętaj tylko, że to nie jest czat erotyczny.
                                                    Obecność moja i Kitka o niczym nie świadczy. ;)
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:34
                                                    ależ pamiętam :)
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:36
                                                    To dobrze. Znaczy, że jeszcze nie jesteś w wieku, w którym występują problemy z
                                                    pamięcią. ;) Nie mamy, więc już tylko jednej informacji. ;D
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:37
                                                    jakiej?
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:41
                                                    Numeru stopy! ;P

I IQ. ;)
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:48

> Numeru stopy! ;P
                                                    >
                                                    > I IQ. ;)

Oraz zasobności konta. ;-)

• wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:50
                                                    to już 3 informacje, a pewnie jeszcze parę(naście) by się znalazło :)
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:52
                                                    Twój opis pasuje do Michała Żebrowskiego. ;P
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:54
                                                    jestem młodszy od niego :)
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:55
                                                    Łeeeee...to za młody jesteś. ;)

To w jakim przedziale pięcioletnim się mieścisz?
                                                    Będę wiedziała czy patrzeć na Ciebie z góry. ;P
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:57
                                                    wieku nie zdradzę :)
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:59
                                                    30stka jak nic. ;)
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:00
                                                    może tak, może nie :)
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:45

> Pamiętaj tylko, że to nie jest czat erotyczny.
                                                    > Obecność moja i Kitka o niczym nie świadczy. ;)

Zwłaszcza obecność Kitka, który ma dziś dzień pod psem. :-[
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:46
                                                    Avik też średni. Tylko dobrze udaje. ;)
                                                    Zresztą sama wiesz o co kaman. ;)

A co się stało Kitku?
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:49

> A co się stało Kitku?

Nic konkretnego.
                                                    No ale zaraz pewnie po raz czwarty się dzisiaj popłaczę. :-(
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:51
                                                    ciepła kąpiel, lampka wina, muzyka klasyczna albo dobra książka - może podziała
                                                    relaksująco?
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:53

> ciepła kąpiel, lampka wina, muzyka klasyczna albo dobra książka -
                                                    może podziała
                                                    > relaksująco?

Nie mam wanny. :-((((

• wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:54
                                                    najpierw ciepły prysznic w takim razie, a cała reszta w łóżeczku...
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:52
                                                    Nie płakaj. :(

<przytulam>
                                                  • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:54
                                                    Kurde. Czuje te przekleta bezradnosc.
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:57
                                                    mam tak samo za każdym razem kiedy kobiety płaczą 'bez konkretnego powodu' - nie
                                                    ma przyczyny którą dałoby się zneutralizować
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:58
                                                    Zawsze jest powód. ;)
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:59
                                                    to po co wmawiać innym, że nie ma?
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:01
                                                    Jeżeli mówi się, że nie ma to albo Ty jesteś powodem albo po prostu nie chce się
                                                    o tym rozmawiać.
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:01

> to po co wmawiać innym, że nie ma?

A co Ci to da, jak Ci powiem, że męczy mnie to, że mi się życie
                                                    rozlazło na wszystkie strony i posklejać go nie mogę? :-(
                                                  • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:03
                                                    w tym przypadku to akurat nic - mogę jedynie starać się podnieść Cię na duchu -
                                                    ale są takie sytuacje, kiedy ta wiedza się przydaje
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:06

Dziękuję.
                                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:06
                                                    Najciemniej jest tuż przed wschodem słońca Kitek. :)
                                  • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:23
                                    Wolę blondynki, to fakt. ;)
                          • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:21
                            Pardąsik, jest jeszcze Paweł. Ja naprawdę mam przeczucie, że on jest
                            przystojny.
                            • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:22

:-)
                              Ale Paweł ze mną nie rozmawia.
                              Więc biorę co dają. ;-)
                              • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:42
                                Ojej, czy sa tu jakies inne Pawly?
                                • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:48
                                  Na to licze, bo inaczej mi sie dostanie, ze sie nie odzywam :-).
                                  No, ale to o przystojnych mialo byc. Wiec na pewno to jakis inny :P.
                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:50

Z tego co wiem, jest tu kilku Pawłów, ale jeśli nadążam, to Elucha
                                    mówiła o Tobie.

• pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:55
                                      Ale Ty nie mowilas o mnie w kwestii nieodzywania sie, prawda? ;-)
                                      • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:59

Mówiłam o Tobie, ale w takiej kwestii, że aktualnie rozmawiam z
                                        Profanem a nie Tobą.

• pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:05
                                          Jak to ze mna nie rozmawiasz jak rozmawiasz? :>
                                          • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:08

Ale chodziło mi o to, że wcześniej nie a ona mi wyskakuje z Tobą. :-(

• eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:18
                                              Ja z nim nigdzie nie wyskakiwałam...
                                              • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:47

Wyskoczyłaś. Napisałaś, że ekskjuzmi i że Paweł jest przystojny. :-)
                                                I tylko to miałam na myśli.
                                                • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:51
                                                  A myślałam, że mówiłaś o jakimś wyskoczeniu do kina czy na jazdę
                                                  próbną Opla Astry ;)
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:52

Nie, nie.
                                                    Tego wtedy jeszcze nie mieliście w planach. :-P
                                                    Mówiłam o wzywaniu jego imienia.
                                                  • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:59
                                                    Ale jak widać nie wzywałam nadaremno...
                                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 00:03

Trzeba przyznać.
                                                    Plan wypalił. :-P

• eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:48
                                  Nie.
                                  • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:51
                                    Hmm, to skad niby ten wniosek? ;-).
                                    Ktora literka lub cyferka mego nicku tak na Ciebie dziala? ;-).
                                    • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:58
                                      Wszystkie cyferki.
                                      1 - sugeruje wzrost, 9 - kusi i nęci, 4 - wskazuje wysportowanie, a
                                      0 - że lubisz psy.
                                      A serio mówiąc, tak fajnie piszesz, a człowiek jest przystojny przez
                                      to co i jak mówi... Tak mi się wydaje i sprawdziłam to w praktyce,
                                      że nawet przecietnie atrakcyjny człowiek w rozmowie może stać się
                                      niezwykle interesujący. Matko, jakie ja głupoty pieprzę. Wybacz :)
                                      • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:01
                                        Czyli na moj maly rozumek jestem srednio atrakcyjny, ale mam zadatki na wiecej? :D

PS. Psy lubie ;-).
                                        • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:08
                                          Nie. Fajnie się z tobą gada - to jest jedna rzecz.
                                          A zupełnie inna to to, że wydaje mi się, że jesteś przystojny, ale
                                          nie wiem, skąd mam tę wiedzę. Może dlatego, że jedyny Paweł jakiego
                                          znałam w życiu w realu, był bardzo interesujacy i intrygujący.
                                          • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:03
                                            No tak. To by w takim razie wyjasnialo. Nie myslisz o mnie, myslisz o tamtym
                                            Pawle :D.

PS. Nie wierz Avi. Jej slowa w tym temacie nie sa poparte czynami ;-).
                                            • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:13
                                              Ty mi nie będziesz wmawiał, o kim ja myślę ;) Myślę o tobie.
                                              Normalnie cię widzę jak klikasz w klawiaturę ;)
                                              • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:18
                                                Hmmm. Kurcze. A ja taki nieuczesany ;-).
                                                • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:34
                                                  Oj, zapędziłam się nieco. Zaraz mnie wrobią w jakiś seks astralny ;)
                                                  • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:40
                                                    Jak cos to mam caly zapas gumek ;-).
                                                  • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:45
                                                    Suuuuper.... Nie dość, że przystojny, to jeszcze przewidujący :)
                                                  • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:50
                                                    Nie bardzo, bo Opla Astra nie mam :-(. To jak my ten astralny bedziemy uprawiac?
                                                  • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:53
                                                    Oj, są chyba jakieś wypożyczalnie samochodów, co nie? Albo se
                                                    weźmiemy z salonu na jazdę próbną...
                                                  • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:08
                                                    Ale bedzie jazda :D Ale wiesz, ze zeby dobrze wyprobowac to trzeba duuuzo prob
                                                    przeprowadzic? ;-).
                                                  • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 23:30
                                                    Tym mnie nie odstraszysz. Wręcz przeciwnie ;)
                            • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:22
                              Hehehe...podlukałam mały flircik w wątku obok. ;)
                              Jestem specem od swatania. ;D
                              • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:24

A mnie z nikim nie chciałaś wyswatać. :-(

• avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:26
                                  Ty sobie Kitku sama dobrze radzisz. ;)
                                  • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:27

Nie. :-(

• avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:28
                                      No dobra. Kim tu Cię postraszyć...hmmm...let me think. ;)

Najwspanialszy jest całkiem wspaniały. ;)
                                      • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:29

:-(
                                        czy wspominałam już, że mam dziś paskudny humor?
                                        • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:32
                                          Eeee, nie mam. Dziś mam fajny. ;)
                                          Postraszyć to bym Cię mogła takim panem na J. ;)
                                          A wspaniały naprawdę jest fajny, ale ma żonę. ;)

A może Wiarus? :) On Cię chyba lubi. ;>
                                          • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:33

Pisałam o tym, że ja mam niefajny. :-(
                                            • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:34
                                              Na pewno rozumienie tekstu na teście z Deloitte poszło mi wspaniale. ;)
                                              A poczemu? :(
                              • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:29
                                A kto z kim, kto z kim?
                                • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:32
                                  No Ty z panem przystojnym. ;)
                                  • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:38
                                    Coś ty sobie wymyśliła? Dobrze, że on tego nie czyta...
                                    • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:41
                                      Ale się nie czerwień. ;)
                                      Spoko, on jest wyluzowany i ma poczucie humoru. ;)
                                      • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:47
                                        No i masz... Trafił do wątku i już wie, że na moje wyczucie to jest
                                        przystojny ;) I zaraz twoje bzdury przeczyta.
                                        • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:54
                                          :))) Mówiłam, że jestem niezłą swatką? ;)
                                          • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:01
                                            Ty gupi pacan jesteś, a nie swatka. Nie wiem gdzieś ty w ogóle jakiś
                                            flirt zobaczyła...
                                            Czemu ja w ogóle w realu mam opinię osoby, która flirtuje ciągle i
                                            kokietuje... Kurna, przecież ja jestem bardzo nieśmiała...
    • eluch_a Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:52
      Czarne spodnie z takiego jakby streczu z domieszką czegoś, pod
      spodem majty białe w taki niebieski łowicki wzorek, a na górze
      niebieski stanik i niebieską koszulkę z zielonym kwiatkiem
      wyhaftowanym ręcznie przez babcię. A na głowie czerwona opaska.
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:55
        Właśnie. Zapomniałam o majtach.
        Czekaj sprawdzę. ;)

No więc majty mam koronkowe w kolorze żółtym ale obszyte różową koronką. Pasują
        do całości nie ma co. ;)
        • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:56

> No więc majty mam koronkowe w kolorze żółtym ale obszyte różową
          koronką. Pasują
          > do całości nie ma co. ;)

Łee to ja tam mam wyjątkowo nudno. ;-)
          Białe gładkie majty, ale za nie mam stanika. :-P
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:59
            Ja zazwyczaj nie mam, a teraz mam. Beżowy, ale taki ślicznawy i cycuszki mi się
            w nim pięknie układają. <LOL> ;P

Dobrze, że nie stringi z paskiem. ;)
    • jevettasteel Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:53
      Czarno białą krótka sukienke w kropki z podwyzszonym stanem :o)
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:55
        Ja to taką na weselu miałam. ;))
        • jevettasteel Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:02
          :o) eee chyba nie taka :o)
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:03
            Ale podobna. ;)
    • virtual_woman Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:56
      Czarna obcisła koszulka na ramiączkach, czarne spodnie ;) do tego
      dwa rozluzowane warkoczyki, prawie jak pokahontas czy jak jej tam :D
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:57
        Wyglądasz zbyt wyjściowo. ;)
        • virtual_woman Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:01
          No coś Ty ;)) Mam dwie różne frotki :D
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:02
            Jacykow byłby zachwycony. ;)
    • mala_milusmak Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:56
      Ja pewnie jak większość jestem "po domowemu" czyli dresik i ciepłe kapciuszki, a przy mnie obowiązkowo kubeczek z herbatką ;)
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 19:58
        Przypomniałam sobie o herbacie. :)
        A w jakim kolorze masz dresik? :)
        • mala_milusmak Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:00
          dresik granatowy ;) najmodniejszy w domowym zaciszu ;)
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:03
            Teraz właśnie granat jest chyba bardzo na czasie. :)
            • kitek_maly Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:05

O, ja mam na sobie bluzę granatową. :-)
              Z takiego milusiego materiału.
              A i tak nikt nie chce się do mnie przytulać. :-(
            • mala_milusmak Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:06
              Na szczęście nawet jakbym była w najmniej modnym kolorze to ściany mnie nie skrytykują :P Brak uczesania też chyba niekomu nie przeszkadza :D
            • 2szarozielone granat? 26.04.08, 20:06
              JamesBond/ To twarda sztuka/ Nawet jak miał granat w bucie/ To mu tylko dziurę w
              skarpecie wyrwało
    • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:00
      owce, only ;)
      ja przelotem sie udzielam i szykuje na impreze wiec jestem
      usprawiedliwiona. Chyba :/
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:05
        Dobrze, że nie sprzątasz właśnie nago. ;)
        • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:11
          ja raczej nie sprzatam i za rada tutejszego "Foruma" robie przeciag
          i kurz rzeczywiscie znika;)
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:14
            A który to taki pomysłowy? ;D
            • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:36
              tak na szybko trudno mi znalezc ten watek ale wydaje mi sie, ze
              Widok albo Naj :)
              jezeli obrazilam tych Panow to przepraszam. Wszak Oni moze
              sprzataja :)
      • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:19
        > owce, only ;)
        > ja przelotem sie udzielam i szykuje na impreze wiec jestem
        > usprawiedliwiona. Chyba :/

Tokarnia? :>
        • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:32
          hmmm... trafiles ale trudno sie pomylic obstawiajac 1 z 3 ;)
          pierwszy raz od czterech lat wiec obawiam sie czy jeszcze potrafie...
          Tanczyc, oczywiscie :)
          Dobry wieczor, milo Cie widziec :)
          • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:49
            Dobry wieczor :-)
            Och, to szkoda, ze czeka mnie uroczy wieczor z praca, bo az bym wyskoczyl do
            Tokarni rowniez ;-)

Ja o tej Tokarni, bo ostatnio jakis plakat widzialem ;-).

No i wiesz, ja nie licze tylko do 3. Katowice calkiem blisko, a Spiz rzadzi ;-).
            • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:26
              Nie smialabym sugerowac,ze liczysz tylko do 3; mialam na mysli nasza
              metropolie ;)
              No i szkoda wielka, ze oddajesz sie pracy - skoro nocna to niech
              bedzie owocna :)
              • pawel1940 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 07:43
                I jak tam? Glowa boli? ;-)
                • effica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 12:03
                  Mła? ;) boli wszystkich tylko nie mnie; kierowca bylam :)
                  zaluje bo teraz tylko rower i ja - cala "zmeczona" reszta jest
                  milczeniem ;)
                  ale pogoda super wiec nie bede narzekac :)
                  A Twoj plan wykonany?
    • markus.kembi Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:03
      Od dawna chciałem kogoś spytać, a nie miałem kogo: czy tzw. "arafatka" to rodzaj
      manifestacji politycznej (poparcia dla Hamasu)?
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:07
        Ja na ulicę tak nie wychodzę. ;)
        To tak naprawdę nie jest arafatka ale szmatka zawiązana jak arafatka albo raczej
        chusta. ;) Po domu wszystko dozwolone. :)

A odpowiadając na pytanie to sądzę, że nie. Sęk w tym, że ludzie noszący
        arafatki zazwyczaj noszą je sobie ot tak, bo są modne. A modne są. Nie sądzę, że
        jest to równoznaczne z poparciem dla Hamasu. Moje koleżanki noszą arafatki i
        raczej nie podeszłyby pod taką definicje. :)
        • markus.kembi Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:16
          Niektórzy noszą T-shirty z podobizną El Che albo nawet Lenina, bo to "modne". To trochę przegięcie, ale już na przykład, modna ostatnio w niektórych krajach, czerwona gwiazda, to rzeczywiście teraz tylko gwiazda, taka sama jak np. w logo Heinekena. A "arafatka" to w sumie też przecież tylko chusta, w krajach arabskich takie noszą, w Polsce też była kiedyś tradycja noszenia chust, osobliwie wśród pań, tylko były to chusty trochę inne. Do dzisiaj na wsi można spotkać starsze panie w chustach :-)

Wracając do pytania: normalnie, jak zawsze, ubrany jestem po domu w sprany, porozciągany T-shirt bez żadnych oznaczeń i krótkie spodenki z takiego czegoś szeleszczącego (chyba nylon).
    • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:04
      avital84 napisała:

> Ale nie pytam o bieliznę bądź jej brak. ;)

A ja nic poza tym nie mam na sobie - czyli w pewnym sensie jestem nagi? [ale o
      tym też miało nie być... :| ]
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:08
        Bardzo ciekawie. :)
        No to jak wygląda ta Twoja bielizna? ;>
        • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:10
          luźne bokserki, czarne z białymi cieniutkimi pionowymi kreseczkami... ot takie
          zwykłe :)
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:11
            Dlaczego polscy panowie nie noszą obcisłych bokserek? :)
            • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:13
              obcisłe też mam... ale wybór padł akurat na te - pierwsze pod ręką po sięgnięciu
              do szuflady... poza tym ON też musi czasem poczuć się swobodnie :]
              • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:14
                A jak Onego nazywasz? ;D hehehe
                • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:15
                  Wacław, zawsze do usług :P
    • zoofka Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:09
      zielone bojówki moro i czarną koszulkę. A na stopach obrzydliwe różowe baletki
      podomkowe :)
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:12
        Bojowa dziewczyna z Ciebie. ;)
    • nekomimimode Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:09
      super! strój w moim stylu!
      ja mam zieloną bluzkę , zielony łańcuch szerokie dżinsy i palczaste
      zielono różowe skarpety z hellokitty :D
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:12
        A ten łańcuch? Opisz, bo nie mogę sobie wyobrazić. ;D
        • nekomimimode Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:20
          taki łańcuch na szyji z plastikowych dużych zielonych oczek na
          przemian z oczkami z łańcuszka
    • demonii.larua Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:11
      Sztruksy za duże o dwa numery, ciągle zjeżdżające z tyłka:/
      I szarą bluzkę z odpowiednim widokiem na zawartość podbluzkową :D mąż do domu
      wrócił, to trzeba poszczuć troszku :)))
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:13
        No to dobrałaś się z Kitkiem, bo ona też pupę pokazuje tyle, że przez dziurkę. :)
    • liselle Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:43
      Niebieską sukienkę :)
    • wawak1 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:56
      Przepocone spodenki i mokrą koszulkę. Właśnie wróciłem z biegania.
      • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 20:59
        I zapomniałeś o przepoconych skarpetach. ;)
        • wawak1 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:08
          aż się pomacałem :) Nie, są suche.
          Prawie.
          • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:09
            A prawie robi bardzo dużą różnicę. ;)
            No to marsz pod prysznic a skarpety do kosza na pranie. ;)
            • wawak1 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:13
              Dobrze, mamusiu :)
              • avital84 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:19
                Grzeczny chłopiec. ;)
    • cala_w_kwiatkach Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 21:27
      nowa bluzke z pieknym haftem na ramaczku, ktora byla jeszcze wczoraj
      w oryginalnym bladorózowym kolorze a teraz jest bladoszara:( - efekt
      prania :(, zatem z mega sexi flexi zostala upodlona do
      poziomu 'podomówki' :/
      krotkie granatowe spodenki
      grubasne czarne skarpety :D, bo nie toleruje kapci
      • 8n Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:06
        bluze marcina i bokserki kamila.
        hmm. pewnie by się obrazili.
        • cala_w_kwiatkach Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:19
          ;)
          a majtki barbary :)
          • 8n Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 09:26
            majtki wieczorem? oszalałaś?
    • izabellaz1 Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:29
      Bluzeczka, stringi i drink...tylko nie pamiętam, który z kolei;)))
    • czarna-kamila Re: Co masz teraz na sobie? ;> 26.04.08, 22:36
      ja mam teraz na sobie www.gorset.pl/427,livia-corsetti-natalia-pink.html
      • bura.kocica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:41
        koszulkę z Myszką Miki i napisem IM YOU FAN NUMBER ONE
        i nic poza tym:)
        • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:43
          niiic a niiic? w dolnych partiach też nic? :]
          • bura.kocica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:45
            gumkę mam na włosach:)
            • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:48
              hmmmmmmmmmmmmmmmmmm to w sumie po co ta koszulka z mychą miki? jak swoboda to
              absolutna :]
              • bura.kocica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:51
                nic z tego:)
                miłych snów
                • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:52
                  wzajemnie :)
        • bura.kocica Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:44
          YOUR* of course:)
          • wesoly.profanator Re: Co masz teraz na sobie? ;> 27.04.08, 01:46
            to mało istotne... ale, że tak nic? :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka