tygrysio_misio 03.05.08, 13:54 nawet bym nie zauwazyla ale on powiedzial calkiem powaznie "pierdnalem, ale ze mnie prostak" nievmoglam sie powstrzymac od smiechu i tych czulych uczuc w stylu "jaki on fajny jest,ze potrafi tak zareagowac";] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 13:57 mój umarł i nic nie powiedział, w ogóle nie zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 14:22 jak mój puścił kiedyś to powiedziałam ,że ja w takim razie też się nie będę powstrzymywała- wtedy się przeraził i od tamtej pory nie puszcza. ze niby on moze a ja nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 14:41 dobre;] Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 14:41 To jest podobne do kichania, tylko z tylu. Zalecam w takich wypadkach wypowiedziec "Na zdrowie" Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 14:46 ja mówię " a fe" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 14:47 dokladnie;] duzymvprobleme za to jest przytrzymywanie wsrod ludzi...ja tak robie czalkiem podswiadomie i potem az ciezko z balonikiem wrocic do domu;] Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy "na zdrowie" 14.05.19, 14:55 nereus1 napisał: Zalecam w takich wypadkach wypowiedziec "Na zdrowie" "Na zdrowie" - to mowie, gdy ktos przy mnie beknie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 18:08 jakbym zakladala watek o kazdym baku ktory facet puscil przy mnie, lub ja przy nim, to by mnie juz dawno temu zbanowali. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:45 a ja taka urocza jestem,ze moge psocic ile sie da;] nawet Pascal juz mnie nie banuje;] Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:35 I Ty mi głupie wątki wypominałaś.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:45 za duzo dzis o robieniu kupy piszemy..i dlatego tak mnie naszlo;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:47 mam wrażenie ,że ty to lubisz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:48 robic kupe? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:43 no i...........?????????????????kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:44 wcale mu kosza nie dalam;] Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 03.05.08, 19:43 Fantastycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 04.05.08, 05:06 Kiedyś moja ekswspółlokatorka włazi do kuchni, jedliśmy akurat w kilka osób kolację, i mówi: "Słuchajcie, jakiego śmiesznego SMSa mi Jarek przysłał [jej facet] - Ale sobie klocka zwaliłem. Cały kibel zajął. Jestem o 5 kilo lżejszy." Nie wiedzieliśmy, cóż dziewczęciu odpowiedzieć na temat tego, że podzieliła się z nami tym uroczym SMSem. Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 04.05.08, 09:48 Gratulacje. To oznacza, że Wasz związek osiagnął wyjątkową głębię intymności. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 11.04.19, 15:57 ej co tam u Ciebie?jak studia? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy pytanie nie na czasie. 12.04.19, 16:05 pytaj tera o kariere zawodowa, a moze i naukowa. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 16.04.19, 08:54 A jak myslicie? Jadę z kolegami do Zakopanego samochodem i wiem że nie wytrzymam. To lepiej puścić raz a dobrze czy popuszczać po trochu???? Hę......? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 23.04.19, 12:13 zależy czego się nażresz Odpowiedz Link Zgłoś
akzseinga90 Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 17.04.19, 11:37 Myślę, ze bardzo fajnie zareagował. Niektórzy niestety zachowują się jak świniaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 18.04.19, 20:18 ja miałem dwie wpadki.... jedną na lekcji historii jak pokazywałem granicę rosyjskiego zaboru przed całą klasą a drugą jak uczyłem się małych piersi nowo poznanej koleżanki. To całkiem rozładowało atmosferę...była spięta...chyba miała kompleks małego a tak od razy nabrzmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
mandala91 Re: moj luby kiedyś przy mnie puscił bąka 14.05.19, 12:06 super, ze sie tym podzieliłas xd Odpowiedz Link Zgłoś