wawak1 07.05.08, 23:29 Mówi sie,że na ogół córki są podobne do tatusiów a synowie do mam. A jak jest z Wami? Ja sam jestem taki miszlung, trochę po dziadkach,trochę po tacie, choć najwięcej mam właśnie po mamie (mam podobne rysy twarzy). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:31 jestem podobny do rodzicuw w obecnych czasach dymania kogo popadnie do sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:31 charakterem czy wizualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:39 I tak i tak :) Cechami charakteru, też jestem trochę podobny do mamy, ale nie całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:45 wizualnie zdecydowanie do mamy ;) charakterem też, choć tu trochę od taty mi się dostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:58 A ty jesteś chłopiec czy dziewczynka? Bo trudno mi sie po tym zwierzęcym nicku zorientować :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 00:03 spojrzyj na dół jak odpisujesz ;P dziewczynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:33 Ostatnio od nowopoznanej koleżanki usłyszałam, że z głosu i zachowania jestem podobna do Kasi Nosowskiej. A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:57 I jak sobie tłumaczysz ten fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 00:00 W ogóle sobie nie tłumaczę. Od rana do wieczora głupia chodzę, pewnie po tatusiu :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:24 funny_game napisała: > W ogóle sobie nie tłumaczę. Od rana do wieczora głupia chodzę, pewnie po tatusi > u :P > Po piwie, nie po tatusiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:31 Jak możesz piwo o takie brzydkie rzeczy posądzać??? I Ty, Bru..., Lupusie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:34 funny_game napisała: > Jak możesz piwo o takie brzydkie rzeczy posądzać??? I Ty, Bru..., Lupusie??? > Że jednak wódka? Ale u braci Czechów lepiej łykać piwo, niż wódkę... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:42 Ja wszystko łykałam :D Drinki i to boskie po 8 zł, czy Ty to rozumisz???!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:44 funny_game napisała: > Ja wszystko łykałam :D > Drinki i to boskie po 8 zł, czy Ty to rozumisz???!!! :D > Ja jeżdżę na Słowację na narty. Potrafi być taniej. A w Bułgarii było bardzo taniej. Statler rozumić takie budżetowy eskapady :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:49 No my byliśmy na Słowacji właśnie :) Ale prawie sami Polacy tam, więc się czułam jak w Londynie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:57 funny_game napisała: > No my byliśmy na Słowacji właśnie :) > Ale prawie sami Polacy tam, więc się czułam jak w Londynie :DDD > No to wiesz, czemu lubię tam na narty jeździć :) A w jakich okolicach byliście? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:07 funny_game napisała: > Liptovsky Mikulas :) > Zimą - absolutna bajka. I muszę Ci powiedzieć, że byłaś w jednym z droższych rejonów Sk :D I jeszcze jedno: Jeśli kiedyś tfu,tfu! najdzie Cię na podróż do Zakpanego - bierz azymut na Korbielów, stamtąd na Vita Novą i od Strony Witowa wjeżdżasz bez korków :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:58 funny_game napisała: > Zakopane - NE! :) > I za to Cię lóbiem Mordo Ty Moja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:05 Rumieniec mi poszedł po szylkrecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:20 funny_game napisała: > Rumieniec mi poszedł po szylkrecie :D > a po soczewkach tyż? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:25 Po wszystkim. I jakaś ta zielona mazia też zrumieniona, bo aż paruje :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:38 funny_game napisała: > Po wszystkim. I jakaś ta zielona mazia też zrumieniona, bo aż paruje :D > "Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano worów nie mieć" O to - ło to? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:47 Nie, w żelowych mam żel niebiewski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:48 Do szarzyzny ócz mi pasuje :F Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:00 funny_game napisała: > Do szarzyzny ócz mi pasuje :F > To pewnie taka metaliczna szarzyzna? :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:04 Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:06 Logiczne, druhu, co nie? <sru w plecy> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:14 funny_game napisała: > Logiczne, druhu, co nie? <sru w plecy> > Nielogicznie. Sru powinno być IMHO poniżej pleców. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:18 Jak obiecasz, że oddasz, to się zastanowię, co ja gadam, to oczywiście, że tak :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:20 funny_game napisała: > Jak obiecasz, że oddasz, to się zastanowię, co ja gadam, to oczywiście, że tak > :DDD > Łapa! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:40 funny_game napisała: > Piąsia! :D > Zimna siakaś taka... :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:46 A bo piwo z lodówki wyciągałam na zgodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:48 funny_game napisała: > A bo piwo z lodówki wyciągałam na zgodę ;) > A nie wódkę z zamrażarki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:58 To drugą, chcesz sprawdzić np. pod okiem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:06 funny_game napisała: > To drugą, chcesz sprawdzić np. pod okiem? :D > a nie w okolicach SRU? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:14 Skoro tak lubisz :D Ale za to oddajesz razy pięć! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:18 funny_game napisała: > Skoro tak lubisz :D > > Ale za to oddajesz razy pięć! > Jo łelkom: www.youtube.com/watch?v=02pzDk4d6T0 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:20 Prawdziwy dobry kolega by zaśpiewał piosenkę z 5-10-15 :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:21 funny_game napisała: > Prawdziwy dobry kolega by zaśpiewał piosenkę z 5-10-15 :D > Niem mam kombi na stanie. Ale sa rowery: www.youtube.com/watch?v=DTy3WA0Pq8M Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:27 :)))))))))))))))))) Lubię :) No dobra, to gratis dostaniesz z kolana, mam giest! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:30 funny_game napisała: > :)))))))))))))))))) > > Lubię :) > > No dobra, to gratis dostaniesz z kolana, mam giest! :D > ale że tak?: www.youtube.com/watch?v=vzGYnR0nwNU Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:34 Że tak będziesz śpiewał? Nie, cieniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:44 funny_game napisała: > Że tak będziesz śpiewał? > Nie, cieniej :P > To by musiało być tak: www.youtube.com/watch?v=VgdrNAQ5IjY abo tak: www.youtube.com/watch?v=odWcjo1g9vM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:01 :DDD Faktycznie powinni Ci jutjuba zablokować :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:06 funny_game napisała: > :DDD > > Faktycznie powinni Ci jutjuba zablokować :D > Czasem blokują i nie wiem, czy ten drugi taniec był lepszy, niż ten z death proof :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:09 To Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu" :> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:15 funny_game napisała: > To Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu" :> > Filmu nie widziałem. Ale rekomendacja starczy. Wolę Salmę. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:27 funny_game napisała: > A Salma woli węża ;) > ale nie w kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:34 funny_game napisała: > A masz? :PPP > kieszeń - tak. Węża... też. Ale nie w kieszeni :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:13 funny_game napisała: > Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D > Jak śpiewają utwór Cienkiego Lucka, któren to miał dzban pełen łisky, to może być jakóś metallicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:19 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D > > > > Jak śpiewają utwór Cienkiego Lucka, któren to miał dzban pełen łisky, to może > być jakóś metallicznie :) Jak miał i się nie podzielił, to już go nie ma. Lucka znaczy. Haps! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:21 funny_game napisała: > > Jak miał i się nie podzielił, to już go nie ma. Lucka znaczy. Haps! Podzielił się. Poszli se od niego Franek Zappowski i Gerwazy Moorowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:33 Ostał mu sie jeno Jar of Flies ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:45 funny_game napisała: > Ostał mu sie jeno Jar of Flies ;) > o taki? : www.youtube.com/watch?v=VLA9NZS5vU4 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:47 Raczej taki Alice In Chains :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:49 funny_game napisała: > Raczej taki Alice In Chains :) > > Też mniodny. Ale ponurszy od Czesia :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:52 Bo ja ponury stfur jezdem :) Lubię się bać i płakać, to moje ulubione żelowe lobby :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:07 funny_game napisała: > Bo ja ponury stfur jezdem :) > Lubię się bać i płakać, to moje ulubione żelowe lobby :D > Jak ta posłanka z Pomorza, jak to jej było? I ona też była in chains :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:15 O pilityce to na forum obok, bardzo obok, daleko obok :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:20 funny_game napisała: > O pilityce to na forum obok, bardzo obok, daleko obok :D > a nawet zbok :) Przypomniało mi się. Beata Sawicka. Aż miałem mokro pod telewizorem normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:40 funny_game napisała: > Pfuj... > Czyli: Polskie Forum Ulizanych Jajogłowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:59 funny_game napisała: > Nie, w żelowych mam żel niebiewski ;) > jak w dużopisie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:06 Nie, jak w odświeżaczu do wc :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:14 funny_game napisała: > Nie, jak w odświeżaczu do wc :D > Pierwsze widzę, żeby ktoś odświeżał WC długopisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:20 Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D ŻELOWE! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:22 funny_game napisała: > Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D > ŻELOWE! :D > Może lepiej żelowy monitor? Do WC! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:34 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D > > ŻELOWE! :D > > > Może lepiej żelowy monitor? > Do WC! :D A może wrzucić tam granat? ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby! > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:47 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D > > > ŻELOWE! :D > > > > > Może lepiej żelowy monitor? > > Do WC! :D > > A może wrzucić tam granat? > ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby! > > > > > Ale z nas żele :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:48 lupus76 napisał: > > > > A może wrzucić tam granat? > > ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby! > > > > > > > > > > Ale z nas żele :D > Żelipapą normalnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:50 funny_game napisała: > > > > Żelipapą normalnie ;D > Żele, nie łysole :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:53 Żel mi się samej aż :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:08 funny_game napisała: > Żel mi się samej aż :D > Z brakó ód? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:16 Z brakó lakó czyli zastygłego żeló. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:22 funny_game napisała: > Z brakó lakó czyli zastygłego żeló. > To co, stawiamy łysiny na żel? :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:30 I oczy podpieramy na żelki, juhu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:46 funny_game napisała: > I oczy podpieramy na żelki, juhu! :D > Że jak???? Aaaaaaa juhu. Cóż za ulga :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:02 Masz ulgę na juhu? Ile %? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:07 funny_game napisała: > Masz ulgę na juhu? > Ile %? > yyyyy, nie wiem <włączył skaner> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:15 funny_game napisała: > Co Ty robisz??? > skanuję juhu... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:29 funny_game napisała: > :DDD > I? > i nie wiem, jak wygląda, bo jeszcze żadnego nie zeskanowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:23 funny_game napisała: > Ostatnio od nowopoznanej koleżanki usłyszałam, że z głosu i zachowania jestem > podobna do Kasi Nosowskiej. Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :) > A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo. > Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:32 lupus76 napisał: > Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :) Lekką chrypkę to ja mam prawie zawsze, chyba że się wódki napiję, to głos mi się robi czysty jak łza ;) > > > A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo. > > > Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver? Bardziej do ksenomorfa, niestety ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:36 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :) > > Lekką chrypkę to ja mam prawie zawsze, chyba że się wódki napiję, to głos mi si > ę > robi czysty jak łza ;) > Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłukiwane :D > > > A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo. > > > > > Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver? > > Bardziej do ksenomorfa, niestety ;) > Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak kseno pożerał biednego pieska... ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:43 lupus76 napisał: > Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłukiwane : > D Ja nie mam żadnych syfów w oku, odszczekaj to ;))) > Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak kseno > pożerał biednego pieska... ;) Jesteś tym, co jesz, mawiają :D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:46 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłuki > wane : > > D > > Ja nie mam żadnych syfów w oku, odszczekaj to ;))) > No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :) > > Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak ksen > o > > pożerał biednego pieska... ;) > > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D > YhY. Padliną znaczy się? :D > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:50 lupus76 napisał: > No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :) Ksenomorfs don't cry ;) > > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D > > > YhY. Padliną znaczy się? :D Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :) > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:59 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :) > > Ksenomorfs don't cry ;) > No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D > > > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D > > > > > YhY. Padliną znaczy się? :D > > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :) > Ale one też stają się wówczas padliną :D A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez WWF, a nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:02 lupus76 napisał: > > Ksenomorfs don't cry ;) > > > No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D Norrisa to ja codziennie, zamiast ryby, do sushi używam ;) > > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :) > > > Ale one też stają się wówczas padliną :D Nie, padlina musi paść, zanim wleci! > A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez WWF, a > nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:09 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > > Ksenomorfs don't cry ;) > > > > > No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D > > Norrisa to ja codziennie, zamiast ryby, do sushi używam ;) > i on ci z półobrotu to sushi :D Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D > > > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :) > > > > > Ale one też stają się wówczas padliną :D > > Nie, padlina musi paść, zanim wleci! To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem? > > > A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez > WWF, a > > nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D > > Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma :D Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał? > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:16 lupus76 napisał: > i on ci z półobrotu to sushi :D A ja mu tę nóżkie w locie siek, siek, siek! Jednym pazurkiem, leeeniiiiwieeeee e e e ;) > Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D > > Nie, padlina musi paść, zanim wleci! > > To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem? Nie sypiam z otwartymi oczami :) > > Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma > :D > > Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał? Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:04 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > A ja mu tę nóżkie w locie siek, siek, siek! Jednym pazurkiem, leeeniiiiwieeeee > e > e e ;) > Ja nie o tym. Ja o tym, że on sushi dla Cię :D > > Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D > > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D > Albo PO weekendzie... > > To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem? > > Nie sypiam z otwartymi oczami :) > To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki? Moje kolegi też mieli podobne dylemanty. zordi86.wrzuta.pl/audio/ewyDsiPFHU/mleko-muche_zlap > > Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał > ? > > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD > > > Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:13 lupus76 napisał: > Ja nie o tym. Ja o tym, że on sushi dla Cię :D Niech spada. Skoro już chce się podlizywać, to niech go za mnie sushi ;) > > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D > > > Albo PO weekendzie... Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :) > To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki? Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :) > > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD > > > > > Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :) Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku? > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:28 funny_game napisała: > Niech spada. Skoro już chce się podlizywać, to niech go za mnie sushi ;) Chuck Norris jest jedynym człowiekiem, którego sushi na mokro. I który spada wyłącznie w górę :) > > > > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D > > > > > Albo PO weekendzie... > > Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :) Powiedz to Panu Kacowi :D > > To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki? > > Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano > worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :) To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :) > > > > > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD > > > > > > > Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :) > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku? > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:36 lupus76 napisał: > > Chuck Norris jest jedynym człowiekiem, którego sushi na mokro. I który spada > wyłącznie w górę :) Ciekawe jak smakuje, wrrrr, bo już mnie wqrwia :D > > Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :) > > Powiedz to Panu Kacowi :D Nie gadam z nim, bo jest wredny! > > Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeb > y rano > > worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :) > > To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :) Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku? > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) Grunt ma :) > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:46 funny_game napisała: > > > Ciekawe jak smakuje, wrrrr, bo już mnie wqrwia :D > On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam codziennie, bo to jego hobby :) > > Powiedz to Panu Kacowi :D > > Nie gadam z nim, bo jest wredny! > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :) > > > > To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :) > > Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P > Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?" Czy jakós tak :P > > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku? > > > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > Grunt ma :) Ale że ma grunt? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:50 lupus76 napisał: > On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam > codziennie, bo to jego hobby :) A Ty jego lobby, czy co? Bo już zazdrosna sie robię :DDD > > Nie gadam z nim, bo jest wredny! > > > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :) Kliniki trza :) > > Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P > > > Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?" > Czy jakós tak :P Wybieram majtki, ale przez głowę. To o tym było, bo sie pogubiłam? :D > > > > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku? > > > > > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > Grunt ma :) > > Ale że ma grunt? Dziwne? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:59 funny_game napisała: > > On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam > > codziennie, bo to jego hobby :) > > A Ty jego lobby, czy co? Bo już zazdrosna sie robię :DDD > Czak Norris nie potrzebuje lobbystów. I jako jedyny potrafi się sam przelobować. Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P > > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :) > > Kliniki trza :) > Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D > > Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?" > > Czy jakós tak :P > > Wybieram majtki, ale przez głowę. > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D A nie przegryziesz? Coś o balkonikach :P > > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > > > Grunt ma :) > > > > Ale że ma grunt? > > Dziwne? > Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:03 lupus76 napisał: > Czak Norris nie potrzebuje lobbystów. I jako jedyny potrafi się sam przelobować > . Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;) > Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P Czy jest bezpiecznie? :D > > > > > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :) > > > > Kliniki trza :) > > > Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga... > > Wybieram majtki, ale przez głowę. > > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D > > A nie przegryziesz? Głowy? > Coś o balkonikach :P To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P > > > > > > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > > > > > Grunt ma :) > > > > > > Ale że ma grunt? > > > > Dziwne? > > > Tak? Znowu TO? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:18 funny_game napisała: > > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;) Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D > > Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P > > Czy jest bezpiecznie? :D > No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć o tajemnicach kosmosu? :D > > > Kliniki trza :) > > > > > Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D > > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga... > Utop dziada w kefirze! > > > Wybieram majtki, ale przez głowę. > > > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D > > > > A nie przegryziesz? > > Głowy? > Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz? > > Coś o balkonikach :P > > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P > Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział?? Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > > > > > > > Grunt ma :) > > > > > > > > Ale że ma grunt? > > > > > > Dziwne? > > > > > Tak? > > Znowu TO? :P > A nie? :P > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:24 lupus76 napisał: > > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;) > Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D Do metalu? > > > > Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P > > > > Czy jest bezpiecznie? :D > > > No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć o > tajemnicach kosmosu? :D Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :) > > > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga... > > > Utop dziada w kefirze! W maślance i soku z kiszonej kapusty! > > > A nie przegryziesz? > > > > Głowy? > > > Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz? Nie mam gumy na głowie, phi. Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pracy :D > > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P > > > Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział?? Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines! > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :) > > > > > > > > > > > > Grunt ma :) > > > > > > > > > > Ale że ma grunt? > > > > > > > > Dziwne? > > > > > > > Tak? > > > > Znowu TO? :P > > > A nie? :P A tak? Atak!!! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:05 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;) > > Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D > > Do metalu? > Do metalu, to on gitar nie potrzebuje :) Gra na tamburynie! :P > > No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć > o > > tajemnicach kosmosu? :D > > Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :) > Bo on fika. Ale boi się podejść bliżej. Ucieka, jak jakiś maratończyk :D > > > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga... > > > > > Utop dziada w kefirze! > > W maślance i soku z kiszonej kapusty! Ale nie na raz, bo będzie PDT :D > > Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz? > > Nie mam gumy na głowie, phi. > Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pracy :D > A w majtach :>? > > > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P > > > > > Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział?? > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines! > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama? Dziwne? Tak? Znowu TO? :P A nie? :P A tak? Atak!!! Attancion!!! > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:19 lupus76 napisał: > > Do metalu? > > > Do metalu, to on gitar nie potrzebuje :) Gra na tamburynie! :P Piłką? > > Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :) > > > Bo on fika. Ale boi się podejść bliżej. Ucieka, jak jakiś maratończyk :D Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :) > > W maślance i soku z kiszonej kapusty! > > Ale nie na raz, bo będzie PDT :D PDT = Domy Towarowe Centrum? :D > > Nie mam gumy na głowie, phi. > > Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pr > acy :D > > > A w majtach :>? A czy ja mam głowę w majtach, pytam się??? > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines! > > > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama? Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D > > Dziwne? > Tak? > Znowu TO? :P > A nie? :P > A tak? > Atak!!! > Attancion!!! Będziesz wył??????????????????????? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:29 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > Piłką? > Tak, tym z ZChN-u :D > Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :) > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :) > > > W maślance i soku z kiszonej kapusty! > > > > Ale nie na raz, bo będzie PDT :D > > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D Przegląd Dań Tygodnia :F > > A w majtach :>? > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się??? > A majty gdzie masz??? > > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines! > > > > > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama? > > Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D jakiś linek? > > Dziwne? > > Tak? > > Znowu TO? :P > > A nie? :P > > A tak? > > Atak!!! > > Attancion!!! > Będziesz wył??????????????????????? Tak? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:32 lupus76 napisał: > > Piłką? > > > Tak, tym z ZChN-u :D Nie ma tej części posta :P > > > Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :) > > > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :) On biedny, Ty niedobry! > > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D > > Przegląd Dań Tygodnia :F Ojej :DDD > > > > > > A w majtach :>? > > > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się??? > > > A majty gdzie masz??? Częściowo w doopie <lol> Coraz wyższy poziom rozmowy :D > > > > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines! > > > > > > > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama? > > > > Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D > > jakiś linek? Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :) > > > > Dziwne? > > > Tak? > > > Znowu TO? :P > > > A nie? :P > > > A tak? > > > Atak!!! > > > Attancion!!! > > Będziesz wył??????????????????????? > Tak? A nie czujesz, że tak? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:50 funny_game napisała: > > Tak, tym z ZChN-u :D > > Nie ma tej części posta :P > Od postów, to to jest niewątpliwie wybitne speszalist > > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :) > > On biedny, Ty niedobry! > Znaczy, że wilki nie przechodza przez gardło ksenomorfom. Dobrze. Tak trzymać :D > > > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D > > > > Przegląd Dań Tygodnia :F > > Ojej :DDD > No. > > > > A w majtach :>? > > > > > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się??? > > > > > A majty gdzie masz??? > > Częściowo w doopie <lol> > Coraz wyższy poziom rozmowy :D > Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie. Czy przez głowę :D > > Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :) > Pewnie w kompie ;P > > > > Dziwne? > > > > Tak? > > > > Znowu TO? :P > > > > A nie? :P > > > > A tak? > > > > Atak!!! > > > > Attancion!!! > > > Będziesz wył??????????????????????? > > Tak? > A nie czujesz, że tak? Nie... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:05 lupus76 napisał: > > > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :) > > > > On biedny, Ty niedobry! > > > Znaczy, że wilki nie przechodza przez gardło ksenomorfom. Dobrze. Tak trzymać : > D Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P > > > > > A w majtach :>? > > > > > > > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się??? > > > > > > > A majty gdzie masz??? > > > > Częściowo w doopie <lol> > > Coraz wyższy poziom rozmowy :D > > > Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie. Czy > przez głowę :D Alem się pogubiła :DDD Muszę sprawdzić, co gdzie mam. Oqrde, to nie moje!!! :D > > > > > > > Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :) > > > Pewnie w kompie ;P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79293899&a=79301563 Tiu. > > > > > > Dziwne? > > > > > Tak? > > > > > Znowu TO? :P > > > > > A nie? :P > > > > > A tak? > > > > > Atak!!! > > > > > Attancion!!! > > > > Będziesz wył??????????????????????? > > > Tak? > > A nie czujesz, że tak? > Nie... Bo? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:13 funny_game napisała: > > Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P > Is there safe? :/ Częściowo w doopie <lol> > > > Coraz wyższy poziom rozmowy :D > > > > > Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie. Czy przez głowę :D > > Alem się pogubiła :DDD > Muszę sprawdzić, co gdzie mam. > Oqrde, to nie moje!!! :D > Strach wnikać czyje... To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się, bo jak nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja... > > Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :) > > > > > Pewnie w kompie ;P > > Tiu. > Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D > > > > > > Dziwne? > > > > > > Tak? > > > > > > Znowu TO? :P > > > > > > A nie? :P > > > > > > A tak? > > > > > > Atak!!! > > > > > > Attancion!!! > > > > > Będziesz wył??????????????????????? > > > > Tak? > > > A nie czujesz, że tak? > > Nie... > Bo? Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:16 lupus76 napisał: > > Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P > > > Is there safe? :/ Aj dont fink soł, hiehiehiehiehieeeee :D > > Alem się pogubiła :DDD > > Muszę sprawdzić, co gdzie mam. > > Oqrde, to nie moje!!! :D > > > Strach wnikać czyje... > To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się, bo jak > nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja... :DDD No, majtek na szczęście nie da się połamać. Moich... Ale to nie moje. Obosze... > > > Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D Było! Ukradłeś! Oddawaj :) > > > > > > > > Dziwne? > > > > > > > Tak? > > > > > > > Znowu TO? :P > > > > > > > A nie? :P > > > > > > > A tak? > > > > > > > Atak!!! > > > > > > > Attancion!!! > > > > > > Będziesz wył??????????????????????? > > > > > Tak? > > > > A nie czujesz, że tak? > > > Nie... > > Bo? > Tak? A jak tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:40 funny_game napisała: > > > > > Is there safe? :/ > > Aj dont fink soł, hiehiehiehiehieeeee :D > W takim razie trzeb nakrecić obcego (wstaw odpowiedni numer). Mam pomysł na zakończenie. Wilk przekonuje ksenomorfa, ze zabijanie jest be i ida razem do baru wegetariańskiego. A tam Czak robi im musakę. Z półobrotu oczywiście. > > > > > Strach wnikać czyje... > > To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się, > bo jak > > nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja... > > :DDD > No, majtek na szczęście nie da się połamać. > Moich... > Ale to nie moje. > Obosze... Poziom obłędny - ale spytam: Czyje w takim razie? > > > > > > Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D > > Było! Ukradłeś! Oddawaj :) > Było, ale link nie działający siem zrobił. Trza go było oporzadzić :D > > > > > > > > Dziwne? > > > > > > > > Tak? > > > > > > > > Znowu TO? :P > > > > > > > > A nie? :P > > > > > > > > A tak? > > > > > > > > Atak!!! > > > > > > > > Attancion!!! > > > > > > > Będziesz wył??????????????????????? > > > > > > Tak? > > > > > A nie czujesz, że tak? > > > > Nie... > > > Bo? > > Tak? > A jak tak? No nie, no... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:35 Ja w zasadzie do babci od strony mamy, tylko oczy mam ojca :) A charakterek tatusiowy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:36 Hmm to ja się wpisuję w tę teorię, bo ja bardziej podobna do taty niż do mamy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:23 ja też! jestem WłAśNIE taka jak babcia wandzia! Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 09:29 zdecydowanie do ojca ... to po nim mam takie " zimne oczy " no i ten ... charakterek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:06 wszytko co złe mam po mamie, dobre po tacie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:08 To ja mam na odwrót, ale nie ma we mnie nic dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Raczej do mamy 08.05.08, 10:20 ale np palce, ich kształt, długość mam po tacie. Nie jestem do taty za bardzo podobna, bo on chciał mieć synów. Próbował kilka razy. Ale on damski krawiec jest. I ma same cacka z dziurką.:P Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:29 Podobno do Steczkowskiej oraz Wolszczakowej, o :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:36 A tak po prawdzie to do mamy i babki, wyglądam niemal identycznie jak moja mam w młodości :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:34 Ja odrkyłam pewnego razu na parkingu, do kogo jestem podobna z charakteru. Do Tatusia - tak samo uparty kozioł, tak samo bronię swojego :)) a z wyglądu to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:38 Charakter - jestem jak tata. Jakby z niego skórę ściągnął, wszystkie zachowania, gust, podejście do życia, cechy, funkcjonowanie w społeczeństwie, błędy. Toczka w toczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Do Micka Jaggera. :) 08.05.08, 12:57 Chyba jestem wymieszana. Nieco bardziej jednak do taty. Układ twarzy, uśmiech, nos mam po tacie, ale oczy mam mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:46 Do ojca - niestety. A szkoda, bo mama ładniejsza:) Charakter natomiast wYmieszany:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:54 Ja akurat do mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:00 jestem podobna do Julii Roberts ale na bank jej córką nie jestem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś