Dodaj do ulubionych

Do kogo jesteście podobni?

07.05.08, 23:29
Mówi sie,że na ogół córki są podobne do tatusiów a synowie do mam. A jak jest
z Wami?
Ja sam jestem taki miszlung, trochę po dziadkach,trochę po tacie, choć
najwięcej mam właśnie po mamie (mam podobne rysy twarzy).
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:31
      jestem podobny do rodzicuw
      w obecnych czasach dymania kogo popadnie do sztuka
      • wiarusik Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:31
        to sztuka
    • cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:31
      charakterem czy wizualnie?
      • wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:39
        I tak i tak :) Cechami charakteru, też jestem trochę podobny do mamy, ale nie
        całkiem :)
        • cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:45
          wizualnie zdecydowanie do mamy ;)
          charakterem też, choć tu trochę od taty mi się dostało :)
          • wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:58
            A ty jesteś chłopiec czy dziewczynka? Bo trudno mi sie po tym zwierzęcym nicku
            zorientować :)
            • cheekymonkey Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 00:03
              spojrzyj na dół jak odpisujesz ;P
              dziewczynka :)
    • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:33
      Ostatnio od nowopoznanej koleżanki usłyszałam, że z głosu i zachowania jestem
      podobna do Kasi Nosowskiej.
      A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo.
      • wawak1 Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:57
        I jak sobie tłumaczysz ten fakt?
        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 00:00
          W ogóle sobie nie tłumaczę. Od rana do wieczora głupia chodzę, pewnie po tatusiu :P
          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:24
            funny_game napisała:

> W ogóle sobie nie tłumaczę. Od rana do wieczora głupia chodzę, pewnie po tatusi
            > u :P
            >
            Po piwie, nie po tatusiu :D
            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:31
              Jak możesz piwo o takie brzydkie rzeczy posądzać??? I Ty, Bru..., Lupusie???
              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:34
                funny_game napisała:

> Jak możesz piwo o takie brzydkie rzeczy posądzać??? I Ty, Bru..., Lupusie???
                >
                Że jednak wódka? Ale u braci Czechów lepiej łykać piwo, niż wódkę...
                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:42
                  Ja wszystko łykałam :D
                  Drinki i to boskie po 8 zł, czy Ty to rozumisz???!!! :D
                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:44
                    funny_game napisała:

> Ja wszystko łykałam :D
                    > Drinki i to boskie po 8 zł, czy Ty to rozumisz???!!! :D
                    >
                    Ja jeżdżę na Słowację na narty. Potrafi być taniej.
                    A w Bułgarii było bardzo taniej.
                    Statler rozumić takie budżetowy eskapady :)
                    • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:49
                      No my byliśmy na Słowacji właśnie :)
                      Ale prawie sami Polacy tam, więc się czułam jak w Londynie :DDD
                      • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:57
                        funny_game napisała:

> No my byliśmy na Słowacji właśnie :)
                        > Ale prawie sami Polacy tam, więc się czułam jak w Londynie :DDD
                        >
                        No to wiesz, czemu lubię tam na narty jeździć :)
                        A w jakich okolicach byliście?
                        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:59
                          Liptovsky Mikulas :)
                          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:07
                            funny_game napisała:

> Liptovsky Mikulas :)
                            >

Zimą - absolutna bajka. I muszę Ci powiedzieć, że byłaś w jednym z droższych
                            rejonów Sk :D
                            I jeszcze jedno:
                            Jeśli kiedyś tfu,tfu! najdzie Cię na podróż do Zakpanego - bierz azymut na
                            Korbielów, stamtąd na Vita Novą i od Strony Witowa wjeżdżasz bez korków :)
                            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:13
                              Zakopane - NE! :)
                              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:58
                                funny_game napisała:

> Zakopane - NE! :)
                                >
                                I za to Cię lóbiem Mordo Ty Moja! :D
                                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:05
                                  Rumieniec mi poszedł po szylkrecie :D
                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:20
                                    funny_game napisała:

> Rumieniec mi poszedł po szylkrecie :D
                                    >

a po soczewkach tyż? :)
                                    • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:25
                                      Po wszystkim. I jakaś ta zielona mazia też zrumieniona, bo aż paruje :D
                                      • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:38
                                        funny_game napisała:

> Po wszystkim. I jakaś ta zielona mazia też zrumieniona, bo aż paruje :D
                                        >
                                        "Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano
                                        worów nie mieć"
                                        O to - ło to?
                                        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:47
                                          Nie, w żelowych mam żel niebiewski ;)
                                          • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:48
                                            Do szarzyzny ócz mi pasuje :F
                                            • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:00
                                              funny_game napisała:

> Do szarzyzny ócz mi pasuje :F
                                              >
                                              To pewnie taka metaliczna szarzyzna? :P
                                              • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:04
                                                Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D
                                                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:06
                                                  Logiczne, druhu, co nie? <sru w plecy>
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:14
                                                    funny_game napisała:

> Logiczne, druhu, co nie? <sru w plecy>
                                                    >
                                                    Nielogicznie. Sru powinno być IMHO poniżej pleców. :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:18
                                                    Jak obiecasz, że oddasz, to się zastanowię, co ja gadam, to oczywiście, że tak :DDD
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:20
                                                    funny_game napisała:

> Jak obiecasz, że oddasz, to się zastanowię, co ja gadam, to oczywiście, że tak
                                                    > :DDD
                                                    >
                                                    Łapa! :DDD
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:33
                                                    Piąsia! :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:40
                                                    funny_game napisała:

> Piąsia! :D
                                                    >
                                                    Zimna siakaś taka... :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:46
                                                    A bo piwo z lodówki wyciągałam na zgodę ;)
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:48
                                                    funny_game napisała:

> A bo piwo z lodówki wyciągałam na zgodę ;)
                                                    >

A nie wódkę z zamrażarki? :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:58
                                                    To drugą, chcesz sprawdzić np. pod okiem? :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:06
                                                    funny_game napisała:

> To drugą, chcesz sprawdzić np. pod okiem? :D
                                                    >
                                                    a nie w okolicach SRU? :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:14
                                                    Skoro tak lubisz :D

Ale za to oddajesz razy pięć!
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:18
                                                    funny_game napisała:

> Skoro tak lubisz :D
                                                    >
                                                    > Ale za to oddajesz razy pięć!
                                                    >
                                                    Jo łelkom:
                                                    www.youtube.com/watch?v=02pzDk4d6T0
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:20
                                                    Prawdziwy dobry kolega by zaśpiewał piosenkę z 5-10-15 :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:21
                                                    funny_game napisała:

> Prawdziwy dobry kolega by zaśpiewał piosenkę z 5-10-15 :D
                                                    >

Niem mam kombi na stanie.
                                                    Ale sa rowery:
                                                    www.youtube.com/watch?v=DTy3WA0Pq8M
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:27
                                                    :))))))))))))))))))

Lubię :)

No dobra, to gratis dostaniesz z kolana, mam giest! :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:30
                                                    funny_game napisała:

> :))))))))))))))))))
                                                    >
                                                    > Lubię :)
                                                    >
                                                    > No dobra, to gratis dostaniesz z kolana, mam giest! :D
                                                    >

ale że tak?:
                                                    www.youtube.com/watch?v=vzGYnR0nwNU
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:34
                                                    Że tak będziesz śpiewał?
                                                    Nie, cieniej :P
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:44
                                                    funny_game napisała:

> Że tak będziesz śpiewał?
                                                    > Nie, cieniej :P
                                                    >
                                                    To by musiało być tak:
                                                    www.youtube.com/watch?v=VgdrNAQ5IjY
                                                    abo tak:
                                                    www.youtube.com/watch?v=odWcjo1g9vM&feature=related
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:01
                                                    :DDD

Faktycznie powinni Ci jutjuba zablokować :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:06
                                                    funny_game napisała:

>
                                                    > Faktycznie powinni Ci jutjuba zablokować :D
                                                    >

Czasem blokują i nie wiem, czy ten drugi taniec był lepszy, niż ten z death proof :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:09
                                                    To Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu" :>
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:15
                                                    funny_game napisała:

> To Salma Hayek w "Od zmierzchu do świtu" :>
                                                    >
                                                    Filmu nie widziałem. Ale rekomendacja starczy. Wolę Salmę.
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:17
                                                    A Salma woli węża ;)
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:27
                                                    funny_game napisała:

> A Salma woli węża ;)
                                                    >

ale nie w kieszeni?
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:28
                                                    A masz? :PPP
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:34
                                                    funny_game napisała:

> A masz? :PPP
                                                    >

kieszeń - tak. Węża... też. Ale nie w kieszeni :D
                                                • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:13
                                                  funny_game napisała:

> Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D
                                                  >

Jak śpiewają utwór Cienkiego Lucka, któren to miał dzban pełen łisky, to może
                                                  być jakóś metallicznie :)
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:19
                                                    lupus76 napisał:

> funny_game napisała:
                                                    >
                                                    > > Tylko jak słucham poezji śpiewanej się metaliczna robi :D
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Jak śpiewają utwór Cienkiego Lucka, któren to miał dzban pełen łisky, to może
                                                    > być jakóś metallicznie :)

Jak miał i się nie podzielił, to już go nie ma. Lucka znaczy. Haps!
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:21
                                                    funny_game napisała:

>
                                                    > Jak miał i się nie podzielił, to już go nie ma. Lucka znaczy. Haps!

Podzielił się. Poszli se od niego Franek Zappowski i Gerwazy Moorowski :)
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:33
                                                    Ostał mu sie jeno Jar of Flies ;)
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:45
                                                    funny_game napisała:

> Ostał mu sie jeno Jar of Flies ;)
                                                    >

o taki? :
                                                    www.youtube.com/watch?v=VLA9NZS5vU4
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:47
                                                    Raczej taki Alice In Chains :)
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:49
                                                    funny_game napisała:

> Raczej taki Alice In Chains :)
                                                    >
                                                    >
                                                    Też mniodny. Ale ponurszy od Czesia :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:52
                                                    Bo ja ponury stfur jezdem :)
                                                    Lubię się bać i płakać, to moje ulubione żelowe lobby :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:07
                                                    funny_game napisała:

> Bo ja ponury stfur jezdem :)
                                                    > Lubię się bać i płakać, to moje ulubione żelowe lobby :D
                                                    >
                                                    Jak ta posłanka z Pomorza, jak to jej było?
                                                    I ona też była in chains :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:15
                                                    O pilityce to na forum obok, bardzo obok, daleko obok :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:20
                                                    funny_game napisała:

> O pilityce to na forum obok, bardzo obok, daleko obok :D
                                                    >
                                                    a nawet zbok :)
                                                    Przypomniało mi się. Beata Sawicka. Aż miałem mokro pod telewizorem normalnie :)
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:29
                                                    Pfuj...
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:40
                                                    funny_game napisała:

> Pfuj...
                                                    >

Czyli:
                                                    Polskie Forum Ulizanych Jajogłowych :D
                                          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:59
                                            funny_game napisała:

> Nie, w żelowych mam żel niebiewski ;)
                                            >

jak w dużopisie?
                                            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:06
                                              Nie, jak w odświeżaczu do wc :D
                                              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:14
                                                funny_game napisała:

> Nie, jak w odświeżaczu do wc :D
                                                >

Pierwsze widzę, żeby ktoś odświeżał WC długopisem :)
                                                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:20
                                                  Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D
                                                  ŻELOWE! :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:22
                                                    funny_game napisała:

> Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D
                                                    > ŻELOWE! :D
                                                    >
                                                    Może lepiej żelowy monitor?
                                                    Do WC! :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:34
                                                    lupus76 napisał:

> funny_game napisała:
                                                    >
                                                    > > Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D
                                                    > > ŻELOWE! :D
                                                    > >
                                                    > Może lepiej żelowy monitor?
                                                    > Do WC! :D

A może wrzucić tam granat?
                                                    ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby!

>
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:47
                                                    funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    > > funny_game napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Muszę sobie kupić wycieraczki na monitor :D
                                                    > > > ŻELOWE! :D
                                                    > > >
                                                    > > Może lepiej żelowy monitor?
                                                    > > Do WC! :D
                                                    >
                                                    > A może wrzucić tam granat?
                                                    > ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby!
                                                    >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                    Ale z nas żele :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:48
                                                    lupus76 napisał:

> >
                                                    > > A może wrzucić tam granat?
                                                    > > ŻELOWY i zielony dla niepoznaki, że to nie granat niby!
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > Ale z nas żele :D
                                                    >
                                                    Żelipapą normalnie ;D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:50
                                                    funny_game napisała:

>
                                                    > >
                                                    > Żelipapą normalnie ;D
                                                    >
                                                    Żele, nie łysole :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:53
                                                    Żel mi się samej aż :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:08
                                                    funny_game napisała:

> Żel mi się samej aż :D
                                                    >
                                                    Z brakó ód?
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:16
                                                    Z brakó lakó czyli zastygłego żeló.
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:22
                                                    funny_game napisała:

> Z brakó lakó czyli zastygłego żeló.
                                                    >

To co, stawiamy łysiny na żel? :P
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:30
                                                    I oczy podpieramy na żelki, juhu! :D
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:46
                                                    funny_game napisała:

> I oczy podpieramy na żelki, juhu! :D
                                                    >

Że jak????
                                                    Aaaaaaa juhu. Cóż za ulga :D
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:02
                                                    Masz ulgę na juhu?
                                                    Ile %?
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:07
                                                    funny_game napisała:

> Masz ulgę na juhu?
                                                    > Ile %?
                                                    >

yyyyy, nie wiem <włączył skaner>
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:09
                                                    Co Ty robisz???
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:15
                                                    funny_game napisała:

> Co Ty robisz???
                                                    >
                                                    skanuję juhu...
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:18
                                                    I?
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:29
                                                    funny_game napisała:

> I?
                                                    >
                                                    i nie wiem, jak wygląda, bo jeszcze żadnego nie zeskanowałem.
      • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:23
        funny_game napisała:

> Ostatnio od nowopoznanej koleżanki usłyszałam, że z głosu i zachowania jestem
        > podobna do Kasi Nosowskiej.

Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :)

> A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo.
        >
        Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver?
        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:32
          lupus76 napisał:

> Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :)

Lekką chrypkę to ja mam prawie zawsze, chyba że się wódki napiję, to głos mi się
          robi czysty jak łza ;)

>
          > > A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo.
          > >
          > Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver?

Bardziej do ksenomorfa, niestety ;)

>
          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:36
            funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
            >
            >
            > > Ale się działo na tej majówce! Aże chrypy biedactwo dostało! :)
            >
            > Lekką chrypkę to ja mam prawie zawsze, chyba że się wódki napiję, to głos mi si
            > ę
            > robi czysty jak łza ;)
            >
            Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłukiwane :D

> > > A z twarzy to zupełnie podobna do nikogo.
            > > >
            > > Hmmmmmm. Może trochę do Sigurney Weaver?
            >
            > Bardziej do ksenomorfa, niestety ;)
            >
            Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak kseno
            pożerał biednego pieska... ;)
            >
            >
            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:43
              lupus76 napisał:

> Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłukiwane :
              > D

Ja nie mam żadnych syfów w oku, odszczekaj to ;)))

> Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak kseno
              > pożerał biednego pieska... ;)

Jesteś tym, co jesz, mawiają :D

> >
              > >
              >
              >
              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:46
                funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                >
                > > Łza wcale nie jest czysta, bo z nią spływają wszelakie syfy z oka wypłuki
                > wane :
                > > D
                >
                > Ja nie mam żadnych syfów w oku, odszczekaj to ;)))
                >
                No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :)

> > Wcześniej twierdziłaś, że do pekińczyka. To moze był ten moment, jak ksen
                > o
                > > pożerał biednego pieska... ;)
                >
                > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D
                >
                YhY. Padliną znaczy się? :D
                > > >
                > >
                > >
                >
                >
                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:50
                  lupus76 napisał:

> No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :)

Ksenomorfs don't cry ;)

> > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D
                  > >
                  > YhY. Padliną znaczy się? :D

Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :)

> > > >
                  > > >
                  > > >
                  > >
                  > >
                  >
                  >
                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:59
                    funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                    >
                    >
                    > > No nie masz, bo Ci je łza wyczyściła :)
                    >
                    > Ksenomorfs don't cry ;)
                    >
                    No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D

> > > Jesteś tym, co jesz, mawiają :D
                    > > >
                    > > YhY. Padliną znaczy się? :D
                    >
                    > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :)
                    >
                    Ale one też stają się wówczas padliną :D
                    A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez WWF, a
                    nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D
                    > > > >
                    > > >
                    > > >
                    > >
                    > >
                    >
                    >
                    • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:02
                      lupus76 napisał:

> > Ksenomorfs don't cry ;)
                      > >
                      > No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D

Norrisa to ja codziennie, zamiast ryby, do sushi używam ;)

> > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :)
                      > >
                      > Ale one też stają się wówczas padliną :D

Nie, padlina musi paść, zanim wleci!

> A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez WWF, a
                      > nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D

Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma :D
                      • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:09
                        funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                        >
                        >
                        > > > Ksenomorfs don't cry ;)
                        > > >
                        > > No chyba, że im Chuck Norris przyłoży z półobrotu :D
                        >
                        > Norrisa to ja codziennie, zamiast ryby, do sushi używam ;)
                        >
                        i on ci z półobrotu to sushi :D
                        Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D

> > > Czasem połykam żywe stworzenia, np. muchy :)
                        > > >
                        > > Ale one też stają się wówczas padliną :D
                        >
                        > Nie, padlina musi paść, zanim wleci!

To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem?

>
                        > > A ja myślałem teraz o jednym z głównych bohaterów akcji sygnowanej przez
                        > WWF, a
                        > > nie o jakimś kseno, których w kosmosie są miliony... :D
                        >
                        > Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma :D

Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał?
                        >
                        >
                        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:16
                          lupus76 napisał:

> i on ci z półobrotu to sushi :D

A ja mu tę nóżkie w locie siek, siek, siek! Jednym pazurkiem, leeeniiiiwieeeee e
                          e e ;)

> Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D

No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D

> > Nie, padlina musi paść, zanim wleci!
                          >
                          > To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem?

Nie sypiam z otwartymi oczami :)

> > Bo Ty tylko o sobie myślisz. A ód do ksenomorfa jak nie było, tak nie ma
                          > :D
                          >
                          > Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał?

Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD
                          > >
                          > >
                          >
                          >
                          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:04
                            funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                            >

>
                            > A ja mu tę nóżkie w locie siek, siek, siek! Jednym pazurkiem, leeeniiiiwieeeee
                            > e
                            > e e ;)
                            >
                            Ja nie o tym. Ja o tym, że on sushi dla Cię :D

> > Poza tym do sushi, to kac jest niezbędny - i wtedy właśnie sushi :D
                            >
                            > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D
                            >
                            Albo PO weekendzie...

> > To Ty jej wpierw nie zabijasz wzrokiem?
                            >
                            > Nie sypiam z otwartymi oczami :)
                            >
                            To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki?

Moje kolegi też mieli podobne dylemanty.
                            zordi86.wrzuta.pl/audio/ewyDsiPFHU/mleko-muche_zlap

> > Nie, no przecież ksenomorf musi mieć óda, bo inaczej - jakby się poruszał
                            > ?
                            >
                            > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD
                            > > >
                            Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :)
                            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:13
                              lupus76 napisał:

> Ja nie o tym. Ja o tym, że on sushi dla Cię :D

Niech spada. Skoro już chce się podlizywać, to niech go za mnie sushi ;)

> > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D
                              > >
                              > Albo PO weekendzie...

Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :)

> To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki?

Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano
                              worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :)

> > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD
                              > > > >
                              > Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :)

Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku?

>
                              >
                              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:28
                                funny_game napisała:

> Niech spada. Skoro już chce się podlizywać, to niech go za mnie sushi ;)

Chuck Norris jest jedynym człowiekiem, którego sushi na mokro. I który spada
                                wyłącznie w górę :)
                                >
                                > > > No to w weekend raczej kuchnię jampampońską mam jak w banku :D
                                > > >
                                > > Albo PO weekendzie...
                                >
                                > Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :)

Powiedz to Panu Kacowi :D

> > To wzrok ksenomorfa nie prześwituje przez powieki?
                                >
                                > Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeby rano
                                > worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :)

To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :)
                                >
                                >
                                > > > Pewnie ruchem zasiębierno-przedsięrzutnym :DDD
                                > > > > >
                                > > Przy takim poruszaniu zatraciłby cały wdzięk :)
                                >
                                > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku?
                                >
                                Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)

> >
                                >
                                >
                                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:36
                                  lupus76 napisał:

>
                                  > Chuck Norris jest jedynym człowiekiem, którego sushi na mokro. I który spada
                                  > wyłącznie w górę :)

Ciekawe jak smakuje, wrrrr, bo już mnie wqrwia :D

> > Wolałabym nie, jeśli mam jakiś wybór :)
                                  >
                                  > Powiedz to Panu Kacowi :D

Nie gadam z nim, bo jest wredny!

> > Pewnie tak, ale se ksenomorf zakłada żelowe okulary prosto z lodówki, żeb
                                  > y rano
                                  > > worów nie mieć. Ewentualnie takie mięciutkie frote, różowe z koronką :)
                                  >
                                  > To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :)

Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P

> > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku?
                                  > >
                                  > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)

Grunt ma :)

>
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > > >
                                  > >
                                  > >
                                  >
                                  >
                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:46
                                    funny_game napisała:

>
                                    >
                                    > Ciekawe jak smakuje, wrrrr, bo już mnie wqrwia :D
                                    >
                                    On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam
                                    codziennie, bo to jego hobby :)

> > Powiedz to Panu Kacowi :D
                                    >
                                    > Nie gadam z nim, bo jest wredny!
                                    >
                                    Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :)

> >
                                    > > To te, co się u Menk.i na balkonie sushą? :)
                                    >
                                    > Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P
                                    >
                                    Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?"
                                    Czy jakós tak :P

> > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku?
                                    > > >
                                    > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                    >
                                    > Grunt ma :)

Ale że ma grunt?
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > > >
                                    > >
                                    > >
                                    >
                                    >
                                    • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:50
                                      lupus76 napisał:

> On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam
                                      > codziennie, bo to jego hobby :)

A Ty jego lobby, czy co? Bo już zazdrosna sie robię :DDD

> > Nie gadam z nim, bo jest wredny!
                                      > >
                                      > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :)

Kliniki trza :)

> > Ja o takich zasłonkach na oczy, a nie majtach :P
                                      > >
                                      > Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?"
                                      > Czy jakós tak :P

Wybieram majtki, ale przez głowę.
                                      To o tym było, bo sie pogubiłam? :D

>
                                      > > > > Myślisz, że temu ksenomorfu zależy na wdzięku?
                                      > > > >
                                      > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                      > >
                                      > > Grunt ma :)
                                      >
                                      > Ale że ma grunt?

Dziwne?

> > >
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > > >
                                      > > > >
                                      > > > >
                                      > > >
                                      > > >
                                      > >
                                      > >
                                      >
                                      >
                                      • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:59
                                        funny_game napisała:

> > On jako jedyny był w gardle ksenomorfa i wyszedł. O d teraz chodzi tam
                                        > > codziennie, bo to jego hobby :)
                                        >
                                        > A Ty jego lobby, czy co? Bo już zazdrosna sie robię :DDD
                                        >
                                        Czak Norris nie potrzebuje lobbystów. I jako jedyny potrafi się sam przelobować.
                                        Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P

> > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :)
                                        >
                                        > Kliniki trza :)
                                        >
                                        Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D

> > Tytuł wątku - o ile dobrze pamiętam - był "majtki, czy zasłony?"
                                        > > Czy jakós tak :P
                                        >
                                        > Wybieram majtki, ale przez głowę.
                                        > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D

A nie przegryziesz?
                                        Coś o balkonikach :P

> > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                        > > >
                                        > > > Grunt ma :)
                                        > >
                                        > > Ale że ma grunt?
                                        >
                                        > Dziwne?
                                        >
                                        Tak?
                                        • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:03
                                          lupus76 napisał:

> Czak Norris nie potrzebuje lobbystów. I jako jedyny potrafi się sam przelobować
                                          > .

Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;)

> Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P

Czy jest bezpiecznie? :D

>
                                          >
                                          > > > Jest wredny, bo nieodporny na wszelkie argumenty :)
                                          > >
                                          > > Kliniki trza :)
                                          > >
                                          > Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D

Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga...

> > Wybieram majtki, ale przez głowę.
                                          > > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D
                                          >
                                          > A nie przegryziesz?

Głowy?

> Coś o balkonikach :P

To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P

>
                                          >
                                          >
                                          > > > > > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                          > > > >
                                          > > > > Grunt ma :)
                                          > > >
                                          > > > Ale że ma grunt?
                                          > >
                                          > > Dziwne?
                                          > >
                                          > Tak?

Znowu TO? :P
                                          • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:18
                                            funny_game napisała:

>
                                            > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;)
                                            Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D

> > Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P
                                            >
                                            > Czy jest bezpiecznie? :D
                                            >
                                            No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć o
                                            tajemnicach kosmosu? :D

> > > Kliniki trza :)
                                            > > >
                                            > > Ale potem wraca starszy, większy brat Pana Kaca :D
                                            >
                                            > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga...
                                            >
                                            Utop dziada w kefirze!

> > > Wybieram majtki, ale przez głowę.
                                            > > > To o tym było, bo sie pogubiłam? :D
                                            > >
                                            > > A nie przegryziesz?
                                            >
                                            > Głowy?
                                            >
                                            Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz?

> > Coś o balkonikach :P
                                            >
                                            > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P
                                            >
                                            Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział??

Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                            > > > > >
                                            > > > > > Grunt ma :)
                                            > > > >
                                            > > > > Ale że ma grunt?
                                            > > >
                                            > > > Dziwne?
                                            > > >
                                            > > Tak?
                                            >
                                            > Znowu TO? :P
                                            >
                                            A nie? :P
                                            >
                                            • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:24
                                              lupus76 napisał:

> > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;)
                                              > Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D

Do metalu?

>
                                              > > > Ksenomorf z uczuciem zazdrości? hmmmmm :P
                                              > >
                                              > > Czy jest bezpiecznie? :D
                                              > >
                                              > No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć o
                                              > tajemnicach kosmosu? :D

Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :)

>

> > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga...
                                              > >
                                              > Utop dziada w kefirze!

W maślance i soku z kiszonej kapusty!

> > > A nie przegryziesz?
                                              > >
                                              > > Głowy?
                                              > >
                                              > Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz?

Nie mam gumy na głowie, phi.
                                              Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pracy :D

> > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P
                                              > >
                                              > Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział??

Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines!

>
                                              > Nie ważne, czy zależy, grunt że ma :)
                                              > > > > > >
                                              > > > > > > Grunt ma :)
                                              > > > > >
                                              > > > > > Ale że ma grunt?
                                              > > > >
                                              > > > > Dziwne?
                                              > > > >
                                              > > > Tak?
                                              > >
                                              > > Znowu TO? :P
                                              > >
                                              > A nie? :P

A tak?
                                              Atak!!!

> >
                                              >
                                              >
                                              • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:05
                                                funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                                                >
                                                > > > Niektórzy, co "zdolniejsi" bramkarze, też potrafią ;)
                                                > > Ale Czak nie potrzebuje do tego piłki :D
                                                >
                                                > Do metalu?
                                                >
                                                Do metalu, to on gitar nie potrzebuje :) Gra na tamburynie! :P

> > No też się zastanawiam. Ale cóż taki biedny pchlarz, jak ja może wiedzieć
                                                > o
                                                > > tajemnicach kosmosu? :D
                                                >
                                                > Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :)
                                                >
                                                Bo on fika. Ale boi się podejść bliżej. Ucieka, jak jakiś maratończyk :D

> > > Nie pomaga zabijanie młodszego, póki malutki, nie pomaga...
                                                > > >
                                                > > Utop dziada w kefirze!
                                                >
                                                > W maślance i soku z kiszonej kapusty!

Ale nie na raz, bo będzie PDT :D

> > Tam głowa, to mała strata. Gumy czy nie przegryziesz?
                                                >
                                                > Nie mam gumy na głowie, phi.
                                                > Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pracy :D
                                                >
                                                A w majtach :>?

> > > To Statler się powinien w temacie rozgościć i czuć jak u siebie :P
                                                > > >
                                                > > Tylko gdzie ten sklerotyk z rozdwojeniem jaźni - Waldorf - się podział??
                                                >
                                                > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines!
                                                >
                                                yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama?

Dziwne?
                                                Tak?
                                                Znowu TO? :P
                                                A nie? :P
                                                A tak?
                                                Atak!!!
                                                Attancion!!!
                                                >
                                                > > >
                                                > >
                                                > >
                                                >
                                                >
                                                • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:19
                                                  lupus76 napisał:

> > Do metalu?
                                                  > >
                                                  > Do metalu, to on gitar nie potrzebuje :) Gra na tamburynie! :P

Piłką?

> > Cos tam wiesz, skoro do księżyca wyjesz :)
                                                  > >
                                                  > Bo on fika. Ale boi się podejść bliżej. Ucieka, jak jakiś maratończyk :D

Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :)

> > W maślance i soku z kiszonej kapusty!
                                                  >
                                                  > Ale nie na raz, bo będzie PDT :D

PDT = Domy Towarowe Centrum? :D

> > Nie mam gumy na głowie, phi.
                                                  > > Chyba, że mi jakiś urwis hubębubę przykleił, jak spałam w mzk jadąc do pr
                                                  > acy :D
                                                  > >
                                                  > A w majtach :>?

A czy ja mam głowę w majtach, pytam się???

> > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines!
                                                  > >
                                                  > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama?

Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D

>
                                                  > Dziwne?
                                                  > Tak?
                                                  > Znowu TO? :P
                                                  > A nie? :P
                                                  > A tak?
                                                  > Atak!!!
                                                  > Attancion!!!
                                                  Będziesz wył???????????????????????
                                                  > >
                                                  > > > >
                                                  > > >
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  > >
                                                  >
                                                  >
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:29
                                                    funny_game napisała:

> lupus76 napisał:
                                                    >
                                                    >

>
                                                    > Piłką?
                                                    >
                                                    Tak, tym z ZChN-u :D

> Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :)
                                                    >
                                                    Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :)

> > > W maślance i soku z kiszonej kapusty!
                                                    > >
                                                    > > Ale nie na raz, bo będzie PDT :D
                                                    >
                                                    > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D

Przegląd Dań Tygodnia :F

> > A w majtach :>?
                                                    >
                                                    > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się???
                                                    >
                                                    A majty gdzie masz???

> > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines!
                                                    > > >
                                                    > > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama?
                                                    >
                                                    > Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D

jakiś linek?

> > Dziwne?
                                                    > > Tak?
                                                    > > Znowu TO? :P
                                                    > > A nie? :P
                                                    > > A tak?
                                                    > > Atak!!!
                                                    > > Attancion!!!
                                                    > Będziesz wył???????????????????????
                                                    Tak?
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:32
                                                    lupus76 napisał:

> > Piłką?
                                                    > >
                                                    > Tak, tym z ZChN-u :D

Nie ma tej części posta :P

>
                                                    > > Może niech zainwestuje w zatyczki do ószó, to się ośmieli :)
                                                    > >
                                                    > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :)

On biedny, Ty niedobry!

> > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D
                                                    >
                                                    > Przegląd Dań Tygodnia :F

Ojej :DDD

>
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > A w majtach :>?
                                                    > >
                                                    > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się???
                                                    > >
                                                    > A majty gdzie masz???

Częściowo w doopie <lol>
                                                    Coraz wyższy poziom rozmowy :D

>
                                                    > > > > Pewnie go woda z pękniętej tamy zabrała, to przez Ines!
                                                    > > > >
                                                    > > > yyyyyyyy nie w temacie jestem. Jaka wóda. Jaka sztama?
                                                    > >
                                                    > > Pękła jej, liszka robi dokumętację foto :D
                                                    >
                                                    > jakiś linek?

Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :)

>
                                                    > > > Dziwne?
                                                    > > > Tak?
                                                    > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > A nie? :P
                                                    > > > A tak?
                                                    > > > Atak!!!
                                                    > > > Attancion!!!
                                                    > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > Tak?
                                                    A nie czujesz, że tak?

> > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:50
                                                    funny_game napisała:

> > Tak, tym z ZChN-u :D
                                                    >
                                                    > Nie ma tej części posta :P
                                                    >
                                                    Od postów, to to jest niewątpliwie wybitne speszalist

> > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :)
                                                    >
                                                    > On biedny, Ty niedobry!
                                                    >
                                                    Znaczy, że wilki nie przechodza przez gardło ksenomorfom. Dobrze. Tak trzymać :D

> > > PDT = Domy Towarowe Centrum? :D
                                                    > >
                                                    > > Przegląd Dań Tygodnia :F
                                                    >
                                                    > Ojej :DDD
                                                    >
                                                    No.

> > > > A w majtach :>?
                                                    > > >
                                                    > > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się???
                                                    > > >
                                                    > > A majty gdzie masz???
                                                    >
                                                    > Częściowo w doopie <lol>
                                                    > Coraz wyższy poziom rozmowy :D
                                                    >
                                                    Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie. Czy
                                                    przez głowę :D

>
                                                    > Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :)
                                                    >
                                                    Pewnie w kompie ;P

> > > > Dziwne?
                                                    > > > > Tak?
                                                    > > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > > A nie? :P
                                                    > > > > A tak?
                                                    > > > > Atak!!!
                                                    > > > > Attancion!!!
                                                    > > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > > Tak?
                                                    > A nie czujesz, że tak?
                                                    Nie...
                                                    > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:05
                                                    lupus76 napisał:

> > > Nie, bo ftedy go pogryzem. On wie :)
                                                    > >
                                                    > > On biedny, Ty niedobry!
                                                    > >
                                                    > Znaczy, że wilki nie przechodza przez gardło ksenomorfom. Dobrze. Tak trzymać :
                                                    > D

Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P

> > > > > A w majtach :>?
                                                    > > > >
                                                    > > > > A czy ja mam głowę w majtach, pytam się???
                                                    > > > >
                                                    > > > A majty gdzie masz???
                                                    > >
                                                    > > Częściowo w doopie <lol>
                                                    > > Coraz wyższy poziom rozmowy :D
                                                    > >
                                                    > Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie. Czy
                                                    > przez głowę :D

Alem się pogubiła :DDD
                                                    Muszę sprawdzić, co gdzie mam.
                                                    Oqrde, to nie moje!!! :D

>
                                                    >
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :)
                                                    > >
                                                    > Pewnie w kompie ;P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79293899&a=79301563
                                                    Tiu.

>
                                                    > > > > > Dziwne?
                                                    > > > > > Tak?
                                                    > > > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > > > A nie? :P
                                                    > > > > > A tak?
                                                    > > > > > Atak!!!
                                                    > > > > > Attancion!!!
                                                    > > > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > > > Tak?
                                                    > > A nie czujesz, że tak?
                                                    > Nie...
                                                    Bo?

> > > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:13
                                                    funny_game napisała:

>
                                                    > Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P
                                                    >
                                                    Is there safe? :/

Częściowo w doopie <lol>
                                                    > > > Coraz wyższy poziom rozmowy :D
                                                    > > >
                                                    > > Boję się zapytać, czym myślisz, bo wcześniej coś było o majtach na głowie.
                                                    Czy przez głowę :D
                                                    >
                                                    > Alem się pogubiła :DDD
                                                    > Muszę sprawdzić, co gdzie mam.
                                                    > Oqrde, to nie moje!!! :D
                                                    >
                                                    Strach wnikać czyje...
                                                    To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się, bo jak
                                                    nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja...
                                                    > >
                                                    Ojesu, zaraz, pogmeram, bo nie pamiętam, gdzie to było :)
                                                    > > >
                                                    > > Pewnie w kompie ;P
                                                    >

> Tiu.
                                                    >
                                                    Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D

> > > > > > Dziwne?
                                                    > > > > > > Tak?
                                                    > > > > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > > > > A nie? :P
                                                    > > > > > > A tak?
                                                    > > > > > > Atak!!!
                                                    > > > > > > Attancion!!!
                                                    > > > > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > > > > Tak?
                                                    > > > A nie czujesz, że tak?
                                                    > > Nie...
                                                    > Bo?
                                                    Tak?
                                                  • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:16
                                                    lupus76 napisał:

> > Nie napisałam, że niesmaczny, tylko niedobry :P
                                                    > >
                                                    > Is there safe? :/

Aj dont fink soł, hiehiehiehiehieeeee :D

> > Alem się pogubiła :DDD
                                                    > > Muszę sprawdzić, co gdzie mam.
                                                    > > Oqrde, to nie moje!!! :D
                                                    > >
                                                    > Strach wnikać czyje...
                                                    > To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się, bo jak
                                                    > nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja...

No, majtek na szczęście nie da się połamać.
                                                    Moich...
                                                    Ale to nie moje.
                                                    Obosze...

> >
                                                    > Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D

Było! Ukradłeś! Oddawaj :)

>
                                                    > > > > > > > Dziwne?
                                                    > > > > > > > Tak?
                                                    > > > > > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > > > > > A nie? :P
                                                    > > > > > > > A tak?
                                                    > > > > > > > Atak!!!
                                                    > > > > > > > Attancion!!!
                                                    > > > > > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > > > > > Tak?
                                                    > > > > A nie czujesz, że tak?
                                                    > > > Nie...
                                                    > > Bo?
                                                    > Tak?
                                                    A jak tak?
                                                  • lupus76 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 15:40
                                                    funny_game napisała:

> > >
                                                    > > Is there safe? :/
                                                    >
                                                    > Aj dont fink soł, hiehiehiehiehieeeee :D
                                                    >
                                                    W takim razie trzeb nakrecić obcego (wstaw odpowiedni numer). Mam pomysł na
                                                    zakończenie. Wilk przekonuje ksenomorfa, ze zabijanie jest be i ida razem do
                                                    baru wegetariańskiego. A tam Czak robi im musakę. Z półobrotu oczywiście.

> > >
                                                    > > Strach wnikać czyje...
                                                    > > To trochie, jak dwóch zapaśników na macie. Jeden wrzeszczy - poddaj się,
                                                    > bo jak
                                                    > > nie, to połamię Ci nogę. Na to drugi - łam, to nie moja...
                                                    >
                                                    > No, majtek na szczęście nie da się połamać.
                                                    > Moich...
                                                    > Ale to nie moje.
                                                    > Obosze...
                                                    Poziom obłędny - ale spytam: Czyje w takim razie?
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > Dzienki. Też Ci coś wklejki nie wyszeły :D
                                                    >
                                                    > Było! Ukradłeś! Oddawaj :)
                                                    >
                                                    Było, ale link nie działający siem zrobił. Trza go było oporzadzić :D

> > > > > > > > Dziwne?
                                                    > > > > > > > > Tak?
                                                    > > > > > > > > Znowu TO? :P
                                                    > > > > > > > > A nie? :P
                                                    > > > > > > > > A tak?
                                                    > > > > > > > > Atak!!!
                                                    > > > > > > > > Attancion!!!
                                                    > > > > > > > Będziesz wył???????????????????????
                                                    > > > > > > Tak?
                                                    > > > > > A nie czujesz, że tak?
                                                    > > > > Nie...
                                                    > > > Bo?
                                                    > > Tak?
                                                    > A jak tak?
                                                    No nie, no...
    • eluch_a Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:35
      Ja w zasadzie do babci od strony mamy, tylko oczy mam ojca :) A
      charakterek tatusiowy niestety...
    • kitek_maly Re: Do kogo jesteście podobni? 07.05.08, 23:36

Hmm to ja się wpisuję w tę teorię, bo ja bardziej podobna do taty
      niż do mamy. :-)
    • fanaberia84 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 00:13
      Ja do mamy taty :D
      • 8n Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:23
        ja też! jestem WłAśNIE taka jak babcia wandzia!
    • cala_w_kwiatkach do Pameli Anderson :/ 08.05.08, 00:13

• oposka Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 09:29
      zdecydowanie do ojca ...
      to po nim mam takie " zimne oczy "
      no i ten ... charakterek :/
    • 8n Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:06
      wszytko co złe mam po mamie, dobre po tacie.
      • funny_game Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:08
        To ja mam na odwrót, ale nie ma we mnie nic dobrego :)
    • nekomimimode Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:17
      do hello kitty
    • menk.a Re: Raczej do mamy 08.05.08, 10:20
      ale np palce, ich kształt, długość mam po tacie.
      Nie jestem do taty za bardzo podobna, bo on chciał mieć synów.
      Próbował kilka razy. Ale on damski krawiec jest. I ma same cacka z
      dziurką.:P
    • lupus76 do sąsiada. 08.05.08, 10:25
      i nie wiem, czemu....
    • demonii.larua Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:29
      Podobno do Steczkowskiej oraz Wolszczakowej, o :DDDDDDDDD
      • demonii.larua Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 10:36
        A tak po prawdzie to do mamy i babki, wyglądam niemal identycznie jak moja mam w
        młodości :)
    • mini_kks Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 11:34
      Ja odrkyłam pewnego razu na parkingu, do kogo jestem podobna z
      charakteru. Do Tatusia - tak samo uparty kozioł, tak samo bronię
      swojego :)) a z wyglądu to nie wiem.
    • najwspanialszyon Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:21
      Russell Crowe
    • vandikia Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 12:38
      Charakter - jestem jak tata. Jakby z niego skórę ściągnął, wszystkie
      zachowania, gust, podejście do życia, cechy, funkcjonowanie w
      społeczeństwie, błędy. Toczka w toczkę.
      • avital84 Do Micka Jaggera. :) 08.05.08, 12:57
        Chyba jestem wymieszana. Nieco bardziej jednak do taty.
        Układ twarzy, uśmiech, nos mam po tacie, ale oczy mam mamy.
    • mnop2 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:04
      do papy, w sęsie taty
    • karka831 Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:46
      Do ojca - niestety. A szkoda, bo mama ładniejsza:) Charakter natomiast wYmieszany:)
    • dzikoozka Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 13:54
      Ja akurat do mojej mamy.
    • a.part Re: Do kogo jesteście podobni? 08.05.08, 14:00
      jestem podobna do Julii Roberts ale na bank jej córką nie jestem <lol>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka