myshorrek 08.05.08, 14:07 kogo Wam brakuje na forum? czy sa takie osoby,ktore sie pojawily, zniknely, a Wy nadal o nich pamietacie??? albo osoby,ktore pojawiaja sie rzadko, a chcialybyscie by byly tu czesciej?:D kto to taki?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:08 ktos tu jest czesto,a wolalbym zeby byl rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:13 cha cha cha załóż osobny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 gdzie jest modliszka? 08.05.08, 14:09 myshorrek napisała: > kogo Wam brakuje na forum? > czy sa takie osoby,ktore sie pojawily, zniknely, a Wy nadal o nich pamietacie?? > ? > albo osoby,ktore pojawiaja sie rzadko, a chcialybyscie by byly tu czesciej?:D > kto to taki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:10 jesus znowu to samo pytanie czy mam sawuarwiwr Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:11 Mnie nie pytaj, ja tu jestem in blanco. Ale tak, brakuje mi 2 osób, tak na pierwszą myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 15:45 funny_game napisała: > Mnie nie pytaj, ja tu jestem in blanco. > > Ale tak, brakuje mi 2 osób, tak na pierwszą myśl. > Nuty, i ? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 17:19 myślę, że to carte blanche a nie sawoir vivre :)) ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:12 Latem założyłam identyczny wątek, bo za kimś tęskniłam. :) Ale to już było dawno. Tak są tacy forumowicze. Boję się wymieniać, bo jeszcze o kimś zapomnę. A może piszą pod innymi nickami. Dawno tu Shayka nie było. Szkoda, że Nemo już nie pisze, bo zlikwidował konto. Poza tym z dawnych forumowych czasów Max.Quid i Stella.Polaris. No i Dziewic w sumie też. Mogłam o kimś zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdamaka Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:14 avital84 napisała: > No i Dziewic w sumie też. > > Mogłam o kimś zapomnieć. Dziewice znikają jak grzyby po deszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
hajdamaka Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 15:00 avital84 napisała: > coś w tym jest :) / :/ corz mniej w tym lesie Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:20 "Dziewice znikają jak grzyby po deszczu..." dlatego smoki wymarły, nie było im kogo dać na pożarcie Odpowiedz Link Zgłoś
hajdamaka Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:58 cichadziewuszka napisała: > "Dziewice znikają jak grzyby po deszczu..." > > dlatego smoki wymarły, nie było im kogo dać na pożarcie jeszcze trochę i nie będzie co w zoo oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:33 Shajek, to chyba już tu nie wróci, bo pewnie mu się ułożyło. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:34 To chyba dobrze. ;) Ale może kiedyś zajrzy i odwiedzi złe siostry. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:12 mnie brakuje kobiety_na_pasach Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 14:29 nikogo mi nie brakuje a ogolnie wszyscy mogliby pisac wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 15:54 myshorrek napisała: > kogo Wam brakuje na forum? > czy sa takie osoby,ktore sie pojawily, zniknely, a Wy nadal o nich pamietacie?? > ? > albo osoby,ktore pojawiaja sie rzadko, a chcialybyscie by byly tu czesciej?:D > kto to taki?:D Wnioskuję po Twoim poście, że Tobie kogoś tu brakuje. Mam rację? kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: zagubieni forumowicze :D 08.05.08, 16:38 "vincenta vegi" mi brakuje na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś