mini_kks 13.05.08, 14:10 Jako tancerka i gwiazda jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:11 A potem do jukendensa... Czy może odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.dziewucha Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:15 ja chcę wystapić w u can dans, na pewno bylabym ulubienica publiczności :DD tylko nie potrafie wogole tanczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:15 To się naucz i pójdziemy razem ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.dziewucha Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:28 stwierdzilyby ze to ostatnia edycja bo nic lepszego juz im sie nie trafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:31 Ale forsa z reklam leci. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:16 też mi myśl z ucandens przeleciała szybko przez głowę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:17 Ne, a może pójdziemy tam razem? Rzucimy Pierożka na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:18 może ;P a do jakiego wieku mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 14:20 Nie wiem, ale Artur ma 30 i tańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:22 Od zeszłej środy nie mogę się oderwać od tego video. Możliwe, że najlepsze w całej drugiej edycji, która, nawiasem mówiąc, za dobra nie jest. youcandance.plejada.pl/47,1735,6,odcinek_10_-_najciekawsze_fragmenty,1,wideo.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:33 nie podoba mi się jak on tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:35 A co konkretnie Ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:41 No to już Ci niżej napisałam, że to pewnie wynik jego "prywatnego" stylu tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:40 Chodzi Ci o te jego charakterystcyzne ruchy? On generalnie tańczy, jak to sam określił, "New Style - Hip hop", kiedyś disco freestyle. Zresztą, Justyna tez się nie pozbyła tych swoich latynoamerykańskich naleciałości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:46 no dobra ale poprostu mi się nie podoba ona się dobrze rusza jego przegryź nie potrafię jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:48 A oglądasz jukendensa? :> Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:55 nie odnoszę się tylko do tego widła Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 18:22 Aha... no, ja na początku też miałam do niego uprzedzenia, ale już prysnęły :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:33 nie podoba mi się jak on tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.dziewucha Re: A propos Artura (i Justyny) 13.05.08, 14:44 mnie Artur nie powala, wiecej, nie lubie go :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 19:25 a którą gwiazdą jesteś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 20:14 Myszka Mini? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 21:03 Nie, Mała Mini ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 20:13 Daj znac z kim bedziesz tanczyla. Popatrze chociaz. Popodziwiam. Zaglosuje tez na ciebie. Napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 21:02 I rzucisz mi maskotkę? A przecie napisałam, że będę tańczyła ze sobą, jako gwiazda i tancerka w jednym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 21:09 W takim razie ciebie tam nie przyjma. Nie ma tak zeby tanczyc ze soba. Ja tak nie umiem. Ale z toba bym umial. Tylko, ja ani tancerz wielki nie jestem, ani tez gwiazdzior wielki ze mnie nie jest. A szkoda. Z takim to ty tanczyc nie zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 21:19 To zależy od tegom jakw yglądasz ;]p Zagraj w telenoweli jakiejś. A na tymczasem moge się podszkolić pod okiem Terrazzino czy Fiksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 21:25 tak pod terrazino okiem to ja też bym chciała :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 09:10 Odczep się, masz swojego Tukana ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 13.05.08, 21:28 Jednak widze ze ty mocno chcesz zeby nas w tym tancu gwiazd caly swiat ogladal. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:38 mini_kks napisała: > Raczej "mnie" ;]p To czemu mnie tam zachecasz? Wielka tez egoistka jest z ciebie. Tylko o siebie dbasz. Zupelna odwrotnosc mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:40 Sam chciałeś ze mna zatańczyć. Ja się wspaniałomyślnie zgodziłam, a Ty mi zarzucasz egoizm ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:46 Ze tez nie wiedzialem, ze to z twojej dobroczynnosci i wielkiej wyrozumialosci wyniklo. Jak moglem? Teraz to pewnie nie zechcez ze mna zatanczyc. Coz, sam wiem ze nie zasluzylem na to. Ten egoizm pod twoj adres wszystkie moje szanse przekreslil. Ale ja tak nie chcialem, naprawde nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:54 Smutno mi. Liczylem na slowa pociechy choc odrobine, ale na marne byla moja nadzieja. Czy ty wszystkich facetow tak dolujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:55 [odrywa dwa palceod buzi] tylko tych, co mnie zawiodą... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 18:58 A co powiesz na odwrotnosc sprawy, czyli na to kiedy ty ich zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:03 To jak uznam, że mam za co, to przeproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:13 Skoro ty umiesz przepraszac to taka (kiedy sie uzna ze trzeba) trzeba umiec i chciec dwa razy przeprosic, bo raz to za malo. Latwo ci te przeprosiny przychodza, czy ledwie przez zeby je wypluwasz z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:14 Ja przepraszam zawsze szczerze, więc ich nie cedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:18 Moge wiec myslec ze szczera jestes we wszystkim, czy tylko w przeprosinach? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:37 mini_kks napisała: > Tak. Czemu tak malo i krotko o swojej szczerosci? Wyglada na to ze skromna tez jestes. Moze ja sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:39 Mylisz się. Fałszywie skromna nie jestem, ale z drugiej strony tez nie przesadnie pewna. A o czym tu pisać? albo człowiek jest szczery, albo nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:48 Ze szczeroscia roznie bywa. Jest tak jak napisalas, ale bywa tez tak, ze czasem jeden i ten sam czlowiek w jednym przypadku jest szczery, a w stosunku do drugiej osoby nie. Raz mowi prawde, drugi raz sklamie. Ty napewno jestes pewna co do swojej szczerosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:49 Jasne, że tak, co to w ogóle za pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:54 Nie bylem pewnien twojej szczerosci, wiec i pytanie postawilem niepewne.Wolno mi bylo powatpiewac, ale juz nie bede. Zapytam tylko czy we wszystkim jestes szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 19:56 Czuję się, jakbym wypełniała jakąś ankietę dla studentów... pewnie mi wyjdzie rozdwojenie jaźni. Jestem szczera ZAWSZE i WE WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 20:00 Widze ze ty pytan nie lubisz. Zadawac je tez niebardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 20:35 Nie, ja pytania lubię, nie lubię tylko, jak wciąż o to samo mi się pytają :] Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Podnoszę topik do góry 14.05.08, 20:53 To ze mna jest pewnie cos nie tak, skoro powtarzam pytania. Prawde powiedziawszy to ja ich wszystkich nie pamietam nawet. Musisz sie wiec nudzic powtarzajacymi sie pytaniami. Powiedz lepiej jak ladnie tanczysz, mocno ladnie czy troche ladnie? Mam nadzieje ze tego nie powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Podnoszę topik do góry 15.05.08, 11:01 Nie bawiąc się w fałszywe skromności: mocno ładnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 21:22 A ja chcę wystąpić w parlamencie i jako premier ogłosić że 16000 km autostrad w Polsce to wystarczająca ilość i że jedyne 1000 km linii superszybkiej kolei to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 13.05.08, 21:29 Ty do parlamentu sie nie nadajesz. Tam szczekaja jak psy,a ty tak nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 09:11 Gdzie Ty masz szybką kolej? Ta kolej szybki to tylko ma - brudne i niedające się otworzyć, jak mawiał Dresu. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 09:11 Ale do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 09:14 i zrobcie sobie na osiedlu takie show to moze wystapisz Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 09:15 Na osiedlu nie, bo mnie Dziki będzie molestował, żebym z nim potańczyła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:41 Minasz ci dobrze radzi. Zacznij sie doswiadczac na wlasnym podworku, bo na duzej scenie mozesz sie wywrocic i smiac sie z ciebie beda. Ja nie, ale inni tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:44 Ja jestem w wersji profeszynal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:50 Tak tak wiem. Taka wielka pani professional, co to partnera nie ma. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:42 ja tez, też! na lodowisku zaśpiewam! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:45 Na jakim lodowisku? :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 18:56 Na lodzie tez dziewczyny ladnie tancza, a na jakim to nie jest najwazniejsze. Wszystkiego nie musisz wiedziec. I tak juz wiesz zaduzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 19:04 Cy przyjda po mnie? A na lodzie to ja nie oglądam. Lubię taniec na lodzie oglądać, ale tylko profesjonalny. Machająca tyłkiem Okupko to już nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 19:08 ale mnie po koleżeńsku byś oglądała, nie? i smsa byś wysłała, co? <uwaga!test na koleżeńskość> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 19:11 Chyba obleję... jeszcze nigdy i na nikogo nie wysłałam SMSa. I nie wyślę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 19:11 Ale obejrzeć bym obejrzała ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: A ja chcę wystąpić w "Tańcu z gwiazdami". 14.05.08, 19:19 I ja tez bym ja obejrzal. Tak dokladnie obejrzal. Odpowiedz Link Zgłoś