2szarozielone 18.05.08, 20:37 jaki koncert Was najbardziej powalił na kolana? I co najbardziej w występach na żywo cenicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:41 a kącert metaliki już był? Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Metallica 18.05.08, 20:45 jest 28 maja , tylko z tego co wiem to koncert, bo o kącercie nie slyszalam! Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:44 Depeche Mode Praga jakies trzy lata temu, ryczalam jak bobr ze wzruszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:47 Kelly Family, Bonn 1999 :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:48 Madonna, NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:50 fajnie :) zazdraszczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: a czego zazdraszczasz? 18.05.08, 20:56 po pierwsze NYC - bardzo bym chciała polecieć tam. Po drugie - Madonny :) Cenię kobitę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: a czego zazdraszczasz? 18.05.08, 21:08 Tak, kobita sie trzyma. Juz dobrze po czterdziestce, a talia jak u osy. ja dopiero po trzydziestce i juz powoli brak! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a czego zazdraszczasz? 19.05.08, 01:06 lilian101 napisała: > Tak, kobita sie trzyma. Juz dobrze po czterdziestce, a talia jak u > osy. ja dopiero po trzydziestce i juz powoli brak! Madonna w tym roku w sierpniu bedzie miec rowno 50 lat:-) ale tez mozna powiedziec, ze to dobrze po 40-tce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:52 Raz się żyje. Byłam na miejscu, ale majątku chyba trochę wydałam z tego co pamiętam. ;) A w Polsce to hmmm...chyba Mafia. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:57 Mafia? To chyba jeszcze dziecięciem byłaś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:59 No tak, jakąś trzynastką. Ale pamiętam, że było śmiesznie i weszłyśmy z koleżankami przed barierki jako najbardziej napalone fanki. A może już nas wszystko gniotło w tym tłumie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:01 ja akcje a la "napalona fanka" to odwalam dopiero teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:53 Moja przyjaciółka zna Madonne prywatnie i w wakacje idziemy na koncert :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:53 z całkiem świezych wspomnień to byłam na koncercie brazylijskiego pianisty Nelsona Freire i podobała mi sie jego gra nadzwyczajnie jak go nie usłysze po raz kolejny na żywca to umre:) Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 20:55 tak sobie pomyślałam o najfajniejszych, ale mi dziś kumpel przypomniał o absolutnie najgorszym :))) Jakaś odjechana eksperymentalna muzyka na preparowanych instrumentach, wyjąca orgazmicznie wokalistka. Do tego na widowni 3 (słownie: trzy) osoby, w tym ja i mój chłopak. Strasznie mi się chciało siku, ale mi było głupio wyjść. Na domiar złego - zapłaciliśmy za wstęp. Przypomniał mi i mam dreszcze i chciałam sobie osłodzić wspomnienia czyimiś pozytywnymi opowieściami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 do Mnop 18.05.08, 21:01 Wiesz co ja tu sobie Depeche wrzucilam w wyszukiwarke, i okazuje sie, ze my dwia bratnie dusze jestesmy. DM pany! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: do Mnop 18.05.08, 21:04 zgadza się, ale na ich kącercie, pszepraszam! koncercie (dobrze?:DDDD) nigdy nie bylam. Jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: do Mnop 18.05.08, 21:07 Pewnie ja zawsze jestem! Narazie musimy jednak poczekac, ponoc wchodza do studia.Moja kumpela rozmwaiala ostatnio z ich wokalista, mieszka bardzo blisko jego domu. Niestey a juz mezatka on trzeci raz zonaty i chyba nic z tego nie wyjdzia ;-)jak najbardziej zabaieram cie na nastepny koncert! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:07 U2 Elevation Tour - Chicago. Najbardziej sobie cenilem zapach zielska z 1 poziomu ponizej. Oddychac sie nie dalo. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:09 ja właśnie chciałam napisać, ale się cykałam, że najfajniejsze koncerty to z zieleniną są :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 U2 18.05.08, 21:09 o pozazdroscic, nie byal, chetnie zobacze Bono na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:12 choc nie jestem rasistom to najbardziej odjazdowe bylo to ze jedyni czarni to byli ochroniarze, jako widownia sami biali i zoltki. Zajebiscie to wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:14 Może nie lubią U2. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:16 pod hip-hop to nie podpada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinova14 oj bylo tego troszke..... 19.05.08, 15:32 U2,Depesche Mode,Perfect,Kult,Daab,Lombard,Lady Pank,T Love,Dezerter,Formacja Niezywych Schabow,Maanam, i tysiac innych .Zawsze fascynowala mnie atmosfera na zywo,przezywalam kazdy koncert z ekstaza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:14 Jacek Kaczmarski- Toruń 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:23 Moje miasto - cmok :* Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:37 Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 08:39 Moje miasto, kissy dwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 21:17 Zeszłoroczny koncert Lisy Gerrard w Warszawie. Właściwie jedyny na którym byłam, bo jakoś nie lubię takich spędów. Ale mimo wszystko fajnie było zobaczyć ją na żywo. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 22:35 Erykah Badu. a z polskich to sistars i łona. maja fajny kontakt z publicznoscia, poza tym graja w mniejszych klubach, co bardzo lubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 22:40 na Łonie byłam tydzień temu :D Świetnie było. Ale zdecydowanie polecam koncerty Ostrego - jest niesamowity na scenie, kontakt z publiką ma rewelacyjny - to jest gdzieś w czołówce najbardziej udanych koncertów, na jakich byłam (a na Ostrym byłam 3 razy już). Teraz poszłam na Lao Che - i jestem pod ogromnym wrażeniem, jaką ogromną energię prezentują na scenie. Serce w gardle miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 15:09 Erykah Badu, Roisin Murphy, Sistars za każdym razem ( konterty klubowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
palya shofar 18.05.08, 22:53 koncert Shofar we wroclawskim firleju..mniooodziooo taka pasja i radość pewnie nikt nie zna to rzucam linkiem: www.new.firlej.wroc.pl/presspack/SHOFAR/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Roger Waters z Pink Floyd - Berlin 2006 18.05.08, 22:56 Dzieci (2 lata i rok) zostały z dziadkami:P a my z mężem hop - do Berlina:). Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 22:59 Damien Rice - Birmingham 2007 Archive - Warszawa (2004 i 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 23:20 Armia w Lodzi, kiedy? Dawno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 18.05.08, 23:51 jakeis 10 lat temu na kolonii na w Kołobrzegu na koncercie Lombardu eh te wspomnienia ,potem koncert Myslovitz i koncert muzyki kubańskiej na juwenaliach . Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 08:40 Festiwal Energia Sztuki w Żarnowcu i pierwszy Przystanek Woodstock. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Maaaannnaaaaammmmmm!!! 19.05.08, 08:44 Na wielu koncertach byłem ale tylko oni naprawdę grali... Kora naprawdę śpiewała i co więcej było widać, że robia to z radością a nie na zasadzie "przyjechaliśmy to trochę pobębnimy a elektronika zrobi swoje".. No i były to te czasy gdy grał z nimi Jose Torres.. Koncert odbył się pod spodkiem w Katowicach. ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 08:46 Pink Floyd dawnooo temu w Pradze :) Mam nadzieję, że teraz to będzie Metallica. Odpowiedz Link Zgłoś
duza-zolza Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 09:14 Joe Cocker w Spodku, naprawdę było warto.. podobał mi się sposób w jaki panował nad publicznością,atmosfera była niesamowita. No i oczywiscie kameralne koncerty Jacka Kaczmarskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 09:29 Faithless na Heinekenie, uhhh, rewelacja. TabTwo, strasznie dawno bo chyba w 1999 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 11:15 Faithless na Heinekenie - MNIAM :) Podobnie jak Underworld i Snoop Dog:) A z polskich wykonawców-uwielbiam chodzić na koncerty Heya i Strachów na Lachy :P Odpowiedz Link Zgłoś
whydoesmyheart Re: najfajniejszy koncert, na jakim byłyście 19.05.08, 11:36 na Coke Live Music Festival. Za jednym zamachem był koncert Rihanny, Akona, Faithles, Commona, Brainstorm.. wielu innych wykonawców. Przyznam że najbardziej czekałam na Rihanne, ale rozczarowała mnie.. Świetny był za to Akon! no wrażenia mam niesamowite! Wyszedł do publiki, aż go można było dotknąć :D w sumie oddechu mi brakowało ale było świetnie! moze też dlatego że byłam z ukochanym na pięknych wakacjach wtedy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Pink Floyd jakies 10 lat temu 19.05.08, 15:29 Koncert na stadionie, dookola burza, blyskawice rozjasniaja niebo a nad samym stadionen bezchmurne niebo... :) Odpowiedz Link Zgłoś