carla.bruni 22.05.08, 01:28 wszystkie tego samega dnia i tej samej tresci. psychopata jakis czy co?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 01:35 Może operatorowi coś nawaliło, czasem to się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 01:39 eluch_a napisała: > Może operatorowi coś nawaliło, czasem to się zdarza. nie. napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 10:27 effa4 napisała: > jemu coś nawaliło w glowie czy w telefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 10:52 i tego sie boje troche, ale moze mu przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 11:20 effa4 napisała: > czego sie boisz?? olej olewam. nic nie odpisuje, ale jak mu cos do glowy glupiego strzeli?? odwalal przez kilka miesiecy, wiec go zostawilam. tak jak chlopak innej forumowiczki umawial sie z laskami z czatu, a teraz ponoc pije i wypisuje smsy. czasem w nich mnie kocha, innym razem nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
effa4 Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 11:27 no to tym bardziej nie powinnas sobie zaprzatac tym glowy, a jedynie sie z tego smiac. To on ma jakies problem, nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
effa4 Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 11:39 pewnie, ze ją kocha:) Wczoraj akurat ją kochał, jutro pewnie ogarnie go nienawiść:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 12:06 effa4 napisała: > pewnie, ze ją kocha:) Wczoraj akurat ją kochał, jutro pewnie ogarnie go nienawi > ść:) w sam srodek tarczy trafilas:) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 12:04 selica napisała: > To co Ci tam napisał 15 razy? > wyznanie milosne. tylko wczeiej tak bardzo mne kochaze pofile zakladal na portalach randkwych i przez czat chyba się umawial. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:10 i wyslal jednego wiele razy, aczkolwiek dostawanie smsow od bylego, nie wrozy nic dobego - nwte sie czlowiek nie pokapuje jak mu sie zrymuje Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:15 lilian101 napisała: > i wyslal jednego wiele razy, aczkolwiek dostawanie smsow od bylego, > nie wrozy nic dobego - nwte sie czlowiek nie pokapuje jak mu sie > zrymuje nie zawiesil mu sie. potem sie pytal w smsach czy jestem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:20 nie odpisuje, on tylko na to czeka, musisz go ignorowac to w koncu sie odwali. Jak bedziesz reagowac na jego zaczepki, bedzie to caly czas robil. Na to czeka, ludzi sie, ze moze ci jeszcze zalezy. niestety przerabialam juz to kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:25 lilian101 napisała: > nie odpisuje, on tylko na to czeka, musisz go ignorowac to w koncu > sie odwali. Jak bedziesz reagowac na jego zaczepki, bedzie to caly > czas robil. Na to czeka, ludzi sie, ze moze ci jeszcze zalezy. > niestety przerabialam juz to kiedys ciekawe czy dlugo tak bedzie.pozdr5awiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:27 trza uzbroic sie w cierpliwosc - im bardzej szurniety tym dluzje. ja nie mam zbyt milych wspomnien, do dzis boje sie, ze go zobacze na ulicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: moze mu sie tel zawiesil 22.05.08, 12:38 Na pewno nie ma co odpisywać. Kiedyś mój znajomy mi głuchał pół wieczoru i jak odgłuchnęłam to się zaraz wprosił na herbatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 14:01 a ja bym poprosiła kolegę z talentem aktorskim o napuszczeniu byłemu wiązki przez tel i kazanie mu grzecznie Ciebie przeprosić. No co? Przynajmniej miałabyś z tego jakiś ubaw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: 15 smsow od bylego 22.05.08, 17:06 mój były wysłał kiedyś przypadkiem 30 pustych smsów :) szedł i łokciem stukał a nie miał zablokowanego tel <lol> Odpowiedz Link Zgłoś