liisa.valo 30.05.08, 21:57 U mnie: 1. niech będzie ten Vallo i zamek, 2. żeby mój pies nigdy nie umarł, 3. (zostawię sobie na później) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 21:58 rany, zrobiłam błąd we własnym nazwisku :) Valo, a nie Vallo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 21:59 Więcej wypoczynku. Wiecej kasy. Więcej życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:00 0. nie mam zyczen do zlotej rybki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:01 staram sie miec marzenia wymierne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:03 tzn moze inaczej ciesze sie z tego co mam po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:06 Ja też się cieszę z tego, co mam. Ale fajnie czasem sobie pomarzyć tak całkiem nierealnie :) Poza tym czasem niektóre głupie marzenia i te nierealne z pozoru - mogą się spełnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:12 materialnego to nic nie potrzebuje ale jakies tam mam :) ale to samemu wiecej satysfakcji niz jakas rybka cipka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:01 1. Duuużo kasy 2. Trochę więcej oleju w głowie 3. Figura Jessiki Alby (przed ciążą oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:02 Mnie by wystarczyło tylko jedno życzenie. Dostać moc spełniania wszystkich swoich życzeń. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 No dobra. Niech pomyślę. ;) 30.05.08, 22:04 1) Chciałabym być Billem Gatesem w ciele Moniki Bellucci. ;) Reszta do ustalenia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
siaska22 Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:04 1.Facet,którego będe kochać i z wzajemnością 2.Własne mieszkanie 3.Większe zarobki tak,tak wiem średnio oryginalne :p Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:05 1. Książę z Bajki :) 2. Cobym żebym znalazła miejsce gdzie poczuję się jak u siebie 3 . Żeby mi zniknął tłuszczyk spod brody bo nie mogę się go nijak pozbyć choć nie powinno go tam być biorąc pod uwagę proporcje reszty ciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:06 1. Aby Moja miłość trwała wiecznie 2. Aby świat oposcily wszystkie choroby 3. I aby ludzie byli dla siebie dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:28 Prawie jakbyś startowała w konkursie Miss Świata!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 22:18 1.wymarzony wysniony dom w highgate 2.pieniadze, zebym nie musiala zarabiac i mogla pracowac wolontaryjnie jako psycholog dzieciecy 3.d.k. az do usranej smierci(najlepiej wspolnej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:15 1. wypic 2 poruchac 3. radia posluchac Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:16 To bez rybki tego sie nie da zrealizować? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:17 da sie. ale po co sie wysilac jak jest rybka a niczego wiecej nie pragne ? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:29 To faktycznie nie masz zbyt wygórowanych potrzeb. Musisz być zatem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Tego, czego pragniesz chyba nigdy ci nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:41 we wszystkim liczy sie prostota. posluchaj mozarta. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:45 To bym polemizowała, czy Mozart był taki prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 31.05.08, 00:06 w sensie czystosci harmonii byl. nie klocmy sie. no dobra. to posluchaj pixies - where is my mind. czery podstawowe akordy durowe i molowe bez udziwnien, gitara prowadzaca gra 3 (!) dzwieki, odpowiednia aranzacja i jakie cisnienie wychodzi z tego prymitywu, co moglby zagrac dzieciak chodzacy na ognisko muzyczne w podstawowce ???? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 31.05.08, 00:14 Chodziło mi o to, że cała okołomozartowa epoka to był czas dużych muzycznych udziwnień. Może faktycznie jeszcze nie Mozart ale ci co przyszli po nim to już ostro szaleli. Prześcigali się, kto nawsadza większą ilość nut w jednym miejscu. Wyłagodziło się to dopiero w okresie romantyzm czy nawet później. Wszystko, co było możliwe do udziwnienia, zostało już napisane, więc trzeba było wymuślić cos nowego. ;P A co do ognisk muzycznych to faktycznie Mozart wchodzi do podstawowego repertuaru. Stosunkowo łatwo jest go uprościć tak, żeby nawet początkujący to zagrali, podobnie jak Beethoven. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:16 1. Głowica atomowa. 2. Rakieta nośna. 3. Wyrzutnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 30.05.08, 23:32 Nikomu - szantażowałbym świat:P Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 31.05.08, 00:44 1. Być z moim facetem for ever :) 2. Miec juz teraz warunki finansowe i mieszkalna na posiadanie dzidzi 3. Wakacje w Indiach dluuugoo ok Karaiby tez moga byc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 2 i 3. 31.05.08, 02:19 2) Chciałabym aby wszyscy wredni, fałszywi i zakłamani ludzie trzymali się ode mnie z daleka. 3) I wszyscy mający problemy mentalne wszelkiej maści również. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 31.05.08, 22:01 a) chce byc chuda b) chce zeby nie piekla mnie skora c) chce nie lubic jesc Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 28.10.08, 14:42 żeby nie brakło w moim życiu: - zdrowia - miłości - pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
autume Rusek miał tylko jedno !! 28.10.08, 14:56 liisa.valo napisała: > U mnie: > 1. niech będzie ten Vallo i zamek, > 2. żeby mój pies nigdy nie umarł, > 3. (zostawię sobie na później) Chciał mieć interes do samej ziemi, więc... zaświszczało, zahuczało, i... urwało mu nogi :( Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 28.10.08, 15:15 1) Żeby wynaleźli szczepionkę/lekarstwo na raka 2) Wtedy cofnąć czas i sprawić żeby mój tato nie zachorował, w efekcie żyłby do teraz 3) znać wszystkie języki świata - mogłabym jeżdzic po świcie, raz pracować w Indiach, kiedy indziej we francji, a za chwilę w Chinach, zwiedzając w ten sposób cały świat. Znając języki nie musiałabym się martiwć i kasę i mieszkanie bo miałabym super pracę dzięki tej znajomości językow a co za tym idzie wszelkie dobra materialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-daria Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 28.10.08, 15:18 trzech murzynow złapało rybke i mieli po jednym zyczeniu: Pierwszy -chce być biały, drugi mówi - ja tak samo, tez chce być biały a trzeci - a ja chce aby oni byli czarni... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejkamm Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 28.10.08, 17:45 chcę żeby mnie ktoś pokochał. tak mało i tak dużo jednocześnie...:) oczywiście miło by było gdyby ten ktoś miał poczucie humoru, dystans do świata, niebieskie oczy i zasobne konto w bezpiecznym banku:P Odpowiedz Link Zgłoś
dubienka33 Re: Trzy życzenia do złotej rybki? 28.10.08, 19:22 1. Żeby moja Ukochana Maleńka Koteczka odżyła (umarła w poniedziałek 27.10.07 2. Chciałabym mieć piękne, zdrowe, niebolące zęby 3. Zakończyć pewną sprawę bez komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś