nexstartelescope 30.05.08, 22:06 Bo w naszej klasie to rozumiem, że wszystkie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:07 Ja nie mam. Miałam, ale usunęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:08 Ja. W naszej klasie też nie. Założyłam na krótko celem znalezienia pewnego faceta. Nie znalazłam go, usunęłam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:08 Ja nie mam na naszej klasie. Na gronie też nie. A co to grono? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:08 ja konto na gronie miałam ale dawno skasowałam Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:09 Nie mam, ani na gronie, ani na klasie, ani na fotcę. Nigdzie nie mam:D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:09 Ja nie mam. Nie mam tez na NK. To znaczy mam ale jako berta. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mia.walles Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:12 A co to jest to grono? Domyślam się, że coś pochodnego od naszej klasy, na której też jeszcze nie zawitałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:15 Założyłem sobie wczoraj konto na naszej-klasie i szczerze mówiąc nie rajcuje mnie oglądanie samochodów, mieszkań i starannie obrobionych zdjęć ze ślubów. Co ludzi kręci w tym guanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:16 Ja nie mam i miec nie zamnierzam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 22:52 mam na naszej-klasie, ale na gronie i tych innych wszystkich nie Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Ja nie mam ani tu ani tu :) 30.05.08, 22:54 Mam tylko na linkedin i goldenlinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: A co to jest grono..? 30.05.08, 22:57 To chyba tacy ludzie w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: A co to jest grono..? 30.05.08, 22:58 Tylko na cholerę im konto??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: A co to jest grono..? 30.05.08, 23:02 Czyżby na komitet rodzicielski..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: A co to jest grono..? 30.05.08, 23:04 Na grupę wsparcia 'anglistów z wysypanym koszem na głowę' - pod hasłem,: 'posprzątajmy w szkole'. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: A co to jest grono..? 30.05.08, 23:06 To już się nie zbiera na ciasteczka i balony na szkolną dyskotekę? Albo na kwiatki dla pani wychowawczyni? Ależ ten świat sie zmienił... ;) Za moich czasów to były czasy...Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope www.grono.net 30.05.08, 23:06 Grono, moi drodzy powstało dłuuugo przed naszą klasą, pewnie liczy wiecej osob, mozna tam znalezc znajomych z klasy, ale nie tylko , bo ma bardziej rozbudowaną wyszukiwarke (od znaku zodiaku do odległosci w km od szukającego). No i mozna sobie napisac w profilu co tam sie chce, wgrac fotki, filmy, mp3, obczaic wspolnych znajomych, znalezc kogos na mapie, ogolnie ma wiele ciekawych zastosowan, ktorych mi na N-K brakuje. No i niestety jest raczej dla gó..arzy (chociaz ja ze swoimi 22 latami mam duzo znajomych, starszych tez) ;) No i zeby zalozyc tam profil, najpierw trzeba dostac na maila zaproszenie od kogos, kto juz tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: www.grono.net 30.05.08, 23:07 No to juz wiem, czemu nie znam tej strony. Absolutnie i zdecydowanie to nie moje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 23:00 Co to do licha to grono... Dowiem się? Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Która jeszcze nie ma konta na gronie? 30.05.08, 23:46 napisalam u góry. Odpowiedz Link Zgłoś