oklaska 31.05.08, 11:16 Jak się ich pozbyć cienio-sińców. Wyglądam na starą i zmęczona osobę własnie przez te sińce. Dajcie jakieś rady PLISEK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia12347 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 11:52 Kosmetyczka. One robią takie zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 11:55 Misia, trwasz dalej w postanowieniu czy się złamałaś? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 12:04 On do mnie napisał na gg, a ja nie oparałam się pokusie, żeby odpisać :) Rzeczy które mi powiedział wolałabym nie usłyszeć, słowo. Generalnie juz sie kochał z ze swoją byłą dziewczyną, ale powiedział ze ja jestem lepsza w łózku. Jak to przeczytałam to zaczęłam się zastanawiać czy on jest taki głupi czy taki beszczelny. Oczywiście poryczałam się z tego powodu, ze on już kogos przeleciał. Generalnie bardzo się martwił o mnie, jak sobie daję radę bez seksu, i zaproponował że możemy się dalej spotykać na seks, dopóki on sobie nie znajdzie dziewczyny z którą sie ożeni :D Boże, jak ja mogłam się w nim zakochać :) :) Chyba mi rozum odjęło :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 12:57 Misia normalnie nie wierzę w to co przeczytałam! To się aż nie mieści w głowie, ani w zupełnie żadnych standardach! Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 12:59 Hehe, mgła opadła i horyzont widać :) Sama przerabiałam, więc znam ten ból, z jakim rodzi się umiejętność zobaczenia chłopa takim, jakim jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:01 Współczuję. :-( Ale może to Cię postawi do pionu. Wierzę, że na pewno! :-) Nie warto marnować czasu na takiego drania. Wiosna, lato już za rogiem, znajdziemy sobie fajnych ciachów. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:22 Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia :) Trzeba przyznać ze chłopak bardzo skutecznie pomaga mi o sobie zapomnieć :) Jakoś nie tęskinie już za nim :D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:25 I bardzo dobrze, tak trzymać! Bo chyba sama widzisz co to za osobnik:/ Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:32 Wydaje mi się ze on nie ma uczuć, to by go jakoś tłumaczyło z jego zachowania. Ale to już nie mój problem :D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:44 Ja bym raczej powiedziała, że on nie ma mózgu! Ale to naszczęście też już nie Twój problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Sińce pod oczami :-( 31.05.08, 13:26 I tak trzymać :) Pamiętaj, żaden facet nie jest wart twoich łez. A ten, który jest ich wart, na pewno nie doprowadzi cię do płaczu :) Odpowiedz Link Zgłoś