trypel 06.06.08, 08:26 Amerykańscy uczeni odkryli że jedzenie zupy widelcem powoduje szybkie chudnięcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 08:28 jedzenie kanapki bez chleba ,podobno też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 08:43 Czy mozesz podeprzeć sie jakimiś badaniami? I naukowcami? Nie mówie że amerykańskimi bo to byłoby zbyt idealnie ale choćby z Czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 11:17 No ale tak całkiem poważnie to ostatnio próbowałem zjeść ryż z sosem przy pomocy pałeczek... naprawdę można schudnąć ------------------- Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 09:48 o jaaa;) całe życie w nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Trypel, czy chcesz ze mna poleciec na Sycylie 06.06.08, 10:26 na weekend 11-13 lipca, do Taorminy? Wylot o 13.05 w piatek, powrot do Wawy 15.20-20.05 z Catanii. Chce wynajac samochod. Z tego co pamietam keidys byles wolny i dysponujesz funduszami :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Trypel, czy chcesz ze mna poleciec na Sycylie 06.06.08, 10:30 Nie bierz tego personalnie ale nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Trypel, czy chcesz ze mna poleciec na Sycylie 06.06.08, 10:43 nie no, po prostu tego nie rozumiem... jestem bardzo porzadna i godna zaufania, samodzielna... jeszcze niedawno moj dyrektor chcial ze mna jezdzic na weekendy nim nie znalazl panny... biore to personalnie, zupelnie nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Trypel, czy chcesz ze mna poleciec na Sycylie 06.06.08, 20:51 Przede wszystkim - Trypel nie jest już stanu wolnego. :-) Więc chociażby z tego powodu nie bierz tego personalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:39 ale na pewno nie to, że nie jesteś konkretna i owijasz w bawełnę:P. A Tryplowi się dziwię - masz okazje poznać tego słynnego Misia i nawet zobaczyć co ma w środku:D. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:45 :) wybralam b fajny hotel z dusza w taorminie pod etna z cudownym widokiem... moim zdaniem fajny pomysl... a Trypel nie chce... nie bede go przeciez zmuszac do seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:46 Mahę widziałem już jakiś rok temu :) dlatego mówie żeby nie odbierała tego personalnie bo to fajna laska jest :) A do Misia mnie nie ciągnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:48 To my sie widzielismy? :)) No jestem fajna, ale na weekend musze jechac sama... Moi koledzy sa wszyscy zwiazani... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:49 nie :) ale miałas okres wysyłania zdjęc do wszystkich :) Maha no ja zajęty jestem mocno i na dodatek w tym czasie też bede na wczasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:51 a czym taki zajety? uciekaniem przede mna? :) napsialam do Ciebie, bo jestes jednym z nieliczych wolnych :) wysle Ci link na priva do hotelu, zebys wiedzial, co tracisz :) publicznie nie podam, bo jeszcze ktos mi wyrezerwuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 10:56 no własnie nie jestem wolny :) napisałem ze zajęty i to mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 11:11 myslalm ze mocno zajety praca :) no tak, tylko mnie nikt nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
pliwa Re: Dużo można o Tobie, Maha, powiedzieć 06.06.08, 13:57 I dlatego moha jesteś sama, bo się strasznie narzucasz i nie szanujesz siebie. Miej poszanowanie do samej siebie, a zobaczysz że role się szybko odwrócą :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva ale co dokladnie masz na mysli? 06.06.08, 15:41 ok nie bede sie narzucac :) hmm myslalam, ze tylko grzecznie zapropnowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 11:26 to dlatego chińczycy są chudzi bo zupy jedzą pałeczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 11:30 swoimi pałeczkami? to nie dość że chudzi to jeszcze poparzeni Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 12:16 i bardzo wygimnastykowani..., bo ponoc azjaci male "palki" maja Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Dieta wg uczonych 06.06.08, 16:59 a ot mnie wcale nie dziwi. Te matoly bez wzgledu na stopien wyksztalcenia nie potrafia jesc jednoczesnie poslugujac sie nozem i widelcem. Nawet wymyslili takie lyzki z widelcem na koncu zeby bylo latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś