andrzejjewski 22.09.03, 09:18 Po stosunku ukazala sie krew. Zaznaczam ze to nie jest jej okres i daleko jeszcze do nastepnego. Prosze pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:29 Jesli nie byla dziewica, to nie ma co pytac dziewczyn, tylko w te pedy prowadz ja lepiej do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelity jasne 22.09.03, 09:35 I tu powinien zakończyc się ten wątek. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:36 Klucz nie dopasowany do zamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:44 Do lekarza. Choc moze sie okazac(i oby) ze po prostu nastapił uraz mechaniczny ze tak powiem i ta krew była z zadrapania, bo moze oprócz penisa uzywaliscie jeszcze innych czesci ciała, np. reka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:46 dziekuje Wam bardzo ale nadal sie boje co to moze byc. Nie wiem czy ja sklonie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 10:09 Co to znaczy skłaonię czy nie skłonie - złap za oszywkę i w drogę - skoro dorosła do współżycia to powinna dorosnąc i do chodzenia do ginekologa - nie gryzie!!!! A z du..a nie ma żartów !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 13:46 Samo sedno!!! Gratulacje najszczersze!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 14:29 Do usług, a rada wzięta z praktyki - zdarzyło mi się ze 3 kobietki z pracy za przysłowiowe kudły na fotel zaciagnąc. Rozumiem, że dziewica ma opory, ale dojrzała kobieta uprawiająca seks, niejednokrotnie matka dzieciom - to trąca delikatnie mówiąc głupotą połaczona ze skłonnościamy samobójczymi... Zreszta jestem zdania, że coroczna wizyty u ginekologa powinna być obowiązkowa, a jej nie odbycie obwarowane sankcjami karnymi - może by co to niektóre bojące mocno "ukuło", ale pozwoliło by zapobiec nie jednej tragedii Kobiety pamietajcie ginekolog waszym przyjacielem !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.zgpila.com.pl / 195.94.212.* 23.09.03, 11:38 Zadne zadrapanie, zaden uraz mechaniczny...chyba ze uzywaliscie ostrych narzędzi... Wiem co mowię, bo miałam podobną dolegliwość - lekarz mi wyjaśnił, że choćbyśmy niewiadomo jak szaleli w łóżku to nie mam możliwości wystąpienia krwawienia...przyczyna na 95% to nadżerka - w kazdym stadium trzeba leczyc ale gdy krwawi to juz w trybie pilnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheriaa Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.szczecin.pl 22.09.03, 13:56 Bardzo możliwe, że Twoja dziewczyna ma nadżerkę tzn. małą rankę na szyjce macicy. Jest to b.powszechna przypadłość kobiet i wymaga leczenia, czasem specjalistycznego zabiegu. Nie leczona może byc groźna. Bardzo charakterystyczne dla nadżerki jest krwawienie/plamienie po stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 15:34 Trzeba przemóc strach ( i ewent. wstyd ) i pójśc do ginekologa. Jesli jest to błachostka , to jepiej dmuchac na zimne , jeśli coś powaznego , to zwlekanie jest absurdem. *************************** Pajdeczka napisała: >Klucz nie dopasowany do zamka Twoja wypowiedz Pajdeczko nic nie wnosi do sprawy , a jest tylko i wyłącznie złośliwą upierdwliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 16:06 jedyne wyjście to wizyta u ginekologa - to chyba nadżerka! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Serdecznie wszystkim dziekuje :-) 22.09.03, 23:42 Zastosuje sie do rad. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski do Ewy 22.09.03, 23:43 czy leczenie nadzerki jest dlugie i jak sie leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta dojrzala Re: do Ewy IP: *.dodd.co.nz 23.09.03, 01:04 oczywiscie absolutnie podpisuje sie pod tym ze trzeba do ginekologa, ale krew moze sie tez pokazac kiedy kobieta jest w ciazy, szczegolnie w pierwszym okresie ciazy wiec wiezcie to rowniez pod uwage i oczywiscie czym predzej do lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Autora -leczenie nadżerki 23.09.03, 11:47 Najskuteczniej można ją wyleczyć elektrokoagulacją, czyli "wypalanką". Nie boli, tylko jest trochę smrodku. Ale wcześniej trzeba koniecznie zrobić cytologię, wymaz z pochwy. W ogóle powinno się cytologię robić w jej wieku co dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś