Dodaj do ulubionych

zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny

22.09.03, 09:18
Po stosunku ukazala sie krew. Zaznaczam ze to nie jest jej okres i daleko
jeszcze do nastepnego. Prosze pomozcie.
Obserwuj wątek
    • matrek Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:29
      Jesli nie byla dziewica, to nie ma co pytac dziewczyn, tylko w te pedy prowadz
      ja lepiej do ginekologa.
      • fidelity jasne 22.09.03, 09:35
        I tu powinien zakończyc się ten wątek. Nic dodać, nic ująć.
    • pajdeczka Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:36
      Klucz nie dopasowany do zamka.
    • Gość: lola Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:44
      Do lekarza. Choc moze sie okazac(i oby) ze po prostu nastapił uraz mechaniczny
      ze tak powiem i ta krew była z zadrapania, bo moze oprócz penisa uzywaliscie
      jeszcze innych czesci ciała, np. reka.
      • andrzejjewski Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 09:46
        dziekuje Wam bardzo ale nadal sie boje co to moze byc. Nie wiem czy ja sklonie
        do lekarza.
        • capa_negra Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 10:09
          Co to znaczy skłaonię czy nie skłonie - złap za oszywkę i w drogę - skoro
          dorosła do współżycia to powinna dorosnąc i do chodzenia do ginekologa - nie
          gryzie!!!!
          A z du..a nie ma żartów !!!!!
          • Gość: Kasia Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 13:46
            Samo sedno!!! Gratulacje najszczersze!!! Pozdrawiam
            • capa_negra Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny 22.09.03, 14:29
              Do usług, a rada wzięta z praktyki - zdarzyło mi się ze 3 kobietki z pracy za
              przysłowiowe kudły na fotel zaciagnąc.
              Rozumiem, że dziewica ma opory, ale dojrzała kobieta uprawiająca seks,
              niejednokrotnie matka dzieciom - to trąca delikatnie mówiąc głupotą połaczona
              ze skłonnościamy samobójczymi...
              Zreszta jestem zdania, że coroczna wizyty u ginekologa powinna być obowiązkowa,
              a jej nie odbycie obwarowane sankcjami karnymi - może by co to niektóre
              bojące mocno "ukuło", ale pozwoliło by zapobiec nie jednej tragedii

Kobiety pamietajcie ginekolog waszym przyjacielem !! :-)
        • Gość: Anka Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.zgpila.com.pl / 195.94.212.* 23.09.03, 11:38
          Zadne zadrapanie, zaden uraz mechaniczny...chyba ze uzywaliscie ostrych
          narzędzi...
          Wiem co mowię, bo miałam podobną dolegliwość - lekarz mi wyjaśnił, że
          choćbyśmy niewiadomo jak szaleli w łóżku to nie mam możliwości wystąpienia
          krwawienia...przyczyna na 95% to nadżerka - w kazdym stadium trzeba leczyc ale
          gdy krwawi to juz w trybie pilnym!!!
    • Gość: pulcheriaa Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.szczecin.pl 22.09.03, 13:56
      Bardzo możliwe, że Twoja dziewczyna ma nadżerkę tzn. małą rankę na szyjce
      macicy. Jest to b.powszechna przypadłość kobiet i wymaga leczenia, czasem
      specjalistycznego zabiegu. Nie leczona może byc groźna.
      Bardzo charakterystyczne dla nadżerki jest krwawienie/plamienie po stosunku.
    • Gość: qq1 Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 15:34
      Trzeba przemóc strach ( i ewent. wstyd ) i pójśc do ginekologa.
      Jesli jest to błachostka , to jepiej dmuchac na zimne ,
      jeśli coś powaznego , to zwlekanie jest absurdem.

Pajdeczka napisała:

>Klucz nie dopasowany do zamka

Twoja wypowiedz Pajdeczko nic nie wnosi do sprawy ,
      a jest tylko i wyłącznie złośliwą upierdwliwością.
      • Gość: Ewa Re: zapytanie do kobiet co do mojej dziewczyny IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 16:06
        jedyne wyjście to wizyta u ginekologa - to chyba nadżerka!
        • andrzejjewski Serdecznie wszystkim dziekuje :-) 22.09.03, 23:42
          Zastosuje sie do rad.
          • andrzejjewski do Ewy 22.09.03, 23:43
            czy leczenie nadzerki jest dlugie i jak sie leczy?
            • Gość: kobieta dojrzala Re: do Ewy IP: *.dodd.co.nz 23.09.03, 01:04
              oczywiscie absolutnie podpisuje sie pod tym ze trzeba do ginekologa, ale krew
              moze sie tez pokazac kiedy kobieta jest w ciazy, szczegolnie w pierwszym
              okresie ciazy wiec wiezcie to rowniez pod uwage i oczywiscie czym predzej do
              lekarza :)
    • pajdeczka Do Autora -leczenie nadżerki 23.09.03, 11:47
      Najskuteczniej można ją wyleczyć elektrokoagulacją, czyli "wypalanką". Nie
      boli, tylko jest trochę smrodku. Ale wcześniej trzeba koniecznie zrobić
      cytologię, wymaz z pochwy. W ogóle powinno się cytologię robić w jej wieku co
      dwa lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka