dar77 08.01.02, 16:07 Co sądzicie o wieczorach panieńskich, męskim striptisie. Daria z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich 08.01.02, 16:25 Meski striptiz? Hmmmmmm... moze byc... ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich IP: *.215.156.240.Dial1.Washington1.Level3.net 08.01.02, 19:11 Kolejny dowod na to jak mlode Polki chce sie upodobnic do Amerykanek. Lepiej te pieniadze wydac na cos pozytecznego, albo dac bezdomnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich IP: 10.131.130.* 08.01.02, 20:47 Gość portalu: Anna27 napisał(a): > Kolejny dowod na to jak mlode Polki chce sie upodobnic do Amerykanek. > Lepiej te pieniadze wydac na cos pozytecznego, albo dac bezdomnym. Nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 21:53 A ja z moim narzeczonym postanowilam ze nie bedziemy robic ani wieczoru panienskiego ani kawalerskiego. Zamiast tego zrobimy niewielka "przedslubna" impreze (bez zadnych striptisow) dla najblizszych znajomych i co najwazniejsze spedzimy ja razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich 09.01.02, 15:07 Gość portalu: Anna27 napisał(a): > Kolejny dowod na to jak mlode Polki chce sie upodobnic do Amerykanek. > Lepiej te pieniadze wydac na cos pozytecznego, albo dac bezdomnym. No jasne, dam pieniądze bezdomnym, spędzę samotną noc w domu, a tymczasem mój narzeczony spędzi upojny wieczór kawalerski w klubie go-go! Jeszcze czego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne kot w worku ? IP: *.sympatico.ca 08.01.02, 22:49 moze to w celach uswiadamiajacych, no zeby zobaczyc jak powinno wygladac meskie cialo- co by sie w TE NOC nie przestraszyc ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulik Re: kot w worku ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.02, 23:10 pobawic zawsze sie mozna.nie ma w tym nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich 09.01.02, 07:25 Ludzie, ta "Daria" to facet, che che che !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich 09.01.02, 07:58 Aaale Was nabral! Chce urzadzic pokaz, i do tego kasowac niezle! A to petakkkk! Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: Męski striptis na wieczorach panieńskich 09.01.02, 17:05 Znakomicie, ze ktos poruszyl ten temat. Nie bede produkowac nowego watku. Moja przyjaciolka wychodzi za maz i - jako jej swiadek- mam za zadanie zorganizowac wieczor panienski. Taki zwyczaj, prawda? Moim zdaniem te wszystkie rozbieranki, wizyty w agencjach, torty w ksztalcie penisa..itp to zenujacy spektakl, ktory jest dokladna przeciwnoscia malzenstwa. Co takiego symbolizuje ten wieczor? Jak mam go zorganizowac, zeby nie bylo niesmacznie. Macie jakies pomysly? Kto lubi te wieczory, tak naprawde? Przyszli malzonkowie zazwyczaj srednio sie bawia, gdyz sa zazdrosni o swoja druga polowe. Wcalei im sie nie dziwie: plotki i coraz smielsze zwyczaje z tym zwiazane moga pobudzic fantazje. To chyba niezdrowe. Co robic? asiax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne wieczorek IP: *.sympatico.ca 09.01.02, 17:26 ja tam zaprosilam "druchny" na lody i tyle tego bylo. Odpowiedz Link Zgłoś