Dodaj do ulubionych

Uważajcie na Magiczną.

IP: *.pl 08.01.02, 20:35
Zauważyłem że pisuje tu pewna laska niewyżyta seksualnie i emocjonalnie.
Czytuje i odpisuje tylko na tematy fantazji seksuanych, zdrad i seksu oralnego.
I podobno prześladuje ją były narzeczony. Proponuję terapię grupową dla
uzależnionych od lustra.
Obserwuj wątek
    • Gość: Byron Faktycznie. IP: *.pl 08.01.02, 21:42
      Faktycznie, ja też to zauważyłem, ale tu jest więcej takich, prawie same takie.
      • kasiulek JAK TO??? 08.01.02, 22:33
        A ja??? Ja wcale taka nie jestem!!!!!!!!!
        • Gość: bruner Re: JAK TO??? IP: 209.219.209.* 08.01.02, 22:48
          bo jestes malolata. ;o)
          • Gość: alala Re: JAK TO??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.02, 23:12
            no to chlopaki ,zmiatac stad i to juz. na meski.
          • kasiulek Bruner... 09.01.02, 23:01
            ...Ty...:)))))))) wiesz co:)))
    • Gość: Anna27 Re: Uważajcie na Magiczną. IP: *.215.153.54.Dial1.Washington1.Level3.net 09.01.02, 01:51
      Pozdrowienia dla magicznej. Ja do niej nic nie mam.
      • bukowski27 magiczna:))))))))) 09.01.02, 08:36
        jest git.
    • magiczna Re: Uważajcie na Magiczną. 09.01.02, 15:25
      Nie wiem dlaczego sie mnie czepiasz. Nie musisz czytac moich postow.
    • felicae Re: Uważajcie na Magiczną. 09.01.02, 15:35
      a Ty jestes wyzyty i pozbawiony fantazji za to agresywny .......
      • Gość: Michal Re: przestańcie się czepiać... IP: 213.241.35.* 09.01.02, 16:14
        w końcu każdy ma prawo do wypowiedzi a posty możecie czytać lub nie to wasza
        sprawa i tu z wielkim żalem zgadzam się z Bukowskim
        ..powodzenia Magiczna..
        • bukowski27 michal, stary... 09.01.02, 16:24
          nie miej do mnie zalu... jest dobrze, a jutro bedzie jeszcze lepiej... czy
          jakos tak...
        • magiczna Re: przestańcie się czepiać... 09.01.02, 16:33
          Hmmm...super ze zgadzasz sie z Bukowskim, tylko czemu..."z wielkim zalem"???
          • Gość: Michal Re: przestańcie się czepiać... IP: 213.241.35.* 09.01.02, 16:36
            .. a dlatego że uwielbiam wszelkie spory z Bukowskim a tu przyznaje mu rację
            • bukowski27 cholera, michal... my sie spieralismy??? 09.01.02, 16:49
              przeciez chyba bym pamietał.... przeciez ja od nowego roku to miałem w ustach
              tylko jedno piwo co mnie nim fater poczestował... aha.. i pare win... aha... i
              wodke z kfiatem wypilem... aha i tekili troche... ale słowo daje... calvadosa
              to nawet na oczy nie widzialem... no co ty... pamietalbym... mowie ci...
              • Gość: Michal Re: cholera, michal... my sie spieralismy??? IP: 213.241.35.* 09.01.02, 17:01

no no no Bukowski jak ty nie rozrozniasz już smaku wybornego calve od polskiej
                wódki to bardzo żle polecam tylko wodę żrodlaną przez najbliższy miesiąc

ach.. i spać koniecznie sam.. na deskach naturalnie..

Pozdrawiam
    • Gość: hybryda Re: Uważajcie na Magiczną. Ale dlaczego???? IP: 216.51.32.* 09.01.02, 16:50
      :)))) O ile facet pisze takie brednie na temat kobiety to pofyrtany jest i
      tyla. Acha, i nie ma dla niego ratunku....hehehehehe
      • Gość: axel Kocham to forum IP: 10.5.16.* 09.01.02, 17:14
        Za kazdym razem gdy zaczynam odczuwac nieodparta potrzebe powrotu do Polski na
        stale, wchodze na to forum i mi pomaga. Bezinteresownego chamstwo, zlosliwosc,
        glupota i obskurantyzm wielu zamieszczanych tu postow pomaga mi odsunac te mysli
        od siebie.
        Dziekuje.
        • Gość: hybryda Re: Kocham to forum IP: 216.51.32.* 09.01.02, 17:23
          Loj...:o)
        • Gość: Michal Re: Kocham to forum IP: 213.241.35.* 09.01.02, 17:25
          wiesz Axel absolutnie nie masz racji ja cudzoziemiec czuje sie w Polsce
          znakomicie ja poprostu lubię prostolinijność i słowa powiedziane wprost a nie
          wykręcanie omijanie tu trzeba być chlopem z krwi i kości tak to kiedyś
          usłyszałem i to prawda niestety więc może nie wracaj ....
          • Gość: Wojtek Re: Kocham to forum IP: *.pl 09.01.02, 17:34
            Święte słowa. Więcej Michałów w Polsce, Axelom dziękujemy.
          • Gość: axel Re: Kocham to forum IP: 10.5.16.* 09.01.02, 17:53
            Wydaje mi sie, ze piszemy o roznych rzeczach. Zeby kogos anonimowo zbluzgac nie
            trzeba byc chlopem z krwi i kosci. Rowniez chamstwo i prostolinijnosc nie sa
            synonimami... Nie mam czasu zeby grzebac w starych postach, ale moje zarzuty sa
            oparte na faktach.
            • Gość: Michal Re: Kocham to forum IP: 213.241.35.* 09.01.02, 17:59

wiesz życie niestety nie składa się z samych słodkości ile ludzi tyle zdań jak
              to ładnie kiedyś ktoś powiedział a tak swoją drogą nikt Ci nie ubliża a forum
              niestety na tym polega że kazdy przedstawia swoje zdanie..
            • Gość: Wojtek Re: Kocham to forum IP: *.pl 09.01.02, 18:03
              Zgoda, czasem bywam chamem, to mój swoisty urok. Ale nie daję się nabrać na to,
              na co łapie się tutaj wiele osób. Szkoda mi trochę paru miłych i mądrych
              dziewczyn które tu pisują, radząc z dobrego serca rozwydrzonym kretynkom -
              takim jak wspomniana tu magiczna.
              A co do chamstwa , Magiczna także używa słów typu "zajebisty" itp. więc akurat
              ona nie ma o co się obrażać.
              Pozostałym forumkowiczkom posyłam niskie ukłony.
              • Gość: Michal Re: Kocham to forum IP: 213.241.35.* 09.01.02, 18:10

..ja osobiście nie lubię wulgaryzmów ale jeżeli ktoś nie zna innych określeń
                lub lubi sie nimi posługiwać jak nasza Magiczna dziewczyna to nie nasz problem
                • Gość: Anna27 Re: Kocham to forum IP: *.244.86.253.Dial1.Washington2.Level3.net 09.01.02, 18:50
                  Jak dotad nie widze jakis wiekszych wulgaryzmow w wypowiedziach magicznej.
                  Czytalam kilkanscie i sa fajne.
                  I jeszcze jedno, bardzo wkurza mnie, gdy od kobiet oczekuje sie bardziej
                  wyrafinowego jezyka niz od mezczyzn. Na zasadzie, ze kobiecie nie wypada
                  klac. To seksizm w postaci czytej.
                  Magiczna ja co prawda nie widze niczego kontrowersyjnego w Twoich postach, ale
                  mowie Ci nie patyczkuj sie tylko pisz jak Ci sie raczka rozbuja.

Papiezyca wulgaryzmow Anna27
                  • magiczna Re: Kocham to forum 10.01.02, 09:18
                    Anno, ja sie wcale nie patyczkuje ;)) A jak sie komus nie podoba to...:) i
                    wszystko jasne :)
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: Michal Re: Kocham to forum IP: 213.241.35.* 10.01.02, 12:05
                      .. myślę że nie w tym problem czy wypada kobiecie używać wulgaryzmów czy nie to
                      wszystko zależy od miejsca isytuacji a "seksizm" droga Anno znaczy pewnie
                      calkiem co innego
    • Gość: Ala Re: Do Wojtka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.01.02, 20:08
      Wojtek, co ci zrobila ta dziewczyna, ze ciagle o niej piszesz? Czy to ty
      jestes tym odrzuconym przez nia chlopakiem?? Czy tez to tylko taka falszywa,
      meska solidarnosc?
      • Gość: Wojtek Re: Do Ali IP: *.proszynski.pl 10.01.02, 14:01
        Nie piszę ciągle, tylko odpisało dużo osób. Nic mi nie zrobiła, tylko uważam że
        ma ona wyjątkowo paskudny charakter. Chyba mogę tak uważać i to napisać na
        forum. Ona się publicznie zastanawia co zrobić z ex-chłopakiem, czy to jest
        normalne?
        • magiczna Re: Do Wojtka 10.01.02, 14:24
          Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Nie piszę ciągle, tylko odpisało dużo osób. Nic mi nie zrobiła, tylko uważam
          że
          > ma ona wyjątkowo paskudny charakter.

To ciekawe, potrafisz to ocenic nie znajac mnie nawet?

>Chyba mogę tak uważać i to napisać na forum.

Oczywiscie, ze mozesz tak samo jak i ja moge.

>Ona się publicznie zastanawia co zrobić z ex-chłopakiem, czy to jest
          > normalne?

Nie Tobie oceniac moja normalnosc czy tez jej brak. Mysle ze moj watek jest i tak
          normalniejszy od wielu na tym forum. I nie jest wymyslony jak wiele tylko po to
          zeby zwrocic na siebie uwage. Nie pisze o goleniu wlosow lonowych ani o seksie na
          cmentarzu, wiec zupelnie nie rozumiem czemu sie czepiasz.

• Gość: Wojtek Do Magicznej IP: *.proszynski.pl 10.01.02, 14:33
            Po co się tak tłumaczysz, niech każde pozostanie przy swoim zdaniu.
            Ale dobra, odczepiam się.
            Pozdr.
    • Gość: ka. Re: Uważajcie na Magiczną. IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 11.01.02, 12:57
      Rany Wojtek,dzięki za ostrzeżenie!
      Wychodząc z domu trzy razy się obejrzałam czy się gdzieś nie czai.I była
      wyobraź sobie.Niby z pieskiem sobie spacerowała ale już ja wiedziałam kto
      zacz.Na szczęście szybko biegam;)
      No a ona tego chłopaka to po nazwisku obgadywała? No wiesz,napisała że to ten
      rudy Wacek co mieszka na Prostej pod czwartym,bo nie doczytałam.Bo to
      rzeczywiście nieładnie tak palcem na kogoś pokazywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka