hotally przestancie się tak przejmować 28.06.08, 15:01 wści..two to naturalna cecha... nie mozna z tym walczyć ;)) Ja się cieszę nową opcją... będę bezczelnie przeglądać wszystkie profile, które Mi się trafią :D tylko na 2 muszę uważać i to Mnie boli... czekam, az te osoby same do Mnie zajrzą pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: przestancie się tak przejmować 28.06.08, 15:05 > wści..two czemu wykropkowane? nie wiedzialas jak napisac, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przestancie się tak przejmować 28.06.08, 16:34 to nie Ja wykropkowałam tylko system. Nie wiem co niestosownego jest w słowie w.c.i.p.s.t.w.o.. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: przestancie się tak przejmować 28.06.08, 16:36 hmmm... nie wiem co jest złego w tym słowie bo go nie znam. chyba o "wściBstwo" Ci chodzilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:13 Łomatko i córko! Dobrze że napisałyście bo ja przy mojej spostrzegawczości kreta w ogóle bym tego nie zauważyła! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:34 no i jestem kolejnym Frankiem Kowalskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:15 to mozna zablokowac...a ja wlasnie sobie zalozylam inny profil do szpiegowania...pod lipnymi danymi..i super jest;] Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:35 o! dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:54 skoro jest funkcja, ze mozna ukryc taki podglad to moze i nie najlepsze rozwiazanie..ale tak widac, kto zagladal na moje konto..a jednoczesnie mozna zagladac bez problemu na inne;] jestem swinia Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 17:13 tygrysio_misio napisała: > jestem swinia a ja suka Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 01:36 Widze że chyba nie jesteście dokładnie poinformowane. Jeśli nie chcesz żeby ktoś cie ogladał to ustaw sobie odpowiednia do tego opcje w ustawieniach prywatnosci. Wtedy nikt nie widzi ciebie ani ty nikogo i w tym czasie możesz sobie poszpiegowac innych,(oni cie nie beda widziec skoro zaznaczylas ta opcje), a pózniej możesz sobie wejśc spowrotem w ustawienia i odznaczasz opcje i ci co beda cie ogladac beda u ciebie pokazani a ty po prostu w tym czasie nikogo nie szpieguj Czy to takie trudne??????i nie ma czegos takiego ze po godzinach sie pokazuje kto cie szpiegował Odpowiedz Link Zgłoś
misialinka_82 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 09:35 Sluchajcie ponoć ta opcja działa od 27.06 od okolo 6.30, koleżanka mi mowila,że ma najwcześniejszą wizyte o 6.29,czy ma ktoś jakieś wcześniejsze???? Odpowiedz Link Zgłoś
stella358 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 12:32 Czy ktoś z Was wie ile takich odwiedzających się wyświetla? Czy jest to np.10 ostatnich osób albo 20? Czy ma ich ktoś powyżej 20-tu? Ja sie doliczyłam na razie 7. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że mogłyby być to wszystkie. Przecież przez miesiąc sporo się ich nazbiera. A nie zauważyłam żadnej opcji umożliwiającej usunięcie takiego osobnika (nie wiem czy zostałam dobrze zrozumiana - chodzi mi o to, że nie można usunąć osoby, która mnie odwiedziła a ja już np. nie chcę się patrzeć dłużej na jej gębę). I jeszcze jedno. Czy jeśli ktoś powtórnie kogoś "odwiedzi" to będzie u tej osoby widniał dwa razy czy tylko uaktualni z datę poprzedniego wejścia? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-666 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 23:11 A jak to jest jak wyłącze te opcje to już nie widać moich wizyt na innych profilach z przed wyłączenia?? to działa wstecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 23:20 krzysiek-666 napisał: > A jak to jest jak wyłącze te opcje to już nie widać moich wizyt na innych > profilach z przed wyłączenia?? to działa wstecz?? z przed wyłączenia widać nadal. dopiero po wyłaczeniu robisz sie niewidoczny/a Odpowiedz Link Zgłoś
april_12 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 17:11 mnie już parę takich fałszywych profili inwigilowało i bardzom ciekawa któż to;P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 17:15 april_12 napisała: > mnie już parę takich fałszywych profili inwigilowało i bardzom ciekawa któż to; > P to na pewno była świnia i suka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 18:21 i zlodziej! bo kazdy pijak to zlodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:18 no wreszcie! i to jest koniec tego portalu... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 16:36 A Ja sobie napisałam w profilu, że pozwalam każdemu oglądać Mój profil bez zazenowania. Nie musicie zakładać nowych profili, bo to zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyczy) 28.06.08, 17:42 Załóżmy jedno konto. Znajmy hasło (wszystkie jak tu jesteśmy). Wkładajmy durne zdjęcia. Nikt (z obserwowanych przez nas) na domysł nie wpadnie ktośmy taki...Ha? Niezła jestem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna1987 Re: Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyc 28.06.08, 18:09 racja, to super pomysł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyc 28.06.08, 18:27 jak ktoś chce to ja sie moge podzielic Frankiem :) piszcie na gazetowego to podam wam login i hasło :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyc 28.06.08, 20:17 Podawaj tutaj... migusiem... poszpiegować muszę Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyc 28.06.08, 20:17 a można się jednocześnie zalogować na konto z kilku IP? bo jak nie to kicha. chyba że założy się kolejny wątek, w którym będzie się pisać "ja się wylogowałam, teraz możecie wy", albo coś w stylu komitetu kolejkowego się ustawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Pomysł najfajniejszy mam... (szpiegowania tyc 28.06.08, 20:20 hm... problem nam powstał. Chyba nie można na raz. Podzielmy się czasem. Kolejki? Dobry pomysł. U kogo lista? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 18:28 o kurde zakończyły sie moje przeszpiegi hihi kariera agenta się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl kogo odiwedzila ostatnio niejaka 28.06.08, 20:19 kasia skąporuchasia? :-DDD mnie ten maniak juz 2 razy odwiedzil.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: kogo odiwedzila ostatnio niejaka 28.06.08, 20:43 :))) cudny nick sobie ktoś wymyślił :) Odpowiedz Link Zgłoś
telia777 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:24 A ja wczoraj obejrzałam sobie wszystkich byłych, ich obecne, ich znajomych, ogólnie nudziłam się, więc chyba pół wieczoru spędziłam na naszej klasie.. i jak weszłam na Forum i zobaczyłam ten wątek, to zbladłam i usunęłam konto. Jak mi głupio!! Łudzę się, że nie zdążyli zobaczyć, że byłam na ich profilach.. Tylko tak się zastanawiam ile to trwa, zanim będę jako "konto usunięte" Nie wiecie przypadkiem ile to trwa? czy może od razu, jak usunę, to mnie nie ma? Zalogować już się nie mogłam, ale nie wiem, czy tak od razu też zniknęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:26 O nie kochana - tak łatwo to nie ma. Oni wszyscy (o ile załapią na czym nowa sztuczka polega) już wiedzą, że szpiegowałaś... Schowaj sie na pół roku - może zapomną...;) Odpowiedz Link Zgłoś
telia777 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:33 Nie strasz mnie... teraz to się na rok schowam;-/ Ja sobie myślę i tak się pocieszam, że nie byli na n-k jeszcze, a zanim wejdą, to ja już zniknę, ale ile to potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:35 Schowaj się, schowaj... skoro tak nieroztropnie podglądasz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia36 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 17:58 też mam podobny problem i też usunełam konto. A pocieszam się tym, że ten kto zobaczył, ze wchodziłam na jego konto (chodzi o osobę, ktora mnie nie zna) zajrzałby na mój profil (i myślę,ze tak zrobiłaby większość). A do czasu unięcia konta nie było u mnie widać,ze ta osboba wchodziła do mnie. Jesli chodzi natomiast jak szybko pojawia się informacja,ze konto usuniete, sprawdzałyśmy z siostrą przez jej konto - trwało to ok. 10 min. Także może nie bedzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
telia777 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 20:01 10 minut to nie jest źle, ale najgorsze, że ja tyle osób obejrzałam, że tak statystycznie, to ktoś musiał mnie widzieć w międzyczasie, dopóki nie usunęłam konta... oby nie żaden były, albo któregoś dziewczyna... Echhh, namieszali równo z tą nową "atrakcją".. Czas założyć nowe konto i kolejny Jan K. zawita ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia36 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 07:47 A tak z drugiej strony, to wszyscy doskonale wiedzą, ze większość osób na nk bawi się w takie szpiegowanie. Wydaje mi się, że popularność nk wynika nawet z tego. Może na początku była to rzeczywiście chęć odnowienia kontaktów, ale teraz,zeby nie było nudno podoląda się innych. Ile ja osób znanych mniej znanych i w ogóle niezanych obejrzałam przed tą opcją. To taki łancuszek - wchodzisz do kogoś, później do jego znajomego, znajomego znajomego itd. Trudno, stało się trzeba to jakoś przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiiutka Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 06.07.08, 19:06 Dziewczyny, a jesli i ja usunelam konto dzis, to jak bede teraz sie wyswietlac tym ktorych zdazylam wczesniej obejrzec?:) Czy oni zobacza teraz-konto usuniete, czy nadal imie i nazwisko??? Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:28 a ja chcialam zapytac, czy za kazdym razem jak wchodze "szpiegowac", musze w ustawieniach zaznaczac opcje ze chce byc niewidzialna? czy raz wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:32 hm... i tego nikt do końca nie sprawdził... Są różne opinie... Więc ja dalej optuję za wspólnym naszym babskim falszywym kontem, do którego wszyscy będziemy znali hasło... Możemy najdurniejsze opisy i zdjęcia wkładać... Odpowiedz Link Zgłoś
telia777 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:34 Też jestem "za" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:47 wychodzi na to, że my nic innego całymi dniami nie robimy, tylko byłych, znienawidzonych, dziewczyny byłych aktualne i te nieaktualne oglądamy. straszne jesteśmy :) mi się ta opcja podoba bardzo, bo widzę kto na mnie klika i frajdę mi to czasem sprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielne_z Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 20:49 A jak! Przednia zabawa przecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazdziikowa Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 22:26 z jednego konta może jak najbardziej korzystać kilka osób, na innych forach ludzie tak zrobili i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 22:40 w ciągu ostatnich 24 godzin pojawiło się sporo Franków K., widziałyście? to my? he he.. ja czytam komunikaty i jak ktoś z moich znajomych ma nowe zdjęcie albo komentarz, to normalnie idę popatrzeć. jak ktoś zaglądał do mnie to też do niego zaglądam, a co! tylko jak chcę zobaczyć co nowego u moich byłych, albo u byłych mojego M. to włanczam Franka... ale tak się zastanawiam Dziewczyny, po co my tam w ogóle wchodzimy, do tych byłych... Odpowiedz Link Zgłoś
niunia134 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 22:57 Dobre pytanie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 23:07 dobre :) same franki. ja myślę, że teraz te franki do swoich znajomych powinny dodać innych franków i będzie fajnie :) idę zakładać i zapraszać, któraś zaproszenie przyjmie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_mini26 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 23:56 To zobaczcie ile się Janów Kowalskich pojawiło.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 28.06.08, 23:57 tez oblalam sie zimnym potem jak to zobaczylam... gdyby dzialalo to wstecz zalamalabym sie;), ale widze,ze nie jestem sama uuuuufffff:) moim zdaniem tworcy n-k przegieli, wprowadzenie tej opcji zmniejszy popularnosc tej strony, milo bylo sobie tak wejsc "to tu ,to tam" a teraz glupio jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 00:07 wlasnie zobaczylam,ze ta cholerna funkcja dziala wstecz... bo u mnie widac kto mnie "ogladal" przedwczoraj a funkcja oficjalnie dziala od wczoraj rano...niezlego bigosu narobili Odpowiedz Link Zgłoś
singularity od kiedy ?? 29.06.08, 00:23 od piątku to działa? a jak ktoś coś ogladał z 2 tygodnie temu to chyba luzik czy nie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: od kiedy ?? 29.06.08, 00:31 singularity napisał: > od piątku to działa? a jak ktoś coś ogladał z 2 tygodnie temu to > chyba luzik czy nie ????? uuufff...juz wiem! dziala od piatku ok 7 rano i nie dziala jednak wstecz!!!:) doszloby do zamieszania na skale krajowa gdyby zrobili te opcje wstecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: od kiedy ?? 29.06.08, 00:38 No więc póki co, tylko Ty usiłujesz mieszać. :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
bluecake Re: od kiedy ?? 29.06.08, 13:13 he he chyba tak:) namieszalam,bo "zapomnialam" ,ze u mnie jest godz do tylu:), u mnie byla jescze sobota a na n-k juz niedziela, jak zobaczylam "przedwczoraj" to myslalam,ze chodzi o piatek, no glupota taka:) Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 00:46 Jest przynajmniej sposób, żeby wyczaić czy profil jest zrobiony w celu podglądania. Jeżeli wchodzimy na profil to jego adres wygląda tak: nasza-klasa.pl/profile/xxxxxxx. W komunikatach naszej klasy można wyczytać, że już 3 miesiące temu pękło 11 baniek, więc jeśli xxxxxxx < 11 000 000 to profil mógł być stworzony do podglądania. Jeżeli jest poniżej, to na pewno nie jest to taki profil. PS. zastanawia mnie jednak, to że mnie podglądał ktoś, kto nie ma znajomych, zdjęć, ani nawet klas, a jego numer to 9 baniek z hakiem. Z tego co już wcześniej zauważyłem, to numery się nie dublują, czyli jak ktoś skasował swoje konto, to jego numer już nie jest używany. PS. 2: ENJOY :D Odpowiedz Link Zgłoś
marzaca Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 11:43 "więc jeśli xxxxxxx < 11 000 000 to profil mógł być stworzony do podglądania. Jeżeli jest poniżej, to (...) " nierówność xxxxxxx < 11 000 000 oznacza, ze xxxxxxx JEST mniejsze od 11mln. humanistka? :P ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 16:19 marzaca napisała: > "więc jeśli xxxxxxx < 11 000 000 to profil mógł być stworzony do > podglądania. Jeżeli jest poniżej, to (...) " > > nierówność xxxxxxx < 11 000 000 oznacza, ze xxxxxxx JEST mniejsze od > 11mln. > humanistka? :P ;)) ścisłowiec:) xxxxxxx to był tylko przykład. dla czepialskich: if (x>(11000000)^(1/7) {profil prawdopodobnie założony w celu podglądania); else {profil nie służący do podglądania}; :P Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 16:09 A ja się z kolei zastanawiam nad taką kwestią- ta opcja pokazuje kto OSTATNIO przeglądał profil, czyli albo pokazuje jakąś maksymalną liczbę osób (np. 10 ostatnich), albo w jakimś zakresie czasowym (np. w ciągu ostatnich trzech dni)- czy ktoś wie coś na ten temat?... Odpowiedz Link Zgłoś
shine69 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 18:22 dołączam się do pytania... i czy jeśli weszło się (o nowej opcji nie wiedząc, więc mając ją włączoną) na czyjś profil, a zaraz potem się opcję wyłączyło, to u tej osoby info o odwiedzinach jest czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marzaca Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 18:31 jest sie:) a opcja pokazuje 3 ostatnie osoby,ktore odwiedzily dany profil.nie ma znaczenia jak dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 19:33 marzaca napisała: > jest sie:) > > a opcja pokazuje 3 ostatnie osoby,ktore odwiedzily dany profil.nie > ma znaczenia jak dawno. pokazuje 30 ostatnich:)) mnie jak dotąd odwiedziło 5 i tyle mi sie wyswietla Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 19:43 O matko,no to pani dyr,w mojej pracy bedzie wiedziała ,ze ja sobie obejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 10:16 pewnie jeszcze w godzinach pracy:P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Serdeczne dzięki :D 29.06.08, 19:45 Gdybym tego nie przeczytała dalej bym podglądała niczego nieświadomie swojego eks. Gdyby się dowiedział brrrrrrr nie chce o tym myśleć. Szczęśliwie wstecz nie działa! Oby na gronie takiego czegoś również nie założyli.... Beznadziejna ta opcja :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 21:59 żyj i daj żyć innym... skoro podglądamy jako Franki, czy Janki, to musimy się liczyć z tym że i nas będą tak podglądać... mój Franek dostał trochę zaproszeń od innych Franków, oczywiście przyjęłam i pozdrawiam:) ale czasami pojawia się Franek z jednym rzeczywistym znajomym... chyba nie wysłałyście SOBIE zaproszeń od wirtualnego Franka? jak tak to radzę prędziutko wyrzucić... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 22:07 wyłaczyłam od razu tego podglądacza ale chyba i tak usune konto... Odpowiedz Link Zgłoś
milchschnitte Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 29.06.08, 23:08 A mnie w tym wszystkim najbardziej wkurza fakt, że nowe funkcje portalu są automatycznie aktywne u wszystkich użytkowników. Według mnie powinno być odwrotnie: wprowadza się nową opcję, informuje o niej użytkowników i kto jest chętny uruchamia ją i z niej korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 01:41 Widze że chyba nie jesteście dokładnie poinformowane. Jeśli nie chcesz żeby ktoś cie ogladał to ustaw sobie odpowiednia do tego opcje w ustawieniach prywatnosci. Wtedy nikt nie widzi ciebie ani ty nikogo i w tym czasie możesz sobie poszpiegowac innych,(oni cie nie beda widziec skoro zaznaczylas ta opcje), a pózniej możesz sobie wejśc spowrotem w ustawienia i odznaczasz opcje i ci co beda cie ogladac beda u ciebie pokazani a ty po prostu w tym czasie nikogo nie szpieguj Czy to takie trudne??????i nie ma czegos takiego ze po godzinach sie pokazuje kto cie szpiegował Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 02:05 > Czy to takie trudne?????? To nie jest trudne, ale weź pod uwagę to, że te ustawienia mogą nie załadować się automatycznie. Zwłaszcza, gdy serwery przeciążone. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 02:34 ee opowiadasz Ustawiasz ta opcje i zaraz sie pokazuje komunikat ustawienia zostały zmienione, bez przesady nie ładuje sie godzine Komunikat oznacza ze wszystko ok i do dzieła na szpiegi Ja tak nie raz robiłam i wszystko ok, nikt mnie nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 11:43 Tak, z tym że nawet jeśli szpiegowałaś kogoś przy wyłączonej opcji,to po ponownym jej uruchomieniu u szpiegowanego jesteś widoczna- sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 12:46 norma_jeane_baker napisała: > Tak, z tym że nawet jeśli szpiegowałaś kogoś przy wyłączonej opcji,to po > ponownym jej uruchomieniu u szpiegowanego jesteś widoczna- sprawdzone nieprawda-tez sprawdzałam kilka razy, po włączeniu opcji nic sie nie wyswietla Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Nie mam pytań!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 12:59 A to pardon- widocznie testująca koleżanka coś pokręciła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 hehehe ale jazda :) 30.06.08, 05:07 Nie wpakowałam sie w kompromitację, chociaż opcji wacle wczesniej nie zauwazyłam :) Miałam szczescie ;-) Ale wiecie co? Z zaskoczeniem patrze, a mnie tabun obcych ludzi sobie obejrzał :) - normalnie nieznajomi goscie i babki, sparwdziłam ich profilr (wiedząc, ze bedą to widzieli, a co:)i w 90 proc. to "znajomi" mojego eksmęza:) On konta nie ma na n-k, a piszę "znajomi", bo to takie nietypowe znajomosci ze Wspólnoty Odnowy w Duchu Św.. :) Generalnie tylko takie znajomosci utrzymuje. Nadmieniam, ze rozwiodląm się z kolesiem 5 lat temu, kontakt mamy sporadyczny, ostatnio napisał do mnie maż kobitki, ktora rzekomo zdradza go z moim eksem - też z Odnowy. Doadm,z e po rozwodzie wyprowadzilam się na drugi koniec Polski, a tu prosze jak mój duch żyje w otoczeniu eksa:) Jestem w lekkim, rozbawionym szoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 11:40 Hehe, widze, ze szpiegów ci u nas dostatek, takze sie zastanawiam, ile forumowiczek zostalo 'przeszpiegowanych' przez jakas inna forumowiczke :) Znajac teorie "6 podan reki" (czy jakos tak), jestesmy ze soba blizej powiazane niz nam sie wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika hiehie podoba mnie sie :D 30.06.08, 11:49 juz dwie takie jedne mnie ogladaly i pewnie nie wiedza ze ja wiem :D szczegolnie jedna mnie cieszy hahaha (taka kombinacja damsko-meska) - chcialabym widziec jej wielkie oczy jak odkryje ze widzialam jej szperanie :D spiesze rowniez podpowiedziec ze wymyslilam udoskonalenie do konta szpiegowskiego - zablokowalam w nim wszystkie opcje podgladania itd. tak wiec profil jest niewidzialny dla moich ofiar i nawet sie nie beda domyslac ze ktos je anonimowo obserwuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Nie rozumiem rozgoryczenia. 30.06.08, 11:54 Sama nie mam konta na N-Kl i też jakoś ciężko mi zrozumieć, dlaczego niektórzy potwornie urażeni usuwają konta. Czyżby ten portal służył Wam (tym, którzy się stamtąd zwinęli) wyłącznie do szpiegowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
stella358 Jak to jest? 30.06.08, 12:40 Czy ktoś z Was wie ile takich odwiedzających się wyświetla? Czy jest to np.10 ostatnich osób albo 20? Czy ma ich ktoś powyżej 20-tu? Ja sie doliczyłam na razie 7. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że mogłyby być to wszystkie. Przecież przez miesiąc sporo się ich nazbiera. A nie zauważyłam żadnej opcji umożliwiającej usunięcie takiego osobnika (nie wiem czy zostałam dobrze zrozumiana - chodzi mi o to, że nie można usunąć osoby, która mnie odwiedziła a ja już np. nie chcę się patrzeć dłużej na jej gębę). I jeszcze jedno. Czy jeśli ktoś powtórnie kogoś "odwiedzi" to będzie u tej osoby widniał dwa razy czy tylko uaktualni z datę poprzedniego wejścia? Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Jak to jest? 30.06.08, 12:43 narazie mam 18 i nikt sie nie powtarza - wydaje mi sie ze jedna z tych osob ktore weszly dzisiaj, wchodzila tez wczoraj ale pewnosci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 12:58 Na pewno osoby które szpiegowały cie jako pierwsze najszybciej znikna z tej listy jak dołaczas nowi szpiedzy.Osoba która cie szpiegowała kilka razy po prostu a dole wyświetlaja sie godziny. Ktos napisal ze jak mamy wyłaczona opcje i szpiegujemy a pózniej zas ja uruchomimy to nas zobacza- NIEPRAWDAAAAAAA Sprawdzone nawet po kilku dniach sie nie pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:00 czy każdy kto klika na nasze zdjęcie to szpieg? tak z tego wątku i wpisu powyżej wynika.. Odpowiedz Link Zgłoś
stella358 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:05 Tak. Jak klikniesz na zdjęcie - jesteś szpiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:08 Przeciez szpieg nie oznacza nic złego to jest napisane humorystycznie no ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:08 To chyba lepiej, żeby ludzie z takim podjeściem do tego portalu się jednak z niego zwinęli. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:13 stella358 napisała: > Tak. Jak klikniesz na zdjęcie - jesteś szpiegiem. a jak przyjaciółka dodała nowe zdjęcie to mogę obejrzeć czy najpierw mam jej zapytać o zgodę żeby nie wyjść na szpiega? paranoja:) Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:23 Wszyscy na nk sa szpiegami Wszyscyyyyyy No cóż Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:31 ogladasz anonimowo jak franek kowalski, zeby nie pomyslala ze szpiegujesz :) bratowa wymyslila tez, ze teraz moze gnebic jedna panienke, co z jej mezem - a moim bratem cos ten tego.... codziennie z premedytacja szpieguje ze swojego prawdziwego profilu - zeby panna widziala ze jest pod permamentna kontrola... taki naszoklasowy mobbing moznaby rzec... Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:38 Dziewczyny tego sie nie powinno nazywac szpiegowaniem, czy naruszaniem czyjejs prywatności. Każdy kto sie tam zalogował to zrobił to świadomie. Ludzie umieszczaja nazwy szkól do których uczęszczali,numery gg, komórki i różnego rodzaju zdjecia, wiec jeśli nie dawaja opcji ukryj tzn że chca byc ogladani, taka prawda bo jeśli by nie chceli to nie podawali by tulu informacji A zanim sie cokolwiek zrobi na nk powinno sie przeczytac strone główna ona o wszystkim informuje a nie zagladac na czyjes profile a potem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:57 I jeszcze jedno Mozecie zagladac na czyjec profile po prostu wczesniej sie odchaczcie w opcjach i nie beda was widziec Gwaranyuje Sprawdzone A potm mozecie zas ja uruchomic i bedziecie widziec waszych szpiegów ale wy juz nie szpiegujcie bo was ujrza. A w tym czasie jak macie opcje ze was nie widzajak ogladacie to jesli ktos w tym czasie by was szpiegowal to wy go tez nie ujrzycie nawet po kilku godzinach NK jest prywatna mozecie w niej ukryc co chcecie i pokkazac co chcecie i kiedy tylko chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
stella358 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:09 A jeśli najpierw szpiegowałaś a potem wyłączyłaś opcję to znikasz u wszystkich, których szpiegowałaś? Na wet u tych, których szpiegowałaś wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa99 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:11 Ale sie czepiasz Dobra szpiegowałam detektywie Odpowiedz Link Zgłoś
thatone Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:27 Nie ma tu mowy o żadnym szpiegowaniu! Przecież nie zaglądamy ukradkiem ludziom do okien, nie podglądamy ich przez lornetkę. To tak jakby ludzie poumieszczali swoje zdjęcia na murze w centrum miasta i przechodnie je oglądali. Przecież wszyscy robią to dobrowolnie. Dobrowolnie umieszczają informacje o sobie, zdjęcia z plaży, łazienki i łóżek. A potem się dziwią, że tylu nieznajomych ich odwiedza. Nawet nie zdajamy sobie sprawy z tego ilu ludzi, których znamy choćby z widzenia chciałoby dowiedzieć się ile mamy lat, jakie studia kończyliśmy. Powinni nas jednak uprzedzić o takiej opcji. A przynajmniej nie uaktywniać jej u każdego, tylko dać możliwość wyboru, czy chcemy z takiej opcji korzystać czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:35 stella358 napisała: > A jeśli najpierw szpiegowałaś a potem wyłączyłaś opcję to znikasz u > wszystkich, których szpiegowałaś? Na wet u tych, których > szpiegowałaś wcześniej? nie, jezeli nie miałaś wyłączonej opcji, zaglądałaś w czyjs profil i potem opcję odhaczysz to nie znikniesz. bedziesz widniała na czyimś profilu Odpowiedz Link Zgłoś
thatone Re: Jak to jest? 30.06.08, 13:42 To ja już sama nie wiem. Może u każdego to działa inaczej. Osoba, która widniała u mnie jako podglądacz, odhaczyłą się później i zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jak to jest? 30.06.08, 14:19 thatone napisała: > To ja już sama nie wiem. Może u każdego to działa inaczej. raczej nie Osoba, > która widniała u mnie jako podglądacz, odhaczyłą się później i > zniknęła. nie może być. SPRAWDZONE. chyba, ze to TY u siebie kliknęłaś to wtedy znikną wszystkie osoby, które Cie odwiedzały. Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Ludzie wyluzujcie trochę:) 30.06.08, 14:36 Zdecydowanie nadużywacie terminów: szpiegowanie i podglądanie. Jak można nazywać szpiegowaniem, oglądanie czegoś coś jest ogólnie dostępne? Jeśli ktoś nie chce żeby obcy ludzie oglądali jego profil to może ukryć informacje o sobie. Jeśli udostępnia wszystko, to nie przeszkadza mu to żeby inni go oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Ludzie wyluzujcie trochę:) 30.06.08, 14:39 chodzi o to, ze ludzie pękają bo oglądali profil tych, przez których raczej nie byliby dobrze przyjęci...cholewcia jak to ująć???? były mąż, dawna miłość, ich żony, dziewczyny, znienawidzone koleżanki.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Ludzie wyluzujcie trochę:) 30.06.08, 15:47 Tak, ale chodzi mi o to, że niepotrzebnie używa się słowa szpieg. Oglądanie byłych, kochanek męża itp. nie jest szpiegowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
stella358 Re: Ludzie wyluzujcie trochę:) 30.06.08, 15:03 Masz całkowitą rację. Ale tu chodzi o normalne poczucie wstydu jak oglądamy profil osoby, której oficjalnie nie znamy np. koleżanka męża. W takim przypadku wychodzi na jaw nasza zazdrość i wścibskość. Albo dziewczyna byłego. Czy jest jakaś na tym forum, która by się nie pokusiła taką osóbkę zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Ludzie wyluzujcie trochę:) 30.06.08, 15:55 "Ale tu chodzi o normalne poczucie wstydu jak > oglądamy profil osoby, której oficjalnie nie znamy np. koleżanka > męża." Ale co w tym wstydliwego? "W takim przypadku wychodzi na jaw nasza zazdrość i wścibskość. " To już jest dorabianie ideologii, do powodów, które kierują osobami odwiedzającymi nasz profil. Jeśli oglądam dziewczynę byłego, tzn. że jestem zazdrosna? Jestem po prostu ciekawa z kim on teraz jest, czy ją może znam, itp. To nic wstydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 15:17 E tam, zawsze mozesz zalozyc sobie sztuczny profil "Myszka miki" i stamtad szpiegowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misialinka_82 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 15:37 Ale jak sobie pomyślę,że przyszłoby im do głowy umieścić historię z kilku dni wstecz,to normalnie aż mnie poliki pięką:D A z drugiej strony jestem ciekawa,kto właził na moj profil ,ale wolałabym aby się nie wydało na czyim byłam ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewa4 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 30.06.08, 15:52 Przecież to można wyłączyć w edycji profilu, i dalej szpiegować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova jest bosko :) 30.06.08, 16:50 I na szczęście wymyślili -bogowie- opcję żeby nikt mnie nie widział łażącej po innych profilach + zalogowanej oraz kto po moim łazi + kto jest zalogowany :D Tylko że jakieś dziwne wydaje mi się to: koleś najpiewr wysłał mi zaproszenie, potem łaził po moim profilu (?) Oczywiście zupełnie nieznany mi klient... Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Alarm! Do tych, co szpieguja innych na Naszej 03.07.08, 01:06 od razu widac ze zmienil sie wlasciciel N-K,ta opcja juz dawno byla na rosyjskich i innych wschodnich tego typu portalach(ktorych wlascicielem jest obecny wlasciciel N-K) i baardzo nie chcialem aby na naszej klasie to sie pojawilo,ale opcja z on-off rozwiala moje strachy, to tylko pierwszy szok,wszystko wroci do normy i jeszcze beda wszyscy zadowoleni z tego,co prawda niektorzy zlapali cegle w pierwszych dniach,ale to kara za wscibstwo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś