mike_mike 24.09.03, 14:36 Czy są w gronie czytelniczek tego forum małżonki polskich żołnierzy stacjonujących w Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq1 Re: Okupacja Iraku IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.03, 14:40 Dlaczego ten temat dyskusji zatytułowałeś "Okupacja Iraku"? Czyzbys oglądał białoruska telewizję ? Co mówi Twój niepodległościowy i dobrotliwy idol Łukaszenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Okupacja Iraku 24.09.03, 14:42 Gość portalu: qq1 napisał(a): > Dlaczego ten temat dyskusji zatytułowałeś "Okupacja Iraku"? > Czyzbys oglądał białoruska telewizję ? > Co mówi Twój niepodległościowy i dobrotliwy idol Łukaszenka ? Jak zwał tak zwał. Nie chodzi mi o to, jaki jest powód stacjonowania polskiego wojska w Iraku, więc nie będę z tym dyskutował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Okupacja Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 15:21 Oj chyba nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Okupacja Iraku 24.09.03, 15:28 Ostrzysz sobie zeby na mlode wdowki ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Okupacja Iraku 24.09.03, 15:36 matrek napisał: > Ostrzysz sobie zeby na mlode wdowki ? ;) > Mam po prostu parę interesujących pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Okupacja Iraku 24.09.03, 19:18 Nie wiem, jakiego typu to sa pytania. Ale jesli Ci chodzi o to, jak jest w Iraku - to nawet, jesli sa jakies zony to niewiele powiedza. ktos z mojej rodziny jest w Iraku. Nie wolno mu nawet napisac, gdzie konkretnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Okupacja Iraku 25.09.03, 10:45 lolyta napisała: > Nie wiem, jakiego typu to sa pytania. Ale jesli Ci chodzi o to, jak jest w > Iraku - to nawet, jesli sa jakies zony to niewiele powiedza. ktos z mojej > rodziny jest w Iraku. Nie wolno mu nawet napisac, gdzie konkretnie jest. Nie, nie interesuje mnie to jak jest w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: Okupacja Iraku IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 01:16 mike_mike napisał: >Jak zwał tak zwał. Nie chodzi mi o to, jaki jest powód stacjonowania polskiego >wojska w Iraku, więc nie będę z tym dyskutował To po jaką cholerę zaczynasz ten wątek ? Dlaczego Cię interesuje , co myślą zony polskich żołnierzy w Iraku ? Uważasz polskich żołnierzy za okupantów ? Wku*****em się na Twój sposób dyskutowania. O co Ci w ogóle chodzi ? Możesz coś dokładniej napisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Okupacja Iraku 25.09.03, 02:29 Gość portalu: qq1 napisał(a): > Uważasz polskich żołnierzy za okupantów ? A Ty jak bys nazwal ich obecnosc w obcym kraju? Wizyta kurtuazyjna? Rozumiem, ze autor watku chcial pogadac z zonami zolnierzy ale skoro juz temat sie zaczal, mozna wymienic poglady na temat tego jak interpretowac polska polityke w kwestii irackiej. Ja uwazam, ze jest to okupacja i czerwienie sie ze wstydu na mysl o tym, ze sa moi rodacy, ktorzy w tym biora udzial jak rowniez tacy, ktorzy to popieraja. Okupacja jak najbardziej. Hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: Okupacja Iraku IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 09:31 yagnieszka napisała: > Ja uwazam, ze jest to okupacja i czerwienie sie ze wstydu na mysl o tym, ze sa > moi rodacy, ktorzy w tym biora udzial jak rowniez tacy, ktorzy to popieraja. > Okupacja jak najbardziej. Hanba. Postawię CI kilka pytań , byc może wtedy nie będziesz pisać hańba. 1)Czy wiesz , ile tysięcy ofiar odkryto w masowych grobach ? 2)Ile dziesiątek tysięcy Irakijczyków wyemigrowało na zachód uciekając przed Saddamem? 3)Setki tysięcy Irakijczyków zostało wysłanych na smierc w bezsensownej wojnie , także o tym nie wiesz? Porównaj odpowiedzi na te pytania do obecnego stanu ludności w Iraku. Twoje odwracanie kota ogonem przypomina rozumowanie Eriki Steinbach. Odpowiedz Link Zgłoś
nadszyszkownik.kilkujadek Następna z alergią na słowo 'okupacja' 25.09.03, 15:29 Jeśli wstyd Ci się przyznać do narodowości, to się nie przyznawaj. Swoją drogą, jeśli Twoi obcojęzyczni znajomi nie są w stanie oddzielić działań rządu od Twoich osobistych działań i poglądów, to znaczy że obracasz się wśród idiotów. (-) Kilkujadek - Wiecie co... ja chyba jednak każę Wami nakarmić ptaszyska. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Okupacja Iraku- yagnieszka 26.09.03, 03:13 Yagnieszka -dobrze mowisz. Wodke ze mna wypijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Okupacja Iraku 25.09.03, 10:11 Gość portalu: qq1 napisał(a): > To po jaką cholerę zaczynasz ten wątek ? może przeczytałbyś treść wpisu, miast bez powodu się rzucać? > Uważasz polskich żołnierzy za okupantów ? to JEST okupacja. I tyle. A czy z powodu uwalniania narodu od ucisku dyktatora czy też zielonych ludzików, czy w celu zaprowadzenia swojej władzy nie zmienia to postaci rzeczy. > Wku*****em się na Twój sposób dyskutowania. O co Ci w ogóle chodzi ? > Możesz coś dokładniej napisać ? i niepotrzebnie nerwy tracisz. Człowiek chciał porozmawiać z żonami wojskowych będących z kurtuazyjną wizytą w Iraku. Czy zechcą z nim rozmawiac - ich sprawa. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Okupacja Iraku 25.09.03, 10:49 Gość portalu: qq1 napisał(a): > mike_mike napisał: > > >Jak zwał tak zwał. Nie chodzi mi o to, jaki jest powód stacjonowania polski > ego > >wojska w Iraku, więc nie będę z tym dyskutował > > To po jaką cholerę zaczynasz ten wątek ? > Dlaczego Cię interesuje , co myślą zony polskich żołnierzy w Iraku ? > Uważasz polskich żołnierzy za okupantów ? > Wku*****em się na Twój sposób dyskutowania. O co Ci w ogóle chodzi ? > Możesz coś dokładniej napisać ? Chciałem porozmawiać, a właściwie zapytać o coś osobę której współmałżonek jest w Iraku. Nie mam zamiaru dyskutować o zasadności stacjonowania tam wojsk polskich czy jakichkolwiek innych. A poza tym wybacz, to że rozpocząłem nowy wątek nie oznacza wcale, że będę dyskutował z każdym kto się doń dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś