Gość: ELLE IP: *.espol.com.pl 24.09.03, 15:09 MAJAC STALEGO PARTNERA(MEZA)POSZLYBYSCIE NA JEDNA NOC Z INNYM DO LOZKA ZA100TYS $.CZY TA DRUGA POLOWA BY WAM NA TO POZWOLILA????????TAKA KASA USTAWI DO KONCA ZYCIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAsia Re: 100TYŚ $ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 15:10 Mój by mnie jeszcze wypychał przed szereg :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 100TYŚ $ 24.09.03, 15:10 A dajże już spokój. {Przerabialiśmy to tydzień temu chyba. Fatalne zauroczenie ci się marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Re: 100TYŚ $ 24.09.03, 15:11 Gość portalu: ELLE napisał(a): > MAJAC STALEGO PARTNERA(MEZA)POSZLYBYSCIE NA JEDNA NOC Z INNYM DO LOZKA > ZA100TYS $.CZY TA DRUGA POLOWA BY WAM NA TO POZWOLILA????????TAKA KASA > USTAWI DO KONCA ZYCIA Hehe... widze, ze TV jest bardzo edukacyjne :-)))) Wiecej zycia a nie ogladania filmow... :-) PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 100TYŚ $ IP: 217.153.88.* 24.09.03, 15:15 USTAWI DO KONCA ZYCIA ...........problem wacików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: 100TYŚ $ IP: *.espol.com.pl 24.09.03, 15:18 FILM NIE FILM ...ALE CZY MIMO TO ZE KOCHACIE TO MOZECIE SIE ODDAC INNEMU?I WASZ NA TO POZWALA???????TO CHYBA NIE PRAWDZIWA MILOSC!!!!!!!!!!!TYLKO BYLE KASA PRZY DUPIE SIE LICZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: 100TYŚ $ IP: *.ath.spark.net.gr 24.09.03, 20:48 Gość portalu: JA napisał(a): > FILM NIE FILM ...ALE CZY MIMO TO ZE KOCHACIE TO MOZECIE SIE ODDAC INNEMU? oddac? za takie pieniadze to chyba nie oddac, tylko godziwie sprzedac ;))) i wierz mi, niezlaeznie od tego co by tu kto nie napisal, kazdy za takie pieniadze by poszedl. No, moze niektorzy pod warunkiem ze z guma. (ja na przyklad, bo co mi z pieniedzy, jesli mialabym zachorowac na hiv, na przyklad) Ale na szczescie, zycie raczej nie zweryfikuje tego, wiec nie ma problemu w zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: 100TYŚ $ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 10.2.1.* 24.09.03, 15:23 Ustawi do konca zycia pod warunkiem, ze za rok popelnisz samobojstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Hmm... lukrecja.... 24.09.03, 15:31 ... z czyms mi sie kojarzy ten nick... :-) PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: Hmm... lukrecja.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 10.2.1.* 24.09.03, 15:38 pajacek napisał: > ... z czyms mi sie kojarzy ten nick... :-) ...tak? Biorac pod uwage, ze jestem tu zupelnie nowa, to nie wiem z czym... :-) A jezeli komus 'podkradlam' nick, to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacek Re: Hmm... lukrecja.... 25.09.03, 14:10 Gość portalu: lukrecja napisał(a): > pajacek napisał: > > > ... z czyms mi sie kojarzy ten nick... :-) > > ...tak? Biorac pod uwage, ze jestem tu zupelnie nowa, to > nie wiem z czym... :-) Z kims z innego forum... Ale skoro mnie nie rozpoznalas to juz samo za siebie mowi, ze nie jestes ta sama osoba, ale moze rownie mila.. kto wie.. Pozdrowionka :-) PaJacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Czys Ty na glowe upadla IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.09.03, 00:11 Kto Ci da taka kase za jedna noc.Chyba ze w zlotowkach na stare pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czys Ty na glowe upadla 25.09.03, 09:48 Jesli milionowe wygrane w totka sie zdarzaja, to dlaczego nie ma jej ktos dac takiej forsy za jedna noc? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: 100TYŚ $ 25.09.03, 10:02 Bez przesady prosze państwa - 100 tys. & to znowu nie jest taka wielka kasa żeby warto było sie za nia skurwić Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: 100TYŚ $ 25.09.03, 10:07 Po pierwsze - 100.00 usd nie wiem kogo ustawia do konca zycia - chyba emerytow. a teraz historyjka...... Na pewnym balu ..tanczy sobie pewien milioner z obca kobieta i po chwili pyta: m:czy oddala by mi sie pani za milion dolarow? k: (ochoczo sie rozesmiawszy) no wie pan ..propozycja jak z filmu ale mysle ze tak na to milioner : a za jednego dolara kobieta oburzona: no co pan sobie mysli.. za kogo pan mnie ma milioner: to ze jest pani kurwa juz ustalilismy - teraz tylko negocjuje stawke!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: 100TYŚ $ 03.10.03, 16:28 Ktoś tu sie naoglądał "Niemoralnej propozycji". Tylko stawka spadła :( Odpowiedz Link Zgłoś