effa4 03.07.08, 23:01 przyklejone u ludzi ktorzy przechadzaja sie po ulicach, nie draznia Was? Jak widze budzi sie we mnie agresja:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: ceny na butach 03.07.08, 23:02 effa4 napisała: > przyklejone u ludzi ktorzy przechadzaja sie po ulicach, nie draznia Was? Jak > widze budzi sie we mnie agresja:) U mnie uśmiech.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ceny na butach 03.07.08, 23:07 Nie drażnią. Tym bardziej nie wzbudzają agresji. :-) Co najwyżej przypominają o tym, żeby po powrocie do domu sprawdzić, czy ze swoich butów zdjęłam. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: ceny na butach 03.07.08, 23:15 dostałambym od Ciebie w zęba? W zeszłam tygodniu paradowałam pół dnia z metką przy bluzce Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: ceny na butach 03.07.08, 23:16 Mnop, gdzie Rzym, gdzie Krym? Tu mowa o butach była. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: ceny na butach 03.07.08, 23:22 rozwesela :) a zwłaszcza jak widać że są usunięte do połowy np i reszta tych strzępków została ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 agesja ??? 03.07.08, 23:22 eee no tak to nie, raczej usmiech, bo to obciach, ale bywa też, ze roztargnienie. Moja siostra kiedyś kupila sobie dzunsową kurtkę, bo zwyczajnie zimno jej bylo, a nic na wierzch nie miala. Przeparadowala tak pół miasta do mnie, z metka, bo nie zdejmowała kyurciecia po zakupie juz. :) Najfajnieszy numer z czyms tam przyczepionym odwalila moja matka:) Miałam taki granatowy kaszmirowy sweter do szkoły -lata było 80. a swerter śliczuś był. Kiedyu zakładałam go do szkoły przyszywałam sobie tarcze, bo obowiazywała:) Mama kuoiła sobie granatową spódnice w plis i sweterek ja necił. :) Jechalam na wycieczkę i swetra nie bralam (bo za elegancki był na taką wyprawe, rozpinany i w ogóle) wiec zapytała, zcy moze qwziąc - ajsne, moze. Potem mówila, ze caly zdień z czerwoną tarczą chodziła :) az wreszcie sie spostrzegla, jak jakiś pacjent jej się zapyatł po prostu, czy do szkoły jeszcze chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: ceny na butach 03.07.08, 23:28 ciekawi i fajnie na biało świeci na czarnej podeszwie Odpowiedz Link Zgłoś
andrewwwww Re: ceny na butach 03.07.08, 23:50 Odnośnie dziwnych rzeczy na butach... Na studiach pamiętam jak jednego razu siedząc na korytarzy zauważyłem dziewczynę wychodzącą z damskiej toalety. Panna odpicowana od góry do dołu: szpileczki, obcisłe spodnie i bluzka, włosy i makijaż też 1 klasa=> ciężko było na niej oka nie zawiesić.....miała tylko jeden znaczący feler => 2-metrowej długości kawałek papieru toaletowego przyczepionego do obcasa, który ciągnął się za nią ....nie muszę mówić jak ludziom szczęki opadły na ten niecodzienny widok:)...a panna szła i szła...i niczego nie zauważyła, więc sporo osób miało okazję to zobaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: ceny na butach 04.07.08, 14:17 bardzo drażnią, jesli na ulicy - zaciskam zęby i idę dalej, jeśli na uczelni - zwracam uwage, obruszaja się troche, ale odklejają, czuje wtedy ze naprawiam świat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: ceny na butach 04.07.08, 14:19 effa4 napisała: > przyklejone u ludzi ktorzy przechadzaja sie po ulicach, nie draznia Was? Jak > widze budzi sie we mnie agresja:) mnie nie draznią Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa najlepsze sa na slubie 04.07.08, 14:37 zazwyczaj u Pana Młodego klęka sobie para przy otłarzu a u Młodego blyszczące oczojebne metki na podeszwie :) Odpowiedz Link Zgłoś