basia880 05.07.08, 20:03 mam pytanko, a mianowicie jakie polskie(i nie tylko) piosenki wyciskają z Was łzy,przy których można zaliczyć tzw,,doła''. Ja np bardzo lubię E.Bartosiewicz-zatańcz ze mną. Bajm-dwa serca, dwa smutki a Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: najpiękniejsze ballady 05.07.08, 20:05 Nie twierdzę,że lubię,ale jak chodziłam do liceum to zawsze dołowało mnie "zawsze tam,gdzie ty". Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: najpiękniejsze ballady 05.07.08, 20:30 Normalsi: Nie ma mowy. Mnie akurat nie rusza, ale wiem, że może zadziałać - na doła jak znalazł przy nieszczęśliwej miłości powodzenia :) www.youtube.com/watch?v=O_-0FKc9eqE Odpowiedz Link Zgłoś
szrama_z_szarm Re: najpiękniejsze ballady 05.07.08, 20:40 Judas Priest- Before the Dawn. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 19:45 przychodzi Wam coś jeszcze na myśl?? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 19:53 "Love of my life" Queen "Through her eyes" Dream Theater "Ostatniej nocy" Cisza i Spokój feat. Lilu ;) (no dobra, to nie ballada) "Odchodząc" Republiki Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 20:02 Wiem, ze zabrzmi to lamersko, ale kiedy mam kłopoty, to na pewno będe płakać przy "one" u2 Chyba że będzie to wykonanie MJB, to wtedy będę jedynie zgrzytac zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 20:46 Przez ten wątek wrzuciłam sobie "Scenes from a memory" Dreamów i się rozklejam :) Cały ten album jest piękny. I jeszcze "Damnation" Opeth. To zaraz wrzucę. I będę płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:22 Ja płaczę przy ich ostatniej płycie. Bo jest tak beznadziejna, że strach :/ Okropnie się na nich zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:26 Ja to w ogóle Opeth raczej nie słucham, bo ja metalu nie lubię, za miętka jestem :) Ale Damnation baaaardzo... I to osobista dla mnie płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:28 Jest... mięciutka i "pościelowa" ;) Lubię, ale jak chcę kopa, to wolę Blackwater Park - arcydzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:52 a ja jak chcę kopa to puszczam Looptroopa :P Ale Looptroop nie ma ballad :D Albo "This Way" Dilated Peoples :) a teraz jeszcze sobie Erykę Badu puszczam (tu już sie rozklejam). Po koncercie uznalam, że jest królową i boginią i ją wielbie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 21:46 Feelings - Morris Albert Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:09 To: pl.youtube.com/watch?v=Wm2KeW9Ke2s pl.youtube.com/watch?v=vpH5i3xD7tA pl.youtube.com/watch?v=YPAmydQsozU pl.youtube.com/watch?v=p9s-zfpFIFE Pierwsze mi przyszły na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:16 kocham bushuntera i jego ballady! moc. ale pokochałam go dopiero jak na pudlu dali jego foty nieprzyzwoite:] Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:20 mój chłop właśnie gra Women no cry. I wzrusza. I mi się podoba taka mała prywata Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:24 I znów nieoceniony Wojciech Mann w roli tłumacza: No Woman No Cry = Baba z wozu, koniom lżej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:27 myślisz, ze sugeruje, ze to chamstwo jak grzebię w necie podczas jego konceru i chce mnie wyprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:29 Powinnaś się wić pod scena w spazmach i ściągać majtki przez głowę :D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:31 majtki mam fajne, moze spróbuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:34 Tylko się w nie nie zaplącz albo się nimi nie uduś, bo wiocha będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:35 jestem na wsi. Będzie w klimacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:39 Ktoś to może odebrać jako afront, naigrawanie się, przecież tego nie chcesz. Siedź przy tym necie i udawaj, że Promowi teksty piszesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:43 teoretycznie miałam coś dla niego pisać, ale się mi okropnie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:49 Ja już też wymiękam dziś, na stendbaju siedzę i czekam na M. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: najpiękniejsze ballady 08.07.08, 22:47 Duuuuuużo ich jest. Najbardziej kiczowata piosenka Goodbye my lover Blunta - ale ryczę regularnie, choć chłopa nie lubię :) Uwielbiam Evę Cassidy, Lubię U2 (With or without you), lubię mego HIMa rzecz jasna... Słucham dużo i różnej muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: najpiękniejsze ballady 09.07.08, 11:14 pl.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: najpiękniejsze ballady 09.07.08, 12:03 Może nie do płaczu (chociaż to zależy od sytuacji), ale do nostalgii polecam "Białego misia", koniecznie Tymona. pl.youtube.com/watch?v=evt9IX8S6S4 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: najpiękniejsze ballady 09.07.08, 12:10 Lenny Kravitz-Calling all angels Odpowiedz Link Zgłoś
nientepaura Re: najpiękniejsze ballady 09.07.08, 17:03 najpiękniejsza ballada? no jasne, że chryzantemy złociste :P tym samym, witam się na forum;) np Odpowiedz Link Zgłoś
bzorek Blackmores Night 10.07.08, 12:41 GHOST OF A ROSE www.youtube.com/watch?v=WeEQgHLNj2Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bzorek Re: Blackmores Night 10.07.08, 20:11 może tu będzie lepsza jakość dźwięku: www.youtube.com/watch?v=WFNzikXRL5s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś