tygrysio_misio 10.07.08, 19:00 i jest mi z tym dobrzeeeeeeeeeeeeee i mysleeeeeeee nad jakims fajnym watkiem do c ieszczenia sieeee macie pomyslaaaaaaaaaaa moze pogadamy o bobrze i seksieeeeeee? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:01 a może warkoczyki na gniazdku? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:02 moja milosc ma takiego dluzszego loczka kolo wtyczki...moze jemu sie da..bo ja gniazdko kosze;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:04 nie byłabyś zazdrosna? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:05 i tu mnie maszzzzzzzzzzzzzzzzzz......... odwal sie od niego!! Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca.z.otwartymi.oczami Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:02 byle poprawnie politycznie i zadnego bydła chamem nie nazwać śmiejemy sie głupio, podkulamy ogonki i.... robimy lody na zawołanie po podaniu kolacji i piwa HUUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAA jak pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:05 ja dzis przezywam dzien bez seksuuuu... moja milosc nawet nie pozwolil mi sie podrapac po jajkach jak weszlismy na teren kosciola pohustac sie na hustawakach, ktore sa tam od czasu jak bylo tam moje przedszkoleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca.z.otwartymi.oczami Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:15 a ja przez sex nie śpie i robię sie nerwowa w dzień ..... Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca.z.otwartymi.oczami Re: Kobito!! mam głupawkeeeeeee 10.07.08, 19:16 No ja czyli Ja to znaczy Kto? Odpowiedz Link Zgłoś