menk.a 14.07.08, 14:19 Nie, nie lizałam się ani żadnego futrzaka. Eluchy w nocy też nie lizałam. A czuję, że mam czyjegoś włosa, sierść w gardle. Nie mam nic do jedzenia pod ręką, zresztą nic dziś nie jadłam... Help! Hilfe!! :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:20 Przepłukać gardło Cillit Bang ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:25 jan-w napisał: > Przepłukać gardło Cillit Bang ;-) Dżony, nie bądź taki dowciapny.:P Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:22 A skąd wiesz, że czyjś a nie Twój? Moim zdaniem plączesz się w zeznaniach:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:26 anna_heche napisała: > A skąd wiesz, że czyjś a nie Twój? > Moim zdaniem plączesz się w zeznaniach:P > No ale gdzie ja się mogłam lizać, coby połknąć swoją własną sierść??? Aż taka wygimnastykowana nie jestem. Cudzes i tyle.:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:34 menk.a napisała: > No ale gdzie ja się mogłam lizać, coby połknąć swoją własną > sierść??? Aż taka wygimnastykowana nie jestem. Cudzes i tyle.:DDDDD Mozliwości jest wiele. Może przez sen liżesz sobie ręce i masz przy okazji na nich takie długie włosy jak pewna polska aktorka. A może włos z głowy Ci spadł i jakoś tak wpadł do buzi;) No w każdym razie musisz coś zjeść, najlepiej takie gęstego, żeby wszystkie włosy z gardła poszły Ci do brzucha:D Kup sobie sernik. Jedz i popijaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:41 Podobno jak koty najedzą się swojej sierści podczas mycia, to potem zwracają taką kulkę:D no ja tego nie zrobię:D psyyyt która polska aktorka ma tyle tstosterou, źe włosy jej tak rosną?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:45 Jak sie juz chcesz wzorowac na kotach to powinnas zjesc troche trwawy.. to im pomaga w wyczyszczeniu przelyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:48 Potwierdzam. Moje koty tak robią;) I raczej nie jest to kulka tylko takie podłużne coś:D Oraz masz. Tylko zaznaczam, że ja czytam same ambitne rzeczy;) To znajoma przesłała mi tego linka:D www.pudelek.pl/artykul/9713/kto_ma_tak_owlosiona_reke/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:52 Trawe sobie daruję:D Powinnam użyc szczotki do mycia butelek:DDDDDDDDDDDD anne, u mnie w pracy wszystkie rozrywkowe strony, w tym pudelki i nne takie zostały poblokowane. Na szczęście panowie od sieci, jeszcze nie zorientowali się, że ja na forum trawie tyle czasu:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:27 menk.a napisała: > Nie mam > nic do jedzenia pod ręką, zresztą nic dziś nie jadłam... No to tylko paluszek pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:28 Ja tak nie potrafię...;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:32 menk.a napisała: > Ja tak nie potrafię...;-/ Polak potrafi...;P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:42 izabellaz1 napisała: > menk.a napisała: > > > Ja tak nie potrafię...;-/ > > Polak potrafi...;P > > Bella :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:43 menk.a napisała: > izabellaz1 napisała: > > > menk.a napisała: > > > > > Ja tak nie potrafię...;-/ > > > > Polak potrafi...;P > > > > > > Bella :DDDDDDD Hę??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:44 Wrednie ze mna pogrywasz>:P Mamy zaległą czekoladę czy cuś. Sushi czy cuś.:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:45 menk.a napisała: > Wrednie ze mna pogrywasz>:P To jakieś wstrętne insynuacje!:P > Mamy zaległą czekoladę czy cuś. Sushi czy cuś.:P Am łejting:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:55 izabellaz1 napisała: > > > Mamy zaległą czekoladę czy cuś. Sushi czy cuś.:P > > Am łejting:) > > For łot? For maj invitejszyn? S aj inwajt ju:P łot abałt our ferd friend?:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:29 dlaczego nic dzisiaj nie jadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:39 8n napisała: > dlaczego nic dzisiaj nie jadłaś? Jakoś tak wyszło;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:41 Witaj siostro.. ja tez jeszcze nic poza herbata nie mialem:( Ciezkie to zycie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:42 Witam, ja tylko kawa i woda o rana;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:44 Ja tu nawet kawy nie mam :( Dopiero po 15 pojde cos zjesc i kawy sie napic.. zaraz chyba umre :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:44 kontik_71 napisał: > Witaj siostro.. ja tez jeszcze nic poza herbata nie mialem:( Ciezkie > to zycie jest... Cieżkie jest jak je sami takim czynimy :PP Nikt Ci jeść nie broni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:49 I kto to mowi??? Chcialbym uslyszec co Ty dzisiaj jadlas i dlaczego tak malo :P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:30 sa takie wałeczki z klejem do zbierania kłaków z ubrań-spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:33 wałeczki, ahahaha. a ja to zawsze nazywałam kulak. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:41 no nie wiem dokładnie ale taka rolka z taśmą przylepioną klejem na zewnątrz nasze babki stosowały miód na....palec znaczy wkładały i wyjmowały i włos sie przyklejał do miodu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:35 To może to włos naszego pieska. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:43 Żono, naszego biszkoptowego labradora???;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 15:39 No to wygląda na to, że Paweł do nad dołączy, bo z biszkoptem to on wyskoczył. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 16:01 kitek_maly napisała: > > No to wygląda na to, że Paweł do nad dołączy, bo z biszkoptem to on wyskoczył. > :-)) > Eeeee o czym Ty Żono piszesz? Jaki Paweł? Trójkąt czy jak? Bo jeśli chodzi o labradory to slinię się na widok biszkoptowych.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 16:03 Bo jeśli > chodzi o labradory to slinię się na widok biszkoptowych.:D Ehhh to ja już nie wiem jakim charakterze nam ten pies jest potrzebny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 16:05 kitek_maly napisała: > > Bo jeśli > > chodzi o labradory to slinię się na widok biszkoptowych.:D > > Ehhh to ja już nie wiem jakim charakterze nam ten pies jest potrzebny. ;-) Jako dopełnienie naszego szczęśliwego związku. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 16:12 I żebyśmy wreszcie się poczuły życiowo spełnione. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 21:45 Paweł to się mnie oświadczył i ja go w żaden trójkonty nie wpuszczam, jeśli mnie w nich nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:35 wyrzygaj go :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:39 Woda pomoze.. wypij szklanke wody a powinno przeplukac Ci gardlo :) a przy okazji sprawdz, moze jeden koniec wlosa zaczepil sie np o zeby i bedzie go mozna wyciagnac :)? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:45 Wypiłam już ponad litr i nic. Ja go w gardle czuję a nie w buzi.:-/ co za kara boska? Za co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:46 A mozeTy sobie go tylko wmawiasz? Moze go tam w ogole nie ma i jest wytworem Twojej wyobrazi? Takie urojony wlos... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 14:57 On Ci wyrósł od wiesz czego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 15:59 funny_game napisała: > On Ci wyrósł od wiesz czego... ;) > Od czego, doświadczona kobieto?:P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 21:08 Menka boj sie Boga, ale tak na powaznie:jak moj pies zezre rzepa to mu sie w mordke na sile wlewalo lyzke oliwy-moze i Tobie pomoze?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 21:14 Którą stroną zwracał?;> mnie już minęło. Po jakichś 6 godz. dyskomfortu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 21:17 menk.a napisała: > Którą stroną zwracał?;> rzepa? no z tym roznie bywalo, czesto nie zwracal :-P > mnie już minęło. Po jakichś 6 godz. dyskomfortu.:D szczerze wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl jedzenie wlosow 14.07.08, 21:18 jest taka choroba: pl.wikipedia.org/wiki/Trichofagia bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jedzenie wlosow 14.07.08, 22:07 Iberia, ja wiem ,że może się wydawać, iż jestem niespełna rozumu. Ba, może to nawet być prawdą . Bo może i mam wiele niezdiagnozowanych chorób umysłowych. Ale ta nie jest jedna z nich.:D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 21:30 musisz połknąć maszynke do golenia - najlepiej ostrzem do przodu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak się pozbyć włosa z gardła?? 14.07.08, 22:10 nikt_inny napisał: > musisz połknąć maszynke do golenia - najlepiej ostrzem do przodu! ;) Wypróbowany i skuteczny sposób?;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy menk.a, nie caluj sie z wlochatymi 28.03.18, 14:57 - bier lysych... PS. co u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: menk.a, nie caluj sie z wlochatymi 28.03.18, 22:23 Spojrzalam wlasnie, kto podniosl ten watek, a to Ty Obrotowy. Ktos mi pewnie wrzucil dzis wlosa do kawy, a ja myslalam, ze utkwil mi w gardle kawalek zlotka od cukierka. Takie dobre cukierki kupilam dzisiaj, trufle z tartymi orzechami zakrapiane likierem z pomaranczy, czy mandarynek. Przepilam cukierka kawa i podraznilo mnie tak, ze chcialo mi sie zwymiotowac. Chyba podobnie, jak i autorka watku sprzed tylu lat nic dzis nie zjem. Odechcialo mi sie wszystkiego, chyba zbierze mnie na cofy. Goralu po ile chodza cofki? po 50 zl. co to sa te cofki, jak owce cofnie, takich dow-cipow tez sie sluchalo w gorach. www.youtube.com/watch?v=3MOkAq0ztoY Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: menk.a, latka leca... 28.03.18, 21:08 Tak sobie skaczę po tym forum, naczytałam się tylu różnych opowieści - nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź : ten włos z gardła to może z jedzeniem jakoś przetrawisz. Na przyszłość sprawdź jednak, czy twój men jest dokładnie wydepilowany . Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: menk.a, latka leca... 28.03.18, 21:24 W koncu odezwala sie i po latach wyszlo na jaw, czyj to byl wlos:) Odpowiedz Link Zgłoś