13.11.01, 02:41
Mam nicka ...portal życzy mi dobrej zabawy ...więc założę sobie własny wątek i
będę go sobie "podlewał". Dziś jest już późno więc nie będę się rozpisywał,
ale będę tu zaglądał jeszcze. Na razie życzę dobrego dnia lub nocy zależnie od
pory dnia kiedy to czytasz.
Obserwuj wątek
    • camouflage hallo ...... 13.11.01, 02:51
      I co ? Jeszcze nikt do mnie nie napisał ? :-) Nic to ! Ale powoli już pójdę
      chyba spać, to raczej nienormalne tak długo siedzieć przed kompem.
      • camouflage Re: hallo ...... 13.11.01, 03:00
        No i proszę jak się wątek wspaniale rozwija. Rano coś jeszcze dopiszę ...
        Pozdrawiam wszystkich lunatyków.
        • Gość: onlyania Re: hallo ...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 05:35
          hallo, hallo....
          wlasnie z dachu wrocilam ale chyba sie spoznilam i cie zreszta w tym camuflagu
          nie rozpoznalam.
          Po ktorych spacerowales(as)?
    • mag_nolia Re: witajcie 13.11.01, 08:02
      Cześć!
      O czym będziesz się rozpisywał?
      • mario2 Re: witajcie 13.11.01, 08:04
        witaj takoz
    • czarna_wdowka Re: witajcie 13.11.01, 08:03
      dasz się ugryżć
      • Gość: samanta1 Re: witajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:00
        Witoj panocku! A po co to tak sie zara kamuflowac?;)
        • czarna_wdowka Re: witajcie 13.11.01, 09:01
          poluje na jakieś przyjemne śniadanko
          • Gość: samanta1 Re: witajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:03
            mysle,ze spi:)
            • czarna_wdowka Re: witajcie 13.11.01, 09:36
              można go skonsumować na śpiąco, a jak się obudzi to już go nie będzie
    • enancjo Re: witajcie 13.11.01, 09:08
      .. ten watek to kamuflaz .. tak !!!?
      .. witojcie
      Enancjo
      • Gość: samanta1 Re: witajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:22
        Dyc nie widzi ze kamufloz??????
        • jasmina_tdi Re: witajcie 13.11.01, 09:30
          zawsze miałam słabość do profesjonalnego kamuflażu!
        • Gość: Una Re: witajcie IP: *.devs.futuro.pl 13.11.01, 09:33
          Cmfl (wybacz skrót) pewnie się zakamuflował pod ciepłą kołderką...
          Chłop śpi, a w polu mu samo rośnie... coś w tym jest...
          • Gość: samanta1 Re: witajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 09:34
            pora zbierac a nie uprawiac!!:)
            • onlyania Re: witajcie 13.11.01, 09:59
              jak chlop spi to mu myszy po chacie harcuja, czy cus takiego....
              • Gość: pomerank Re: witajcie IP: *.*.*.* 13.11.01, 10:12
                A po co ma podlewać jak mu się babeczki same zaopiekowały wątkiem i podlewają i
                nawożą, haczkują aż trzeszczy i czekają aż gospodarz wpadnie po 13.00 (żeby
                czegoś się napić, bo się pić strasznie chce o 13.00), oko nacieszy i kimnie
                sobie dalej...:)
    • czort Re: witajcie wszyscy 13.11.01, 12:06
      Witaj, witam wszystkich takoż bardzo serdecznie. Serduszko mi rosnie, zaraz z
      piersi wyskoczy, piękne jest życie dzisiaj, w przeciwieństwie do wczoraj. I
      wicewersa. I dzikie węże, i coś tam jeszcze. Nareszcie o niczym.
      • motor Re: witajcie wszyscy 13.11.01, 12:11
        Dobre udnie - tak mi się wyrwało - ???
        • czort Re: witajcie wszyscy 13.11.01, 12:14
          Ze piersi wyrwało się? A z jakiej? Prawej czy lewej?
          • camouflage trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:02
            Nie sopdziewałem się ...już myślałem , że będę musiał szukać wątku gdzieś na
            samym dole tabeli . I nawet nie wspomniałem słowem o tym w jakim celu to
            właściwie stukam. Co prawda nazwa forum jest w sumie jednoznaczna , ale ludzie
            w końcu w najróżnieszych celach tu zaglądają. Na mnie jednak już czas : muszę
            wziąć się do pracy . Zatankuję jeszcze tylko kawę ...
            • mag_nolia Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:04
              Spałeś tak długo???
              • camouflage Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:15
                W międzyczasie z nirwany wyrwał mnie telefon ale muszę nieskromnie przyznać że
                tak. Długo trochę , prawda ?
                • mag_nolia Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:17
                  A czy przyśniło Ci się..., że tyle osób będzie się z Tobą witać podczas, gdy Ty
                  śpisz???
                  • camouflage Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:19
                    W najśmielszych snach nie przyszło mi to na myśl.Tym większa radość po
                    przebudzeniu.
                    • mag_nolia Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:21
                      I co zamierzasz, by należycie uczcić swoją radość...??
                      • camouflage Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:28
                        Zamierzam ze zdwojoną energią rzucić się w wir pracy :-) No bo i co ja biedak
                        tu mogę wiele zrobić ? Dzięki wszystkim za wpisy oczywiście - nie zapomnijcie o
                        mnie. Nie pretenduję do tego by ten wątek został rekordzitsą ale miło
                        kogoś "usłyszeć".
                        • mag_nolia Re: trochę się spóźniłem - przyznaję 13.11.01, 15:35
                          Vivat pracy!
                          PA!
                          • camouflage ... 13.11.01, 15:40
                            Tak , na chlebek też trzeba jakoś zarobić. Choć nie samym chlebem żyje
                            człowiek...
                            • Gość: ach Re: ... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 16:28
                              dobrze by tu zabrzmialo teraz cus takiego; nikt tego nie wie, jak ja kocham
                              siebie
                              co nie kamuflazu?
                              • camouflage Re: ... 13.11.01, 16:37
                                Chyba nie bardzo rozumiem co masz na myśli...
                                • czort Re: ...Co poeta chcial przez to powiedziec? 13.11.01, 16:41
                                  Cos tam chcial, nie roztrzasaj poezji,
                                  czort
                                  • Gość: aCh Re: ...Co poeta chcial przez to powiedziec? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:05
                                    a to w sumie proste
                                    otoz zakladasz sobie watek, pieknie, nie wczesnij zalozyles sobie skrzynke na
                                    portalu gazety, ale w wiadomym celu
                                    watek jakos nie wzbudzil zainteresowania, coz nawet ja spalam po 2 w nocy, ale
                                    nad ranem cud!cuuud!!! prosze panstwa watek do tej pory zaniedbany zaczal sie
                                    rozrastac zyc swoim wlasnym zyciem,
                                    popoludniu pojawia sie "wlasciciel", panskim okiem spoziera, wyraza zachwyt
                                    i ..oddala sie do pracy,zyczac sukcesow budujacym sukces frkwencyjny jego
                                    watku, taaaa trzeba zarobic na chleb, a wy mi tu robaczki dlaej piszcie, wpadne
                                    pozniej
                                    hehehe ale caly czas obserwujesz jak tam sie rozrasta twoj pomysl,
                                    i dobrze, nie neguje tylko pytam nie poczules sie rozkosznie widzac jak 20
                                    procent wysilku przynioslo 80 procent wyniku..hyhy...samozachwyt to mialam na
                                    mysli
                                    i tak sie nie przyznasz
                                    pozdrawiam,
                                    • camouflage Re: ...Co poeta chcial przez to powiedziec? 13.11.01, 17:27
                                      Skąd ta zjadliwość ? Cyż nie wspominałem iż nie przywiązuję wagi do tego czy
                                      ten wątek będzie rekordzistą czy też wręcz odwrotnie. Nadmieniłem o tym że w
                                      razie potrzeby sam zajmę się "podlewaniem". A pracować nieco niestety muszę .
                                      Choć dziś si trochę obijam (wstyd mi za to ). Pozdrawiam Cię.
                                  • camouflage O co mi właściwie chodzi.... 13.11.01, 17:21
                                    Tak zupełnie bez celu , dla czystej zabawy tego wątku nie zakładałem.
                                    Oczywiście zdaję sobie sprawę że może to nie jest wcale najodpowiedniejsze
                                    miejsce do zawierania znajomości ale ponieważ nie znam lepszego więc spróbuję.
                                    Czytając różne wątki nie sposób natknąć się na zapewnienia iż w ten właśnie
                                    sposób poznało się już wiele ludzi i to może funkcjonować. Oczywiście nie można
                                    zbyt wiele oczekiwać na samym początku. Może i później również nie należy ...
                                    Nienależę do osób o fatalistycznych zapatrywaniach na przyszłość więc nie
                                    zakładam z góry najgorszego scenariusza.
                                    Znów mi czas ucieka , napiszę więcej jak mi czas pozwoli.Trzymajcie się
                                    wszysczy ciepło .
                                    • Gość: aCh Re: O co mi właściwie chodzi.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:26
                                      czy ja tez?
                                      czy ja tez moge sie trzyamc cieplo
                                      w domysle, czy haslo :trzymajcie sie wszyscy cieplo .koniec cytatu. tyczy sie
                                      rowniez mojej skromnej osoby?
                                      acha w sumie nie ineteresuje mnie powod dla ktorego zakaladasz watek
                                      ja tam na ten przyklad lubie sobie popisac
                                      :)))))))))
                                      • camouflage Re: O co mi właściwie chodzi.... 13.11.01, 17:30
                                        Ciebie też miałem na myśli. Jeszcze raz pozdrawiam.
                                        • Gość: aCh Re: O co mi właściwie chodzi.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.11.01, 17:33
                                          milo mi:)
                                          ale pracuj pracuj pracuj
                                          hmm dziwne zmeczony tez teraz siedzi w pracy
                                          ech chyba jestem zbyt podejrzliwa
                                          • Gość: samanta1 Re: O co mi właściwie chodzi.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 17:35
                                            Ty to masz melodie do snu!!!;))))))) kamuflujesz sie nadal???
                                            • camouflage Re: O co mi właściwie chodzi.... 13.11.01, 17:43
                                              My wszyscy tutaj skrywamy się ...przed sobą , przed samotnymi wieczorami, przed
                                              pracą którą kompek może w sumie samodzielnie wykonać za nas; pod rozmaitymi
                                              nickami. Ja też - jak najbardziej!
                                          • camouflage hallo ...... 13.11.01, 17:39
                                            Gdybym mógł pewnie siedziałbym przed kompem bez większych przerw ale różniste
                                            rzeczy mam do zrobienia , dlatego będę zmuszony oddalić się od kompa. Ale
                                            jeszcze dziś wrócę , taki nałogowiec już chyba jestem.
                                            • Gość: samanta1 Re: hallo ...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 17:47
                                              Witaj wiec nalogu w gronie czubkow!:))))
                                              • camouflage ciąg dalszy... 13.11.01, 21:46
                                                Jak już wspomniałem nie należę do osób łatwo zrażających się przeciwnościami.
                                                Zdaję sobie sprawę że poznanie kogoś w ten własnie sposób to ciężki kawałek
                                                pracy.Wymaga też cierpliwości. Pomimo faktu iż prawie co drugi wątek zawiera
                                                słowo "szukam" odmieniane na rozmaite sposoby. Z tego wynika że potrzeba jako
                                                taka jest , i potencjali chętni również. W mojej skrzynce sporo miejsca tak
                                                więc chciałbym niezdecydowane ośmielić . Na forum nie mam niestety czasu
                                                pojawiać się zbytczęsto ale na każdy e-mail odpowiem. Pozdrawiam wszystkie
                                                zdecydowane i te mniej także. Niech moc będzie z wami .
                                                • Gość: magnolia Re: ciąg dalszy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 08:04
                                                  Komisja się zebrała, a podania...nie ma!???
                                                  • mario2 Re: ciąg dalszy... 14.11.01, 08:12
                                                    podanie z 3 fotkami?
                                                  • Gość: magnolia Re: ciąg dalszy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 08:15
                                                    Oczywiście , ci którzy przesyłali niepełne teczki, mogą w dalszym ciągu
                                                    uzupełniać dokumenty.
                                                    W podaniu opowinno być zawartych co najmniej kilka ciepłyzch słow i uzasadnienie
                                                  • mario2 Re: ciąg dalszy... 14.11.01, 08:16
                                                    Slowa odgrzewane nie interesuja Pani Profesor?
                                                  • Gość: magnolia Re: ciąg dalszy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 08:22
                                                    słowa odgrzewane nie są tak świeże i smaczne, często bez wartości, gdy byłe nie
                                                    prawdziwe, Herr Prezes
                                                  • camouflage Re: ciąg dalszy... 14.11.01, 10:11
                                                    Proszę jeszcze raz usilnie o adres komisji - jakoś przeoczyłem. Ankieta też by
                                                    się przydała jakaś - zdjęcia mam. Pzdr.
                                                  • mag_nolia Re: ciąg dalszy... 14.11.01, 14:33
                                                    Możesz przesłać na adres:Forum Towarzyskie, adresat:Magnolia,
                                                    jeśli przejdziesz wstępną kwalifikację, otrzymasz ankietę, no chyba, że już
                                                    teraz chcesz odp. na pytania:
                                                    1)Twoje mocne i słabe strony
                                                    2)największa Twoja zaleta i wada
                                                    3)dlaczego jesteś najlepszym kandydatem?
                                                    4)ulubiony typ kobiety???
                                                    ...
                                                    cdn.
                                                    PA!

• camouflage Re: ciąg dalszy... 14.11.01, 23:47
                                                    Pytania w ankiecie wydają się zrozumiałe, tylko to trzecie : dlaczego jesteś
                                                    najlepszym kandydatem... Czy ja jestem najlepszym... tego nie jestem taki
                                                    pewien. Wypiję może pół wiaderka kawy i postaram się uruchomić trochę szarych
                                                    komórek i przekonać je do podjęcia dziś wieczorem jeszcze, małego wysiłku. Ale
                                                    kawa będzie raczej niezbędna w tym celu. Niemalże czuję jak mi jedna po drugiej
                                                    zasypiają.
                                                  • mag_nolia Re: ciąg dalszy... 15.11.01, 07:44
                                                    Wypij więc szybko to wiadro kawy...i udziel...bezbłędnych odpowiedzi!
                                                  • camouflage Re: ciąg dalszy... 15.11.01, 10:01
                                                    Nie zdążyłem ... sen okazał się mocniejszy. Kawy mam pod dostatkiem , ale nie
                                                    zdążyłem użyć tej broni.
                                                    Po za tym to poważna sprawa takie podanie, należy przemyśleć każde słowo.
                                                  • mag_nolia Re: ciąg dalszy... 15.11.01, 10:06
                                                    A ja za to, wypiłam już dziś dwie filiżanki kawy, jestem więc świetnie
                                                    przygotowana do egzaminowania...!
                                                  • camouflage Re: ciąg dalszy... 15.11.01, 20:16
                                                    I petent uciekł z egzaminu ... ale chyba są jakieś poprawkowe ?
                                                    Nie mam niestety stałego podlądu do internetu. A i ja mam pytanie - czy
                                                    odległość stanowi przeszkodę w nawiązaniu wzsokiej jakości kontaktów ? Nie
                                                    znaczy to wcale że mieszkam gdześ daleko , ale od jakiego dystansu zaczynają
                                                    się problemy i jakie ma to znaczenie ?
                                                  • mag_nolia Re: ciąg dalszy... 16.11.01, 08:10
                                                    z odległością to tak różnie bywa, może być problemem, bo mój pojazd np. nie
                                                    należy do pojazdów rakietowych, ani nawet samolotowych...
                                                    pozdr...!
                                • mag_nolia Re: ... 14.11.01, 08:39
                                  afirmacja własnej osobowości
                                  • mag_nolia Re: ... 14.11.01, 08:40
                                    mag_nolia napisał(a):

> afirmacja własnej osobowości
                                    to było do Ach"a

• blue_ Re: Hej Camuflage! 15.11.01, 22:13
      camouflage napisał(a):

> Mam nicka ...portal życzy mi dobrej zabawy ...więc założę sobie własny wątek i
      > będę go sobie "podlewał". Dziś jest już późno więc nie będę się rozpisywał,
      > ale będę tu zaglądał jeszcze. Na razie życzę dobrego dnia lub nocy zależnie od
      > pory dnia kiedy to czytasz.

Też mam nicka, też życzyli mi dobrej zabawy... Niestety własnego wątku sobie nie
      założę (jeszcze nie)... ćśśś... poziom na tym forum, jak horror najgorszych
      czasów...
      Znikam w okamngnieniu...

• couleur3 Re: Hej blue 16.11.01, 00:15
        Za poziom odpowiedzialni są wszyscy - ja też.
        • blue_ Hej Couleur3! 16.11.01, 00:30
          couleur3 napisał(a):

> Za poziom odpowiedzialni są wszyscy - ja też.

Jeszcze chwila i... ja też będę :)
          • camouflage To znów ja 16.11.01, 02:33
            Nie mogę powiedzieć że mam kłopoty ze snem , brak mi raczej czasu na niego. Ale
            wątek się rozwija choć trochę nie w tym , pożądanym przeze mnie kierunku.
            Teraz mi się przypomniało że ankiety znów nie zrobiłem , i już macie , drogie
            panie jedną moją cechę : kłopoty z dotrzymaniemterminów, czyż nie tak ?
            • camouflage Re: To znów ja 17.11.01, 00:20
              Straszny tłok tutaj , trzeba wielce dbać o własny wątek by nie został
              zepchnięty w czeluście serwera , gdzie już nikt go nie odnajdzie. Tylu ludzi
              tutaj poszukuje ale głównie to chyba rozrywki w monotonii pracy , takie odnoszę
              wrażenie. Przekona mnie ktoś iż się mylę ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka