paulaw26 15.07.08, 23:21 od 2tyg.nie mam okresu, nie jestem w ciazy bo robiłam test-negatywny.chodze ciagle zdenerwowana, rozdrazniona, napieta itp.bola mnie piesi.wczesniej tez mi sie spoznial 3-4 dni ale nie 14.co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiaca.z.otwartymi.oczami Re: nie mam okresu!co robic? 15.07.08, 23:22 merwy? zmiana środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 00:05 Nie nie, od kupowania wyprawek to są teściowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: nie mam okresu!co robic? 15.07.08, 23:23 > co robic? Iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 00:11 idź do lekarza wypisze progesteron. Zrób badania hormonów i będziesz wiedziała, co i jak i dlaczego, i lekarz dobierze kurację jakby co. Też tak miewałam we wczesnej młodości, nie ma się czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 00:19 pomyslec co moglo spowodowac takie wahniecie jesli np sie odchudasz i cwiczysz jak glupia to jets normalne..wtedy trzeba opanowac sie i przystopowac przeanalizuj stres,choroby itpe jesli nie znajdziesz powodu to idz do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 10:28 Spokojnie, to sie zdarza. Mialam kiedys podobnie, poszlam na usg, okazalo sie, ze pecherzyk nie chcial peknac - dostalam luteine i po sprawie. Teraz znowu sie mecze z brakiem okresu, ale to po odstawieniu tabletek mi sie tak rozregulowalo - najpierw przez pare miesiecy mialam jak w zegarku, potem zaczal sie powoli rozjezdzac, na ostatni czekalam ponad 2 miesiace i sie nie doczekalam - musialam dostac Duphaston, dopiero wtedy sie udalo. Poza tymi przypadkami moze to byc jeszcze stres, przemeczenie, choroba. Mimo wszystko radzilabym sie wybrac na usg - lekarz powinien wtedy moc okreslic, co tam sie dzieje i zaordynowac odpowiednia kuracje, o ile bedzie to konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 10:41 Ja bym się przeszła do lekarza. Taki test z apteki nigdy nie daje 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nie mam okresu!co robic? 16.07.08, 10:54 Iść do lekarza. Negatywny wynik testu wcale nie oznacza, że nie jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
flawinia Re: nie mam okresu!co robic? 20.07.08, 14:06 To proste przestan sie zadreczac i idz do ginekologa, on ci powie najlepiej co sie z toba dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś