Dodaj do ulubionych

Roman Giertych w Trójce

14.06.05, 12:16
Durczok: - Czy pan się podpisuje pod opinia pana Wierzejskiego "żeby parady
pedałów i innych degeneratów były nielegalne i w Polsce i w Unii Europejskiej."
Giertych - W sensie merytorycznym oczywiście ,że się podpisuję . Tak samo jak
parady cudzołożników powinny być nielegalne, tak samo parady tego typu jaką
mieliśmy w sobotę, dlatego,że one sa prowokacją, która godzi w wolność innych
osób i prowadzą do tego co widzimy w Berlinie, Rzymie , Paryżu gdzie
homoseksualiści bezczeszczą Katedrę Notre Dame. Merytorycznie w 100% sie zgadzam.
- Chcę zapytać pana posła na Sejm RP czy akceptuje pan używanie określeń pod
adresem mniejszości seksualnych - pedały i degeneraci?
- Ja nie będę wkraczał w język parlamentarzystów europejskich. Na pewno byłoby
dobrze gdyby pederastów róznego rodzaju manifestacje były zakazane i jestem
tego głębokim zwolennikiem.
- Panie pośle - prostą odpowiedź na pytanie chciałbym uzyskać - akceptuje pan
określenie pedały i degeneraci pod adresem mniejszości seksualnych ?
- Zawsze akceptuję wszystkie wypowiedzi pana posła Wierzejskiego.
- Czyli uważą pan,że osoby o innych skłonnościach seksualnych to pedały i
degeneraci?
- To byłaby bardzo ciekawa dyskusja. Myślę, że nie ma czasu,żeby ją rozwinąć
do końca.
- Na to jeszcze czas znajdziemy. Akceptuje pan czy nie taki język?
- Akceptuje wszystkie wypowiedzi pana posła Wierzejskiego.
- I tę także akceptował Roman Giertych - lider LPR.
Obserwuj wątek
    • niepoprawny1 Durczok jak zwykle poprawny. 14.06.05, 13:30
      Ale ludzie mu współczują choroby, więc jeszcze długo w TVP pociągnie.
      • vicemichnik Dlaczego można powiedzieć "grubasie", "świntuchu" 14.06.05, 14:01
        a "pedale" i "degeneracie" już nie ?
        Taka eurolewacka moda na homoflię ?
        Durczok jest prosty.
        • kropekuk Czy "grubas" TEZ jest degeneratem?Nb. w NORMALNYCH 14.06.05, 16:01
          krajach nie mozna nazwac grubasa "grubasem" - chyba, ze tak nazywany jest
          chudy;)
    • lala.laleczna Epitet "katol" Durczokowi jakoś nie przeszkadza, 14.06.05, 14:05
      choć obraża znacznie większą liczbę osób, niż "pedał".
      No, ale Durczok jest równie światły i postępowy, co Paradowska, Szostkiewicz
      czy PIERWSZY GEJ RP - Żakowski.
      • mgr.prezio A wiec gej to pedał? 14.06.05, 14:10
        Teraz dopiero rozumię o co w tym wszstkim chodzi.
      • okarol59 Slyszalas gdzies dmuchana lalu 14.06.05, 14:36
        by ktos z poslow uzywal w wywiadzie slowa katol ?
        • lala.laleczna Ja w ogóle, karolciu, nie słucham wywiadów. Prefe- 14.06.05, 14:38
          ruję słowo pisane.
          A Giertych, przezornie, nie użył tego wyklętego słowa.
          A swoją drogą - czy pedał, czy gej, chodzi przecież o tego samego faceta,
          prawda?
          • okarol59 Re: Ja w ogóle, karolciu, nie słucham wywiadów. P 14.06.05, 14:40
            A w slowie pisanym spotkalas sie z tym ? Na pewno nie, wiec nie dawaj
            kretynskich przykladow. Nazi - Giertych to slowo zaakceptowal, a to samo co
            wypowiedzial.
            • lala.laleczna Ale widzisz, dziecko, żaden lewacki polityk nie 14.06.05, 14:42
              ujął się za katolikami, nazywanymi przez tobie podobnych "katolami".
              Zaakceptowali, znaczy się.
              • okarol59 Re: Ale widzisz, dziecko, żaden lewacki polityk n 14.06.05, 14:47
                Myslisz choc troche ta pusta glowka? Slyszalas, by ktorys z poslow okreslil
                kogos slowem katol ? NIe. To z jakiej okazji ktos sie ma za kims ujmowac ?
                • lala.laleczna Skup się, dziecko. Pomogę ci w tym: 14.06.05, 14:52
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  A w slowie pisanym spotkalas sie z tym ? Na pewno nie, wiec nie dawaj
                  kretynskich przykladow. Nazi - Giertych to slowo zaakceptowal, a to samo co
                  wypowiedzial.

To teraz krok po kroku, uczę cię myślenia:
                  1. Do do Giertycha, masz pretensję, że ZAAKCEPTOWAŁ słowo "pedał".
                  2. Giertych tego słowa nie powidział, tylko je ZAAKCEPTOWAŁ.
                  3. Lewacki polityk też nie musi w takim przypadku OSOBIŚCIE wypowiedzieć
                  słowa "katol".
                  4. Zgodnie z twoim tokiem rozumowania, polityk ma obowiązek ZAPROTESTOWAĆ, gdy
                  ktoś inny używa słów obelżywych.
                  5. Nie słyszałam, żeby jakiś polityk lewak ujął się za katolami.
                  6. Wniosek z tego taki, że lewaccy politycy akceptują używanie słowa "katol".

Widzisz, gdy się proces myślowy rozpisze na punkty, to jest on znacznie
                  łatwiejszy do przyswojenia ;-D
                  • okarol59 [...] 14.06.05, 14:58
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • lala.laleczna Przy twoim potoku bluzgów, to "pedał", to naprawdę 14.06.05, 15:01
                      małe piwo.
                      Wszystko jedno, dziecko, czyje słowa zaakceptuje polityk: chamskiego internauty
                      twojego pokroju, czy innego polityka.
                      Jedno i drugie, dziecko, to człowiek, wyobraź sobie.
                      Żegnam bez żalu, prolski, chamski śmieciu.
                      • okarol59 W wyszukiwarce mozna o tobie znalesc duzo 14.06.05, 15:05
                        ciekawych rzeczy.

Braklo argumentow madralo ? Slownictwo masz dosc rozbudowane.

> Żegnam bez żalu, prolski, chamski śmieciu.

Czolem dmuchancu !

• lala.laleczna No, zacytuj jeszcze coś spod budki z piwem! Ja 14.06.05, 15:10
                          zbieram taki folklor do wykorzystania, gdy jakiś inny "tolerant" z wrodzoną
                          wam "kulturą" prowadzi dyskusję.
                  • deltalima Re: Skup się, dziecko. Pomogę ci w tym: 14.06.05, 14:59
                    kto to jest lewak?
                    • lala.laleczna Lewak to coś innego, niż lewicowiec. Lewak to 14.06.05, 15:03
                      ... zwolennik tęczowej flagi, tolerant, bojownik o równouprawnienie (kolegi) i
                      wdeptanie w ziemię przeciwników.
                      Przykładem Środa.
                      • gosc.z.korony to jest dobre: ,,tolerant'' - he! he! he! 14.06.05, 15:15
                        a ich ojczyzna to: ,,tolerancja'' zapewne... ;-)))
                      • deltalima Re: Lewak to coś innego, niż lewicowiec. Lewak to 14.06.05, 15:18
                        co więc odróżnia osobę tolerancyjną dla innej orientacji seksualnej od lewaka?
                        • lala.laleczna Osoba tolerancyjna cierpliwie znosi to, że siedzi 14.06.05, 15:39
                          w jednym pokoju z osobą homoseksualną, choć nie lubi takich osób. Nie
                          komentuje, nie wyśmiewa się.
                          Lewak w takiej sytuacji zwołuje wiec: proszę, proszę! Oto tu mamy geja! Gejowi
                          krzywda się dzieje, bo osoba tolerancyjna nie zaprosiła geja do bufetu! Zróbmy
                          marsz poparcia dla geja, niech osoba tolerancyjna geja pokocha!
                          Po takim wystąpieniu lewaka gej zmienia pracę, osoba tolerancyjna - pokój, a
                          cała firma zaczyna do siebie szeptać: "ty wiedziałałeś, że on jest GEJEM?!!!"
                          • lubiezny_satyr Re: Osoba tolerancyjna cierpliwie znosi to, że si 14.06.05, 16:09
                            Widzę, że koleżanka Lala nie odróżnia lewaka od osoby niegrzecznej.
          • dr.kidler Re: Ja w ogóle, karolciu, nie słucham wywiadów. P 14.06.05, 14:54
            lala.laleczna napisała:

> ruję słowo pisane.
            > A Giertych, przezornie, nie użył tego wyklętego słowa.

Zwyczajnie stchorzyl ten Wasz Bohater Narodowy.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Epitet "katol" Durczokowi jakoś nie przeszkad 14.06.05, 18:15
        o miana pierwszego pedała III RP rywalizują Robert Biedroń i Szymon Niemiec
    • gregorak Przypomnienie 14.06.05, 14:17
      Według Słownika Języka Polskiego PWN słowo "pedał" w znaczeniu "pederasta" jest
      słowem WULGARNYM.
      • lala.laleczna A możesz tam sprawdzić słowo "katol"? Czy jest 14.06.05, 14:21
        ktowane jako komplement?
        • gregorak Re: A możesz tam sprawdzić słowo "katol"? 14.06.05, 14:32
          Nie ma.
          • lala.laleczna Widać autorom nie przyszło do głowy, że można tak 14.06.05, 14:34
            chamskiego słowa używać.
      • mgr.prezio U tow. Urbana słowa WULGARNE są na każdej stronie. 14.06.05, 14:27
        także marszałek Kutz używa ich powszechnie, a nikt postępowy nie zarzuci im
        zacofania czy innej homofobii.

gregorak napisał:

> Według Słownika Języka Polskiego PWN słowo "pedał" w znaczeniu "pederasta"
        jest
        > słowem WULGARNYM.
        • lala.laleczna A gdyby tak "Bajki i mity" odsączyć ze słów pow- 14.06.05, 14:30
          szechnie uznanych ;-D to by stopka redakcyjna została.
          I gregorak się jakoś nie oburza ;-D
        • gregorak Re: U tow. Urbana słowa WULGARNE są na każdej str 14.06.05, 14:45
          Nie czytam.
      • gregorak Do tej pory wydawało mi sie, że zwolennicy LPR... 14.06.05, 14:46
        .. są przeciwnikami używania słów wulgarnych w publicznych wypowiedziach.
        Myliłem się.
    • gosc.z.korony Parodia, parodia i jeszcze raz parodia... 14.06.05, 14:29
      Roman Giertych zaprzecza sam sobie: bo ja już nie wiem: akceptuje obelżywe
      określenia, czy nie? No bo skoro akceptuje wypowiedzi Wierzejskiego, to rozumie
      się, że akceptuje też zawarte w nich insynuacje i te właśnie obelgi... a jeśli
      tak, to dlaczego tak mąci? Dlaczego nie powie wprost: ,,pedały'' etc.
      Wszystko to na odległość pachnie HIPOKRYZJĄ i określa pokrętny charakter tego
      człowieka: niebezpiecznego populisty.
      I co ma znaczyć domaganie się zakazu manifestacji? Czy nie coś podobnego jak za
      komuny? Czy po to wielu Polaków walczyło, by teraz miano nam zakazywać
      manifestacji?
      Żenada!
      • gregorak Re: Parodia, parodia i jeszcze raz parodia... 14.06.05, 21:03
        gosc.z.korony napisał:

>Roman Giertych zaprzecza sam sobie: bo ja już nie wiem: akceptuje obelżywe
        >określenia, czy nie? No bo skoro akceptuje wypowiedzi Wierzejskiego, to rozumie
        >się, że akceptuje też zawarte w nich insynuacje i te właśnie obelgi... a jeśli
        >tak, to dlaczego tak mąci? Dlaczego nie powie wprost: ,,pedały'' etc.
        >Wszystko to na odległość pachnie HIPOKRYZJĄ i określa pokrętny charakter tego
        >człowieka: niebezpiecznego populisty.

Trafne stwierdzenia! Dodam, że spotkałem się już z taką ksywką: Roman "Niejasna
        Góra" Giertych.
    • lala.laleczna Jakie ty masz WYSOKIE MNIEMANIE O LPR!!!! 14.06.05, 14:52
    • neceser Zycze wam Polacy nazispolski Giertycha. 14.06.05, 14:54
      Bedziemy was skrzetnie omijali, wysylajac tylko z wizyta metal opancerzony,
      jak do Belgradu przed rozbiorami.
      • gosc.z.korony no to od razu proszę o jakieś zrzuty 14.06.05, 14:58
        dla: DEMOKRATYCZNEJ PARTYZANTKI.
        Bo do takowej zapewne wstąpię.
        Jeśli oczywiście na tyle zgłupiejemy że pozwolimy Giertychom i Kaczyńskim
        rządzić.
        pozdr
        P.S.: mogą być karabinki szybkostrzelne i granaty ;-)))
        • m.rycho Re: Na marginesie 14.06.05, 15:03
          Ciekawe ilu jest pedałów w LPR,bo że są to pewne?
          • gosc.z.korony na stronie: www.wszechpolacy.pl 14.06.05, 15:13
            są całe listy kierownictwa he! he! he!
          • lala.laleczna Też jesteś za tym, żeby pedałów kolczykować? 14.06.05, 15:15
            Wtedy nie będzie problemu z policzeniem ;-D
            • okarol59 A wszystkim dmuchanym lalom 14.06.05, 15:26
              spuscic powietrze.
              • lala.laleczna Tak robisz ze swoją, TOLERANCIE? ;-D 14.06.05, 15:40
                • kropekuk Nie, bo jego lala NIE JEST FACETEM, tranwestyto!!! 14.06.05, 16:06

• lala.laleczna Opowiesz jakąś bajeczkę, weteranie? Którą to 14.06.05, 16:08
                    wojnę światową wygrałeś, bo zapomniałam?
        • kropekuk Radzilbym najac IRA - robi sie latos bezrobotna 14.06.05, 16:05
          i jak sadze nie bedzie sie zbytnio cenic (nie ma jak Europa bez granic).
    • oborovy Po co Szkapa jest zapraszany? 14.06.05, 15:58
      I tak wiadomo, ze bedzie rznal glupa bo to jest jego rola ...
      • alex.4 Re: Po co Szkapa jest zapraszany? 14.06.05, 16:03
        nic innego nie potrafii...
        • oborovy Re: Po co Szkapa jest zapraszany? 14.06.05, 18:34
          Podsumuj jego "dzialalnosc polityczna" ... idiotyczne i bezsensowne wnioski do
          prokuratury, klamstwa (spotkanie z Kulczykiem na Jasnej Gurce), awanturnictwo
          polityczne bez zadnej tresci i celu. Przy nim to nawet Lepper wyglada wzglednie
          normalnie!
      • oszolom.z.radia.maryja po to by powiedziec prawdę o pedalskiej paradzie 14.06.05, 18:18
        oglądałem wczoraj warto rozmawiac..przytoczono wypowiedzi przeciwników
        homoparady..który serwis inf się o to pokusil by obiektywnie przedstawić rację
        obu stron? poza ND i RM żaden!
        • alex.4 Re: po to by powiedziec prawdę o pedalskiej parad 14.06.05, 18:35
          to znaczy oszoł, że jesteście mniejszością:)
          • oszolom.z.radia.maryja Re: po to by powiedziec prawdę o pedalskiej parad 14.06.05, 22:40
            przeciwnicy pedalstwa stanowią w polskim spol większość i my do tej większosći
            się zaliczamy!
            • gregorak Re: po to by powiedziec prawdę o pedalskiej parad 14.06.05, 22:48
              oszolom.z.radia.maryja napisał:

> przeciwnicy pedalstwa stanowią w polskim spol większość i my do tej większosći
              > się zaliczamy!

Na razie tak.
        • gregorak Re: po to by powiedziec prawdę o pedalskiej parad 14.06.05, 21:04
          oszolom.z.radia.maryja napisał:

> oglądałem wczoraj warto rozmawiac..przytoczono wypowiedzi przeciwników
          > homoparady..który serwis inf się o to pokusil by obiektywnie przedstawić rację
          > obu stron? poza ND i RM żaden!

W ND i RM obiektywnie? Odrobinę obiektywizmu proszę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka