8n 20.07.08, 21:04 widziałyście? naprawdę jest straszny? właśnie ciagnę, mój chłopak nie chce mnie tulić, może będe mu kazała ze mną oglądac i jak pomysli ze jest straszny, to pomysli rownoczesnie ze potrzebuje przytulenia i mi to zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: frontiers 20.07.08, 21:06 Idź z Widokiem. W jego szerokich, wyćwiczonych na siłowni, ramionach będziesz bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: frontiers 20.07.08, 21:09 już na to nie liczę. w piątek wypłynełam ze złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: frontiers 20.07.08, 21:11 a co się takiego stało w pt, że popłynęłaś? żabką? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: frontiers 20.07.08, 21:14 no jak to co. wystawił mmnie do wiatru od morza. miał przybyc i mnie posunąć, czekalam otwarta i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: frontiers 20.07.08, 21:22 no to dał policzkiem w twarz, jak to kiedyś ktoś tu napisał. Kontika też wiara wystawiła w pt dipą do wiatru... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: frontiers 20.07.08, 21:58 tak. ja go wystawiłam. karma istnieje. tego samego wieczoru wystawil mnie widok. ja juz nie wiem co mam robic. moze jak zaglodze kota, to mnie zaglodzi swiat i będę chuda? a widzialas film? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: frontiers 20.07.08, 21:10 Dno totalne. Straszna to jest tylko realizacja tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: frontiers 21.07.08, 11:41 Nie znacie się , po co wybieracie do oglądania gatunek filmowy, który wam nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: frontiers 21.07.08, 12:06 dr.verte napisał: > > Nie znacie się , po co wybieracie do oglądania gatunek filmowy, który > wam nie pasuje? Na tym gatunku filmowym mnie nie zagniesz dlatego wypowiadam się o nim tak a nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: frontiers 21.07.08, 13:28 Yhmm najpewniej fanka Kręgu , Klątwy i Sierocińca , jest wiele podgatunków horroru , trzeba wiedzieć na co się chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 według mnie tez dno totalne 21.07.08, 13:52 Brak zaskoczenia widza czymkolwiek, akcja nudna jak diabli. Zachowania bohaterów kretyńskie. Główna bohaterka, chyba córka supermana, dostaje baty , kopy, i nic ;) Ciekawe czy urodzi. Film straszny w całej rozciągłości. Jedyny pozytyw, dobra rola ojczulka i fajne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: frontiers 21.07.08, 14:21 dr.verte napisał: > > Yhmm najpewniej fanka Kręgu , Klątwy i Sierocińca , > > jest wiele podgatunków horroru , trzeba wiedzieć na co się chodzi Człowieku wiem na co idę i nie spodziewałam się niczego ambitnego. Miała być atmosfera chorej rzeczywistości stworzonej przez kilka socjopatycznych jednostek, pełna wymyślnych tortur i "niespotykanego dotąd w historii filmu okrucieństwa". Było tylko okrucieństwo popełnione na widzu za cenę biletów i przymus wysiedzenia na filmie do końca emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: frontiers 21.07.08, 11:47 chyba faktycznie trzeba będzie pociągnąć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: frontiers 21.07.08, 13:30 ile to sie cżłowiek musi wycierpieć:) mnie jak ktoś robi łachę to olewam, bo cygan na łaske kładzie laske;) Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: frontiers 21.07.08, 14:43 Jak widzialas teksanską masakre, hostel, dom tysiaca trupow i pile to daruj sobie ten film. Jak dla mnie to mix z w/w. Jedyne co mi sie podobalo w tym filmie to ten lysy aktor :). Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: frontiers 21.07.08, 14:48 nie widzialam ani jednego z tamtych filmo, nigdy nie widzialam straszych filmow. ja jestem jeszcze mała, i mi mama nie pozwalala. ale teraz tata pojechal na wakacje i chce ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: frontiers 21.07.08, 14:49 obejrzyj dla tego lysego tylko nie wiem co na to Twoi rodzice, zeby tak chłopów sobie na filmach oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś