marabeska 24.07.08, 11:07 Długo nie widziałam, sie z facetem. Pare razy odwolalam spotkania. Zadzwonil, i odwołalam, to powiedzial mi "Ale świnia jestes" I to nie bylo na żarty...Jeszcze mnie żaden tak nie nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_heche Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:11 :D Więc kobiety też są świniami? A zasłużyłaś chociaż czy tak sobie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
marabeska Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:13 Zamiast mu powiedziec, ze nie chce sie znim spotkac, :"zbywałam go" NIe bylam szczera, wiec...jestem świnia chyba:( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:14 No trochę chyba jesteś :) Ale czy bardziej on Ci nie pozinien wybaczać tego zbywania? ;) Jak rozumiem,teraz masz ochotę sięz nim spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:15 Zbywałaś go a teraz chcesz dawać szansę ? Proponuję się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marabeska Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:18 bo fatalnie wygladalam, mialam robiony zabieg i nie chcialam zeby mnie on widzial:( Odpowiedz Link Zgłoś
autume Żeńska i szowinistyczna ? 24.07.08, 11:49 marabeska napisała: >...jestem świnia chyba:( Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 13:43 anna_heche napisała: > :D > Więc kobiety też są świniami? A zasłużyłaś chociaż czy tak sobie > powiedział? Tylko kobiety. Faceci są knurami. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 15:33 co tam u psychologa - pomaga? nakazał zmienić poza płcią świadomośc? Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 11:21 Uo boze, tytul watku sugerowal, jakoby on Ci cos strasznego zrobil... zdradzil, pobil... A tu tylko swojska swinia! Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 13:24 to on okaże łaskę jeśli ci wybaczy hmm dziwna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 13:27 ale nie musial ja tak nazywac, ja mialam podobnie i okazal sie chamem, co to wogole znaczy swinia>????obleśne i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
toniejestlogin Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 13:50 Pomijając że określenie niezbyt... To gośc miała rację. Jeśli sie umawiacie, to nie znaczy, że Ty mu robisz łaskę. On tez musi wykroić czas, przedsięwziąć jakieś kroki, z pewnością cieszy się na to spotkanie itd... - i miło by mu było, gdybyś na to równiez zwróciła uwagę. Jeśli zamiast przeprosić i wytłumaczyć się niemożnością spotkania, zbywasz go (i to z takiego powodu :)), to ma prawo się wkurzyć. Zamiast mu wybaczać, lepiej do niego zadzwoń i go przeproś, wyjasniając jednoczesnie, dlaczego nie chciałaś sie z nim spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 13:53 Ja bym nie dzwoniła, ale jak ON zadzwoni - umówiłabym się z nim:D Jak się spotkacie, koniecznie zachrumkaj na "dzień dobry":):D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 15:32 czasem są faceci z jajami co powiedzą prawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt znak czasów... 24.07.08, 15:39 jak łatwo mylic dzis "jaja" z chamstwem... "jaja" to by gosc miał, gdyby wprost zapytał pania w co gra i ze ta gra mu nie lezy. a pani miałby klase gdyby wprost na poczatku powiedziała ze dalej grac nie bedzie. po trosze siebie warci. p.s. gdyby- z jakichkolwiek wzgledow- partner na powaznie nazwał mnie swinia- dałabym mu szanse. na znalezienie nowej maciory. Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: znak czasów... 24.07.08, 16:00 przecież tu wina ewidentnie stoi tylko i wyłącznie po jej stronie, odwoływanie kolejnych spotkań czyli- umawia się, odwołuje a potem znowu się umawia itd, czyli traktuje go jak marionetkę, nie zdobyła się na szczerość by powiedzieć prawdę- ze strachu i wstydu, czy to jest szczerość, bała się go stracić przez swój wygląd a jednocześnie oczekuje że będzie zależeć mu na jej wnętrzu poza tym nie dała mu szansy udowodnić że mu zależy i że nie ucieknie, bała się tego więc robiła z niego głupca, czy tak się robi gdy zależy ci na kimś?? nie dość że zachowała się duzo gorzej niż wieprzowina to jeszcze ma pretensje i rozczenia, fakt facet prosto powiedział, sam bym zrobił to o wiele bardziej wyrafinowanie i boleśnie. i to jak powiedział jest bezczelne ale szczytem bezczelności jest jej tekst czy ma mu wybaczyć:D takich kobiet nie traktuje się poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: znak czasów... 24.07.08, 16:13 a jak tak kiedys zrobilam kolesiowi, ktory chcial mnie tylko przeleciec, i co tez sobie zasluzylam na miano świni??Czy biedakowi nalezy wspolczuc? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: znak czasów... 24.07.08, 17:19 wiesz- właśnie o owe "subtelne wyrachowanie" chodzi. nie bronie pani ale facet który uzywa obelzywych słów wobec kobiety to dno. druga strona medalu zas to czy: a) zalezało mu na dziewczynie jako osobie/kandydatce na stała partnerke b) chciał dziewczyne przeleciec a ona zwodzeniem zagrała mu na nosie i to go wkurzyło. osobiscie skłaniam sie nieco ku drugiej opcji.ale nie upieram na smierc i zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: znak czasów... 24.07.08, 16:00 i to jest wlasnie babka z jajami:) szkoda, ze ja takich nie mam:( bo mnie zawsze chamscy faceci "gasili" roznymi tekstami,a ja nie umialam oddac ciosu, bo zawsze wierzylam, ze na chamstwo zasluguje Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: znak czasów... 24.07.08, 17:26 owinni porozumiewac sie przez umyślnego w obecnosci swatki Odpowiedz Link Zgłoś
breaktherules wyszlo z niego chamstwo 24.07.08, 18:43 i tyle, cham sam w sobie, niewazny powod Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: wyszlo z niego chamstwo 24.07.08, 18:45 a ona święta?? został sprowokowany i zmuszony przez jej zachowanie do tego, Odpowiedz Link Zgłoś
breaktherules ty sie opanuj czlowieku 24.07.08, 18:50 sprowokowany???To jak kobieta przesoli zupe to facet ma prawo ją bić???Bo byl powod???zastanow sie co piszesz, sam jestes chamem i bronisz go Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: ty sie opanuj czlowieku 24.07.08, 19:03 a nie pomyślałaś jak on musiał się czuć, dawała mu nadzieję,wydawało mu się że zmieniał się wtedy jego świat na lepsze a potem nagle ciach i upadek sorry, pomyślałaś o tym jak on musiał się czuć wielokrotnie przyciągany i odpychany, traktowany instrumentalnie, ile razy robiła mu nadzieję i ile razy sprawiała mu zawód, przecież żadna z was gdybyście były na jego miejscu nie wybaczyłaby, postaw się w jego sytuacji, a on powiedział tylko świnia; bo ile można wytrzymywac takie traktowanie, ogołocenie z godności i poniżenie. owszem formalnie zachował się karygodnie a ona?? kto bardziej kogo skrzywdził hę?? ale jak tu szukać porozumienia jak człowieka zmieszają z błotem nazwą chamem tylko dlatego że jest facetem :( Odpowiedz Link Zgłoś
breaktherules Re: ty sie opanuj czlowieku 24.07.08, 19:06 ok masz racje....tylko powiedz mi, czy osądzilbys tak samo faceta OSZUSTa, ktory chcialby np laske tylko prze......ć:) HM???? tylko to mi powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: ty sie opanuj czlowieku 24.07.08, 19:27 o facecie który chciałby tylko przelecieć laskę powiedziałbym... że to facet który chce tylko przelecieć laskę ale nie wiem co powiedziec o tych laskach problem w tym że sprawa dotyczy większości związków i nie mów że nie bo mało jest naprawdę dobrych par a dramatów rozstań i rozwodów bez liku jakby to powiedzieć absolutna większość z nas jest z wami tylko dla seksu a to że nie można powiedzieć do kobiety; -cześć mam ochotę na seks teraz i aż mi się znudzisz- powoduje że adorujemy zdobywamy słodzimy poznajemy rodziców chodzimy za rączki na zakupy piszemy dzwonimy mieszkamy ogólnie jesteśmy, wiadomo pojawiają się inne uczucia a i seks się nudzi ale sama wiesz jak mało jest udanych związków więc coś musi być w tym co mówię przykro mi:( mogę powiedzieć o moim kumplu któy jest z laską dwa lata, ona jest naprawdę w nim zakochana, jest wrażliwa inteligentna dobra, złoto nie kobieta, a on playboy oczywiście traktuję ją nalezycie mówi jej że ją kocha, dba o nią naprawdę dobrze jest czuły opiekuńczy itp idt ale w każdej chwili jak mi sam powiedział może z nią zerwac bo to wszystko ściema ba! powiedział że jak miałbym cokolwiek do niej to in może z nią zerwać dla mnie i droga wolna (jest z nią 2 lata mówią o ślubie ale mnie zna 20 lat) więc takie jest życie i w tym momencie nie wiem o kim gorzej myśleć; o nim czy o niej- o niej za to że tak wartościowa kobieta dała się złapać na jego powtarzane setkom lasek bajery (jest w tym dobry) od początku nic do niej nie czuł ale przecież nie mógł jej powiedzieć cześć jestem W. mam ochotę na seks, bo dostałby w papę, więc musiał ją zdobyć i przykre to jest rzeczywiście i nie mówcie że to jakiś odosobniony przypadek patologia czy coś, mówgłbym takich historii napisać tu kilkadziesiąt i nigdy nie możesz być pewna że twój facet nie ma takiego kolegi jak ja albo to ja nim nie jestem;) i nie wyżywajcie się na mnie bo ja taki nie jestem dlatego mam z wami problemy:( bo z czystym sumieniem mogę powiedzieć że żadnej nie skrzywdziłem i choć to oznacza samotność jestem w sumie przekonany że jednak dobrze robię Odpowiedz Link Zgłoś
breaktherules ale ja mowilam 24.07.08, 19:42 o facecie, co ok chce trylko przeleciec, a panna go zwodzi, i wtedy on sie wkurza. I niby jak ma cierpiec??Ja sie o taką opinie pytalam:) a nie ogolnie:) a co do twego postu...to powiedz mi w takim razie: jakie to byly bajery i jakie to slowa musi uslyszec kobieta, zeby wiedziec, ze facet jest NAPRAWDE W NIEJ ZAKOCHANY, A NIE TYLKO UDAJE. Powiedz mi Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: ale ja mowilam 24.07.08, 20:13 jeśli facet chciał ją tylko przelecieć (co przecież jakże często niesie za sobą długi związek ślub wesele dzieci i rozwód albo wzajemną gehennę) a ona go tak potraktowała to tylko tyle moge powiedzieć że są siebie warci ale dalej chyba jestem niezrozumiany. ona wielokrotnie traktowała go przemiotowo a on jej powiedział raz że jest świnią, co jest gorsze? gdyby Ciebie facet wiele razy traktował przedmiotowo a Ty mu powiesz tylko że jest dupkiem i opiszesz to na forum to przecież wszystkie zmieszają GO z błotem a nie Ciebie za jedno słowo czyż nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: wyszlo z niego chamstwo 25.07.08, 07:13 ZMUSZONY?? SPROWOKOWANY?? za słona zupa to tez PROWOKACJA? a moze spódnica przed kolano również??? chłopcze- bo mezczyzna na pewno na razie nie jestes. zreszta - dzis MEZCZYZN niewielu w sumie sie ostało. uzywanie słów powszechnie uwazanych za obrazliwe w stosunku do kogokolwiek to przemoc psychiczna. wyrazny przejaw słabosci charakteru, kompleksów, totalnego braku klasy. powtarzam- nie popieram zachowania pani, ale to co zrobił facet to BURACTWO TOTALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 19:06 marabeska napisała: > Długo nie widziałam, sie z facetem. Pare razy odwolalam spotkania. > Zadzwonil, i odwołalam, to powiedzial mi "Ale świnia jestes" > I to nie bylo na żarty...Jeszcze mnie żaden tak nie nazwał. Przecież świnia, świnka to komplement :) Dawno zastąpił anachroniczną du-pę, wokół której kręciła sie dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Wybaczyc mu i dać mu szczoteczkę do zębów 24.07.08, 19:30 i sprawa wyjaśni się Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Wybaczyc mu i dać mu szczoteczkę do zębów 24.07.08, 19:44 Facet pokazal jakiej jest klasy... tej z nizszych...Mialas probke na to jak moze sie zachowywac w sytuacjach konfliktowych... do tego sama widzisz, ze potrafi byc wulgarny. Moim zdaniem powinnas zadzwonic do niego i spokojnie powiedziec, ze odwolalas spotkanie, bo po wizycie u kosmetyczki nie bylas w formie i nie chcialas sie taka pokazywac jemu.Ale to ze ci ublizyl pokazalo, ze w ogole nie jest wart by z nim utrzymywac znajomosc i niech sobie szuka towarzystwa wlasnego pokroju...Ewentualnie mozesz mu to napisac...Oplaca zachowywac sie jak dama- byc zawsze mila i uprzejma, ale pamietac o swojej godnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
majolika25 Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 24.07.08, 20:35 Nie wybaczyć i nie dawać szansy. Chamidło niewyparzoną gębę posiada. Potem będzie tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
albicelestes Re: Wybaczyc mu i dać mu szanse? 25.07.08, 01:22 a ty związałabyś się z facetem który kilka razy by cię wystawił? albo prościej; bo nie dociera- własnemu bratu jesli byś go miała doradziła byś związek z laską kóra go tak wystawiła?? Odpowiedz Link Zgłoś