nekomimimode 24.07.08, 21:50 impreza u menki się rozwija. jesteśmy we trójkę i zaraz idziemy się kąpać a potem przywizie nam pizzę jędrn y chłęd\ie ubaw. kto dołącza????? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 21:51 Bym chciała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 21:53 Ooo, już widzę że nawet dosyć zaawansowana;)).A właśnie przed chwilą zastanawiałam się, co się dzieje że ani Menki, ani Liisy nie widać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 21:56 Ale wyspy Lesbos nie zrobicie, mam nadzieję?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 21:58 Hipotetycznie: a co by w tym było takiego "mam nadzieję, że nie"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:01 Żałuj, że cię tu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:05 Kórde!!!! Mam dla Was piosenkie, ale nie wiem, czy się prześle :) Usiłuje Ci zapchać skrzynkę, uwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:24 Bo już byłoby za dużo tego dobrego:)).Sodoma, Gomora i Lesbos.Chociaż w tamtych miastach wszystkiego już było pod dostatkiem.I na lądzie.I kto mógłby być Safoną w tym gronie?Menka coś tworzy?Bo Liisa to czasami chyba tak.Ale to Menka jest gospodynią. Więc brak realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:26 Menka coś stworzy w niedalekiej przyszłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:00 Who knows... wszystkie mamy w czubie.. biedny (albo szczęściarz), pan co pizzę przywiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:03 > zaraz idziemy się kąpać Będziecie się bawić w wannie kaczuszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
van_norden Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:08 Przez wysunięty peryskop? Jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:11 nie zaprosilyscie maupy, bo ja bym sie na ten przyklad dolaczyla! Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:15 My zapraszamy forumowiczów ogólnie, ale jak przychodzi co do czego to chętnych brak. Wszyscy chcą, póki bez konkretów rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:27 A każda ma swojego kompa?Czy będziecie się przepychać?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 24.07.08, 22:33 Ja składam tylko donos :) Zaraz wracam do imprezy i kompa porzucam... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:36 Powiem tylko jedno: dzisiaj się nie wyspałam. Z 2 babami w łóżku się nie da. I doprawdy nie rozumiem mężczyzn, którzy o tym marzą.:DDDDD Serio, zasypiam na stojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:39 :D Dołączam do Ciebie, też ledwie zipię. I czuję się, jak bym miała kaca giganta, a nie mam po czym mieć :/ Bó! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:52 Mnie tam nic nie boli, żadnego kacora nie mam. Jeno spaaaaać... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:53 Funniasta,.... ale ten kac to nie po naszej imprezie co? No przecież chyba bym Cię nie przeoczyła?:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:56 Leżałam z kurzami pod łóżkiem :P Czułam sie odrzucona i odurzona :D Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:45 cza było pice wyjąc z łóżka dla rozluxnienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 08:54 Wyjaśnij, o czym piszesz, bo moja szara jedynaczka prowadzi strajk włoski i za ChRL nie wiem o co chodzi.:P Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 09:09 o te pice co zamawiałyście:))))a może pizze? ne wiem jak tosie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 11:24 Ja też. A na dodatek spałam w środku... najgorsze miejsce. Jak nie jedna mnie biła, to druga :) Acz neko mówi, że ją całą pokopałam... I tak wyszła na tym lepiej niż Ah kiedyś jak mu w nocy stopą w nos trzepnęłam i ocknął się z krwotokiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: sodoma i gomora u menki 29.07.08, 13:34 ja też się nie wyspałam :/ elka mnie skopała całą i ciągle się wierciła a twoje uszko lata przy każdym małym ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 09:06 nekomimimode napisała: > impreza u menki się rozwija. jesteśmy we trójkę i zaraz idziemy się > kąpać a potem przywizie nam pizzę jędrn y chłęd\ie ubaw. kto > dołącza????? :DDDDD Zaprosic moze tylko gospodyni, o ile impra nie zakończyła się:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 09:39 Juz po wszystkim. Mam tylko nadzieję, że one tam posprzatają.:D Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 09:40 menk.a napisała: > Juz po wszystkim. Mam tylko nadzieję, że one tam posprzatają.:D niech zdejmą ten cm kurzu, co go nie wytarły :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: sodoma i gomora u menki 25.07.08, 09:42 kurzu było 8 mm a nie cały cm:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: sodoma i gomora u menki 29.07.08, 13:39 sory . nie posprzątałam. chciałam pozmywać ale elucha mi nie dała ;) Odpowiedz Link Zgłoś