tupp 30.07.08, 19:03 odmieniło moje życie:) Po prostu jestem w szoku. Przeczytałam blogi itp. rzeczy i normalnie jestem szczęśliwa że jest nareszcie szansa, że dobiore sobie odpowiedni stanik :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciaew Re: a gdzie to forum? 30.07.08, 19:06 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Polecamy również Lobby Biuściastych :) 30.07.08, 19:10 tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:14 A mój problem jest taki, że nie wiem jakie mam piersi. Ja uważam, że małe, a mój facet uważa, że duże i nie mam pojęcia, na którym forum powinnam pisać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:17 tam są wątki rozmiarowe, wpisz się w nie to pierwszy krok, który szczerze polecam, albo się zmierz sama www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:21 Ale ja wiem jaki mam rozmiar. Ale nie wiem czy to duży czy też mały. :) Wydaje mi się, że średni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:23 To napisz mi na @ ten rozmiar, bo nie będziemy tutaj ekshibicjonizmu uprawiać ;P a ja Cię pokieruje :) Ale rozmiar znasz z tej tabelki? Czy to co nosisz uważasz za swój rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:27 Zaraz sprawdzę w tabelce.Chociaż w sumie centymetr krawiecki zgubiłam, a możliwe, że to się zmieniło. :) Sprawdzę i Ci napiszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:28 Muszę znaleźć ten centymetr, bo z tabelki wynika, że mam miseczkę D, a ja noszę B. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:30 Avi, o to właśnie chodzi, większość kobiet myśli, że nosi 75B, a to wcale nie jest prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:39 szukaj szukaj tej miarki i zaraz szybko zrób kilka pomiarów, okaże się że masz EE albo FF:D Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b avital84 30.07.08, 21:55 wygląda mi na to, ze jesteś klasycznym przykładem biuścistej ze źle dobranym biustonoszem. ja Cię kieruję na Lobby__Biuściastych a jak się okaże, ze pomyłka, to nie problem, pójdziesz sobie na Lobby Małobiuściastych. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avital84 30.07.08, 23:04 Chyba pomyłka, bo mój chOp się obruszył i powiedział, że najwyżej C mogę mieć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:38 Słuchaj, ale jaja wpisując wcześniejsze rozmiary wyszło mi w rozmiarze polskim 65 F. Napisałam D, po spojrzałam chyba na rozmiar angielski. A teraz się zmierzyłam i mam polski rozmiar 60 H a angielski 60 F. Na, który powinnam patrzeć i przecież takich staników nie produkują. ;D No myślałam, że mam miseczkę dużą B, małe C, pod biustem 70/75. :) Tak standardowo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:41 produkują np firma avocado:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:46 Ale jak to jest? No rozmiar 60 H to jest duży czy mały, bo niby brzmi jak duży z racji literki, ale nie mam gigantycznego biustu. Raczej pełny ale taki no średnich wymiarów. Nie rzuca się w oczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:47 A, na który powinnam patrzeć rozmiar brytyjski czy polski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:50 w zależności jakie marki będziesz mierzyć, polskie czy angielskie Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:22 luknij tu b75.blox.pl/html na stanikowy matrix wszystko wytłumaczone co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:48 Nie jaja, też się jakiś czas temu mocno zdziwiłam. Produkują w Anglii, w Polsce powoli tez zaczynają. Wpisz się w wątku rozmiarowym na LB, dziewczyny z pewnością Ci coś podpowiedzą i poczytaj LB. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:11 OK. Nawet nie wiem co to jest LB. :) Ale ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:14 A gdzie jest ten wątek, bo nie widzę.:/ Domyślam się, że na forum małobiuściastych, ale nie wiem, w którym miejscu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:17 tutaj :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=82194935 Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:42 Aha, dzięki. Chyba nie zajarzyłam. Wstyd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:24 jak masz H to masz zajebisty biust:) taki duży, ale nie ogromniasty:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:43 Wiesz co jest najśmieszniejsze, byłam przekonana, że mam jakieś B, bo moje koleżanki, które mają naprawdę duuuuże biusty noszą D, a czasem nawet tylko C. Wychodzi na to, że wszystkie kobiety mają z tym problem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 22:43 pewnie masz małe jak ja. mi tez mowią ze mam duze bo mysla ze jak powiedza ze sa male to sie obrazam albo nie wiem co, no naprawde nie wiem co im kaze mowic ze nie sa male. ale ja wiem, ze sa. i kolezanki tez wiedza. a kazdy facet swoje. oni popieprzeni są. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 23:06 Wiesz widziałam Twoje piersi na zdjęciu. Moim zdaniem są średnie i jędrne. :) Fajne. :) I nie są małe, serio. Bo tam chyba nie miałaś stanika. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:17 czy to jest fotoforum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 19:21 Tak, kobiety wklejają tam swoje biusty i poddają ocenie w celu dobrego doboru stanika. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:09 Polecam, polecam. Ja dzięki przejrzeniu forów dla biuściastych i małobiusciastych, a jeszcze wcześniej dzięki artykułowi z Wysokich Obcasów, zmieniłam - uwaga, uwaga - 75A na 70C/70D. I teraz nie wiem jak ja mogłam to 75A nosić i jak cycki w tym mieściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:11 rose-ana napisała: > zmieniłam - uwaga, uwaga - 75A na 70C/70D. jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:15 No ja się nie dziwię, bo właśnie się dowiedziałam, że nie mam 75 B lub 70 C, a 60 H. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:17 Znajdź stanik, który w obwodzie ma 60 i do tego miseczkę H - może być problem. Ja na upartego 65 pod biustem mogłabym nosić, ale nie uświadczyłam jeszcze stanika z takim obwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:19 Nie strasz Avi :) fakt jest problem, tak wejść do sklepu i od ręki kupić, trzeba niestety korzystać z sklepów internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:22 Ale ja na przykład jestem z tych zacofanych w kwestii kupowania ubrań, którzy jak nie dotkną i nie przymierzą, to nie kupią. I klops. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:25 Też byłam zacofana ;), długo się zastanawiałam, ile się naczytałam, a teraz myślę o kolejnym zakupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:29 A często zdarza Ci sie, że wymieniasz bo jednak nie trafiłaś z rozmiarem? Ja jestem między C a D, więc tym bardziej nie chcę ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:33 Dwa razy nie trafiłam, może nie z rozmiarem, raczej to był brak kompatybilności, nie odsyłam, sprzedałam na giełdzie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:20 To sobie wyobraź pod jakim ja byłam. Poza tym oświeciłam kilka koleżanek i kobiet z rodziny co do ich rozmiarów staników, co wyszło im tylko na dobre. Jednej koleżance w sklepie wciskali 85B, a okazało sie, że ona 80E powinna nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:24 ja po tej akcji zaczęłam nosić 70-75 D, a wcześniej kupowałam 80B! i po 20 min. mialam stanik w okolicach szyi i za chiny nie wiedziałam dlaczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:28 A mi sie wydawało, ze staniki źle leżą bo mam za małe cycki na noszenie stanika.:) Teraz jak ludziom mówię, że mam 70C (że wymienne z D często nie wspominam żeby jeszcze bardziej ich nie szokować) to wybałuszają gały gdzie te C, bo to przecież "duży" rozmiar, a na to 70 przed literką nie patrzą. I muszę wywód zaczynać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:30 ja chciałam nawet list dziękczynny napisać do autorek TEJ akcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:32 No jakieś podziękowania - kwiaty, czekoladki czy wódki im polać - się należą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:36 a ja jestem taka szczęśliwa, że chciałam się podzielić tym szczęściem z innymi:) może ktoś luknie na forum dla biuściastych i też przestanie myśleć szablonowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 20:34 ose-ana napisała: > A mi sie wydawało, ze staniki źle leżą bo mam za małe cycki na noszenie stanika.:) też tak myślałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 21:55 a ja Wam dziewczyny zazdroszcze naprawde:) chciałabym mie małe cycki a mi kurde narosło, szczupła jestem i tu takie balony 75 DD a nawet 70-75E:( jak wtedy ciezko dobrac stroj kąpielowy, stanik:( moim najwiekszym kompleksem jest biust moze i kształty ok ale taki duzy zawsze marzyłam o 75A albo B wogole to teraz małe biusciki są bardzo modne:)zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 22:37 Eeee.. bez przesady, że takie balony.. chybaś dobrze nie wymierzona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: forum dla małobiuściastych... 30.07.08, 22:52 raczej dobrze pod biustem 72cm natomiast z cyckami 91cm...:P a waze 58kg dobrze ze choc wysoka jestem bo 173cm to tego az tak nie widac ;):P to wszystko wina Bebik:P moja mama była na zwykłym mleku wychowywana to sie zawsze skrazyła ze nic nie ma i z kazdej strony płaska;)ale faceci na koncie miałam tylko dwóch ale obaj byli zachwyceni:)) no niestety to moj kompleksa za pierwsza wypłate bedzie pomniejszanie cycek do numerku B:) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: forum dla małobiuściastych... 31.07.08, 00:24 stokrotka_malenka napisała: > raczej dobrze pod biustem 72cm natomiast z cyckami 91cm...:P a waze 58kg dobrze > ze choc wysoka jestem bo 173cm to tego az tak nie widac ;):P to wszystko wina > Bebik:P moja mama była na zwykłym mleku wychowywana to sie zawsze skrazyła ze > nic nie ma i z kazdej strony płaska;)ale faceci na koncie miałam tylko dwóch al > e > obaj byli zachwyceni:)) no niestety to moj kompleksa za pierwsza wypłate bedzi > e > pomniejszanie cycek do numerku B:) widocznie nie odziedziczyłaś genów biustu po mamie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: forum dla małobiuściastych... 31.07.08, 00:33 stokrotka_malenka napisała: > a ja Wam dziewczyny zazdroszcze naprawde:) chciałabym mie małe cycki a mi kurde > narosło, szczupła jestem i tu takie balony 75 DD a nawet 70-75E:( jak wtedy > ciezko dobrac stroj kąpielowy, stanik:( moim najwiekszym kompleksem jest biust > moze i kształty ok ale taki duzy zawsze marzyłam o 75A albo B wogole to teraz > małe biusciki są bardzo modne:)zazdroszcze To może wklej swoją fotkę. Wyrazimy opinię, czy wart coś ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś