Dodaj do ulubionych

Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze

30.07.08, 23:27
Całe życie wkręcam sobie, że jestem gruba...;(
Mam strraszne zapędy na bulimiczkę i generalnie nie umiem się nie przejmować swoją figurą. Mam wręcz obsesję!Od kiedy przytyłam jakieś 5kg po hormonach, strasznie się sobie nie podobam. Przytyły mi nogi, ręce, brzuch, właściwie mam wrażenie, że przypominam jakiś klocek..Jednego dnia nie jem nic, drugiego opycham się jak szalona po czym wywołuje wymioty, znowusz kiedy indziej odżywiam się bardzo poprawnie i zdrowo. Męczy mnie to i męczy;(
Pomimo, że faceci nadal się za mną oglądają;)a wszyscy w okół wmawiają, że nie jestem gruba,mam wrażenie, że nie są ze mną szczerzy. Moja samoocena spadła odkąd ważę więcej i nijak nie umiem tego stanu zaakceptować(dieta też słabo mi wychodzi)...
Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby pytać się obcych ludzi o zdanie, tym bardziej brać je pod uwagę i się nim przjemować, ale ten temat po prostu mnie wykańcza...Co sądzicie?W razie czego proszę o krytykę, która będzie mało bolała, jakąś delikatną...bo..zwyczjanie...i tak mam już dość sowjego ciała:P
Wklejam link( po lewej przed przytyciem, po prawej "AFTER"
img105.imageshack.us/img105/6379/jaksobieprzytyamfa2.jpg
Obserwuj wątek
    • wanilinowa Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:32
      fajny wątek :))))
    • dziewice Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:35
      nie no bez sensu, a moze ja nie mialem ochoty ogladac rozneglizowanej kobiety???
      a co by bylo gdybym ja wstawil zdjecie wacka i napiwal ej kolezanki zobaczcie
      jakie sobie buty kupilem.
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:53
        To w takim razie skłoniło CIę by wpaść na ten wątek?:P
        A wacka jak najbardziej możesz pokazywać...mnie by nie przeszkadzało. Jeśli tak bardzo Cię zniesmaczyłam i zwróciłeś kolację, to sorry.
        • dziewice Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:58
          ja generalnie nie czytam postow i na forum sie wyglupiam.

po prostu nie mialem ochoty ogladac obcych prawie nagich kobiet :), gdyby tak
          bylo to bym to zobie sam znalazl :)).

generalnie cialo kobiety jest malo istotne, raczej ciekawszy jest jej - wiesz
          takie cos w srodku :)

ty ni emasz problemu z akceptacja siebie po prostu chcialas sie pokazac i tyle :)))
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:04
            Ze mną bywa róznie. Czasm baaaarrrdzo realnie ukrywam swój stosunek do siebie i nakładam maskę.
            A w bujdy o tym, że ciało się nie liczy, nie wierzę;0
            No chyba, że się jest już na emeryturze...
            Najlepiej jakby i jedno i drugie było ok;)
            • dziewice Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:07
              dziwny ten twoj watek

mnie to bardziej zastanawia czy to faktycznie twoje zdjecia

bo po prostu jest dziwny ten watek
    • jan-w Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:36
      Prawe lepsze. Wyglądasz jak kobieta, nie jak wieszak. ;-)
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:39
        Dzięki;)
      • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:49

> Wyglądasz jak kobieta, nie jak wieszak. ;-)

No na pewno teraz miło zrobi się kobietom szczuplejszym od Kredki.
        Ja nie widzę praktycznie żadnej różnicy.
    • zosia510 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:38
      Wiesz....masz idealną figurę.....jestem po szkole baletowej i od dziesiątego
      roku zycia non stop wydaje mi się,że jestem za gruba.Mnie się wydaje,Tobie się
      wydaje....posłuchaj co mówią inni...a tak na marginesie to czy to ważne?
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:43
        Chciałabym zwyczajnie to olać;)Wcinać wszystko na co przyjdzie mi ochota..ale taka już moja natura, że niestety bozia poskąpiła mi szybkiej przmeiany materii i nie mogę sobie na to pozwolić...Ja po prostu ulokowałam swoje zainteresowanie sobą chyba na niewłaściwym torze i ono stanowi za mój wskaźnik wartości siebie/pewności.
        Chciałabym, aby nie było to ważne,jednak dla mnie jest;(
        A z tym żarcikiem, że mam idealną figurę grubo przesadziłaś;)
        Dzięki za wypoeidź.
    • forumowicz_pospolity Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:40
      to po lewo jest niezłe, fajna seksowna sylwetka, 8/10
      po prawej też może być, nie przesadzajmy ale brzusio juz troche zaniedbany,
      zaaplikuj sobie jakies brzuszki
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:47
        Dzięki...niestety to po lewej należy już do przeszłości...Miałam wówczas wrażenie, że w ramionach jestem szersza niż w biodrach i nie wyglądało to zbyt kobieco. Teraz PRZYNAJMNIEJ-jakoś trzeba się pocieszyć;)granica została zrównana.
        A bebuch to wiem, że wyszedł tu kipesko:D Najedzona byłam straszliwie...ale tu jest już chyba lepiej;)
        img183.imageshack.us/img183/3350/bebechvm8.jpg
        • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:51

Teraz PRZYNAJMNIEJ-jakoś trzeba się pocieszyć;)granica została zrównana.
          > A bebuch to wiem, że wyszedł tu kipesko:D Najedzona byłam straszliwie...ale tu
          > jest już chyba lepiej;)

Hmm a po tym poście wydaje mi się, że po prostu chciałaś posłuchać zachwytów nad
          tym jakie masz piękne ciało. :-|
          • forumowicz_pospolity Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:54
            kitek_maly napisała:

>
            > Teraz PRZYNAJMNIEJ-jakoś trzeba się pocieszyć;)granica została zrównana.
            > > A bebuch to wiem, że wyszedł tu kipesko:D Najedzona byłam straszliwie...a
            > le tu
            > > jest już chyba lepiej;)
            >
            > Hmm a po tym poście wydaje mi się, że po prostu chciałaś posłuchać zachwytów na
            > d
            > tym jakie masz piękne ciało. :-|
            >

no a co w tym złego, typowa kobieca nieszkodliwa przypadłosć:)
            • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:57

> no a co w tym złego, typowa kobieca nieszkodliwa przypadłosć:)

To po co owija w bawełnę i mówi o prawie-bulimii?
              • forumowicz_pospolity Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:59
                kitek_maly napisała:

>
                > > no a co w tym złego, typowa kobieca nieszkodliwa przypadłosć:)
                >
                > To po co owija w bawełnę i mówi o prawie-bulimii?
                >

a kto by to czytał , jest fota do oceny to jadziem, a proze
                omijamy ogólnie, przynajmniej to jest moja metoda forumowania:)
                • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:01

O ja gupja, nie pomyślałam, że tak można. ;-)
                  I ile czasu człowiek by oszczędził. ;-P
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:55
            No co Ty mówisz,nie,nie,nie. Brzuch to po prostu jedyna część ciała, którą w miarę akcpetuję i która pomimo zbędnych kilogramów nie wygląda na moje oko źle...Wiem, że ta fotka kiepsko go ukazywała, bo w rzeczywistości jest lepiej...Ale tylko z nim..

Proszę CIę, nie posądzaj mnie o takie przyczyny napisania tego wątku,bo się zwyczjanie przykro robi...Nigdy nie pomyślałabym, że nago mam świetne ciało:-/NIGDY!
            • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:59

> Proszę CIę, nie posądzaj mnie o takie przyczyny napisania tego wątku,bo się zwy
              > czjanie przykro robi...Nigdy nie pomyślałabym, że nago mam świetne ciało:-/NIGD
              > Y!

No tak samo mi się robi dziwnie nieswojo, bo nie wiem co mam kojarzę Cię z paru
              wątków i raczej pozytywnie. A tu taki kwiatek...

:-)
              • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:07
                ..i raczej pozytywnie
                :O
                O....to jestem w szoku:-)Myślałam, że jestem tu nielubiana i kojarzona jak najbardziej negatywnie.
                Dzięki za te miłe słowa:-)
                A ten kwiatek,no cóż...pękłam.
                • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:26

> ..i raczej pozytywnie
                  > :O
                  > O....to jestem w szoku:-)Myślałam, że jestem tu nielubiana i kojarzona jak najb
                  > ardziej negatywnie.

Pozytywnie, a jakże.
                  Mądra i rozsądna kobieta z Ciebie. :-) [pomijając tego kwiatka ;-)]
                  Nie wiem czy pamiętasz, kiedyś z Pawłem coś Ci tam radziliśmy oboje... I tak
                  zapamiętałam nick. Potem czytałam parę wątków. Nie zawsze się z Tobą zgadzam,
                  ale podoba mi się to, że masz swoje zdanie i potrafisz je wyrazić i go bronić.

A jak czujesz się obnażona, to zawsze możesz usunąć zdjęcia stamtąd, gdzie je
                  wrzuciłaś. :-)
                  • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:32
                    Taaak,pamiętam:-)Dużo mi to dało,naprawdę!Dziś jest o wiele lepiej, tak na marginesie;)Raz jeszcze dzięki za wtedy.
                    A to, że mam swoje zdanie, to hm...w życiu ludziom się raczej podoba, ale gdy przychodzi co do czego, strasznie to uprzykrza i urudnia życie, kiedy człowiek taki uparty i generalnie mało elastyczny. Przestaje się innym podobać, kiedy wchodzi się w bliższe relacje:D hihi...to walnęłam autoreklamę,nie ma co;)

A z tym zdjęciem to nie wiedziałam, że jest taka opcja...Chyba to skasuję...tylko najpierw muszę rozgryźć jak to się robi.
                    • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:39

Przestaje się innym podobać, kiedy wch
                      > odzi się w bliższe relacje:D hihi...to walnęłam autoreklamę,nie ma co;)

Przecież i tak mówiłaś, że Cię tu nie lubią. ;-)))
                      Ja ewentualnie chciałabym Cię prosić, żebyś używała spacji tam gdzie powinnaś
                      (tj po znakach interpunkcyjnych), bo bez tego taki zlepek ciężej się czyta. :-)

> A z tym zdjęciem to nie wiedziałam, że jest taka opcja...Chyba to skasuję...tyl
                      > ko najpierw muszę rozgryźć jak to się robi.

Tzn chodziło mi o to, że te zdjęcia gdzieś musiałaś wrzucić, żeby je zalinkować.
                      Więc teraz wystarczy je stamtąd usunąć i linki nie będą działać, tak
                      podejrzewam. :-)
                      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:45
                        Ok,postaram się na to zwracać większą uwagę.
                        Niestety nie potrafię odnaleźć takiej opcji na tej stronie, z której skorzystałam:-/
                        Chyba chciałabym, aby jednak ten wątek został usunięty..Czy mogę wystosować taką prośbę do moderatora?:D
                        • jan-w Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:56
                          Jak usunąć zdjęcia:
                          reg.imageshack.us/content.php?page=faq

Wniosek o usunięcie:
                          reg.imageshack.us/content.php?page=faq&filter=report%20a%20violation&view=expanded
                          • dziewice [...] 31.07.08, 01:04
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 01:04
                            OMG...dzięki,a nie byłoby prościej usunąć po prostu tego wątku?Zmieść go z kuli ziemskiej jak gdyby nigdy nie powstał?
                            • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 01:06

To ja się tyle naprodukowałam, komplementów tyle w kosmos wysłałam a Ty chcesz
                              to wszystko w niepamięć teraz puścić? ;-)))
            • cioccolato_bianco Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:41
              a moim zdaniem wlasnie brzuch wyglada tak sobie ;)
              • jan-w Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:52
                cioccolato_bianco napisała:
                > a moim zdaniem wlasnie brzuch wyglada tak sobie ;)
                To obejrzyj drugą fotografie brzucha ;-)
                • cioccolato_bianco Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:05
                  druga wyglada jak zrobiona 5 kg wczesniej i jest ok
        • forumowicz_pospolity Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:58
          kredka_kredka_kredka napisała:

> Dzięki...niestety to po lewej należy już do przeszłości...Miałam wówczas wrażen
          > ie, że w ramionach jestem szersza niż w biodrach i nie wyglądało to zbyt kobiec
          > o. Teraz PRZYNAJMNIEJ-jakoś trzeba się pocieszyć;)granica została zrównana.
          > A bebuch to wiem, że wyszedł tu kipesko:D Najedzona byłam straszliwie...ale tu
          > jest już chyba lepiej;)
          > img183.imageshack.us/img183/3350/bebechvm8.jpg

sam nie wiem, wygląda OK
          tak ogólnie jesli to ma czemus służyc to foty przed i po powinny obejmowac
          całosc sylwetki i mniej wiecej w takies samej pozie byc

a tak to na tym "po" nie widac np. czy fajna kobieca geometria na linii nogi
          tułów z foty nr1 została zachowana czy poszła sie walić
          • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:02

> tak ogólnie jesli to ma czemus służyc to foty przed i po powinny obejmowac
            > całosc sylwetki i mniej wiecej w takies samej pozie byc

To fakt. I jeszcze powinny być takie same fotki do porównania rzutu z boku i z
            tyłu. :-)
            • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:11
              Haha:D
              Wkleiłam to co miałam. Oczywiście są jeszcze inne zdjęcia, ale wklejać nie będę ze względu na sprośną tematykę...Poza tym wtedy...takie dziewice naprawdę mogłyby się zniesmaczyć...
              A mój wątek skasowany.
              Poza tym chodziło mi właśnie o talię.
              W ogóle...eee...trochę mi teraz dziwnie i głupio i nieswojo. Czuję się obnażona.Dziwnie....
    • palya Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:40
      jak ty jestes gruba to ja wcale na ulice w spodniczce wychodzic nie
      powinnam...na szczescie mam w d.. to, co kto o mnie mysli..
      i mówie szczerze: zglos sie po porade psycho bo chyba nie widzisz
      siebie obiektywnie
    • albicelestes Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:44
      Rubens dałby Ci kosza, wyglądasz fantastycznie, to nie z twoim ciałem jest
      problem ale z twoją głową
    • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:47

Szczerze powiem, że nie spodziewałam się takich wątkow po Tobie. :-(

W razie czego proszę o krytykę, która będzie mało bolała, jak
      > ąś delikatną...bo..zwyczjanie...i tak mam już dość sowjego ciała:P

Wydaje mi się, że skoro masz zapędy na bulimiczkę, to potrzebujesz upoważnienia
      do tego, żeby legalnie wpaść w tę chorobę i stąd powyższe pytanie.

Nie jesteś gruba, masz super figurę.
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:50
        Nie spodziewałaś się?Hm...tzn..że cio?Jak mam to rozumieć?:-)

Te wszelkie pozytywne słowa sprawiają, że robi mi się tak ciepło na serduchu, a jednocześnie chce mi się płakać, bo ja..widzę siebie zupełnie inaczej...
        • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:56

> Nie spodziewałaś się?Hm...tzn..że cio?Jak mam to rozumieć?:-)

Wątek jest z typu... Hmm nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa. No nie
          spodziewałam się, że będziesz wrzucać swoje fotki w bieliźnie. Sądziłam, że
          jesteś bardziej zrównoważona emocjonalnie. :-)

> Te wszelkie pozytywne słowa sprawiają, że robi mi się tak ciepło na serduchu, a
          > jednocześnie chce mi się płakać, bo ja..widzę siebie zupełnie inaczej...

Dalej utrzymuję, że chciałaś się pochwalić/ posłuchać komplementów.

PS. Zdjęcie nieco rozmazane, ale na ile widzę, to mogę stwierdzić, że mam bardzo
          podobną figurę (chyba mam nieco szersze biodra) do Twojej i jestem z niej
          zadowolona.
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:02
            Ależ ja jestem totalnie niezrównoważona emocjonalnie:P chociaż nie ma się czym chwalić:-/

Hmm...być może podświadomie chciałam usłyszeć coś miłego. Bo jednak,tak jak napisałam-wszyscy naookoło mówią mi,że jestm OK, jednak wydawało mi się, że mówią te ze zwykłej życzliwości. Chciałam więc sprawdzić u całkowicie obiektywnego źródła jak to jest. I przkeonuję się, że chyba za dużo od siebie wymagam:-/
            Niemniej zdania nie zmienię. Nie lubię się po prostu. Ciała swojego,o.
            • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:04

> I przkeonuję się, że chyba za dużo od siebie wymagam:-/

Jak 95% kobiet.
              Ja siebie w pełni akceptuję, choć mam dni, że nie jestem w stanie na siebie
              patrzeć. :-(
            • simon_r Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 14:32
              Nooo.. w tym zakresie kadru jest naprawdę dobrze :))
    • 5er Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:50
      after - brzuch za obfity. Pewnie wylewa sie na spódniczkę :((
      Przecież to nie jest po ciąży. Przed - ekstra. A ile ważysz? przy
      wzroście?
      • zosia510 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:56
        Gdybym nie była sobą....stwierdziłabym KOKIETERIA....zmam tan klimat i
        rozumiem.Zawsze będzie za grubo....polecam pokochanie siebie(w tej pięknej postaci)
      • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:58
        img183.imageshack.us/img183/3350/bebechvm8.jpg
        Tu wygląda chyba źdzebko lepiej, prawda?

Już drugi zwracasz mi na niego uwagę, więc wkleiłam zdjęcie, na którym wygląda bardziej realnie, bo zaczęłam sobie już wkręcać i wymyślać co z nim robić...Eeeeh

Nie,nie,nie,absolutnie nie wylewa się...Chociaż rzeczywiście na boczkach przybrał...Gdybym się zapuściła urosłyby mi typowe schaby:-/
        Waże 55 kg przy 163cm.
        • 5er Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:10
          powinnaś ważyć max. 48kg. Brzuch nie powinnien wystawać dalej jak
          biust! Sama wiesz, ze na fig.1 spódnica najlepiej leżała. Fota 2
          wskazuje na niebezpieczeństwo przemiany w kaszalota.
          Brzuch z fig.3 to max na co możesz sobie pozwolić !

A jak z tyłem?
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:18
            Kto tak powiedział?że powinnam tyle ważyć?Waga do wzrostu nie jest tak istotna,jak sam wygląd...Bo inaczej kształtuje się i waży tłuszcz,inaczej mięśnie...Wagą akurat bym się nie przejmowała.
            Poza tym..brzuch nie wystaje mi za biust,matko boska:D
            Gdyby tak było, już dawno bym się zachlastała,maskra,nawet nie mów!
            Aaaaaa,ratunku,preraziłeś mnie..

Tył jest w porządku. Brzuch i TYł jest ok...reszta do wymiany...ALe dziękuję wszystkim za pozytywne słowa!Zrobiło mi się źdzebko lepiej:-)
        • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:12

Ja ważę 52-54 kg (nie wiem ile aktualnie dokładnie) przy wzroście 165 cm.
          Wyluzuj dziewczyno....
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:21
            Ufff..odycham spokojnie...Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi,jest mi trochę lepiej...I próbuję wyluzować, ale i tak postaram zrzucić to i owo...DZIĘKI:-)
      • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:00

Chyba jestem ślepa, bo na after nie widzę obfitego brzucha....
    • wubetka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 30.07.08, 23:53
      hehehe
      podoba mi sie, co zrobilas :) chodzi o watek :D
      brakuje ci tylko pewnosci siebie, a nie figury, bo ta masz bardzo, ale to bardzo
      dobra :))) i mowie o tej fotce "after".
      gusta i gusciki sa rozne. jedni wola okraglejsze ksztalty, inni nie. na to nic
      nie poradzisz. wazne, zebys ty sie dobrze czula. i tylko ty :) egoizm tu jest
      jak najbardziej na miejscu :D
      i tak na koniec... biuscik ci ladnie pelnosci nabral :] a jesli tego nie
      widzisz, to jutro do okulisty lec ;)
      • stokrotka_malenka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:07
        duzo wazysz przy tak niskim wzroscie...ale proporcje masz spoko nie widac po
        Tobie tych kilogramów:)
        • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:13
          Toś mnie pocieszyła.
          4kg mam do zrzucenia.
          Swoją drogą-to sam tłuszcz, który powędrował mi w postaci tych kgmów. I to właśnie dzieli te 2zdjęcia.

Poza tym moje BMI wynosi ok 20,7...Niby OK,ale przeszkadza mi to i tak...Eeeeh...maruda jestem wstrętna.
        • stokrotka_malenka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:15
          ja waze nieiele wiecej od Ciebie bo 58kg ale przy 173cm i czasem chce sie
          odchudzic tak własnie do 55byłoby idealnie:) Ty powinnas z 50wazyc ale jak mowie
          chodzi o proporcje wygladasz szczupło i zgrabnie:)
          • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:17

Waga nie zawsze świadczy o figurze. Kiedyś byłam za szczupła i przy wadze
            49kg/165cm ludzie ciągle dogryzali mi, że pewnie nic nie jem.
            Zresztą widać to też w tym przypadku.
      • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:15

> brakuje ci tylko pewnosci siebie,

Ale jej nie brakuje pewności siebie. Gdyby jej nie miała, to nie wstawiłaby tu
        takich fotek. Poza tym z innych wątków kojarzę, że czego jak czego, ale tego jej
        na pewno nie brakuje. :-)
        • wubetka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:19
          znaczy sie, dalam sie nabrac na podpuche? :)
          slicznie. resztki inteligencji poszly na drzewo ;)
          • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:24
            To nie była podpucha:-(
        • kredka_kredka_kredka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:24
          Bo ja w mordzie tylko mocna jestem...
          I z tą pewnością siebie też różnie bywa..Ale co innego kiedy przychodzi rozmawiać o własnych słabościach, do których na codzień raczej się nie chcę przyznawać...

Poza tym...są dni kiedy czuję się wyśmienicie,beztrosko,fajna,pikna,mądra itd...ale kiedy tylko zrzucę z siebie fatałaszki, makijaż i cały ten kobiecy arsenał, pewność siebie zanika...Nooooo..bynajmniej nie w starciu z moim mężczyzną w sypialni:-)

Ale gdyby mi tak przyszło eeeh...z jakimś innym..coś tegoś...u lekarza..płonę ze wstydu!
    • dziewice [...] 31.07.08, 00:11
      • wubetka Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:36
        taaaa...
        nie lubie tego, ale chyba musze przyznac ci racje :)
        tez sie dalam podpuscic
        ale jeszcze troche tu posiedze i wroci ochota na pisanie na ukrytych ;) sa postepy
        • dziewice Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:42
          az sie z wrazenia podrapalem pod pacha :)
          • wubetka Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:43
            nerwowa alergia? ;p
            • dziewice Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:44
              hehe :)

w zasadzie to sie niedawno obudzilem :)
              • wubetka Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 01:00
                nocna zmiana forumowa? ;p
                jeszcze nie zdarzylam sie polozyc, ale wszystko przede mna ;)
                lep mam nabity rzeczami, ktore nie sprzyjaja spaniu. prania mozgu szukam. ale na
                fk trudno bedzie ;)
                • dziewice Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 01:02
                  mam troche takiej muzy hehe ;)
      • dziewice jan wywal to chociaz dla dobra tej laski 31.07.08, 00:44
        kto wie kto to wszyscy czyta i oglada
      • jan-w Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:48
        Nie ma powodu.
        • dziewice [...] 31.07.08, 00:54
        • kredka_kredka_kredka Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 00:55
          Janie, ale ja CIę o to proszę:]
          Autorka wątku-dałoby radę?
        • bertrada Re: jan - wypie..ten watek w kosmos 31.07.08, 01:08
          Zrób to dla Dziewica, który pierwszy raz w życiu zobaczył tego typu zdjęcia. Jak
          nieobacznie otworzy ten link jeszcze raz, to jeszcze mu się coś stanie. ;DD
    • ansag Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:27
      O rany... :/ Może wkleję Ci fotę jak ja wyglądam ważąc 85 kg i się
      dowartościujesz? :/
      • 5er Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:31
        ansag napisała:

> O rany... :/ Może wkleję Ci fotę jak ja wyglądam ważąc 85 kg i się
        > dowartościujesz? :/
        >
        wklej wklej, może i ja się dowartościuję
        • zosia510 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:42
          A jednak KOKIETERIA,PRóżNOść,BRAK PROBLEMóW......luster nie myć,spryskac
          lakierem do włosów.....mniej widać
    • hotally Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 00:42
      Ja też mam obsesję na punkcie wygladu i będąc szczera aż do bólu- sorry- uważam,
      że powinnas uprawiac jakis sport i schudnąć z 3-4kg. Jedz male posiłki,
      najlepiej pol porcji, do 17 ostatni posiłek, katuj się tak az osiągniesz
      wymarzony cel i trzymaj wagę. To lepsze niz zmuszanie sie do wymiotów i
      zdrowsze. Powodzenia.
    • avital84 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 02:07
      A i moim zdaniem masz za wąskie biodra.
      Czy to znaczy, że jesteś zbyt szczupła?
      No tłuszczu to nigdzie nie widzę droga kredko. ;)
      • lacido Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 14:14
        zgadzam sie z tymi wąskimi biodrami
        a do Autorki:
        wydaje mi sie, że jakbyś popracowała nad talią to wyglądałabyś bardzo kobieco,
        wręcz idealnie :) bo nie sądzę, że uda CI się przytyć dokładnie na biodrach :)
    • ignatz Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 05:32
      To po prawej jest miłe memu oku.
    • anus-hka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 07:43
      Moze trzeba zadbać o głowę bo z ciałem wszystko jest OK...no ale nie
      wiem czy mi uwierzysz;-)
    • jasny_dzien Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 07:45
      Dla mnie jesteś gruba i masz za duże piersi, ale ja jestem zboczony.
      • mysz.koscielna Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 08:15
        Absolutnie nie jestes gruba. Absolutnie. Zapamiętać, ale już !
        Ja widze tylko dość małą róznice między talią a biodrami, troszke
        obfity brzuszek i niestety tez waleczki po bokach:)
        Biodra masz dość wąskie, dlatego może tego wcięcia w talii nie
        widac. A jak wygląda to w cm? Duża czy mała jest róznica między tymi
        dwoma wymiarami?
        Na boczki i talie polecam hula-hop - bciązone piaskiem albo zwykłym
        ryżem. Baaaardzo dobrze rzeżbi figurę.
        I prosze mi sie codziennie uśmiechac do lustra na swoj własny widok.
        JJJasne???:)
    • 1.xxx12345 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 08:47
      mnie się wydaje, że gdybyś się wzięla za jakaś sensowną pracę to by tobie to wszystko z główki przeszło.

radzę również - postaraj się o dobrego dopychacza.
    • carolla8 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 08:53
      jesli tak bardzo męczy Cię to 5 kg-to dlaczego ich nie schudniesz?

poza tym zdjęcie po lewej jest nie wyrazne aby porównywac.

Mało wyćwiczony jest Twój brzuch i to widać.
      Własciwie na jakie Ty odpowiedzi liczysz?
    • 8n Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:11
      kurcze, czytam to co piszesz, i myślę sobie, że jesteś mną, ale nie przypominam
      sobie, żebym kiedys zkładała sobie kredkowe konto. ja czuje sie w swoim ciele
      jak w klatce, i nie moge z niej uciec. nie umiem zdrowo chudnąc, moge 7 kilo w
      tydzien, a potem wiadomo jak wraca. tez slysze ze wszytsko jest ok, ale jak to
      slysze to mnie to irytuje, bo wiem ze nie jest. nawet jesli komus naprawde sie
      podobam, to nie szkodzi. przeciez najwazniejsze zeby podobac sie sobie, ze soba
      czuc sie dobrze, chyba nigdy tego nie osiagne. moja figura tez sie wacha ciagle
      miedzy twoim zdjeciem lewym a prawym. nie znosze jej. bulimia tez mnie dopadla,
      mecze sie z nia od jakis 7 lat, oszalec mozna :(
      • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:35

A chodzić do psychologa?
        • 8n Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:44
          nie chodzić. zbierać na podłogę.
          • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:03

Przez całe 7 lat nie chodzić?..
            To czemu się dziwić, że problem jak był tak jest? :-(
            • 8n Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:14
              nie dziwię się. poprzestaję na martwieniu.
              • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:16

To może jednak zrób z tym coś?
                Szkoda patrzeć na to jak się męczyć. :-(
                • 8n Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:22
                  nie trzeba, jak będę mieszkać juz sama, to bede juz dojrzala i madra i oszczedna
                  i nie bedzie mnie stac na bulimie.
                  • kitek_maly Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 14:28

8n z Tobą to jest taki problem, że nigdy nie wiadomo kiedy piszesz poważnie a
                    kiedy drwisz z rozmówcy.
    • staryigruby Szczerze :) 31.07.08, 09:16
      Dopóki twoje BMI jest w normie z założeniem tolerancji
      indywidualnej, to obiektywnie rzecz ujmując jesteś w normie.
      Rozumiesz...ani gruba, ani chuda tylko w normie.

Poza tym ze zdjęcia mogę jedynie dostrzec, że albo masz delikatną
      budowę ciała, albo nie uprawiasz regularnie ( 2 x w tygodniu) sportu
      rekreacyjnie, co jest bolączką współczesnych społeczeństw - ogólnie,
      niedostatek ruchu.

Co do brzuszka, to sama o tym wspomniałaś...jeżeli masz małą
      pojemność żołądka, to zjedzenie większej ilości daje takie
      wrażenie "napęcznienia", ale to ine ma znaczenia.

Twój sposób odżywiania jest zupełnie nieracjonalny, utrudnia
      kontrolę prawidłowej wagi i nie spełnia podstawowego wymogu -
      dostarczenia zbilansowanych i sensownych składników odżywczych.

Polecam Ci szczerze metodę Montignac. :)

Co do nieregularnego jedzenie i napychania żołądka...:

Ja rozróżniam tak, jakby dwa rodzaje głodu. Nazywam je na własny
      użytek - żołądkowy i jelitowy :).

Głód zołądkowy mam wtedy, gdy zołądek jest pusty, ale czuję,ze
      jeszcze trawię jedzenie po posiłku. Wtedy pojawia się ten silny
      impuls : złapac coś, na szybko, jakaś przegryzka....
      A tymczasem jelita sa jeszcze zajęte...:)
      Wtedy dostaję też pięknie wypchniętego brzuszka, nie mówiąc o tym,
      że wychodzi na to, żę mój układ trawienny nie ma chwil wytchnienia.
      Z moich autobserwacji, że zwykle wtedy jem więcej niż potrzebuję tak
      naprawdę.

Dlatego staram się przerzucac na jedzenie posiłku wtedy, kiedy
      odczuwam głód "jelitowy"...czyli kiedy czuję, ze jelita nie sa już
      wypełnione pokarmem. Wierz mi - nie stosuję głodówek :). Po prostu
      jem, kiedy jestem naprawdę głodny, a ze wzgledów towarzyskich jeżeli
      akurat nie jestem głodny staram się jeść małe ilości.

Co do tego wypchniecia zołądka, to własnie kwestia ilosci jedzonej
      na raz jest wazna - przynajmniej ja tak zauwazyłem :).
      Dlatego jak zasiadam do posiłku to mysle "jelitowo", a nie
      tylko "zołądkowo" :). To sa moje ostatnie przemyslenia, więc tak
      działam dopiero od 1-2 miesięcy. Wynikły z obserwacji mojego ciała i
      z tego, ze przyjrzałem się temu jak mój organizm reaguje na to co
      jem, jak jem, jakie ilosci, jaki jest metabolizm. W moim wieku
      natępuje spowolnienie metabolizmu wzmagane przez siedzącą pracę i
      spedzanie częsci czasu w samochodzie.

Chciałem też zauwazyc, ze większe znaczenie dla oceny twojej osoby
      przez innych będzie miało to, czy będziesz dla nich miłą, wiarygodną
      i godną zaufania osobą - niz to, jak wyglądasz :).
      Pozdrawiam :)
      • stokrotka_malenka Re: Szczerze :) 31.07.08, 09:49
        > Dopóki twoje BMI jest w normie z założeniem tolerancji
        > indywidualnej, to obiektywnie rzecz ujmując jesteś w normie.
        > Rozumiesz...ani gruba, ani chuda tylko w normie.
        >

ściema z tym BMI mi wychodzi ze jakbym wazyła 75kg tez byłabym w normie:/:/to
        nie wiem jaki byłby wtedy ze mnie kloc nie dośc ze wysoka to gruba bym była
        wiec takim wskaznika nie ufam...jak sie tak zle czujesz to schudnij te 5kg sama
        rozumiem bo jak wazyłam 61kg to na siebie w lustro nie mogłam patrzeć i sie
        czułam nieaatrakcyjna chociaz mam 173cm i powinna byc waga ok schudłam do 58kg i
        jeszcze mam zamiar do 55kg:) moim zdaniem piekna kobieta to kobieta szczupła ...
        nie obrazam nikogo ale taki jest mój wzór piękna wysoka szczupła o regularnych
        rysach twarzy:)jak Ci przeszkadza za duzo ciałka to do roboty sport i duzo wody
        mineralnej niegazowanej pić:) a tak swoją droga na dziewczyny z celulitem w
        krótkich kieckach i z fałdami tłuszczu wypływajacymi z biodrówek i do pepka
        bluzki nie moge patrzec mam odruch wymiotny...być tak zaniedbaną jak ktoś ma
        jakiś wady z figutrą to je się tuszuje a nie wystwia dla "podziwu" wszystkich
        • staryigruby Re: Szczerze :) 31.07.08, 10:16
          Nie ściema, tylko róznice osobnicze (rasa, budowa kośćca, itd.) są
          znaczne. Trzeba do tego podchodzić z rozsądkiem, ale lepsza taka
          miara niż nieobiektywne "mnie się podoba, jak dla mnie za gruba, za
          chuda...itd.".

Niekoniecznie piękna kobieta to szczupła kobieta...uwierz
          facetowi :))
          Tyle, że statystycznie większość Panów wybierze kobietę szczupłą niż
          podobną ale z ciałkiem.
          • stokrotka_malenka Re: Szczerze :) 31.07.08, 10:28
            > Niekoniecznie piękna kobieta to szczupła kobieta...uwierz
            > facetowi :))

no być moze ale mowie o mnie dla mnie piekna kobieta to szczupła kobieta:) na
            ulicy sie obejrze z zazdroscia na dziewczyne wysoką szczupłą i elegancką;) nie
            zazdrosszcze dziewczyną przy kosci, ani nawet srednim bo mnie się to nie podoba
            i ja się dobrze czuje jako szczupła dziewczyna:)i ideałem dla mnie są modelki
            wszyscy zarzekkaja ze wieszaki ze nie ładne a jednak to one sa na wybiegach je
            wszyscy promuję a nie okrąge dziewczyny a to oznacza ze poprostu laski przy
            kosci wymysliły ze takie dziewczyny nie sa seksowne a jak dla mnie są i jak
            kredka sie zle czuje niech schudnie poprawi jej to nastrój i bedzie sie dobrze
            czuc we własnym ciele... a faceci to faceci jednym to sie podoba to drugim to a
            dla mnie sie liczy co mi sie podoba nie opinia facetów bo to ja mam sie dobrze
            czuć:)
    • cioccolato_bianco Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:39
      na twoim miejscu zamiast sie 'odchudzac' poszla bym pocwiczyc na
      silownie. troche miesni twojemu cialu by dobrze zrobilo, psychice
      rowniez.
      • staryigruby Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:44
        Niekoniecznie siłownia o ile ona nie chce miec większych miesni.
        Wystarczą proste cwiczenia, nawet w domu 15 minut przy fajnej muzyce
        rano przed prysznicem, rozciąganie, lekkie: skłony, przysiady,
        wymachy kończynami...:).

Ewentualnie joga - zawsze znakomita, szczególnie dla Kobiet :).

Siłownia dla kobiet jest trochę pułapką, bo łatwo o przyrost mięśni,
        a jak się zaniecha regularnych treningów, to mięśnie wiotczeją.

Moim zdaniem - kobiety nie powinny zbyt intensywnie ćwiczyć
        poszczególnych mięśni, a bardziej dbac o ogólną sprawność. Wtedy są
        dobre efekty wizualne i zdrowotne :)
        • cioccolato_bianco Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:04
          a moim zdaniem wlasnie powinny i lekko zarysowane miesnie wycwiczone
          na silowni wygladaja ladnie. oczywiscie w polaczeniu z kardio i
          rozciaganiem
          • staryigruby Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:18
            Diabeł tkwi w tym "lekko zarysowane"....akurat ja mam taki gust, że
            dla mnie na kobiecie "lekko zarysowane" mięśnie są maskulinujące
            nieco nadmiernie ...:)
            Ale ja mam zboka w oku, bo chadzam na ściankę wspinaczkową, a ta
            specyficznie kształtuje sylwetkę. Kobiet również :).
            • cioccolato_bianco Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:32
              to juz rzecz gustu ;)
          • agaoki Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 15:51
            w ogóle nie widzę różnicy między tymi dwoma zdjęciami. moim zdaniem masz super
            figurę, chciałabym taką mieć.
            to może ja też źle siebie oceniam i tylko mi się wydaje, że jestem za gruba....?:)
          • basia880 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 18:59
            ile Ty ważysz i przy jakim wzroście??
            ps nie jesteś gruba!
    • operator1234 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:49
      mniam :)
      nie dziwie się że się za tobą oglądają, ja bym sie też obejrzał.
      I jak ja mam teraz pracowac po ogladnięciu takich fotek ?
    • operator1234 Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 09:51
      aha te szmatki zasłaniają mi resztę, jak możesz wrzuć jeszcze kilka
      innych ale bez tych fatałaszków, będzie łatwiej oceniać !!!!
      • stokrotka_malenka Re: Moje zdjęcia;)Proszę o komenatarze 31.07.08, 10:00
        > Dopóki twoje BMI jest w normie z założeniem tolerancji
        > indywidualnej, to obiektywnie rzecz ujmując jesteś w normie.
        > Rozumiesz...ani gruba, ani chuda tylko w normie.

ściema z tym BMI mi wychodzi ze jakbym wazyła 75kg tez byłabym w normie:/:/to
        nie wiem jaki byłby wtedy ze mnie kloc nie dośc ze wysoka to gruba bym była
        wiec takim wskaznika nie ufam...jak sie tak zle czujesz to schudnij te 5kg sama
        rozumiem bo jak wazyłam 61kg to na siebie w lustro nie mogłam patrzeć i sie
        czułam nieaatrakcyjna chociaz mam 173cm i powinna byc waga ok schudłam do 58kg i
        jeszcze mam zamiar do 55kg:) moim zdaniem piekna kobieta to kobieta szczupła ...
        nie obrazam nikogo ale taki jest mój wzór piękna wysoka szczupła o regularnych
        rysach twarzy:)jak Ci przeszkadza za duzo ciałka to do roboty sport i duzo wody
        mineralnej niegazowanej pić:) a tak swoją droga na dziewczyny z celulitem w
        krótkich kieckach i z fałdami tłuszczu wypływajacymi z biodrówek i do pepka
        bluzki nie moge patrzec mam odruch wymiotny...być tak zaniedbaną jak ktoś ma
        jakiś wady z figutrą to je się tuszuje a nie wystwia dla "podziwu" wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka