mell24 04.08.08, 10:08 czy ktoś słyszał o takiej mozliwości? Przy czym nie chcę tego robić na własną rękę, ale oddać buty "do farbowania". Będę bardzo bardzo wdzięczna za jakiekolowiek porady na temat;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gweeny Re: farbowanie butów 04.08.08, 11:31 po co? lepiej założyć wątek na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:16 gweeny napisała: > po co? lepiej założyć wątek na forum... Prosiłam o porady na temat, a nie o głupie komentarze... dzięki, z usług szewca jeszcze nigdy nie korzystałam - jest to jakaś opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:36 ale jesteś miła, dziewczyny piszą co myślą, a ty od razu 'głupi komentarz'. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:53 Jak napisałam interesują mnie wypowiedzi na temat, a nie komentarze, nie zakładałam tego wątku żeby poczytać komentarze, ok? Tak czy siak, u szewca zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:42 mell24 napisała: > dzięki, z usług szewca jeszcze nigdy nie korzystałam - jest to jakaś > opcja. jeśli jak napisałaś chcesz oddać te buty do farbowania to jest to jedyna opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:54 gweeny napisała: > mell24 napisała: > > > dzięki, z usług szewca jeszcze nigdy nie korzystałam - jest to > jakaś > > opcja. > > jeśli jak napisałaś chcesz oddać te buty do farbowania to jest to > jedyna opcja... No właśnie podobno nie jedyna... W Warszawie na Nowym Świecie jest podobno pracownia, w której takie czary mary się dzieją, ale na temat innych miast nic nie wiadomo... > Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: farbowanie butów 04.08.08, 12:59 a buty są skórzane czy inny materiał? Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: farbowanie butów 04.08.08, 13:09 Ty jesteś chyba z Poznania o ile pamiętam www.legan.republika.pl/index.html zadzwoń sobie do tej firmy, wypytaj, jeśli satyny nie farbują powinni wiedzieć czy wogóle można Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: farbowanie butów 04.08.08, 13:17 dzięki bardzo;) to nawet po sąsiedzku;) :* Odpowiedz Link Zgłoś