Dodaj do ulubionych

Do szczęśliwych w życiu i miłości.

11.01.02, 12:55
Czytając posty zauważyłem ,że są i tacy.
Proszę ,powiedzcie mi ,czego szukacie na forum.
Co ono wam daje ?
Czy jest uzupełnieiem waszego szczęścia ,
a może chcecie się upewnić ,jak jest z innymi?

Piszcie , bo sam określam się jako szczęściarz i nie wiem
dlaczego tu zaglądam .

Pozdrawiam Andrzej
Obserwuj wątek
    • bukowski27 ja jestem szcesliwy. 11.01.02, 13:44
      i jedyne po co tu przychodze to posmiac sie z kilkoma osobami które lubie.
      • suzume ja też 11.01.02, 13:49
        i też przychodzę się pośmiać
        no i może jeszcze dla chomika
        • andrzejg Re: ja też 11.01.02, 13:50
          suzume napisał(a):

> i też przychodzę się pośmiać
          > no i może jeszcze dla chomika

A one też tu pisują?

Andrzej
      • andrzejg Re: ja jestem szcesliwy. 11.01.02, 13:49
        bukowski27 napisał(a):

> i jedyne po co tu przychodze to posmiac sie z kilkoma osobami które lubie.

To jest coś.
        Bywając na forum krajowym i informacjach dnia nie jestem w stanie
        pokazać osoby , którą bym polubił.
        Gdzie ich szukać?

:)

• suzume andrzej 11.01.02, 13:55
      ja tam nie wiem, bo to chomik bukowskiego

a miłych ludzi spotkasz tylko w naszym bagienku

:)
      • kasiulek Bagienko jest debest 11.01.02, 13:56
        I dlatego tu przychodze.

I w ogole tez jestem szczesliwa, jakos tak relatywnie szczesliwa, ale
        zawsze:)))))
      • andrzejg Re: andrzej 11.01.02, 13:59
        suzume napisał(a):

> ja tam nie wiem, bo to chomik bukowskiego
        >
        > a miłych ludzi spotkasz tylko w naszym bagienku
        >
        > :)

A błotko ciepłe?
        Wiesz , stare kości wymagają wygrzania.

:)))

• Gość: goga Re: Do szczęśliwych w życiu i miłości. IP: *.cs.rug.nl 11.01.02, 13:59
      Zajrzalam tutaj po raz pierwszy trzy dni temu. Leze w
      domu z grypa i nie mam na nic innego sily, nawet na
      czytanie ksiazki. Poza grypa na szczescie nic innego mi
      nie doskwiera.
      Jak wyzdrowieje i zaczne znowu pracowac to pewnie nie
      bede tutaj zaglac z braku czasu.
      Ale forum mi sie podoba, zawsze jest ciekawie poczytac
      sobie opinie innych ludzi.
      • kasiulek Andrzej 11.01.02, 14:00
        Blotko jest cieple, milutkie, dobrze robi na skore (robi sie mieciutka jak
        pupcia niemowlaka:))) i w ogole jest git!
        • bukowski27 cholera, kaska... 11.01.02, 14:04
          co to znaczy relatywnie szczesliwa...??? sie zenisz ze mna to masz byc
          nierelatywnie szcseliwa... w sensie bezwzglednie szczesliwa... mowie ci
          kaska... w noc poslubna to ci chyba masaz erotyczny nawet zrobie... albo jakies
          inne cuda... własnie tak sie zastanawiam... jezeli za su i gucia tez sie zenimy
          to jak z noca poslubna za nich bedzie...?????
          • suzume Andrzej 11.01.02, 14:21
            bagienko jest super, chociaż niektórym/niektórej, z pewnego niewymownego IP nie
            pasi... ale jak nie chce maseczek z błota, to niech potem nie jęczy, że ma
            szczypanki na buźce...
            a wogóle to Kasiulek dobrze gada :)
          • kasiulek Re: cholera, kaska... 11.01.02, 14:25
            Bukowski, z powodu tego, ze sie za Ciebie wydaje to jestem szczesliwa
            bezwzglednie i absolutnie!!! I juz sie tego doczekac nie moge! I te noc
            poslubna to mozemy zalatwic tez za Su i Gucia, a co tam, jak szalec to
            szalec... ja tez mam pare przyjemnosci dla Ciebie... ale o nich tutaj sza!
            • suzume wiecie co... 11.01.02, 14:29
              z tą drugą nocą poślubną to się tak nie unoście... myślę, że sobie sami z
              guciem poradzimy...
              • andrzejg Re: wiecie co... 11.01.02, 14:34
                suzume napisał(a):

> z tą drugą nocą poślubną to się tak nie unoście... myślę, że sobie sami z
                > guciem poradzimy...

Ludkowie!
                Ileż tych par w tym bagienku?
                Zadepczecie chomika bukowskiego w amoku.

• suzume spoko... 11.01.02, 14:44
                  ten chomik jest jak elvis, niby żyje, ale oficjalnie padł...
            • kasiulek Andrzej 11.01.02, 14:30
              Jest tak jak Su gada! Wiesz jakie my juz piekne jestesmy od tego nieustannego
              moczenia sie w bagienku? Niewyobrazalnie po prostu! Zapraszamy!
              • kasiulek SU 11.01.02, 14:31
                Aha, to slubu nie chcecie, ale te inne tego tam to i owszem???? No tak,
                powinnam sie byla domyslic...:))))

Bukowski, w takim razie zrobimy sobie jedna noc poslubna, ale za to jaka...:)))
                • andrzejg Re: SU 11.01.02, 14:36
                  kasiulek napisał(a):

> Aha, to slubu nie chcecie, ale te inne tego tam to i owszem???? No tak,
                  > powinnam sie byla domyslic...:))))
                  >
                  > Bukowski, w takim razie zrobimy sobie jedna noc poslubna, ale za to jaka...:)))

Proponuję wam wybrać tą w grudniu.Zawsze to więcej czasu.:)))
                  • kasiulek Andrzej 11.01.02, 14:41
                    No racja, racja, najdluzsza w koncu:))) Ale w gruncie rzeczy taka noc poslubna
                    moze trwac cala noc i caly dzien i kolejna noc:)))
                  • bukowski27 kaska.. bo wiesz... 11.01.02, 14:43
                    su mi podsunela taki pomysl.. musimy sie zenic??? bez zenienia nie da rady???
                    wiesz jest xxi wiek... su... powiedz kasce zeby sie nie upierala... ajo i ty
                    guciowi sie nie opierasz... e... kaska nie byc taka... daj sie polubiec...
                    • suzume widzisz bukowski... 11.01.02, 14:49
                      po pierwsze primo: w sprawie swojego ślubu to się musisz z kaśką sam dogadać...
                      ja tam nie wiem, bo może ona jednak tak cię kocha, że nawet może za ciebie
                      wyjść???
                      po drugie primo: musicie wziąć ten ślub za gucia i mnie, żeby się ciotki nie
                      gorszyły... no wiesz, my nie możemy, bo przestaniemy być wiecznymi
                      narzeczonymi... no, charles, bądź kumplem...
                      • kasiulek No i teraz sama nie wiem, co mam robic... 11.01.02, 15:17
                        Wydac sie za niego i w zastepstwie Su i Gucia czy nie???
                      • Gość: gucio swiete slowa! IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:21
                        najmilejsza,

nie sie zenia dla ciotek jak chca. a od naszej nocy poslubnej wara!

g
                        • suzume Re: swiete slowa! 11.01.02, 15:33
                          ale widzisz guciu, jakie szydło wylazło z bukowskiego? nic, kurde, nic
                          bezinteresownie i po kumplowsku... nocy też chce... ale może to dlatego, że on
                          w stanie wskazującym?
                          • Gość: gucio trafilas w sedno IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:36
                            ot i zrodlo problemu - szydlo bukowskiego. jemu tylko szydelkowanie w glowie. juz
                            sie nawet ze slubu chce wycofac bule tylko poszydelkowac na boku. widzisz jacy sa
                            ci faceci? nie to co ja.
                            g

suzume napisał(a):

> ale widzisz guciu, jakie szydło wylazło z bukowskiego? nic, kurde, nic
                            > bezinteresownie i po kumplowsku... nocy też chce... ale może to dlatego, że on
                            > w stanie wskazującym?

• andrzejg Ech, dalej nic nie wiem 11.01.02, 15:49
                              Gość portalu: gucio napisał(a):

> ot i zrodlo problemu - szydlo bukowskiego. jemu tylko szydelkowanie w glowie. j
                              > uz
                              > sie nawet ze slubu chce wycofac bule tylko poszydelkowac na boku. widzisz jacy
                              > sa
                              > ci faceci? nie to co ja.
                              > g
                              >
                              > suzume napisał(a):
                              >
                              > > ale widzisz guciu, jakie szydło wylazło z bukowskiego? nic, kurde, nic
                              > > bezinteresownie i po kumplowsku... nocy też chce... ale może to dlatego, ż
                              > e on
                              > > w stanie wskazującym?
                              >

O jakie dzierganie wam chodzi ?I to w bagienku.
                              W bagienku to lubią dziergać hipcie , a nie chomiki.

• Gość: gucio oj andrzeju andrzeju... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:53
                                czys ty kiedy widzial szydelkujacego hipcia? w niedziele na spacer do zoo,
                                koniecznie. i prosze sie skonsultowac z poslanka gucwinska (nickname na forum -
                                wasia)
                                g

andrzejg napisał(a):

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                                >
                                > > ot i zrodlo problemu - szydlo bukowskiego. jemu tylko szydelkowanie w glow
                                > ie. j
                                > > uz
                                > > sie nawet ze slubu chce wycofac bule tylko poszydelkowac na boku. widzisz
                                > jacy
                                > > sa
                                > > ci faceci? nie to co ja.
                                > > g
                                > >
                                > > suzume napisał(a):
                                > >
                                > > > ale widzisz guciu, jakie szydło wylazło z bukowskiego? nic, kurde, ni
                                > c
                                > > > bezinteresownie i po kumplowsku... nocy też chce... ale może to dlate
                                > go, ż
                                > > e on
                                > > > w stanie wskazującym?
                                > >
                                >
                                >
                                > O jakie dzierganie wam chodzi ?I to w bagienku.
                                > W bagienku to lubią dziergać hipcie , a nie chomiki.
                                >

• suzume gucio przestań... 11.01.02, 15:58
                                  bo andrzej pomyśli, że do zoologu trafił... trutnie, chomiki, wróble, hipcie...
                                  a, i czy to znaczy, że ty, jako nie szydełkujący, nie jesteś hipciem, czy że
                                  odrzegnujesz się od praktyk bukowskich?
                                  • Gość: gucio Re: gucio przestań... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 16:04
                                    najdrozsza,

ja nie jestem hipciem i lubie se poszydelkowac od czasu do czasu, tylko staram
                                    sie pilnowac, aby mi szydlo nie przeslonilo calego zycia, jak charlesowi. ot i
                                    difference.
                                    g

suzume napisał(a):

> bo andrzej pomyśli, że do zoologu trafił... trutnie, chomiki, wróble, hipcie...
                                    > a, i czy to znaczy, że ty, jako nie szydełkujący, nie jesteś hipciem, czy że
                                    > odrzegnujesz się od praktyk bukowskich?

• kasiulek Bukowski!!!! 11.01.02, 16:10
                                      Ty szydelkujesz??? Moze jeszcze szyjesz? Bo ja to nie umiem szyc za bardzo...
                                      guziki nawet kiepsko przyszywam... To moze Ty sie zajmiesz szyciem, a ja
                                      gotowaniem, co? Bo ja swietnie gotuje...
                                      • bukowski27 czy ja szydełkuje??? 11.01.02, 16:26
                                        hm... wiem ze czasami udaje mi sie cos wyhaftowac....
                                        • andrzejg Re: czy ja szydełkuje??? 11.01.02, 17:12
                                          bukowski27 napisał(a):

> hm... wiem ze czasami udaje mi sie cos wyhaftowac....

Masz chusteczkę haftowaną?
                                          Świetny pomysł , haft czasowy , aktualny do chwili wyprania.
                                • wasia Re: oj truteń, truteń... 11.01.02, 16:40
                                  Gość portalu: gucio napisał(a):

> czys ty kiedy widzial szydelkujacego hipcia? w niedziele na spacer do zoo,
                                  > koniecznie. i prosze sie skonsultowac z poslanka gucwinska (nickname na forum -
                                  >
                                  > wasia)
                                  > g

Ktoś chyba strasznie się za biczem stęsknił... a Gucwińskiej nie daruję!!!

wasia (bez pozdr)
    • Gość: Ela Re: DO FORUMOWICZOW. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.01.02, 20:40
      Zagladam tu bo moge pogadac z innymi ludzmi na rozne tematy, poznac ich
      poglady, czasami charakter. Zawsze mozna sie czegos nauczyc, czasami komus
      pomoc. Ogolnie sa tu ludzie na poziomie, a niektore wypowiedzi sa wyjatkowo
      madre, badz zabawne z poczuciem humoru. Wreszcie wiele ludzi moze sobie
      pozwolic tu na szczerosc pod oslona anonimowosci.Ogolnie to fajne forum i fajni
      ludzie. Podoba mi sie, ze dodaja sobie otuchy, radza wzajemnie. Dzieki, czuje
      sie prawie jak w rodzinie, w takiej dobrej rodzinie.
      • Gość: Jakes Re: DO FORUMOWICZOW. IP: *.gazeta.pl 13.01.02, 00:06
        Z nudów, z nadmiaru wolnego czasu i z ciekawości .. a też dlatego że forum
        Kobieta jest najlepsze ( pisze to facet ) ..tylko auto - moto mu dorównuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka