marysia_0 21.08.08, 15:09 nie potrafię sie zakochać:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.xxx12345 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:21 popatrz na to pozytywnie - nie będziesz miała ciężkich depresji jak zdradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:36 to jest jakieś pocieszenie, ale mama wrażenie,że moje życie jest takie puste, jakby zdradził to by sie coś przynajmniej działo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
toarmina Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:26 czasem trzeba po prostu przymknac oczy...i poczekac co sie wydarzy.. krotko mowiac wylaczyc na chwile możdżenie. mozna zostac pozytywnie zaskoczonym. ostatnio moj brat (ktorego zawsze uwazalam za twardo stapajacego po ziemi, malo refleksyjnego faceta) powiedzial tak: ludzie roznie sie zakochuja: sa tacy, ktorzy chodza po swiecie i zakochuja sie nagle, bez pamieci ot i juz sa zakochani. sa tacy, ktorzy analizuja, waza za i przeciw, lata leca i coraz ciezej, trudniej i wlasnie dla nich jest ta rada aby przymrozyc oczy i dac sie pokochac komus a potem odpowiedziec na zew :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:31 ale ja boję sie że ze mną jest coś nie tak, mam 24 lata, spotykałam sie z kilkunastoma facetami, nie chwaląc sie każdy chciał być ze mną a ja nie mogłam bo nic nie czułam do żadnego z nich:( Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:34 czasami mam wrażenie,że już zawsze będę sama, że nie ma juz fajnych wolnych facetów. Ratunku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toarmina Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:35 Wszystko z Toba w porzadku. Korzystaj z mozliwosci poznawania nowych adoratorow-daj sie zdobywac i po prostu ciesz sie zyciem :-) Na pewno w koncu trafi kosa na kamien i wtedy problem zniknie sam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:37 wiem tak też robię, tylko czasami dopada mnie taka wściekłość,że kolejny facet i kolejna pomyłka:( Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:40 w tym roku było ich 4, 3 razy próbowałam sie zakochać teraz wiem,że na siłę sie nie da, i teraz jak o nich myśle to aż mi nie dobrze się robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toarmina Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:44 czyli statystycznie wypada Ci nowa znajomosc co 2 miesiace :-) takze jeszcze 2 nowe znajomosci przed Toba w tym roku :-) moim zdaniem to optymistyczna perspektywa i pomysl jak fajnie, ze zawsze jest ktos kto pomoze Ci zreperowac rower, przywiezc ciezkie zakupy no i masz z kim tanczyc na imrezach. nos do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:46 z tym rowerem to trafiłaś:) wczoraj kolega pomagał mi naprawiać rower Odpowiedz Link Zgłoś
toarmina Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:41 e nie pomylka, zycie po prostu! przeciez nigdzie nie jest powiedzianie, ze od razu trzeba trafic na milosc przez wielkie M. mysle, ze fajnie jest pospotykac sie z roznymi ludzmi aby dowiedziec sie, co tak naprawde Ci opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_0 Re: chcę miłosci!!!! 21.08.08, 15:44 w moim przypadku dokładnie wiem co mi nie odpowiada niestety:( ile można się tak spotykać i tracić nadzieje na spotkanie tego jedynego:((( Odpowiedz Link Zgłoś