dziewice 03.09.08, 22:25 fart fart fart fart fart fart fart fart fart fart fart fart :) ze mnie zlaly :) - jutro sie chyba za to pomodle :) yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 03.09.08, 22:38 osz Ty! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 03.09.08, 22:45 takze sie zdziwilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 03.09.08, 22:47 Foam to fajna laska :) - gdybym z Toba chodzil do klasy to bym tak przeciez nie napisal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 04.09.08, 14:37 a po angielsku to jak to bedzie? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 04.09.08, 16:37 Ha,ja swoje też.Po tym nadmiarze wrażeń poszedłem na górę Kalwarię w podziękowaniu dziękczynnym. Sane nalane gęby,tłuste brzuchy, i paskudne potomstwo,które reklamują jako śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 05.09.08, 15:06 A widziałas żeby ktoś tam napisał: to moje brzydkie dziecko, następnym razem postaram się o ładniejsze??? Każdy pisze o swoim że śliczne. Więcej, wszystkie opisy do danego zdjęcia są podobne - o jakie piekne potomostwo. Jestem ciekawa czy jak będę miała własne to też tak będę myslała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
clk agree 05.09.08, 14:50 Zgadzam sie :-)))) Widzialam na nk chlopakow, w ktorych bylam w podstawowce zakochana na zaboj a teraz... Masakra... Tez sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 05.09.08, 15:14 Ulzylo mi, ze nie tylko ja tak mam :) Moja wielka szkolna milosc kiedys wygladala jak buntownik, dlugie wlosy, przystojny a teraz... lysiejacy pan z tatuazami na calym ciele i wielkim miesniem piwnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 05.09.08, 17:35 To samo myslę, jak oglądam zdjęcia dziewczyn z Mojej klasy, tylko jedna, która ze mną siedziała w ławce, pozostała śliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrywna Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 05.09.08, 18:27 >która ze mną siedziała w ławce, Chyba "ze Mną" powinno być - błąd, niewybaczalny błąd;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: widzialem szkolne ' milosci ' na NK :) - fart 05.09.08, 21:25 A ja wczoraj spotkałam na nk tego pierwszego.....i od wczoraj nie wiem co się ze mną dzieje...nie gadaliśmy ze sobą 6 lat...ja od roku jestem mężatką, mam syna, ale to nie jest to czego oczekiwałam... A ON...ON jest "samotnikiem z wyboru" jak to określił... Rozmawialiśmy wczoraj pół nocy na gg...i nie wiem...to "coś" wróciło...Dzisiaj cały dzień myślałam o NIM... taki mętlik mam w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś