zojaaa 05.09.08, 15:57 Jaki kierunek będzie lepszy: pedagogika resocjalizacyjna czy administracja? A może coś zupełnie innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: studia podyplomowe 05.09.08, 15:59 Dziecko, na jakim świecie Ty żyjesz? Nas się pytasz co masz studiować???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:02 na studia podyplomowe idzie się kiedy chcesz poszerzyć wiedzę z dziedziny z którą wiążesz przyszłość. z czym wiążesz przyszłość? tego Ci przecież nie powiemy. a wybór pedagogika - administracja jest tak skrajny że wygląda na to że chcesz tam iść dla papierka. jak chcesz jakiś papierek do kolekcji to jakiegoś języka się naucz lepiej, to się zawsze przyda Odpowiedz Link Zgłoś
zojaaa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:02 Nie pytam co mam studiować tylko co będzie lepsze. Chciałabym studiować oba kierunki ale niestety nie mam możliwości. Muszę wybrać jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:05 Skoro mozesz wybrac tylko jeden to sama zastanow sie nad tym co dla Ciebie jest lepsze. Prosisz o pomoc na forum. i co zrobisz jesli dostaniesz 50 odpowiedzi za resocjalizacja i 50 za administracja? To TY sama decydujesz o swoim zyciu, nie forum, nie ktos inny, nie sasiad czy Pani z warzywniaka. pomysl troche nad tym co dla Ciebie jest najlepsze, co da Tobie satysfakcje w pracy i co tak naprawde chcesz robic. Odpowiedz Link Zgłoś
zojaaa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:05 Nie dla papierka. Mam propozycję pracy w szkole, a do tego przydałaby się ta pedagogika. A po administracji są chyba jednak większe możliwośći Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:09 Administracja jest z pewnością bardziej uniwersalna.Poza tym do pracy z dziećmi trzeba mieć predyspozycje a nie tylko papierek.W tej sytuacji polecałabym jednak administrację. Odpowiedz Link Zgłoś