Dodaj do ulubionych

studia podyplomowe

05.09.08, 15:57
Jaki kierunek będzie lepszy: pedagogika resocjalizacyjna czy administracja? A
może coś zupełnie innego?
Obserwuj wątek
    • stedo Re: studia podyplomowe 05.09.08, 15:59
      Dziecko, na jakim świecie Ty żyjesz? Nas się pytasz co masz studiować???!!!
    • wanilinowa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:02
      na studia podyplomowe idzie się kiedy chcesz poszerzyć wiedzę z dziedziny z
      którą wiążesz przyszłość. z czym wiążesz przyszłość? tego Ci przecież nie powiemy.

a wybór pedagogika - administracja jest tak skrajny że wygląda na to że chcesz
      tam iść dla papierka. jak chcesz jakiś papierek do kolekcji to jakiegoś języka
      się naucz lepiej, to się zawsze przyda
    • zojaaa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:02
      Nie pytam co mam studiować tylko co będzie lepsze. Chciałabym studiować oba
      kierunki ale niestety nie mam możliwości. Muszę wybrać jeden.
      • wanilinowa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:05
        pod jakim względem lepsze?
      • sadosia75 Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:05
        Skoro mozesz wybrac tylko jeden to sama zastanow sie nad tym co dla Ciebie jest
        lepsze.
        Prosisz o pomoc na forum. i co zrobisz jesli dostaniesz 50 odpowiedzi za
        resocjalizacja i 50 za administracja?
        To TY sama decydujesz o swoim zyciu, nie forum, nie ktos inny, nie sasiad czy
        Pani z warzywniaka. pomysl troche nad tym co dla Ciebie jest najlepsze, co da
        Tobie satysfakcje w pracy i co tak naprawde chcesz robic.
      • zojaaa Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:05
        Nie dla papierka. Mam propozycję pracy w szkole, a do tego przydałaby się ta
        pedagogika. A po administracji są chyba jednak większe możliwośći
        • stedo Re: studia podyplomowe 05.09.08, 16:09
          Administracja jest z pewnością bardziej uniwersalna.Poza tym do pracy z dziećmi
          trzeba mieć predyspozycje a nie tylko papierek.W tej sytuacji polecałabym jednak
          administrację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka