Dodaj do ulubionych

Faceci są skąpi

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 12:27
Wkurza mnie, że mój facet, choć zarabia o wiele więcej ode mnie, nie robi mi
właściwie żadnych prezentów.Ja mu co chwila kupuję coś do ubrania, a on co
najwyżej jakiś badyl, w sensie kwiatek. Tak jakby nie chciał zbyt dużo
inwestować w nasz związek. To jest beznadziejne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ..... kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 13.10.03, 12:34
      to ze on zarabia wiecej niz ty, wcale nie zanczy, ze ma ci kupowac prezenty.
      Sama sobie kup. Myslisz, ze facet pojdzie i ci ponczochy kupi??
      A moze on nei chce zebyc mu ubrania kupowala?

......
      • Gość: Marta Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 13.10.03, 13:07
        a ja nie mam tego problemu. Moj mi nie skąpi na nic.
      • Gość: anita Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 13:57
        Prezenty świadczą o tym, że się o kimś pamięta, że chce się zrobić komuś
        przyjemność, chce żeby o nas pamiętał. Przynajmniej ja tak myślę, kupując jemu
        prezenty. Czy on ich chce? Jakoś nie protestuje.
        Dając prezent, oczekuje się wzajemności. Zawsze tak było, w każdej kulturze i
        epoce i nie ma w tym nic złego. Myślę, że faceci boją się dawać kobietom jakieś
        droższe prezenty, bo boją się, żeby nie pomyślały, że im na nich zależy
        • ion-tichy Re: kobiety sa zbyt wymagajace... 13.10.03, 14:05
          owszem prezent prezentem ale liczy się chyba bardziej gest/pamięć o kimś/ a nie
          licytowanie się prezentami - fuj
        • Gość: ....... Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 13.10.03, 14:26
          przeciez napisalas, ze on ci daje kwiaty. Przeciez to ni ewazne co sie daje..
          No chyba, ze dla ciebie jest istotne, ze to ma byc dokladnie taki prezent jaki
          ty chcesz..
          nie przesadzaj. Prezenty wcale nie sa dowodem, ze si eo kims pamieta...
          szczegolnie teraz.
        • Gość: .... Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 13.10.03, 14:28
          . Myślę, że faceci boją się dawać kobietom jakieś
          >
          > droższe prezenty, bo boją się, żeby

mysle, te taki ekobiety maja nasrane w glowie..
          po cholere komus drogie prezenty... jezu..boze jedyny co za kochajacha
          zona..leb ukrecic..
          • Gość: anita Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 00:02
            Jeszcze nie żona :-), ale kochająca
            Strach pomyśleć jakim będzie skąpcem po ślubie :-)
            • Gość: ......... Re: kobiety sa zbyt wymagajace... IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 14.10.03, 09:44
              wiesz, to jak ty przed slubem juz taka jestes wymagajaca, to ja juz wspolczuje
              temu twojem przyszlemu.. biedny chlopina.

• oberver Nieprawda !!! 13.10.03, 14:31
      Patrz na wątek Ziemka, który rozdaje brylanty !
    • Gość: motylek Re: Faceci są skąpi IP: 195.145.215.* 13.10.03, 17:48
      Milo jest dostawac prezenty. Niestety nie wszyscy sa skorzy do ich dawania.
      Moim zdaniem wynosi sie to z domu. W moim zawsze przywiazywalo sie do tego duza
      wage. Prezenty byly zawsze przemyslane, a nie kupowane w locie. Razem z siostra
      zbieralysmy pieniazki na prezenty gwiazdkowe dla rodzicow, aby moc im podarowac
      cos innego od skarpetek, badz taniej wody toaletowej, ktore to czesto jako
      prezenty dostawali rodzice moich kolezanek.
      Swojemu chlopakowi tez staram sie robic ladne, przemyslane prezenty, dlatego
      zabolalo mnie jak kiedys na urodziny doslalam od niego brzydka chuste z
      przceny, ktora udalo mu sie nabyc przy okazji zakupow swojej koszuli. Nie
      chodzi, aby prezenty byly super drogie, ale uwazam ze faceci mogliby sie
      bardziej wysilic i zamias 1000-raz z rzedu kupowac roze, niech zastanowia sie
      co jego kobiecie sprawiloby przejmnosc, albo co potrzebuje.
      Ale tak jak juz wspomnialam czesto stosunek do prezentow wynosi sie z domu.
      Poznawszy rodzine mojego faceta i zobaczywszy jakimi prezentami sie obdarowuja,
      badz kupuja rodzinie na wesele nie mam juz zadych watpliwosci skad w moim
      chlopaku, taka nieumiejetnosc wyszukiwania prezentow.
      Juz go troche nauczylam, ze prezent ma sparawiac drugiej osobie przyjemnosc,
      jezeli ma byc dany bez przemyslenia to lepiej zeby go nie bylo. Po co mi sterta
      niepotrzebnych rupieci.

Ania sprobuj porozmawiac o tym ze swoim facetem, a jak nie zrozumie, to rob
      sobie prezenty zamiast jemu. Moze on ich od Ciebie wcale nie oczekuje. Poza tym
      nie bedziesz sie juz ludzic, ze skoro Ty spawilas mu przyjemnosc, to teraz jego
      kolei, aby pomyslal o Tobie.

Pozdrowionka
      Pozdrawiam
      • Gość: Zuza Re: Faceci są skąpi? Skąd! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 00:12
        A może On jest skąpy dlatego, że oszczędza na coś bardzo oryginalnego? ;) A tak
        poważnie przychylam się do "przedmówczyni", że mężczyźni (nie wszyscy) nie
        lubią kupować kobietom ubrań i takich innych rzeczy. Kwiaty to najlepsze
        rozwiązanie, gdyż wszędzie słychać, jak to kobitki je lubią.
    • Gość: Generous No co za kreatura d....... posuwa i jeszcze .... IP: *.dialsprint.net 14.10.03, 02:18
      nie chce pare groszy wydac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka