braun_f 20.09.08, 04:42 depilowac to miejsce... - brrr czy ten bol mozna porownac z bolacym paluchem po uderzeniu wen mlotkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myoptic Re: bikini 20.09.08, 10:49 booze nie przesadzaj,ja od roku depiuje na zero:P nie chce mi sie chrzanic w paseczki itp, facet moj wniebowziety. kup sobie plastry , przyklej i oderwij, masz spokoj na 3 tyg spokojnie, a potem te wloski coraz rzadziej odrastaja. kolezance polecilam, tez stękala, a potem dziekowala mi ze jej polecilam Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: bikini 20.09.08, 22:39 intresujace. cwicze yoge ale nie wiem jak trzeba byc gietkim zeby sie samemu na zero wydepilowac zwlaszcza ze nikt chyba nie ma oczu z tylu glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: bikini 20.09.08, 13:57 ah. facet. no dobra. Nie, nie można. To jak uderzenie młotkiem w wacka. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: bikini 20.09.08, 13:56 Braunie, kup sobie brauna i spróbuj. Wszak i Ty bikini posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: bikini 20.09.08, 22:45 moze kiedys sprobuje, plastrem sobie worek obloze - tylko kto pociagnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: bikini 21.09.08, 02:42 Hahaha, WOREK:D W ogóle Braun, wybacz, sory, ale też CIę z kobietą pomyliłam:D To chyba przez to uderzające podobieństwo!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: bikini 21.09.08, 02:45 A!Miała być odpowiedź:D Z tych wszystkich dzisiejszych emocji-zapomniałam:D Otóż...raz przy depilacji moich nóg uksyłam sobie (prawie:P) zęba. Generalnie syczę z bólu i epilację ograniczam tylko do jednej pory roku-zimy, kiedy to przez 3dni można bezkarnie chodzić w okorpkowanych nogach. W lato bezpieczna funkcjonalna i sprawdzona golara. Depilacja bikini?Chyba wolałabym łazić z warkoczami pod pachami niż żeby ktoś kazał mi epilować się tam;( Odpowiedz Link Zgłoś
myoptic Re: bikini 21.09.08, 13:13 soory nie wiedzialam zes facet hihi. co do mojego faceta, tez goli na zero , ale nie plastrami bo by mu chyba jajka odpadły hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoja73 Re: bikini 21.09.08, 15:54 Są specjalne kremy depilacyjne przeznaczone dla okolic bikini. Bez bólu a skutecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: bikini 21.09.08, 15:57 Trochę bym się bała. Głupie mydło podrażnia, ba, nawet co niektóre płyny przeznaczone do peilęgnacji tych okolic, a co dopiero taka chemia, hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoja73 Re: bikini 21.09.08, 16:11 Bez obaw.Są niezwykle delikatne.Mam nadwrażliwą skóre i nic złego się nie dzieje....ważne nie trzymać dłużej niż zalecają www.veet.pl/veet-cream-bikini-kit.phpj Odpowiedz Link Zgłoś