hotally 27.09.08, 15:05 W Monte Carlo na Monaco Yachts Show... księcia Alberta :))))) przechodził obok Mnie na wystawie :D zdjęcia pokażę później :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
griswold79 Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 16:03 E tam. Ja widziałem kiedyś jego brata co ma w Polsce sieć hoteli dla ubogich i bezdomnych. To jest wartościowy człowiek. Te noclegownie ratują życie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 16:10 Myslalam, ze ksiaze Albert ma 2 siostry:D? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 16:14 Ja też... Caroline i Stefanię o ile dobrze kojarzę. Ale i tak szacunek dla tego człowieka, który otworzył noclegownie dla biednych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 16:48 Brat Alberta powiedział ze nie akceptował przepychu rodzenstwa i wybrał zycie w ascezie. Postanowil odciąć się od rodziny no i w efekcie rodzina sie do niego nie przyznaje. Zakręcił globusem i palec trafił w Polskę. Gdy po przybyciu poczuł na dworcu centralnym zapach uryny wiedział ze musi pomóc bezdomnym, a gdy zobaczył w sklepie Monte firmy Zott i skojarzyl to z Monte Carlo, to wiedział ze to przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
d0nia Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 16:58 hahaha a na początku nie zaskoczyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 21:59 griswold79 napisał: > Brat Alberta powiedział ze nie akceptował przepychu rodzenstwa i > wybrał zycie w ascezie. Postanowil odciąć się od rodziny no i w > efekcie rodzina sie do niego nie przyznaje. Zakręcił globusem i > palec trafił w Polskę. Gdy po przybyciu poczuł na dworcu centralnym > zapach uryny wiedział ze musi pomóc bezdomnym, a gdy zobaczył w > sklepie Monte firmy Zott i skojarzyl to z Monte Carlo, to wiedział > ze to przeznaczenie. Ty poeta jesteś - epicki. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 20:04 a Ty na codzień spotykasz jakiegoś księcia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 21:41 > a Ty na codzień spotykasz jakiegoś księcia? :) tak, codziennie rano w lustrze sie na mnie patrzy. Ja za to widzialem UFO w Wisconsin ale nikt mi nie wierzy. Widzialas kiedys UFO? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 22:53 soulshunter napisał: > > a Ty na codzień spotykasz jakiegoś księcia? :) > > tak, codziennie rano w lustrze sie na mnie patrzy. Ja za to widzialem UFO w Wis > consin ale nikt mi nie wierzy. Widzialas kiedys UFO? o ekskuza, ona mnie pytała! Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: chwalę się kogo widziałam :D 27.09.08, 23:04 O, to ja sie tez musze koniecznie pochwalic :D Tez widzialam ksiecia Alberta! I to ponad 7 lat temu! Czyli bylam pierwsza! :D I jeszcze widzialam (a nawet zamienilam z nim kilka slow) takiego ksiecia, ktorego nazwiska nie pamietam, ale jest jednym z nielicznych juz wlascicieli zamku na Loara :P Czyli widzialam dwoch. A z jednym rozmawialam. I jak? Wygralam cos? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 11:41 Kochana, jeszcze nie wygrałaś, licytacja trwa dalej :D Ja rok temu, będąc na Majorce, poznałam księżniczkę Beatrice z Anglii i razem imprezowałyśmy cały weekend :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 11:43 Brytyjki na Majorce w nocy to najgorsze co może człowieka cywilizowanego spotkać - to tak btw. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:18 Ona gruba, ale buźkę ma sympatyczną :)) i jak przystało na gwiazdę nosi jedno ubranie tylko RAZ a pozniej oddaje biednym (i niestety grubym) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 11:49 a to są zupełnie normalni ludzie, którzy ukradkiem palą papierosy, rano mają zapuchnięte oczy i lubią oglądać seriale. no chyba, że to ja jestem nienormalna i nie mogę zrozumieć podniecania się sławnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:20 Ja się podniecam, ale tylko prawdziwymi gwiazdami, ludzmi, którzy są tak wielcy, że aż skromni :) Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 11:42 Ps. Tak na poważnie to moja siora leciała kiedys do USA z Okęcia. Siedzi w samolocie a tutaj wchodzi i rozsiada się obok niej i dookoła drużyna (reprezentacja) polskich siatkarzy. Wydają się przystojniejsi niz łysy Albert. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 11:44 z polskimi siatkarzami chodziłam na spotkania tuż po maturze :) było miło, normalne fajne chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:22 Ja kiedyś jak leciałam do Algierii przez Frankfurt i siedziałam obok Leo Beenhakkera :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:33 > Ja kiedyś jak leciałam do Algierii przez Frankfurt i siedziałam obok Leo Beenhakkera :) a pierd.. takie glupoty jakbys siedziala obok Gosiewskiego lub Kaczńskiego i sie od nich zaraziła (co jest z resztą niewykluczone). Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:41 To bym chyba wysiadła z tego samolotu :] Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 17:44 trocineczka napisała: > O, to ja sie tez musze koniecznie pochwalic :D Tez widzialam ksiecia Alberta! I > to ponad 7 lat temu! Czyli bylam pierwsza! :D 1998,maj(albo początek czerwca) zaraz po festivalu w Canes (jeszcze czerwony dywan się ostał).Monaco,księciunio w swoim srebrnym kabriolecie.Nie zdążyłam wyjąć aparatu.Żaden z niego przystojniak. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 21:05 Fakt, szalu nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 12:32 A ja kiedyś przez cały tydzień mieszkałam we Włoszech obok pokoju jednego modela, nawet z nim gadałam, pod bramą hotelu zawsze było pełno dziewuch, a ja nie wiedziałam kto to jest. Miesiąc później zobaczyłam go na plakacie u koleżanki - to był jakiś tam Marcus Schekenberg. Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: I co? 28.09.08, 16:42 Twoje zycie stalo sie w mig wspanialsze bo przez pare sekund widzialas podstarzalego alkoholika i playboya?Taka pusta jestes czy zadufana w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 16:52 a ja widzialam w bristolu w kolumnowej urbanskiego. wygladal jak menel a na lotnisku w kolonii eltona Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 16:53 aaaaa i prezydenta niemiec widzialam köhlera. mily pan. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 17:08 A ja juz od miesiaca nie widzialam swojego meza bo musial wyjechac w sprawach zawodowych na dluzej. i zobacze go za tydzien :) I wiecie co to bedzie lepsze niz spotkanie prezydenta,aktora, czy innego dupka :) ♥ Macius 10.05.2002 Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 17:52 a Ja jadłam kiedyś obiad z Penelopą Cruze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 21:54 Widze ze watek sie rozwinął. Mółgbym sciemnic ze widziałem Seana Connery (to bym chciał poki co). Ale na powaznie to spotkałem w Londynie niejakiego Nicka Cave. Akurat wtedy był na topie po nagraniu tej slynnej piosenki z Kylie Minogue. Fotka mi sie uchowała do dzis. Był z żoną i dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 22:21 > To kim jesteś?????? obiad jadla jak akurat w TV lecial jakis film z Penelopa. Zalapalas? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally fota 28.09.08, 23:43 i29.photobucket.com/albums/c290/aluh2/IMG_7313.jpg :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: fota 29.09.08, 14:52 juz kiedys sie chwalilas ze ja dorwalas gdzies na jakims festiwalu i poprosilas o wspolna fotke... teraz sie z tego wspolny obiad zrobil... zalosna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: fota 29.09.08, 22:02 Nie Kochana ;) poszukaj dobrze- chwaliłam się obiadem, przy okazji Europejskich Nagrod Filmowych- na zdjęciu widać, że nie jest to miejsce ani stroj festiwalu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 22:11 jest taka scena w 'Dziewczynach do wziecia', gdy przechodza obok glownych bohaterek Iga Cembrzynska i Stanislaw Mikulski kto widzial, ten wie, co chce powiedziec goraca ally pewnie nie widziala wiec wymaga prostego komunikatu: prowincjuszka z ciebie, dziewczynko, pelna kompleksow prowincjuszka ale pracuj nad soba, moze i tobie sie trafi w koncu taki, co zaspiewa 'pieski male dwa...' Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 22:14 A ja wlasnie spotkałem obywatelke_dziopkową. Obywatelkę świata, przed którą nikt nie robi wrazenia. Wygrałem? Ps. Czekam na atak personalny, a to bedzie oznaczac ze ja biedny miś zostałem dostrzeżony. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 22:22 trzeba sobie zasluzyc na atak personalny jogibabu biedny mis Odpowiedz Link Zgłoś
ilenia75 Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 22:31 A biednemu zawsze wiatr w oczy...ja nigdy nikogo nie spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 28.09.08, 23:49 masz rację, nie widziałam... Widzisz... Ja potrafię czerpać z życia radość i szczęście, które Mi niesie, w mniemaniu kogoś Twojego pokroju mogę być nawet "prowincjuszką z kompleksami", WALI Mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzielu Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 09:59 I slusznie bo osobe "obywatelka_dziopkowa " ewidentnie zjada zazdrosc. Zdjecie sliczne, calkowicie popieram radosc nawet z takich rzeczy, samo zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 12:50 oooooo, i co? ksiąze Albert nie padł na kolana oniemiały Twa uroda z propozycja zabrania Cie do prawidzwego zamku i zrobienia prawdziwej ksiezniczki?? nie wierzeeee, ze tego nie zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 14:58 eee tam 2 tygodnie temu na Centralnym widziałam Dodę czyli prawdziwą królową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 15:02 No prosze jakie szczescie :D A ja bieda to widywalam tylko Letycje z corkami i mezem. Chyba wybiore sie na Centralny :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: chwalę się kogo widziałam :D 29.09.08, 17:52 no szooooooook wez sie stuknij Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: chwalę się kogo widziałam :D 30.09.08, 13:20 Hej Ally i o czym gadaś z Penelopą?? Fajna jest? Ja widziałam na żywo królową Elżbietę - efekt zjawiskowy i bynajmniej nie z powodu jej urody ;) i Margareth Tatcher. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się kogo widziałam :D 30.09.08, 21:13 dodałam zdjęcia księcia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
uyu No to powiem, ze... 30.09.08, 21:39 ... w ciagu kilkunastu lat pracy jako tlumacz mialam okazje poznac wiele osobistosci z francuskiego i polskiego swiata polityki, kultury i sportu. Czesto towarzyszylam im od rana do wieczora, bo oprocz oficjalnych wizyt i wystapien byly mniej oficjalne. Wiem co kto lubi, co jada, co kupuje wspolmalzonkowi, od czego ma wysypke a od czego rzadkie itp. I wiecie co? Oni wszyscy jedza, trawia i wydalaja jak kazdy ssak i w wiekszosci sa normalnymi ludzmi. Pisze w wiekszosci bo w 'politykach' trafilo mi sie kilku prawdziwych dupkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: No to powiem, ze... 30.09.08, 21:46 otóż to! a żeby było śmieszniej, to są bardzo często ludzie raczej nieśmiali, których krępuje to, że ktoś ich rozpoznaje. (powyższe oczywiście nie dotyczy celebrytów różnych śmiesznych). Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No to powiem, ze... 30.09.08, 22:03 Ja największy kontrast widzę w srodowisku piłkarskim między polskimi a światowymi gwiazdami: Nasi wchodząc na trening nie powiedzią dziennikarzom "dzień dobry", po treningu uciekają jak szczury, odmawiając wywiadów i komentarzy, patrzą w drugą stronę. Po wygranym meczu nie pamiętam kiedy Reprezentacja podeszła do kibiców podziękować ładnie za doping (chyba przy awansie do EURO z Belgią) Portugalczycy, kiedy wyszli na trening przywitali się z fotografami, podali rękę na "cześć", po treningu bez problemu każdemu udzielili wywiadu, pozowali do zdjęć z kibicami, rozdawali autografy. Mają świadomość że to ich PR, częśc pracy... David z Victorią Beckhamowie podczas meczu Anglia Polska siedzieli na trybunie z kibicami, witali sie, podawali ręce, pozowali do zdjęć. Po meczu poszli świętować do normalnego pubu z kibicami. Po tym poznać wielkość gwiazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
last_tara Re: No to powiem, ze... 30.09.08, 21:49 a ja widzialam na wiezy Eiffel'a Nicolasa Cage'a, zrobilam sobie z nim zdjecie, byl mily. Odpowiedz Link Zgłoś