tygrysek43 16.10.03, 21:50 Jakie sa powody ze kobiety tak ciezko doprowadzic do orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 21:58 tygrysek43 napisał: > Jakie sa powody ze kobiety tak ciezko doprowadzic do orgazmu? a moze to ty jestes ten powod Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek43 Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:24 Chodzi mi baranie o cechy kobiet i przy okazji chce sie dowiedziec jak wy kobiety nauczyliscie sie przezywac orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:25 tygrysek43 napisał: > Chodzi mi baranie o cechy kobiet i przy okazji chce sie dowiedziec jak wy > kobiety nauczyliscie sie przezywac orgazm zdecyduj sie czy zwaracasz sie do mnie baran czy "wy kobiety" Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek43 Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:30 Zwracam sie do kobiet a nie do ciebie baranie Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:32 ..mistrzu, hi hi, ale to jest wlasnie jedna tych uroczych kobiet.Wiec..pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:35 tutu3000 napisał: > ..mistrzu, hi hi, ale to jest wlasnie jedna tych uroczych kobiet.Wiec..pozdr. OOOOOOO, witam milutko tutu.... jakies takie baranie rykowisko tutaj nam zapodano jako niepokorna owieczka musze sie jednak wycofac z dyskusji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:40 > > > > OOOOOOO, witam milutko tutu.... > jakies takie baranie rykowisko tutaj nam zapodano > jako niepokorna owieczka musze sie jednak wycofac z dyskusji > pozdrawiam ..Witam i pozdrawiam ./juz 11 listopada cora bedzie w Wiedniu/..Teraz zwracam sie do tygrysa.Jako stary zonkos to Ci powiem, ze w duzej czesci slynny punkt "G" lezy w sercu kobiety.To tyle i pozdrawiam. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:33 tygrysek43 napisał: > Zwracam sie do kobiet a nie do ciebie baranie ok, skoro zwaracasz sie do kobiet to jako kobieta pozwole sobie na odpowiedz na twoje pytanie z takim baranem jak ty to nawet mysli o pojsciu do lozka sobie nie moglabym wyobrazic a co dopiero mowic tu o orgazmie... Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Orgazm kobiet 16.10.03, 22:36 > Jakie sa powody ze kobiety tak ciezko doprowadzic do orgazmu? 1.brak uczuc w stosunku do partnera, czyli ona Tobie sie podoba, a ty jej nie 2. brak umiejetnosci Twoich ( to zdarza sie bardzo czesto) pamietaj, ze kobiety lubia dluuuuuuuuuuuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Orgazm kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:44 Rany, bo tygryska w kompleksy wpedzicie! Pomózmy chłopakowi. Pierwsze co ,to jak tu pisano potrzeba czasu, wiecej niz tobie. po drugie delikatnosc ale nie rozlazłosc tylko stanowczosc.Rozumiesz- stanowcza delikatnosc. Po trzecie wyczucie- gdzie i jak piescic Po czwarte- eee, zbrakło mi pomysłu, dopisze jak sobie przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Orgazm kobiet IP: *.hemocleanse.com 16.10.03, 22:49 Kobiety trudno doprowadzic do orgazmu z powodu lenistwa. Reszte sobie dodaj sam. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka? Re: Orgazm kobiet IP: *.trzepak.pl 16.10.03, 22:50 zabawa w TE KLOCKI też wymaga troszkę inteligencji, więc jeśli facet myśli tylko i wyłącznie jedną częścią ciała, to może mieć trudności z doprowadzeniem kobiety na szczyt rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Orgazm kobiet IP: *.hemocleanse.com 16.10.03, 22:58 Nie wiem czy inteligencji, ale na pewno myslenia o partnerze nie tylko o sobie. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka? Re: Orgazm kobiet IP: *.trzepak.pl 16.10.03, 23:16 Zgadza sie. Chodzi też o tę całą otoczkę czyli grę wstępną, która nie musi zaczynac się dopiero w łóżku, ale dużo, dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
izia_kwiatkowska Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 08:40 Seks z moim partnerem wygląda tak: Najpierw minuta całowania w usta z wpychaniem mie języka do gardła, na szczęście to tylko minuta, więc jakos to znoszę. Ja prubuję przenieść pocałunki na szyję, czy uszy, no ale poddaję się, najwyraźniej spieszy mu się do oralu. Daje mi wyraźne znaki żebym już wzięła mu do buzi. Próbuję po drodze całować jego piersi i brzuch, ale dosłownie on spycha moją głowę w dół. No dobra, porobię mu tą laskę, porobię i potem bedzie zmiana. ja położę się na plecach, on zacznie mnie lizać TAM. Natychmiast, tak jakbym nie miała piersi, brzucha, pleców no niczego, tylko łechtaczkę. Prubuję oderwać go od tego, żeby mnie trochę chociaż popieścił, poprzytulał. Mówie mu, popieść mnie trochę, zrobi to sztywno, z polecenia, a nie włąsnej potrzeby i może przez 10 sekund. Znowu to lizanie. On myśli, że seks polega na lizaniu. W dodatku nawet gdy mnie pieści oralnie to liże mi dosłownie tylko i wyłącznie łechtaczkę czubkiem języka. ręce trzyma nieruchomo gdzieś na moich udach i liże. JAk próbuję poruszyc jego dłońmi, to pogłaszcze mnie nimi po tych udach może przez trzy sekundy i dalej liże bez ruchu. ja znowu poruszam jego rekami, moze zacznie mnie troche głaskać, owszem - znów przez sekundę i zapomina. I tylko liże . A ja jestem już gotowa go zabić z nerwów. Nie mam już ochoty zachęcać go do czegokolwiek bardziej wyrafinowanego, do jakiejś czułości czy pieszczot innych cześci ciała. Po prostu nie mam już siły. Potem ja będę miała orgazm przy tym oralu (udawany lub prawdziwy, zależy jak mocno będę sobie wyobrażała prawdziwy miłosny seks z kimś innym), a następnie odbędzie sie stosunek: 2 minuty w pozycji klasycznej, 2 minuty na jeźdźca i 2 od tyłu i partner się spuści. I można iść spać. Nienawidzę seksu. Poza tym to w każdej innej kwestii w życiu on mnie satysfakcjonuje, odpowiada mi intelektualnie, zawodowo, nie zmusza mnie do rodzenia mu dzieci, kocham go. Niestety dobrym kochankiem to on nie będzie nigdy, a przynajmniej ja na pewno nie nauczę go tego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Iziu 17.10.03, 08:58 Najważniejsze , że dogadujecie się na polu (?) intelektualnym, reszta nieważna. Chłop pewnie "orze jak może" to mu spuść, tfu, odpuść niedostatki techniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
plucha Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 09:03 Izia, bardzo dobry opis, podejrzewam, że większość facetów tak właśnie uprawia seks. W każdym razie mój i Twój mogą sobie podać ręce. Czasem zdarza się jakaś naprawdę szalona noc, ale to wyjątki.... Najgorsze jest właśnie to niezauważanie reszty ciała poza pochwą i łechtaczką. On też woli w tych momentach składać się wyłącznie z penisa, nie daje się pieścić gdzie indziej - "bo to łachocze", cholera jasna.... Pozdrawiam, p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Orgazm kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.03, 09:06 O Buosz ! Cóż za ordynarny bełkot ? Przepisałąś tekst z jakiegoś szmatławca dla niegrzecznych smarkul ? Próbuje pisze sie przez "ó" , a nie "u". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Spadaj syfon IP: *.ath.spark.net.gr 17.10.03, 09:25 Moze "próbuje" pisze sie prze "ó", ale nie myśl, że jesteś taki do przodu. Sam w swojej krótkiej wypowiedzi zrobiłeś co najmniej trzy błędy (tyle widzę ja, ale może językoznawca znalazłby wiecej) i przy okazji, skoro pouczasz kogoś z jęz. polskiego, to może powiesz co to jest ten "Buosz"? Poza tym używasz słów, którzych znaczenia nie rozumiesz. Cóz bowiem jest ordynarnego w wypowiedzi Izi? Może pomyliło Ci sie "ordynarne" z "realnym". Izia, popieprze tego palanta, całe życie zamierzasz tak się męczyć? Skonczysz w psychiatryku, a jeśli nie, to i tak sie rozejdziecie , tylko ze moze byc juz dla Ciebie za pozno - z nerwica i zmarszczkami bedzie Ci trudniej ulozyć sobie zycia za pare lat, niz jesli rzucisz go teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Spadaj syfon 17.10.03, 09:31 Gość portalu: renia napisał(a): > Izia, popieprze tego palanta, całe życie zamierzasz tak się męczyć? Skonczysz w psychiatryku, a jeśli nie, to i tak sie rozejdziecie , tylko ze moze byc juz dla Ciebie za pozno - z nerwica i zmarszczkami bedzie Ci trudniej ulozyć sobie zycia za pare lat, niz jesli rzucisz go teraz. No dobra, ale myślisz że stać ją na lepszego? Po jej sposobie wypowiedzi widzę, że ma marne szanse:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 09:24 Iziu!!!!!!!:)))) Czuję, że mogłabyś się dogadać na ten temat z 90 proc. kobietami na tym świecie. Gratulacje!!! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 09:31 mandaryn_a napisała: > Iziu!!!!!!!:)))) > > > Czuję, że mogłabyś się dogadać na ten temat z 90 proc. kobietami na tym > świecie. Gratulacje!!! Pozdrawiam serdecznie. Ale nie tym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Orgazm kobiet IP: 217.11.141.* 17.10.03, 09:33 pieknie to opisalas, niestety ... sprobuj zrobic mu tak samo chlodno ozieble i bez zangazowania bez ceregieli dobrze ze chociaz jest oral i pozycje zmieniacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 09:38 Gość portalu: anni napisał(a): > pieknie to opisalas, niestety ... > sprobuj zrobic mu tak samo chlodno ozieble i bez zangazowania bez ceregieli > dobrze ze chociaz jest oral i pozycje zmieniacie ;) No właśnie. A co z analem? A jak już wyczerpiecie wszystkie pomysły to co Wam pozostaje ? Zmiana partnera? Ech ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_a Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 10:02 pajdeczka napisała: > No właśnie. A co z analem? Anal jest do d..y. Wiem, że kiedy był taki wątek i wypowiedzi były różne: że jest to fajne albo że boli albo że się później pierdzi, niekontrolując tego:))). Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 10:11 mandaryn_a napisała: > > Anal jest do d..y. > Dokładnie tak jest. > Wiem, że kiedy był taki wątek i wypowiedzi były różne: że jest to fajne albo że boli albo że się później pierdzi, niekontrolując tego:))). Wow, nie wiedziałam! Muszę spróbować. A działa przeczyszczająco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Orgazm kobiet IP: *.ath.spark.net.gr 17.10.03, 10:44 pajdeczka napisała: > Wow, nie wiedziałam! Muszę spróbować. A działa przeczyszczająco? Przepychajaco na pewno. Co do dzialania przeczyszczajacego mialabym spore watpliwosci patrzac na techniczna strone analu... Ale daj znac jak juz sprobujesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Orgazm kobiet 17.10.03, 10:49 Gość portalu: renia napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Wow, nie wiedziałam! Muszę spróbować. A działa przeczyszczająco? > > Przepychajaco na pewno. Co do dzialania przeczyszczajacego mialabym spore > watpliwosci patrzac na techniczna strone analu... Ale daj znac jak juz > sprobujesz ;))) Renia, w moim wieku, czy ja jeszcze mogę czegoś spróbować?:)))) Chyba że trójkąta, ale póki co nie widzę kandydata, bo kandydatka nie wchodzi w grę:))) Dostałaś ode mnie odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka kanka Re: Orgazm kobiet IP: 195.117.138.* 20.10.03, 12:08 Iza ! Post rewelacja... takie jest zycie... miałam juz nie jednego pana w łóźku i niestety Twoja teoria ma zastosowanie. Tylko,że najgorsze,że mi w takiej sytuacji tez odechciewa się wszystkiego... robie się takim samym leniem łózkowym jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Orgazm kobiet 19.12.03, 15:08 Jezus Mario, Boze Milosierny.... Tyle postow, i zaden nie mowi: rany, co ty gadasz? Takie cos w ogole jest mozliwe? Naprawde wszyscy sa niezadowoleni ze swojego pozycia? To jak sie jeszcze ludzie mnoza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samica mnóżcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 00:37 No właśnie, nie mnożą się! Mamy spadek urodzeń przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Do Renia 17 ... Orgazm kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.03, 00:29 Renia 17 napisała > Cóz bowiem jest ordynarnego w wypowiedzi >Izi? Może pomyliło Ci sie "ordynarne" z "realnym W wypowiedzi Izi sa ordynarne np. zdania: (cytaty dosłowne) „ No dobra, porobię mu tą laskę, porobię i potem bedzie zmiana. „ „a następnie odbędzie sie stosunek: 2 minuty w pozycji klasycznej, 2 minuty na jeźdźca i 2 od tyłu i partner się spuści” +++++++++++++++++++++++++ Czy wobec swego partnera używasz wyrażeń : "Zrobić Ci laskę?" Czy on do Ciebie mówi:"Zaraz się spuszczę"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Do Renia 17 ... Orgazm kobiet IP: *.mysiar.net / 192.168.1.* 20.10.03, 10:13 Nie widzisz, ze dziewczyna jest wsciekła i sfrustrowana? W takim stanie nie pisze się wypracowań maturalnych. Może ciebie tez, podobnie jak ww opisanego faceta interesuja tylko genitalia? I nie podoba ci sie, że kobiety nie sa tym faktem zachwycone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Do Renia 17 ... Orgazm kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.03, 15:50 Gość portalu: ida napisał(a): > Może ciebie tez, podobnie jak ww opisanego faceta interesuja tylko genitalia? > I nie podoba ci sie, że kobiety nie sa tym faktem zachwycone? Ponieważ widzę w kobiecie znacznie więcej niż wargi sromowe , to okreslenia używanych przez izie_kwiatkowską sa dla mnie ordynarne. Przeczytaj , co ja napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina o cholera...tez tak mam :( IP: *.telan.pl 19.12.03, 15:01 a najgorsze ze to moj pierwszy chlopak i wydawalo mi sie ze tak to po prostu jest, i tez mam wrazenia jakbym skladala sie tylko z pochwy - piersi tez juz nie mam... bezsensu...zawsze myslalam ze mezczyzna jak kocha kobiete to wie czego ona potrzebuje...no niestety,.... a najlepsze jest to ze mu sie wydaje ze jest niesamowity i ciagle pyta " dlaczego nie masz orgazmu?" , a ja bym chciala dluzej, delikatniej, czulej, ...mowie mu to ale starcza jedynie na 10 sekund...potem to samo...." Dlaczego nie mialas orgazmu? przeciez sie staram..." yeah right Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Orgazm kobiet IP: *.4web.pl 19.12.03, 19:20 Bo ogólnie rzecz ujmując - faceci spieszą się, a kobiety potrzebują czasu. Faceci marzą o szybkom sexie a kobiety o długim romantycznym wieczorze. I prawdą jest że wszystkie pieszczoty w "neutralnych" miejscach łaskoczą niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
macguyver Niechybny orgazm kobiet 20.12.03, 00:37 Kobietę wbrew pozorom jest bardzo bardzo łatwo do orgazmu doprowadzić, o czym przekonuje nas codziennie telewizja. Ale nie, wy wolicie siedzieć w necie, zamiast oglądać reklamy. Kobiety do orgazmu doprowadza, UWAGA!!!!! ......... szampon Clairol Herbal Essences produkowany przez Procter&Gamble. Tak więc za parę złotych orgazm za orgazmem. A faceci na przemiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś