Gość: ola IP: *.pwsbia.edu.pl / 62.233.139.* 19.10.03, 13:38 czy ktos bywa w tym lokalu i moze mi powiedziec cos wiecej na jego temat? Podobno miesci się na koszykowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liop Re: Cast Away IP: *.gliwice.pik-net.pl 20.10.03, 12:06 A Tobie się wydaje, że tylko stolyca mam dostęp do internetu!? Podaj miasto tępoto, jak zadajesz pytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Cast Away IP: *.pwsbia.edu.pl / 62.233.139.* 21.10.03, 14:17 czy od razu trzeba wyzywac ludzi od tępych? To ze zapomniałam dodac ze lokal miesci się warszawie nie znaczy ze mozna od razu wykrzykiwac obrazliwe słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Cast Away 21.10.03, 14:51 Nie słyszałam nic o tym nowym lokalu, dlatego z niecierpliwością będę śledzić wpisy... Głupimi się nie przejmuj. Należy im tylko współczuć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Cast Away 21.10.03, 15:34 Gość portalu: olga napisał(a): > czy od razu trzeba wyzywac ludzi od tępych? To ze zapomniałam dodac ze lokal > miesci się warszawie nie znaczy ze mozna od razu wykrzykiwac obrazliwe słowa... No tak, w końcu Prywatna Wyższa Szkoła Businessu i Administracji z której piszesz (zamiast się uczyć) mieści się w Wawie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś