Dodaj do ulubionych

ladacznice

14.10.08, 16:43
wyobraz sobie taka sytuacje:

- jestes facetem

- ja jestem kobieta

- krecilismy ze soba

- potem ja ohajtalam sie z Twoim ojcem i mialam z nim dzieci

- potem rozwiodlam sie z ojcem i ohajtalam z bratem - bez dzieci

- potem rozwiodlam sie z bratem Twoim i bzykalam z mezem swojej corki a Twojej
siostry...i mam z nim dziecko

- potem okazalo sie,ze nie jestes synem swego ojca, bratek swego brata,
baratem swojej siostry...

- w tym samym czasie kiedy Twoj prawdziwy ojciec dowiaduje sie,ze jest Twoim
ojcem...dowiaduje sie takze,ze ma innego syna

- ja poznaje tego syna - Twojego prawdziwego brata...sypiam z nim w tym samym
czasie kiedy Ty prosisz mnie o reke

- walczycie o mnie....kiedy wybieram Ciebie okazuje sie,ze jestem w
ciazy...sprawdzamy z kim..i okazuje sie ze z Twoim prawdziwym bratem;]

chcialabys/chcialbys mnie jeszcze?
Obserwuj wątek
    • 1.xxx12345 Re: ladacznice 14.10.08, 16:45
      fajnie chyba musi się z tobą plotkować po paru winkach :))))
      • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 16:47
        dziekuje;]
      • iwona334 Re: ladacznice 14.10.08, 16:49
        1.xxx12345 napisała:

> fajnie chyba musi się z tobą plotkować po paru winkach :))))

optuje , ze juz jest na niezlym rauszu.

nikt na trzezwo takimi glupotami glowy sobie nie zawraca,
        ktorych i tak...

"biez wodki nie razbieriosz " :)
        • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 16:50
          jestem zupelnie trzezwa....ale wlasnie widzilam odcinek "Mody na sukces" i
          dowiedzilam sie,ze Brook znow jest w ciazy;] jak ostatnio ogladalam to ledwo co
          urodzila;]
          • seth.destructor Re: ladacznice 14.10.08, 19:16
            Tak myślałem.
    • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 16:47
      O matko... skad Ty bierzesz na to pomysly? zgubilam sie przy seksie z bratem,
      ktory okazal sie nie byc bratem.
      • trypel Re: ladacznice 14.10.08, 16:50
        mysle że to realna sytuacja z jakiejś telenoweli :)
        • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 16:51
          "Moda na sukces"...podziwiam Ridża,ze tyle upokożen znosi;]
          • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 16:53
            A to ten syn tej blondyny, ktora zmarla?i tego siwego starszego facia?
            a on nie byl zonaty z corka tej rudej grubej?
            • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 16:56
              Ridz to jest ten czarny farbowany...ten blondyn co byl z corka rudej zostawi ja
              dla Brook...a ostatnio znow do tej corki swirow...bo ona ocalala z wypadku...ale
              to kilka miesiecy temu bylo...od tamtej pory nie ogladalam to nie wiem;]

matka Ridż zyje jeszcze ale cos sobie strasznego na glowie zrobila...pokazali ja
              dzis na chwile...ja tez podziwiam,ze jeszcze odzywa sie do Brook po tym jak ta
              byla zona jej meza, syna, teraz rugiego syna, sypiala z mezem jej wnuczki;]

normalnie piekny przyklad milosierdzia i wybaczania;]
              • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 17:02
                co? ahaha o matko jak Ty to pojmujesz? czekaj czekaj ja to zaraz zlapie :)
                ta ruda gruba to miala swoj konkurencyjny dom mody tak? dobrze pamietam i kojarze?
                a ten brunet to byl z blondyna, ktora pozniej byla z tym starym tak?
                ta blondyna to miala jakies przejscia traumatyczne z matka tego bruneta?i
                aktorka, ktora gra ta blondyne zone tego starego siwego to w realnym swiecie
                umarla. tyle to ja wiem. ale reszty to jak kutki dutki nie pojmuje.
                za trudny jest ten serial dla mnie. ahahahha ja sie tydzien temu dowiedzialam,
                ze jerzy z elka sie rozwiodl w klanie.
                • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 17:08
                  ja Klanu nie pojmuje...za malo przewidywalny jest dla mnie na dluzsza mete;]
                  potrafie przewidziec tylko 2-3 odcinki w przod...i jak nie ogladam 3-6 miesiacy
                  to potem nie wiem co sie dzieje

nie tak jak w Modzie na sukces;]

moze my jestesmy do tylu kilka odcinkow (bo widzilam na niemieckich TV,ze u nich
                  duzo starsze sa te stare ropuchy... ale w serialu u nas matka Ridża
                  zyje;]....ciekawe jak ja usmierca w serialu

w Modzie na sukces bylo juz jedno zmartwychwstanie...a czytalam gdzies w jakims
                  serwisie gazeto-plotkarskim (na glownej stronie gazety.pl podali to), ze bedzie
                  inne zmartwychwstanie...tym razem byla zona Ridża ;]

normalnie lubie to sobie czasem obejrzec :D
                  • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 17:14
                    Jedyny serial jaki ogladalam z wypiekami na twarzy to bylo Betty La Fea czy
                    jakos tak, na dvd od kolezanki pozyczylam i bylam w ciazy :) wiec ogladalam jak
                    wariatka pozniej przezywajac jakby conajmniej swiat mial sie walic. Ja nie mam
                    glowy do spamietania tego wszystkiego. Kiedys swego czasu jeszcze ogladalam z
                    doskoku jakis serial na TVN7 ( chyba) o ludziach, ktorzy wyladowali na jakiejs
                    wyspie i tam ich ktos mial mordowac, byla laska, ktora w ogole nie byla w ciazy
                    i taka poduche wsadzala pod ciuszki.
                    gubie sie w tych serialach tak gdzies po 10 odcinkach.
                    I jeszcze zmartwychwstanie czyjes.. o matko nie na moja prosta babska glowe to
                    wszystko.
                    a klan to ja zaczelam ogladac jak mi sasiadka dala cynk, ze moze Pani koziolkowa
                    czy jak jej tam bedzie miala romans z wasatym ginekologiem.
                    • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 17:22
                      My z mama czasem ogladamy Mode na Sukces jak ojciec pozniej wroci z pracy...i
                      zastanawiamy sie kogo nastepnym razem przeleci Brook;]...a, ze wszytsko dzieje
                      sie tak wolno..wystarcza nam raz na pare miesiecy;] smiechu jest, ze hoho;]

a z seriali to ja lubie takie, ktore w kazdym odcinku sa o czyms innym....albo
                      takie po 3-5 odcinkow...

2 lata temu byly takie fajne na TVP1 francuskie o morderstwach...albo o
                      Napoleonie byl dobry serial

i ostatnio ogladalam Twin Peaksa....chlopak mi nagral na plyte...ogladalam po
                      kilka odcinkow dziennie bo nie moglam sie oderwac...i nie moge przezyc,ze
                      skonczyl sie tak jak sie skonczyl;]
                      • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 17:27
                        Nie mow jak sie skonczyl! ja jeszcze twin peaksa ogladam! Swego czasu
                        aktywowalam usluge 3 h darmowych do Mamy. I jeszcze ta usluga jest aktywna.
                        siadamy przed tv Ona u siebie ja u siebie. dzwonie do niej i ogladamy klan .
                        skoro mozna za darmo pogadac i do tego na bierzaco komentowac a nam sie nudzi to
                        korzystamy :)
                        a jakies pol roku temu maz jak chorowal ogladal na wspolnej w sobote albo
                        niedziele ( jak sa powtorki z calego tygodnia ) wciagnal sie jak dzikus :) Ja
                        tam lubie CSI LV :) na chlopakow mozna fajnych sie pogapic i ciekawych rzeczy
                        sie dowiedziec :)
                        • tygrysio_misio Re: ladacznice 14.10.08, 17:57
                          nie powiem,bo sama ledwo ogarniam...nie daje mi to spokoju..chyba musze jeszcze
                          raz obejrzec;]

moge Ci tylko powiedziec,ze sprawa Lucy jest bardzo oczywista....poza tym atkiem
                          nic innego nie da sie przewidziec;]
        • sadosia75 Re: ladacznice 14.10.08, 16:52
          Mozliwe. Ale naprawde zgubilam sie kto z kim dla kogo jest a dla kogo nie jest
          juz przy bracie :) wychodzi na to, ze prosta baba jestem skoro takich zyciowych
          spraw nie rozumiem.
      • madox38 Re: ladacznice 14.10.08, 16:51
        Ja pierniczę, a myślałam że to ja mam pokręcone życie...
    • szczunia czy to... 14.10.08, 17:35
      moda na sukces?:>
      A ty jesteś Brook?

Tak! Oglądam! :D
      • tygrysio_misio Re: czy to... 14.10.08, 17:55
        bingo;]
    • seth.destructor Co to była za telenowela? 14.10.08, 19:16
      Bo na brazylijską za proste, a na polską za bardzo wuyzdane...
      • tygrysio_misio Re: Co to była za telenowela? 14.10.08, 19:23
        przeciez nie wnikalam w sprawy miedzy bylym bratem a jego byla zona ktora zmarla
        ale zmartwychwstala i nie ma juz macicy;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka