zakar 20.10.03, 22:42 czy doprawiacie rogi swoim facetom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: Rogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 22:43 Jasne, a potem je wieszam jako trofea na scianie.A z jednych zrobiłam oparcia przy ławce, takiej mysliwskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Rogi 20.10.03, 22:47 "Chcę oglądać twoje rogi, rooogi rogi rogiiiiiiii....." ;) Sorry, zmęczona jestem po pracy, to i gadam głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Rogi IP: *.acn.waw.pl 20.10.03, 22:48 Doprawiam zupę wegetą i parę potraw czosnkiem. Rogi? Nie, rogów facetowi nie doprawiam bo nie znalazłam odpowiednich przypraw w zamian za to poleruję je i przecieram pastą Buwi aż błyszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Rogi 20.10.03, 22:50 zakar napisał: > czy doprawiacie rogi swoim facetom? a ty należysz do tych co doprawiają czy do tych co zbierają ? Odpowiedz Link Zgłoś
zakar Re: Rogi 20.10.03, 22:53 No śmiało, z jednym facetem przecież nie da się wytrzymać, Czgoś nowego warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Rogi 20.10.03, 22:59 zakar napisał: > No śmiało, > z jednym facetem przecież nie da się wytrzymać, Czgoś nowego warto spróbować kolego nie ilość tylko jakość, czyżbyś minimum wielkości chciał zastąpić maximum ilości Odpowiedz Link Zgłoś
zakar Re: Rogi 20.10.03, 23:08 Co do jakości tak, ale nie widzę związku z ilością. O co Ci chodzi z tą wielkością? Odpowiedz Link Zgłoś