Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza Polka i Polak

• Gość: BIMBACZ Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.128.138.* 24.01.02, 17:52
      JA NO I MARTYNA WOJCIECHOWSKA, ALE BY BYŁA Z NAS PARA, TYLKO GDZIE JA JĄ MOGĘ
      SPOTKAĆ???
      • Gość: X Re: do BIMBACZA IP: *.chomiczowka.net.pl 24.01.02, 18:07
        Na Chomiczówce w Warszawie
        • Gość: BIMBACZ Re: do X-a IP: 10.128.138.* 25.01.02, 00:54
          A gdzie dokładnie? ;-))
    • bernadettka Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 25.01.02, 13:03
      Z panów przychodzi mi tylko do głowy Krzysztof Pieczyński,,, za to z Pań:
      Małgorzata Niemen- klasyka
      Katarzyna Groniec- oryginalność

• Gość: Yaskier Moja żona!!! A na facetach się nie znam... IP: 213.77.2.* 25.01.02, 14:34

:-)
    • Gość: Rupert Przecież to jasne że z facetów IP: *.cim.poznan.pl 25.01.02, 15:11
      Sven Hannawald!!! A może Gunda Niemann?
    • Gość: natasza Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.szcz.gazeta.pl 25.01.02, 17:49
      Żebrowski, Żebrowski i jeszcze raz Żebrowski
      • Gość: Miki Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:19
        Grazyna Torbicka, Elzbieta Zajacowna

Szymon Bobrowski, Wladyslaw Frasyniuk
        • Gość: ola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 15:33
          Bartosz Opania i Magdalena Cielecka.
          (ktora to jest mamczur???)
          • ignatz Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 26.01.02, 17:38
            Jak to, ktora - ta najpiekniejsza. Spiewala w MdM, grala w Metro, teraz spiewa
            chyba w teatrze Buffo.
            • Gość: * Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.chomiczowka.net.pl 26.01.02, 17:57
              Iza Scorupco i Mariusz Max Kolonko
              • Gość: M. Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.ds.pg.gda.pl 27.01.02, 08:43
                Gość portalu: * napisał(a):

> Iza Scorupco i Mariusz Max Kolonko

Cholera , znakomity typ, Maxiu jest boski , po prostu boski , katuje wiadomości
                coby sobie na niego chociaż chwilę popatrzeć. A poza tym ma chłopak poczucie
                humoru i jaki zaangażowany w to co robi , a jakie ma czasem bosko rozczochrane
                włosy, co tu dużo gadać, ja dostaję ślinotoku na jego widok

a Scorupco , to ja pod sąd skorupkowy ( non grata )
                • Gość: margit Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.203.52.* 28.01.02, 18:47
                  Gość portalu: M. napisał(a):

> Gość portalu: * napisał(a):
                  >
                  > > Iza Scorupco i Mariusz Max Kolonko
                  >
                  > Cholera , znakomity typ, Maxiu jest boski , po prostu boski , katuje wiadomości
                  > coby sobie na niego chociaż chwilę popatrzeć. A poza tym ma chłopak poczucie
                  > humoru i jaki zaangażowany w to co robi , a jakie ma czasem bosko rozczochrane
                  > włosy, co tu dużo gadać, ja dostaję ślinotoku na jego widok
                  > Jak sie tak dluzej zastanowic, to faktycznie - Maksiu jest bombowy!!
                  > a Scorupco , to ja pod sąd skorupkowy ( non grata )
                  Zgadzam sie na 110 procent
                • Gość: żaba Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: proxy / 195.94.193.* 04.11.02, 15:30
                  Oj bardzo byś się rozczarowała, bliżej poznawszy.........:) Pomieta koszula,
                  krawat i garnitur jak "zwoł gardła" nie przymierzając, dowcip bardzo
                  niebłyskotliwy, sztuczny i te jego popisy, te angielskie wtraty w co drugim
                  zdaniu........A i zapomniałam dodać że oczka ma obrzydliwie
                  podkrążone........ciekawe dlaczego...?:)
            • Gość: ola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 19:15
              ignatz napisał(a):

> Jak to, ktora - ta najpiekniejsza. Spiewala w MdM, grala w Metro, teraz spiewa
              > chyba w teatrze Buffo.

a przez jakis czas jej twarz reklamowala cos tam na bilboardach w calej polsce?
              • ignatz Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 26.01.02, 20:11
                Chyba nie. Zreszta nie jestem pewien.
                • intra Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 26.01.02, 22:16
                  Oli (ten nowy bardzo opalony Polak ;) i Anna Dymna (OK, przytyla, ale pieknosc
                  jej duszy pozostala, bez zlosliwosci, she's the best :)))
                  • Gość: Kalor Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 23:29
                    z podlotek: bacleda curus
                    z dziewczyn: ta mala czarna z bellisimy, brodzik,
                    z pan: aneta kreglicka (tak, tak, panowie, nasza miss swiata)i pakulnis
          • Gość: margit Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.203.52.* 28.01.02, 18:49
            Jeezu! Tylko nie Cielecka!!! Juz nawet ten Opania bylby od niej lepszy w kategorii najpiekniejsza Polka :-))
            • Gość: ola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:29
              Gość portalu: margit napisał(a):

> Jeezu! Tylko nie Cielecka!!! Juz nawet ten Opania bylby od niej lepszy w katego
              > rii najpiekniejsza Polka :-))

a wlasnie ze Cielecka.
    • Gość: arkus Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.01.02, 23:29
      Ja będąc fanem nie najinteligentniejszego nota bene serialu 13 posterunek
      zdecydowanie optuję za Olą Woźniak (Kasią). Jak dla mnie nie ma sobie równych.
      Co facetów to nie mam zdania chociaż wiem, że Radek Pazura powoduje u pań
      szybsze tętno :-)
      • Gość: dr Wild Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 00:37
        A co sądzicie o siostrze Marcie z "Na dobre i na złe " . Ona była na
        rozkładówce w grudniowym "CKM" . Pamiętacie ? Ta ze skrzydłami anioła ... A te
        oczy ...Co za kolor ...Aż nienaturalny ...
        Nie wiem , co widzicie w tej Skrzyneckiej ? Ile ona ma lat ?
        Torbicka jest O.K. Górniak też . Przybylska ? Wydaje mi się wyuzdana . No i
        ten głos . Oczy za duże . A ta Ania Mamczur grała w jakimś filmie ?
        • Gość: HHH Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.pl 27.01.02, 00:50
          Anna Mamczur grala w serialu "Pokoj (bodajze) 107".
          • Gość: ewa Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 01:34
            Nie moge uwierzyc, ze ktorys z pazurow wywoluje bicie serca.
            • Gość: M. Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.ds.pg.gda.pl 27.01.02, 08:46
              Gość portalu: ewa napisał(a):

> Nie moge uwierzyc, ze ktorys z pazurow wywoluje bicie serca.

Ja cholera też nie moge w to uwierzyć, ktoś nas tu chyba nabija w coolerkę??????/
              • Gość: teddy Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 62.233.138.* 27.01.02, 22:26
                Polak - Nina Terentiew lub Barbara Piwnik
                Polka - Michał Wiśniewski lub Waldemar Goszcz
                • Gość: Robert Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 24.09.02, 22:56
                  Kategoria meska-Nina Terentiew
        • Gość: kija Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.polkos.com.pl 30.01.02, 10:43
          Jest taka reklama, soku Sonda. I ona tam opowiada, jak to sie od niego
          uzależniła.
    • Gość: Viviana Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 00:41
      Grazyna Torbicka i Jurek Owsiak
    • Gość: Ja Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 192.168.1.* 28.01.02, 01:35
      Mój chłopak, Rafał Królikowski i moja koleżanka - Wiola
    • manson Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 28.01.02, 01:39
      Ja głosuję na ekonomistów: Bogusława Grabowskiego z rady polityki pieniężnej a
      także na H. Wasilewską Trenkner zwaną inaczej dziurą budżetową.
      • dummy Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 28.01.02, 10:01
        Najpiekniejsza Polka jest na pewno Iza Scorupco. Inne piekne to Agnieszka
        Wagner, moze byc Anna Przybylska. Anne Mamczur tez widzialam, sliczna jest.

A Mielcarz ??? Ło rany boskie, ona jest tak dretwa i nijaka, ze az boli ! Zero
        osobowosci, musi byc jakas osobowosc, zeby twarz nabrala jakiegos wyrazu.

Z facetow: M.M. Kolonko, P. Delag, M. Zebrowski, hmmmm... co jeszcze...
        Przystojny jest na pewno Waldek Goszcz, ale ma taki sam problem co Mielcarz...
    • Gość: y Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:06

Najpiękniejsza Pani, to ta Pani z reklam Ery GSM - dżinsowe spodnie, błękitna
      bluzeczka i 2 godziny dziennie za darmo. Niestety nie wiem jak ona się nazywa
      • Gość: dr Wild Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 15:16
        Czy Ania Mamczur to ta z reklamy "Smakija na molo" ?
        • Gość: ojhg Nie IP: *.cim.poznan.pl 28.01.02, 15:31
          Gość portalu: dr Wild napisał(a):

> Czy Ania Mamczur to ta z reklamy "Smakija na molo" ?
          Nie.
          • Gość: * Re: Nie IP: *.chomiczowka.net.pl 29.01.02, 11:23
            To Anna Martin
        • Gość: yu Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 22:42

> Czy Ania Mamczur to ta z reklamy "Smakija na molo" ?
          Ta z tej reklamy to Anna Martin

• stratocaster Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 28.01.02, 15:50
      Moje typy: Maja komorowska i Gustaw Holoubek. I proponuję obsadzić ich w
      głównych rolach pierwszego polskiego filmu erotycznego.
    • Gość: tip Re: Najpiękniejszy Polak IP: *.chello.at 28.01.02, 17:21
      Ksiadz Rydzyk z radia Maryja,jest poprostu boski.
      • Gość: jacal Re: Najpiękniejszy Polka IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 28.01.02, 19:36
        A jak ta Beatka, chyba Chmielewska. z TV.Ma w sobie tyle ciepla. Jest
        zajebiscie kobieca - cala reszta w/w to sztuczne lalki, no moze jeszcze Marylka
        (policjantka) ze Zlotopolskich. Z facetow to chyba Glemp, lub Urban(czy to
        bracia blizniacy????)To stanowczy i messcy faceci, ze chyba kazda laska
        miekknie(tylko bez glupich aluzji do "miekkiej laski")
        Beatka i Marylka - ar de bestne
    • Gość: WuPe Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.lublin.pl 28.01.02, 21:06
      To dziewcze z teledysku Liroya "Hello czy ty czujesz to?" jest zdecydowanie
      najladniejsze, jesli ktos wie jak ona sie nazywa niech napisze...
      • Gość: erka Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 213.25.67.* 28.01.02, 21:15
        Najśliczniejszy jest Mariusz J.
      • Gość: XYABOL Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.acn.waw.pl 29.01.02, 22:39
        Gość portalu: WuPe napisał(a):

> To dziewcze z teledysku Liroya "Hello czy ty czujesz to?" jest zdecydowanie
        > najladniejsze, jesli ktos wie jak ona sie nazywa niech napisze...

WŁAŚNIE;]]]]]]]]]]
    • Gość: Basia Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 28.01.02, 22:03
      Magda Mielcarz, to bardzo piekna i mola dziewczyna, jesli to czyta -
      przypadkiem - to pozdrawiam ja serdecznie, zwlaszcza , ze jest bardzo czula dla
      swojej mamy
      • Gość: Jola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 28.01.02, 22:11
        jak najbardziej Magda Mielcarz
    • Gość: aCh Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 09:00
      to ja glosuje na kierowniczke!
      :)))
      • basia7 Re: Najpie˛kniejsza Polka i Polak 29.01.02, 10:09
        zdecydowanie Pawel Delag!!!!!!!!!!!!!Mialam okazje poznac go osobiscie i uwazam
        ze nie ma przystojniejszego faceta!!!!!
        • Gość: benzekri Re: Najpie˛kniejsza Polka i Polak IP: *.metronet.pl 29.01.02, 11:24
          basia7 napisał(a):

> zdecydowanie Pawel Delag!!!!!!!!!!!!!Mialam okazje poznac go osobiscie i uwazam
          >
          > ze nie ma przystojniejszego faceta!!!!!

Trudno, żeby jego facet był przystojniejszy;))
          • arabeska Re: Najpie˛kniejsza Polka i Polak 29.01.02, 12:21

Zdecydowanie młody Damięcki !!!!!!!!!!
            • Gość: kitka DOMAGAROW!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 13:19
              nic dodac nic ujac.
              • ksywa Re: DOMAGAROW!!! 29.01.02, 13:27
                Gość portalu: kitka napisał(a):

> nic dodac nic ujac.

Aha, zgadzam się, tylko od kiedy Saszka jest Polakiem, co? Inna rzecz, że takich
                facetów powinno się ustawowo klonować.
              • kola Re: DOMAGAROW!!! 30.01.02, 14:28
                ..no w tym miejscu chocbym bardzo chciau, to nie moge sie nie zgodzic -
                Domogarow to jest gosc [w przeciwienstwie do pedaua-Zebrowskiego]..
                ..rispekt..
        • Gość: Emka Re: Najpie˛kniejsza Polka i Polak IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.10.02, 23:14
          basia7 napisał(a):

> zdecydowanie Pawel Delag!!!!!!!!!!!!!Mialam okazje poznac go osobiscie i
          uwazam ze nie ma przystojniejszego faceta!!!!!

Jejku, chyba nie miałaś okazji popatrzeć, jak czasem z rana wyprowadza pieska
          siostry na spacer... Fuj! Poza tym na własnym podwórku cały czas zachowuje się
          tak, jakby zewsząd patrzyły na niego kamery. Fuj po raz drugi!
    • yavorius Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 29.01.02, 13:31
      Najpiękniejszy jest Yavorius, a najpiękniejsza to Inia
    • Gość: Lechita Jestescie durniami IP: 211.168.222.* 29.01.02, 14:49
      A skad wiecie ze najpiekniejsza Polka nie mieszka gdzies po Radomiem i nie
      pracuje w jakims supermarkecie? Wogole ta cala dyskusja jest durna.
      • Gość: Kalor Re: Jestescie durniami IP: *.natned.com.pl 29.01.02, 16:14
        a gdzie jest napisane ze ma byc madra?
        jak caly dzien robie w kombinacie madre rzeczy to chociaz pozwol mi tutaj byc
        kretynem.
        • Gość: aneta najpiękniejsi ludzie łączą się w pary.... IP: 213.76.59.* 29.01.02, 18:39
          dla mnie najpiękniejszym facetem jest Marcin Kydryński-bo ma wszystko-
          urodę,talent,pasję,a najpiękniejszą kobietą Jego żona-Anna Maria Jopek-bo
          należy do tej kategorii istot,które z upływem lat stają się coraz bardziej
          interesujące
          trochę Im zazdroszczę,ale przede wszystkim cieszę się,że mogą być ze sobą
          ludzie tak fascynujący
          być może też najpękniejsza dziewczyna mieszka pod Kutnem,a chłopak pod
          Włocławkiem,ale trudno byłoby rozmawiać o kimś,kogo powszechnie nie znamy,stąd
          sensowne wydaje się zawężenie dyskusji do osób publicznie znanych
          pozdrawiam wszystkich/bo każdy dla kogoś jest naj.../,aneta
          • Gość: marta Re: najpiękniejsi ludzie łączą się w pary.... IP: *.ny325.east.verizon.net 10.07.02, 05:34
            Gość portalu: aneta napisał(a):

> dla mnie najpiękniejszym facetem jest Marcin Kydryński-bo ma wszystko-
            > urodę,talent,pasję,a najpiękniejszą kobietą Jego żona-Anna Maria Jopek-bo
            > należy do tej kategorii istot,które z upływem lat stają się coraz bardziej
            > interesujące
            > trochę Im zazdroszczę,ale przede wszystkim cieszę się,że mogą być ze sobą
            > ludzie tak fascynujący
            > być może też najpękniejsza dziewczyna mieszka pod Kutnem,a chłopak pod
            > Włocławkiem,ale trudno byłoby rozmawiać o kimś,kogo powszechnie nie znamy,stąd
            > sensowne wydaje się zawężenie dyskusji do osób publicznie znanych
            > pozdrawiam wszystkich/bo każdy dla kogoś jest naj.../,aneta

tak, tak
            Ania Jopek!!!!!!!! Pan Marcin Kydryński jest też niczego sobie.......

ps. oczywiście że Żebrowski:)
          • Gość: Sue Re: najpiękniejsi ludzie łączą się w pary.... IP: 217.96.104.* 10.07.02, 11:51
            Jaka szkoda, że młody Kydryński wyprowadził się od Anny do młodego
            Gudzowatego....

Gość portalu: aneta napisał(a):

> dla mnie najpiękniejszym facetem jest Marcin Kydryński-bo ma wszystko-
            > urodę,talent,pasję,a najpiękniejszą kobietą Jego żona-Anna Maria Jopek-bo
            > należy do tej kategorii istot,które z upływem lat stają się coraz bardziej
            > interesujące
            > trochę Im zazdroszczę,ale przede wszystkim cieszę się,że mogą być ze sobą
            > ludzie tak fascynujący
            > być może też najpękniejsza dziewczyna mieszka pod Kutnem,a chłopak pod
            > Włocławkiem,ale trudno byłoby rozmawiać o kimś,kogo powszechnie nie znamy,stąd
            > sensowne wydaje się zawężenie dyskusji do osób publicznie znanych
            > pozdrawiam wszystkich/bo każdy dla kogoś jest naj.../,aneta
            • Gość: marta Re: najpiękniejsi ludzie łączą się w pary.... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 04:43
              Gość portalu: Sue napisał(a):

> Jaka szkoda, że młody Kydryński wyprowadził się od Anny do młodego
              > Gudzowatego....
              >
              >

cooooooooooo?????????????
              chyba nie czaję dowcipu:((
    • Gość: kiniak Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.polkomtel.com.pl 29.01.02, 22:34
      najpiękniejszy Polak to taki niepozorny gosć z ostrołęki,
      marek.backiel@plusnet.pl, a kobieta ko kovaltzman@wp.pl, ale to żydówka
      • Gość: dr Wild Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 01:14
        A czy nikomu nie podoba się Joasia Trzepiecińska ?
        • Gość: Asia Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.unknown.uunet.be 30.01.02, 11:36
          Robert Gonera
          Edyta Górniak
          Ale z facetów to mi się najbardziej podoba nie-Polak: Rutger Hauer. Mniam.
          • Gość: ona Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.01.02, 14:26
            Robert Gonera - tak, o tak!
        • Gość: agnes Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 212.160.117.* 30.01.02, 16:09

> A czy nikomu nie podoba się Joasia Trzepiecińska ?

no nie wiem... nikt o niej wczesniej nie pisal...
          moje typy - Paweł Deląg, znam go i wiem, ze to fajny facet.. i Anetka Kręglicka..
          i oczywiscie moja żona Monia
    • Gość: paolo Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.0.0.* 30.01.02, 19:54
      czy ktos wie jak sie nazywa pielegniarka z <chlopaki nie placza>, ktora
      rozmawiala z Bolcem ( Michal Milewicz) ???
      • julita73 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 10.07.02, 08:38
        Gość portalu: paolo napisał(a):

> czy ktos wie jak sie nazywa pielegniarka z <chlopaki nie placza>, ktora
        > rozmawiala z Bolcem ( Michal Milewicz) ???
        ja wiem........pielęgniarka z ;;;;;;';" chłopaki nie płaczą " nazywa się MARTA
        PIECHOWIAK, pochodzi z tej samej miejscowości co ja .Grała też w : QVO VADIS:
        kochankę nerona.

• Gość: FI Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.wskiz.poznan.pl 01.02.02, 10:32
      Kobieta: DANUTA STENKA
      Mężczyzna: na tym to się nie znam
    • muuu Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 02.02.02, 20:14
      ja typuje siebie jako najpiekniejszego Polaka. Moja
      mamusia tez tak uwaza. Zony jeszcze nie przekonalem ale
      jestem na dobrej drodze.
    • Gość: perotin Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 17:08
      Gość portalu: zetor napisał(a):

> Moje typy: Magda Mielcarz i Michał Żebrowski

Michas - zagadzam sie, ale Madzia... acha, zwlaszcza na reklamie Loreala, tak? ja
      tam jej nie poznalem wcale - dopiero po podpisie, ale to rodem z dzielnicy
      rozpusty po 22, taki styl. W kazdym razie czy tam, czy w Quo Vadis, moj antytyp -
      banal w stanie czystym. Zero glebi takiego Michasia.
    • Gość: Bartek Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 13:52
      Dla mnie najpiękniejsza Polka to Ania Mamczur. Jest po prostu fantastyczna.
      • ignatz Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 24.03.02, 20:45
        Hehe, barcie, podaj reke! Jakies parenascie postow wyzej jest cala dyskusja o
        tej slicznej kobiecie.
    • Gość: Bartek Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 00:51
      No to jest już nas trzech (chyba). Pozdrowienia :-)))
      • ignatz Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 25.03.02, 01:54
        Może wiesz, czy w sieci są jakieś jej zdjęcia? Ja znalazłem tylko 3 (słownie:
        trzy) :(( Zdjęcia, nie strony.
    • Gość: Bartek Do Ignatza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka