Dodaj do ulubionych

jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie laski?

25.10.03, 18:02
Jestem z super przystojnym facetem. Mi też niczego nie brakuje, on jest
okropnie zazdrosny. Ale wiem ze laski na niego ciągle ostrza sobie pazury i
on sobie z tego zdaje sprawę. Czy takiemu przystojniakowi mozna ufać????
miłosc miłością ale pokusy swoje robią.....
Obserwuj wątek
    • Gość: life is brutal musisz sie facetem podzielic i tyle... IP: *.dialsprint.net 25.10.03, 18:05
      jeszce pare latek i cie odstawi taki to juz los kobiety przystojniaczka
    • Gość: Triss Merigold Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 18:09
      Lojalny jest wobec Ciebie? Wierny? Zapewnia Ci emocjonalne poczucie
      bezpieczeństwa? Jeśli tak to żyj z nim normalnie, tak jakbyś żyła z kimś
      przeciętnie obdarowanym urodą.
      • mada34 Do Triss Merigold 25.10.03, 18:13
        A czy w ogóle jakiegokolwiek faceta mozna byc pewnym że jest lojalny na
        100%?? :)))
        • Gość: Zdzichu Re: Do Triss Merigold IP: *.acn.pl 25.10.03, 18:21
          A ile ma lat ten gościu i ile panienek zaliczył przed Tobą? Być może już się
          trochę wymydlił...
          • Gość: Triss Merigold Re: Do Triss Merigold IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 18:30
            Nie ja byłam autorką watku więc pytanie kieruj do Mady34. Co do mojego faceta -
            nie interesuje mnie liczba kobiet z którymi spał, co było a nie jest nie pisze
            się w rejestr.
          • mada34 Re: Do Zdzicha 25.10.03, 18:31
            Ja mam 34 on tez, obydwoje jesteśmy po rozwodach i powaznie myslimy o
            stabilizacji, ale lubimy się bawić i widze co się dzieje na imprezach. Wiesz on
            jest facetem i pewnie trudno mu sie oprzeć, szczególnie jak mnie nie ma w
            pobliżu. On mnie zapewnia, że nie tak łatwo mozna go skusić a ja wiem do czego
            laski są zdolne, dosłownie szok, niektóre to prawie włażą facetowi do
            rozporka :))) ach co za life .. :))))
            • Gość: Zdzichu Re: Do Zdzicha IP: *.acn.pl 25.10.03, 18:49
              Przy 34 latach na karku to już nie są chyba imprezy typu 'wszyscy zaliczamy się
              nawzajem i chlejemy do nieprzytomności'?! Niebezpieczeństwo czai się wyłącznie
              ze strony Twych samotnych koleżanek-równolatek, które zjadły by własne
              ekskrementy byle dopaść faceta lub popsuć związek "najlepszej przyjaciółce"
        • Gość: Ola Re: Do Triss Merigold IP: *.infinity.waw.pl 25.10.03, 18:28
          Znam dzieczyne, ktora sie spotykala z bardzo przystojnym facetem, on ja bardzo
          kochal, ale ona sie bala ze na niego babki leca i ze bedzie ja zdradzal, wiec
          rozstala sie z nim. Znalazla przecietnego faceta, wyszla za niego, i co
          myslicie? Wlasnie taki przecietniak ja zdradzal na prawo i lewo, a ten
          przystojny byl wolny i czekal na nia. Na szczescie zmadrzala, rozwiodla sie z
          mezem i wyszla zamaz za tego przystojnego. Zyja razem do dzis i sa bardzo
          szczesliwi. Chyba fakt czy facet jest wierny zalezy od faceta, bo kazdy ma
          okazje do zdrady, nie tylko ci przystojni. ale czy skorzysta z okazji zalezy
          od czlowieka.
          • mada34 Re: Do Oli 25.10.03, 18:34
            Olu masz dużo racji, ja rozwiodłam sie z mężem bo zdradzał mnie ciągle a był
            zuuuupełnie przecietny :)) jak to mówią, "każda potwora ma swojego
            amatora" :))))
        • Gość: Triss Merigold Re: Do Triss Merigold IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 18:28
          Zakładam, że jeśli partner w towarzystwie innych kobiet odnosi się do mnie z
          czułością i szacunkiem (nie musi przy mnie tkwić cały czas a ja nie muszę i nie
          chcę go pilnować),
          - nie wychwala innych kobiet chcąc mi dokuczyć,
          - daje mi odczuć, że jestem w jego oczach piękna i pożądana,
          - nie przejawia zachować powodujących utratę zaufania
          to jest lojalny i nie potrafię tego przełożyć na pewność stuprocentową. W życiu
          pewna jest tylko śmierć i podatki.
          • Gość: Zdzichu Re: Do Triss Merigold IP: *.acn.pl 25.10.03, 18:44
            To że partner w towarzystwie innych Pań odnosi się do swej kobiety z
            czułością i szacunkiem niestety o niczym nie świadczy. Wystarczy chwila by
            wymienić się telefonami z wybranym obiektem. Nie mówiąc już o szybkich
            numerkach w toalecie (niebezpieczne) lub zaparkowanym pod domem samochodzie
            (pewniejsze).
            >W życiu pewna jest tylko śmierć i podatki.
            Z tym się zgadzam
        • Gość: Ola przystojny facet.... IP: *.infinity.waw.pl 25.10.03, 18:32
          Znam dzieczyne, ktora sie spotykala z bardzo przystojnym facetem, on ja bardzo
          kochal, ale ona sie bala ze na niego babki leca i ze bedzie ja zdradzal, wiec
          rozstala sie z nim. Znalazla przecietnego faceta, wyszla za niego, i co
          myslicie? Wlasnie taki przecietniak ja zdradzal na prawo i lewo, a ten
          przystojny byl wolny i czekal na nia. Na szczescie zmadrzala, rozwiodla sie z
          mezem i wyszla zamaz za tego przystojnego. Zyja razem do dzis i sa bardzo
          szczesliwi. Chyba fakt czy facet jest wierny zalezy od faceta, bo kazdy ma
          okazje do zdrady, nie tylko ci przystojni. ale czy skorzysta z okazji zalezy
          od czlowieka.
    • Gość: lola Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:01
      Reguły nie ma.Ale fakt, ze ci super przystojni mają u.twione zadanie co do
      zdrady.Wszystko zalezy jakim jest człowiekiem, to ze jest przystojny nie
      oznacza na 100% ze bedzie zdradzał, ale ryzyko zawsze jest.Jak i w przypadku
      tych mniej rzucających sie w oczy.
      Mam znajomą która wydszla za maz za takiego przystojniaczka sama uroda nie
      grzesząc i była wniebowzieta ze mogla chwalic sie taka zdobycza.Niestety długo
      małzenstwem nie byli bo zostawił go dla takiego jednego...Ale to juz nie na
      temat.
      Badz czujna!
      • Gość: Triss Merigold Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 19:08
        Taa czujna...najlepiej zachować rewolucyjną czujność. Zdrada jest uwarunkowana
        tak wieloma czynnikami, że uroda bądź bycie przystojnym ma mniejsze znaczenie.
        Oczywiście atrakcyjni ludzie bardziej przyciągają płeć przeciwną ale
        niekoniecznie musi wiązać się to ze zdradami. Zachowujac nieustanną czujność
        skutecznie wpędzisz się w nerwicę.
        • Gość: lola Re: do Triss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:11
          Z mojej strony była to ironia, moze słabo widoczna.
          • Gość: Do Loli Re: do Triss IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 19:13
            Przepraszam widocznie źle Cię zrozumiałam.
            • mada34 Re: do Triss 25.10.03, 19:15
              Masz rację, nie mogłabym nic innego robić tylko pilnować a to bzdura,
              ostatecznie kłamstwo ma krótkie nóżki i prawda szybciej czy później i tak
              wychodzi na jaw. :)))
            • Gość: lola Re: do Triss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:19
              Na drugi raz postaram sie jasniej "wysławiac", he,he.
    • Gość: cinka Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:18
      skoro ten facet z toba jest to znaczy ze masz dla niego wiele zalet ktorych nie
      maja inne.. wiec ich po prostu nie zgub :)
      badz dla niego caly czas ta kobieta ktora poznal i pokochal :)
      • Gość: dino Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:21
        Jak Cię kocha to nie zostawi NA PEWNO,będziesz miała świetny sprawdzian jego
        stałości uczuć:)))
    • Gość: Hi hi hi Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:54
      Buhahahahahahaha , ale beka , normalnie sie ubawilem , szkoda ze ja nie mam
      takich problemow :)))))))
      • brytan Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l 26.10.03, 00:17
        niestety pokusy sa i ja wierze, ze kazdy facet (wiedzac ze nie wyjdzie na jaw)
        sprobuje owocu zakazanego.

Poza tym masz 34 lat! W POlsce to niestety juz starsza babka. A wiesz jakie sa
        17latki lase na wlasnie facetow w tym wieku? Glownie z tej strony obawiaj sie
        zagrozenia.

Niestety zycie jest twarde.
        • andrzejjewski Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l 26.10.03, 00:22
          z reguly zazdrosny facet ma cos na sumieniu.
          ....to daje do myslenia ze sam zdradza - sadzi po sobie.
      • klara16 Re: jak żyć z facetem na którego lecą wszystkie l 26.10.03, 00:43
        nie przejmuj sie,badz szczesliwa.
        kobieta jak cos jest nie tak z reguly
        szybko sie orientuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka