Gość: mala IP: 81.21.197.* 28.10.03, 18:34 Autor: pajdeczka Data: 28.10.2003 15:18 Grube baby są bezpłciowe. Wałek tłuszczu na brzuchu przeszkadza w rozpoznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica_francuza Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 28.10.03, 21:07 A w którym to wątalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala o naiwnosci reni IP: 81.21.197.* 28.10.03, 21:26 ale kontekst nie jest wazny, nie podoba mi sie ta napastliwosc i to podejscie zrobila sie tu taka klika jesli ktos zaatakuje pajde albo kogos "znajomego" od razu wlacza sie do akcji cala banda ktora naskakuje zachowuje sie chamsko, agresywnie i... az czasem mnie odrzuca, cholernie duzo tu nienawisci, i nawet konstruktywna krytyka jest uznawana za napad z bronia w reku Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 21:28 Gość portalu: mala napisał(a): > ale kontekst nie jest wazny, nie podoba mi sie ta napastliwosc > i to podejscie > zrobila sie tu taka klika jesli ktos zaatakuje pajde albo kogos "znajomego" > od razu wlacza sie do akcji cala banda ktora naskakuje > zachowuje sie chamsko, agresywnie i... az czasem mnie odrzuca, cholernie duzo t > u > nienawisci, > i nawet konstruktywna krytyka jest uznawana za napad z bronia w reku po prostu nie mogłam znalezć cennej myśli pajdy - mnie też się to nie podoba niezal. od kontekstu Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 21:38 Znowu o pajdzie. Konstruktywna krytyka jest zawsze i wszedzie straszliwa rzadkoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 21:38 Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow??????? IP: 81.21.197.* 28.10.03, 21:53 moniorek1 napisała: > Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla > mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie > mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. sama nie jestem gruba, ale moj wujek ma nadwage i to duza tyle ze ja!! jem 3 razy wiecej od niego, leczy sie od 20 lat i nawet operacje nie pomagaja moniorku... tu nie chodzi o seks, tu chodzi o bezmyslne obrazanie ludzi, szkoda ze tego nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: o naiwnosci reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:55 moniorek1 napisała: > Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla > mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie > mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. To chyba powinno dzialac w obydwie strony! Szkoda, ze wychudzone kobiety przechadzajce sie po ulicach nie wywoluja w was takiego wstretu jak kobita, ktora ma walek na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 21:59 ale przeciez taka "gruba" nie ma sie WAM podobac tylko mezczyznom!! Chyba nie jestescie lezbijkami? POza tym wiele kobiet ma to w genach czy chorobe. SAma jestem szczupla i w zyciu bym nie wytykala palcem kogos, kto jest w tej innej sytuacji. PS sa mezczyzni ktorzy uznaja TYLKo bardzo grube kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 22:25 trufelka napisała: > ale przeciez taka "gruba" nie ma sie WAM podobac tylko mezczyznom!! Chyba nie > jestescie lezbijkami? > > POza tym wiele kobiet ma to w genach czy chorobe. SAma jestem szczupla i w > zyciu bym nie wytykala palcem kogos, kto jest w tej innej sytuacji. > ortografia - lesbijkami poza tym istnieje jeszcze poczucie estetyki. ja jestem hetero ,a jednak jedna baby bardziej mi si e podobają od innych głównie chodzi o sposób poruszania się > PS sa mezczyzni ktorzy uznaja TYLKo bardzo grube kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: o naiwnosci reni 28.10.03, 22:01 Gość portalu: ania napisał(a): > moniorek1 napisała: > > > Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla > > mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie > > mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. > > To chyba powinno dzialac w obydwie strony! Szkoda, ze wychudzone kobiety > przechadzajce sie po ulicach nie wywoluja w was takiego wstretu jak kobita, > ktora ma walek na brzuchu. W watku sie burzyli na grubasow. Jesli chodzi o te chude szczapki to wiekszosc z nich juz lecza w wariatkowie. Szkoda ,ze grubasow tam z nimi nie zamkna ,tez by nalezalo sie im leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kredo0 co do grubosci 28.10.03, 22:04 ale co to znaczy gruba? Moja dziewczyna przytyla az do 62 kilogramow na 1.69cm Dla mnie jest oblesnie gruba. Rozstalem sie z nia na czas gdy schudnie do 50kg. Takie grubasy mnie obrzydzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mysle ze na pewno do ciebie wroci po takim tekscie IP: 81.21.197.* 28.10.03, 22:10 prawie 170 i 50 kg??? ty anorektyczki szukasz??????? czy wieszaka na ubrania do przedpokoju??? Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica ejze 28.10.03, 22:14 > prawie 170 i 50 kg??? ty anorektyczki szukasz??????? > czy wieszaka na ubrania do przedpokoju??? rozumiem, ze na grube kobiety nie mozna powiedziec ani jedengo zlego slowa, ale na szczuplych mozna ujezdzac do woli. ja na przyklad waze 48 kilo (przy wzroscie 168) i wypraszam sobie anorektyczki i wieszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala przepraszam, nie chodzi mi chude dziewczyny tylko IP: 81.21.197.* 28.10.03, 22:18 o stosunek kredo mam nadzieje ze ta dziewczyna jesli taka istnieje oleje go na calej dlugosci Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: przepraszam, nie chodzi mi chude dziewczyny t 28.10.03, 22:19 Gość portalu: mala napisał(a): > o stosunek kredo > mam nadzieje ze ta dziewczyna jesli taka istnieje oleje go na calej dlugosci watpie w jej istnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala ja tez watpie IP: 81.21.197.* 28.10.03, 22:22 a gdyby miala podobny charakter do mnie, to chlopczyk mialby klopot z pisaniem, nawet na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: co do grubosci 28.10.03, 22:10 kredo0 napisał: > ale co to znaczy gruba? Moja dziewczyna przytyla az do 62 kilogramow na 1.69cm > Dla mnie jest oblesnie gruba. Rozstalem sie z nia na czas gdy schudnie do 50kg. > Takie grubasy mnie obrzydzaja. ocipiałeś??? 62 kg przy 168 cm to ja tyle mam i chłopakowi się podobam poszukaj sobie ideału na Nerwicach, tam gdzie się lecza anorektyczki znałam jedną co miała 30 kg przy 172 ale po pierwsze była zamężna a po drugie już nie żyje - umarła na anoreksję... A sam to misiu ile ważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kredo0 Re: co do grubosci 28.10.03, 22:15 no to Ty jestes beczka. Ja waze 75kg na 1.80 ale dla faceta jest inaczej, ja mam miesni duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: co do grubosci IP: 81.21.197.* 28.10.03, 22:19 miesni mowisz... aha to juz rozumiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: co do grubosci 28.10.03, 22:20 kredo0 napisał: > no to Ty jestes beczka. > > Ja waze 75kg na 1.80 ale dla faceta jest inaczej, ja mam miesni duzo. A nie wpadłeś na to, że ja też może mam dużo mięśni, bo ćwiczę taniec? a ty jesteś zwykły cham. co do diablicy - sama znałam dziewczynę, która była chuda sama z siebie, bez żadnej anoreksji, ale tu nie chodzi o dziewczyny chude jako takie, tylko o podejście kredo do sprawy... Kredo, jesteś tancerzem klasycznym, że narzucasz takie rygory? Nie jestem żadna pieprzona beczka - pół ulicy się za mną ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zucinski Re: co do grubosci 28.10.03, 22:38 no ale do tanca za duzo wazysz!!! Kryteria sa takie ze trzeba nie byc za gruba i za wysoka Tym bardziej do tanca szczuplosc sie liczy. Zaloze sie ze nie doszlas daleko w tej sztuce, bo otylosc zaszkodzila. Odpowiedz Link Zgłoś
zucinski Re: co do grubosci 28.10.03, 22:39 za moja kolezanka tez sie oglada az 2/3 ludzi, bo.. jest bardzo otyla, a druga bo... ma czerowne wlosy na jezyka. Nietrudno sie wyrozniac na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: co do grubosci IP: *.acn.waw.pl 28.10.03, 22:43 Bredzisz facet. Popatrz na tancerki flamenco czy innych tańców latynoamerykańskich: kobieta musi mieć biodra, uda, biust wówczas dużo lepiej prezentuje się mowa ciała w tych tańcach. Mam dwie koleżanki w balecie, tańczą w Teatrze Narodowym, jedna jest faktycznie b. szczupła, druga przy wzroście 170 cm waży 56 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: co do grubosci 28.10.03, 23:03 > w Teatrze Narodowym, jedna jest faktycznie b. szczupła, druga przy wzroście 170 > > cm waży 56 kg. ta druga chyba tez jest bardzo szczupla... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza w kwestii mojego wyglądu 30.10.03, 16:53 zucinski napisał: > za moja kolezanka tez sie oglada az 2/3 ludzi, bo.. jest bardzo otyla, a druga > bo... ma czerowne wlosy na jezyka. Nietrudno sie wyrozniac na ulicy. moje jak ktoś chce mnie obejrzeć to gdzieś w ątku o plecakach na kobiecie jest link hasło: leeshy@gazeta.pl password: pasuord klikać na album "Mężczyzni"z podobizną takiego brodatego faceta(to jest babik) - nie zrażać się, ja w tym albumie też jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: co do grubosci 29.10.03, 18:17 zucinski napisał: > no ale do tanca za duzo wazysz!!! > Kryteria sa takie ze trzeba nie byc za gruba i za wysoka > Tym bardziej do tanca szczuplosc sie liczy. Zaloze sie ze nie doszlas daleko w > tej sztuce, bo otylosc zaszkodzila. Nie powiedziałam, że jestem tancerką, tylko że CWICZE. Poza tym misiu do współczesnego nie trzeba mieć figury. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: co do grubosci 29.10.03, 18:17 zucinski napisał: > no ale do tanca za duzo wazysz!!! > Kryteria sa takie ze trzeba nie byc za gruba i za wysoka > Tym bardziej do tanca szczuplosc sie liczy. Zaloze sie ze nie doszlas daleko w > tej sztuce, bo otylosc zaszkodzila. Nie powiedziałam, że jestem tancerką, tylko że CWICZE. Poza tym misiu do współczesnego nie trzeba mieć figury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron kredo kulturysta od siedmiu boleści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:58 180 cm wzrostu 75 kilo wagi i jak sam mowi same mięśnie. ty synuś jesteś patyczek a mięśnie widzialeś najwyżej w piśmie kulturystycznym Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: co do grubosci 29.10.03, 07:17 75 kilo??? mięśni przy 1.80 ? chyba na piętach hihi.. mój facet jak ważył tyle co Ty wyglądał jak gęś wyścigowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: co do grubosci 29.10.03, 08:04 I to zagłodzona gęś wyscigowa - mój jak tyle wazył to sie mozna było o wystające kości posiniaczyć - na szczęscie przytył Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 A wcale nie :((( 29.10.03, 10:35 Gość portalu: ania napisał(a): > > To chyba powinno dzialac w obydwie strony! Szkoda, ze wychudzone kobiety > przechadzajce sie po ulicach nie wywoluja w was takiego wstretu jak kobita, > ktora ma walek na brzuchu. Aniu ...na chudych też jest 'twórcza krytyka' w zeszłym roku jeszcze założyłąm tu wątek na ten temat ....Nie pozwolono mi ani na moment zapomnieć, ze jestem za szczupła :( Po co to ludziom to nie wiem ....z głupoty zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Moniorek i reszta 29.10.03, 09:16 moniorek1 napisała: > Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla > mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie > mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. Stwierdzenie, które tak strasznie zbulwersowało Malą , zostało rzezywiście wyjęte z kontekstu, bo najgorzej, kiedy ktoś nie wie o co chodzi, a chce komuś koniecznie przywalić. To stwierdzenie dotyczyło tylko i wyłącznie nicka "gruba matrona". Nie znam tej osoby i jej gabarytów. Można to porównać z docinkami typu "jesteś spleśniałą kromką chleba", "czy suchą, starą pajdą". Więcej nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo to jest bez sensu. Bawcie się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: o naiwnosci reni 29.10.03, 11:25 moniorek1 napisała: > Ja tam nie lubie pajdy ,ale z niektorymi jej slowami sie zgadzam. Jak dla > mnie, ktos kto tuczy sie do monstrualnych rozmiarow jest nienormalny nie > mowiac juz o tym czy taka osoba ma choc odrobine seksu w sobie. Ktoś wcale nie musi się tuczyć. Wystarczy, że je to samo, co Ty. I Ty pozostajesz chudy, a ten ktoś osiąga "monstrualne rozmiary". wiem, bo od dziecka byłam ciągana po lekarzach, szpitalach i sanatoriach. A jeśli chodzi o seks, to nie narzekam. Natomiast zadziwia mnie jedno. Brak tolerancji dla wyglądu innych. Czyżbyś był aż takim estetą, że niedostatki urody innych budzą w Tobie obrzydzenie? To Ty, biedaku, musisz przeżywać katusze chodząc po ulicach i widząć tyle stworzeń odbiegających od ideału!!! Jeszcze jedno - nadmiar ciała nie skutkuje niedostatkiem rozumu, ani tym bardziej uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Niedzwiedziczko. 29.10.03, 23:22 niedzwiedziczka napisała: > > Ktoś wcale nie musi się tuczyć. Wystarczy, że je to samo, co Ty. I Ty > pozostajesz chudy, a ten ktoś osiąga "monstrualne rozmiary". Moze i je to samo tylko pytanie w jakich ilosciach.To ja ci powiem. Jak jestem w restauracji i widze jak zra te grubasy to mi starczyloby tego obiadu na caly tydzien. Nie obzeram sie caly dzien chipsami i slodyczami,jak gdzies jest winda i schody to korzystam ze schodow. Tu gdzie mieszkam to te grubasy po slepach jezdza elektrycznymi wozkami bo nie sa w stanie zrobic kilku krokow i to dla mnie jest obrzydliwe. wiem, bo od dzieck > a > byłam ciągana po lekarzach, szpitalach i sanatoriach. A jeśli chodzi o seks, to > nie narzekam. W tym wypadku to mozesz miec pretensje do rodzicow ,ze cie utuczyli od malego ,a pozniej niestety zostaje sie grubym doroslym. > Natomiast zadziwia mnie jedno. Brak tolerancji dla wyglądu innych. Czyżbyś był > aż takim estetą, że niedostatki urody innych budzą w Tobie obrzydzenie? To Ty, > biedaku, musisz przeżywać katusze chodząc po ulicach i widząć tyle stworzeń > odbiegających od ideału!!! Niedostatki innych wcale nie budza mojego obrzydzenia sama tez nie jestem bog wie jaka pieknoscia. Katusze to przezywalabys lecac 12 godzin samolotem obok grubej osoby,ktora by cie przytloczyla swoim cielskiem. > Jeszcze jedno - nadmiar ciała nie skutkuje niedostatkiem rozumu, ani tym > bardziej uczuć. Ja czegos takiego nie powiedzialam. Mialam na mysli tylko to ,ze skoro w wariatkowie leczy sie anorektyczki to obok nich powinni otworzyc oddzial dla grubasow. Rowniez nie wierze zebys miala 100 i wiecej kilo nadwagi. Nie wierze rowniez w chorobliwa otylosc. Owszem zdarza sie ona ale tu jakims dziwnym trafem wszyscy na to zachorowali???? Powiem ci jedno grube matki karmia tak swoje dzieci,ze one w wieku 6 lat waza wiecej niz ja i nie mow mi ,ze to z powodu choroby. To z nadmiaru zarcia i lenistwa do jakiegokolwiek ruchu. Nie kazdy musi byc szczuplutki, ale jak kobieta zeby zobaczyc swoja cipe musi podniesc fald tluszczu to dla mnie jest to obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pajda sama jest gruba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 22:40 Stara raszpla! Odpowiedz Link Zgłoś
segsowna Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 28.10.03, 22:48 sa takie obliczenia ktore pokazuje jaka waga w kobiecie najbardziej sie podoba. wspolczynnik to 21 cos tam wzrost do wagi itd. Na 1.68 waga powinna byc od 52-55kg, ponizej/powyzej tej wagi kobieta wyglada coraz mniej seksownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to zalezy od budowy ciala IP: 81.21.197.* 28.10.03, 22:53 sprawa calkowicie induwidualna co jest seksowne wklejajac tu slowa pajdy chcialam zwrocic uwage jak bezmyslnie sie ludzi obraza, tylko po to zeby komus dokopac, otylosc nie wynika tylko z obzarstwa, dla wielu to tragedia co z tego ze sama nie jestem otyla, potrafie sobie wyobrazic co czuje ktos kto to przeczyta, a ma taki problem Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: to zalezy od budowy ciala 28.10.03, 23:08 pewnie, ze to zalezy od budowy ciala :) coz, takie losy watkow, ze czesto schodza na inne tematy. a wracajac do tematu wyjsciowego to masz racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba_matrona Re: to zalezy od budowy ciala IP: *.gliwice.pik-net.pl 29.10.03, 07:23 To było do mnie. Nie jestem gruba. A jeśli pajda nie ma nic innego do powiedzenia to może sobie mnie obrażać do woli. Jej zdanie kompletnie mnie nie interesuje, więc wcale mnie to nie boli! Pozdrowienia zasyła Gienia! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Grubej Matrony 29.10.03, 10:17 Gość portalu: gruba_matrona napisał(a): > To było do mnie. Nie jestem gruba. A jeśli pajda nie ma nic innego do > powiedzenia to może sobie mnie obrażać do woli. Jej zdanie kompletnie mnie nie interesuje, więc wcale mnie to nie boli! Jeśli nie jesteś gruba, a nazwałaś się "Gruba Matrona" to wyraża to twój stosunek do osób otyłych. I jeśli ktokolwiek tu kogoś obraża to właśnie TY to robisz, naśmiewając się swoim nickiem z osób z nadwagą, których tutaj zapewne jest kilka. > Pozdrowienia zasyła Gienia! Co ma w dupie lenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba_matrona [...] IP: *.gliwice.pik-net.pl 29.10.03, 11:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka [...] 29.10.03, 12:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S IP: *.proxy.aol.com 29.10.03, 03:24 Zajrzyj na strone www.bbwfinder.com - sa tam tysiace facetow -ktorzy uwielbiaja duze, pulchne kobiety. Bycie sekdowna to sprawa obiektywna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S IP: *.ath.spark.net.gr 29.10.03, 08:06 ..Chyba subiektywna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 18:19 segsowna napisała: > sa takie obliczenia ktore pokazuje jaka waga w kobiecie najbardziej sie podoba. > wspolczynnik to 21 cos tam wzrost do wagi itd. > > Na 1.68 waga powinna byc od 52-55kg, ponizej/powyzej tej wagi > kobieta wyglada coraz mniej seksownie. Naprawdę? Cieszę się! Wcale nie chcę wyglądać seksownie na ulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
zucinski Re: Wiesz co mała? 29.10.03, 09:07 wszystki ci wisi bo z Ciebie stara d...pa Odpowiedz Link Zgłoś
jkobuu Re: Wiesz co mała? 29.10.03, 09:26 a z ciebie to pewnie młodzieniaszek ;) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala a mi to nie wisi IP: 81.21.197.* 29.10.03, 11:55 bo mam dosyc, osoba A cos napisze, osobie B sie to nie spodoba, ale nie ma do powiedzenia nic innego tylko "ale ty masz paskudny nochal!"(jakby kiedys go widziala??!) "bezdennie glupi jestes" i co z tego ze to bylo do matrony?? co z tego ze jej to nie rusza?? mnie rusza jak mozna byc tak chamskim, nie piszesz ze matrona, tylko piszesz ze "grube baby", mysle ze nie masz wyobrazni, ani za grosz empatii, takie zjawisko chyba nie jest ci znane nie chodzi o to zeby otylosc byla tematem tabu, tylko zeby nie byla wykorzystywana w tak perfidny sposob, dlaczego sprawia ci taka przyjemnosc dokopywanie innym? a "splesniala kromka chleba" kogo to obraza poza toba?? splesniale kromki wszystkich krajow laczcie sie? matrona nie stosuje broni masowego razenia, caly czas nie podoba mi sie obrazanie ludzi kiedy zabraknie argumentow, nie czytam wszystkich watkow, zwlaszcza tych nickowych, do watku o reni wpisalam sie bo nie widze nic zlego w okresleniu "naiwy" nie wiem czy matrona wszedzie jest taka precyzyjna, ale z 2-ga zlego chyba wole ta precyzje Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a mi to nie wisi 29.10.03, 12:13 Chamska to jesteś ty, wyciągając zdania, które są tobie potrzebne we wiadomym celu, a nie oddają meritum sprawy. A więc , nie dość że chamska to jeszcze mała i gruba:))))) Gość portalu: mala napisał(a): > bo mam dosyc, > osoba A cos napisze, osobie B sie to nie spodoba, ale nie ma do powiedzenia nic > innego tylko "ale ty masz paskudny nochal!"(jakby kiedys go widziala??!) > "bezdennie glupi jestes" > i co z tego ze to bylo do matrony?? co z tego ze jej to nie rusza?? > mnie rusza jak mozna byc tak chamskim, nie piszesz ze matrona, tylko piszesz ze > "grube baby", mysle ze nie masz wyobrazni, ani za grosz empatii, takie zjawisko > chyba nie jest ci znane > nie chodzi o to zeby otylosc byla tematem tabu, tylko zeby nie byla > wykorzystywana w tak perfidny sposob, dlaczego sprawia ci taka przyjemnosc > dokopywanie innym? > a "splesniala kromka chleba" kogo to obraza poza toba?? splesniale kromki > wszystkich krajow laczcie sie? matrona nie stosuje broni masowego razenia, caly > czas nie podoba mi sie obrazanie ludzi kiedy zabraknie argumentow, nie czytam > wszystkich watkow, zwlaszcza tych nickowych, do watku o reni wpisalam sie bo ni > e > widze nic zlego w okresleniu "naiwy" > > nie wiem czy matrona wszedzie jest taka precyzyjna, ale z 2-ga zlego chyba wole > ta precyzje Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 12:16 ...i zanim odbierzecie ten wątek osobiście, (nie wiem dlaczego, bo gruba jest tylko matrona, a tutaj ni stąd ni zowąd posypały się głosy oburzenia) i wniknijcie w szczegóły. A jak wam się nie chce dopytywać to nie komentujcie wypocin Malej (no, chyba że mała to "gruba matrona"). Gruba Matrona obraziła w pewnym wątku parę osob, m.in. mnie i Aguszak (Aguszak, odezwij się w tej sprawie). Zaraz ten wątek wyciągne, bo zaczyna mnie ta sytuacja irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... IP: 81.21.197.* 29.10.03, 12:24 odpowiedz na watek matrony aguszaka, czy to nie jest obrazliwe? A na czym polega Twoja głupota? Autor: aguszak Data: 24.10.2003 13:55 Odp. Twoja głupota polega na genach... niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia hahaha, wezcie juz przestancie kobity :))) IP: *.ath.spark.net.gr 29.10.03, 12:29 zaczyna to przypominac moje klotnie z mezem: bo ty powiedziales.... nie, ja nie powiedzialem tego tylko ja powiedzialem.... ale to miales na mysli.... nie, to ty mialas na mysli, a ja chcialem powiedziec ze.... Justynka co tata powiedzial? to i to... ale mama odpowiedziala ze ... tak, chyba tak, ale nie wiem co miala na mysli ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: hahaha, wezcie juz przestancie kobity :))) 29.10.03, 12:39 Gość portalu: renia napisał(a): > zaczyna to przypominac moje klotnie z mezem: bo ty powiedziales.... nie, ja > nie powiedzialem tego tylko ja powiedzialem.... ale to miales na mysli.... > nie, to ty mialas na mysli, a ja chcialem powiedziec ze.... Justynka co tata > powiedzial? to i to... ale mama odpowiedziala ze ... tak, chyba tak, ale nie > wiem co miala na mysli ;))))))) Reniu, wiem kiedy obstawać przy swoim Nie pozwolę jakiemuś kurduplowi, ni stąd ni zowąd wyciągać wątków. Niczym jej nie obraziłam, a jeśli tak to niech z tego zrobi wątek, a nie z wymiany zdań pomiędzy facetem o nicku Gruba Matrona, a mną i Aguszak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala dziekuje za okreslenie kurdupel, tylko co w tym IP: 81.21.197.* 29.10.03, 12:47 jest zlego ze ktos jest niski? choc w dowodzie mi wpisali wzrost "sredni" Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Mala - zrób sobie baranka 29.10.03, 12:35 To ci dobrze zrobi. Gruba matrona to facet, specjalnie wyciągnęłam wątek, żeby ci to udowodnić. I nie chce mi się już z toobą gadać, bo dla mnie jesteś zawistną zadymiarą. Gość portalu: mala napisał(a): > odpowiedz na watek matrony aguszaka, czy to nie jest obrazliwe? > > A na czym polega Twoja głupota? > Autor: aguszak > Data: 24.10.2003 13:55 > > Odp. Twoja głupota polega na genach... niestety :( > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 12:37 Gość portalu: mala napisał(a): > odpowiedz na watek matrony aguszaka, czy to nie jest obrazliwe? > > A na czym polega Twoja głupota? > Autor: aguszak > Data: 24.10.2003 13:55 > > Odp. Twoja głupota polega na genach... niestety :( > Nie jest obraźliwe, bo to stwierdzenie faktu:))))) A jeśli dalej będziesz wyciągała posty to ja ci taki wyciągne, że ci pójdzie w pięty i będziesz taka malutka,o, taka.....(: Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: WYCIAGAJ 29.10.03, 12:59 co mam wyciągać? nie jestem, facetem, jeśli to masz na myśli. Raczej zaproponuj to Grubej Matronie, bo to jest facet z Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to po co proponujesz i to raczej w formie grozby?? IP: 81.21.197.* 29.10.03, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: to po co proponujesz i to raczej w formie gro 29.10.03, 13:07 Nie przypominam sobie, żebym ci coś proponowała. Przypomnij mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wklejania IP: 81.21.197.* 29.10.03, 13:12 Autor: pajdeczka Data: 29.10.2003 12:37 Nie jest obraźliwe, bo to stwierdzenie faktu:))))) A jeśli dalej będziesz wyciągała posty to ja ci taki wyciągne, że ci pójdzie w pięty i będziesz taka malutka,o, taka.....(: Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:16 Gość portalu: mala napisał(a): > Autor: pajdeczka > Data: 29.10.2003 12:37 > > Nie jest obraźliwe, bo to stwierdzenie faktu:))))) > A jeśli dalej będziesz wyciągała posty to ja ci taki wyciągne, że ci pójdzie w > pięty i będziesz taka malutka,o, taka.....(: > Już jesteś malutka, jeśli wyciągnę twoje posty to znikniesz, więc nie zrobię tego. Jesteś mała gnida, która nawet nie potrafi przyznać się do błędu. Na pewno przeczytałaś już gdzieś moje tłumaczenie, że Gruba Matrona to facet i jemu tak powiedziałam, ale ty dalej swoje. Tak więc, kończę z tobą. Zjedz sobie coś na poparwienie sylwetki. Ja akurat objadam się pajdami chleba ze smalcem i skwarkami, mniam, pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to wklejaj chyba najbardziej zaluje ze IP: 81.21.197.* 29.10.03, 13:25 napisalam lajdaczkowi ze przykrzylo by mu sie bez ciebie i nudno by tu bylo ale wtedy tak myslalam :( a do inwektyw(takich) jest mail o ile kojarze gruba_matrona byl/a zalogowany/a Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: to wklejaj chyba najbardziej zaluje ze 29.10.03, 13:34 Gość portalu: mala napisał(a): > napisalam lajdaczkowi ze przykrzylo by mu sie bez ciebie i nudno by tu bylo > ale wtedy tak myslalam :( > a do inwektyw(takich) jest mail o ile kojarze gruba_matrona byl/a zalogowany/a Masz powyżej niezalogowanego. Tak potrafi pisać tylko facet. Zresztą w rodzaju męskim pisał też o sobie w wątku o Reni, który sam założył. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:31 Nie jestem z Gliwic, nie jestem facetem! Nie wiem o co Wam chodzi! Napisałam, że Renia naiwnie myślała, że post imienny umrze śmiercią naturalną. Nie stało się tak. No, i za to teraz obrywają grubi! Ktoś tu chyba ma nierówno pod sufitem! W którym momencie obraziłam Renie? A może Ona sama się wypowie na ten temat? Myślę, że jest na tyle inteligentna, że nie potrzebuje Pajdy w roli adwokata. Na prawdę, szkoda mi Was. Gdybym wiedziałam, że naiwność dokopie grubym, to... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:33 A niejaka Aguszak (czy jak jej tam!), też nie rozumię po cholere też robi z siebie adwokata Reni. A, że przy okazji jest niegrzeczna i obraża mnie bez powodu, to już temat na inny wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:37 gruba_matrona napisała: > A niejaka Aguszak (czy jak jej tam!), też nie rozumię po cholere też robi z > siebie adwokata Reni. A, że przy okazji jest niegrzeczna i obraża mnie bez > powodu, to już temat na inny wątek! Sam ją zaczepiłeś obrażając. A broni ją , bo może ją lubi. A ciebie tutaj pewnie nikt nie lubi, bo musisz się ukrywać co i rusz pod innym nickiem. Nie widziałam do tej pory nikogo o takim nicku. Kim więc byłeś wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:44 Nie ja pierwsza obraziłam. To Ona wyzwała mnie od głupich. Jestem tu nowa, dlaczego miałam być kimś innym wcześniej? A co do grubych, w przeciwieństwie do Ciebie bardzo ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:54 gruba_matrona napisała: > Nie ja pierwsza obraziłam. To Ona wyzwała mnie od głupich. > Jestem tu nowa, dlaczego miałam być kimś innym wcześniej? > A co do grubych, w przeciwieństwie do Ciebie bardzo ich lubię. Pokaż mi ten post, to ci uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 14:03 A na czym polega Twoja głupota? Autor: aguszak Data: 24.10.2003 13:55 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Odp. Twoja głupota polega na genach... niestety :( A proszę bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ostatni raz daje ci sie sprowokowac do wkleja 29.10.03, 13:35 gruba_matrona napisała: > Nie jestem z Gliwic, nie jestem facetem! Nie wiem o co Wam chodzi! Napisałam, > że Renia naiwnie myślała, że post imienny umrze śmiercią naturalną. Nie stało > się tak. > > No, i za to teraz obrywają grubi! > > Ktoś tu chyba ma nierówno pod sufitem! > Tę kwestię wyjaśniaj sobie z kimś, kto napisał wyżej nie zalogowany. Mnie to nie interesuje, Gruba Matrona to gruba matrona. > > > W którym momencie obraziłam Renie? A może Ona sama się wypowie na ten temat? > Myślę, że jest na tyle inteligentna, że nie potrzebuje Pajdy w roli adwokata. > > > Na prawdę, szkoda mi Was. Gdybym wiedziałam, że naiwność dokopie grubym, to... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 13:47 Niby dlaczego moja głupota ma polegać na genach? Tz. obrażacie przy okazji moją rodzinę! Nie znacie mnie a potraficie po 1 poście przylepić mi etykietkę głupia po przodkach. Nie najlepiej to świadczy o Waszym poziomie. Ale to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 13:55 gruba_matrona napisała: > Niby dlaczego moja głupota ma polegać na genach? Tz. obrażacie przy okazji moją > > rodzinę! Nie znacie mnie a potraficie po 1 poście przylepić mi etykietkę głupia > > po przodkach. Nie najlepiej to świadczy o Waszym poziomie. Ale to nie mój > problem. No i post też nie był, kochanie, do ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_matrona Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 14:00 Jak to nie do mnie? Przecież to z mojego wątku! Aguszak stwierdziała, że jestem głupia a moja głupota bierze się z genów! Więc pytam jakim prawem obraża mnie i moją rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ludzie wykażcie się trochę inteligencją.... 29.10.03, 14:02 gruba_matrona napisała: > Jak to nie do mnie? Przecież to z mojego wątku! Aguszak stwierdziała, że jestem głupia a moja głupota bierze się z genów! Więc pytam jakim prawem obraża mnie i> moją rodzinę? To precyzuj swoje zarzuty, bo nikt nie jest duchem świętym , a potem wszystko jest na Pajdeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 12:09 A ja mam 160cm,waże 60 kilo,mam 43 lata,biust 80DD.Młodsi koledzy mojego męża mówia mu ,ze co jak co ale taką zonę to oni by też chcieli mieć,a nie jakiś wieszak w łóżku.A moze to wcale nie chodzi o te moje DD,tylko o to że zawsze jestem uśmiechnięta(no chyba ,ze rycze,bo zrobiłam straszną głupote) i na ulicy to może lubią takie co to nogi do samej szyi ale w domu to wola miec sie do czego przytulić. A wszystko to nie ważne w jakim kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
waleryj Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 12:34 jolatka1 napisała: > A ja mam 160cm,waże 60 kilo,mam 43 lata,biust 80DD.Młodsi koledzy mojego męża > mówia mu ,ze co jak co ale taką zonę to oni by też chcieli mieć,a nie jakiś > wieszak w łóżku.A moze to wcale nie chodzi o te moje DD,tylko o to że zawsze > jestem uśmiechnięta(no chyba ,ze rycze,bo zrobiłam straszną głupote) i na ulicy jak masz 80DD to kazdy Cie bedzie uwazal za seksowna. Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 12:43 > > jak masz 80DD to kazdy Cie bedzie uwazal za seksowna. Oj Waleryj,dzięki za miłe słowa:),bo akurat zrobiłam głupote i od trzech dni rycze.Nos czerwony,oczy też ale faktycznie te DD nadal ,bez zmian:))))))))). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 12:57 Aha, i WAZNE, i to bardzo wazne, w jakim kontekscie. Zajrzalam do tego watku. Moim zdaniem w tym kontekscie jest to po prostu ostra, zlosliwa acz zabawna riposta, i mnie sie podoba. Nie podoba mi sie natomiast u kobiet ta ciagla sztuczna tolerancja, usmieszki, milosierdzie i poprawnosc polityczna. A za tym kryjaca sie zazwyczaj zawisc czy jeszcze Bog wie co. Mezczyzni zazwyczaj tak nie postepuja: wala czesto wulgarnie lub okrutnie prosto z mostu, i bawia ich zarty, ktore kobiety uznaja za prostackie. A MNIE SIE TO PODOBA i ciesze sie, ze moge sie smiac z prostych zartow. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:00 j_u napisała: > Aha, i WAZNE, i to bardzo wazne, w jakim kontekscie. Zajrzalam do tego watku. > Moim zdaniem w tym kontekscie jest to po prostu ostra, zlosliwa acz zabawna > riposta, i mnie sie podoba. Nie podoba mi sie natomiast u kobiet ta ciagla > sztuczna tolerancja, usmieszki, milosierdzie i poprawnosc polityczna. A za tym > kryjaca sie zazwyczaj zawisc czy jeszcze Bog wie co. Mezczyzni zazwyczaj tak > nie postepuja: wala czesto wulgarnie lub okrutnie prosto z mostu, i bawia ich > zarty, ktore kobiety uznaja za prostackie. A MNIE SIE TO PODOBA i ciesze sie, > ze moge sie smiac z prostych zartow. Bo nie masz kompleksów. A jak byś miała wizję prztycia 30kg po 40tce to co wtedy? Nie byłoby ci do śmiechu. Jak patrzę na moją mamę po 60tce to mi się przyjemnie jawi przyszłość, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:10 > > Bo nie masz kompleksów. A jak byś miała wizję prztycia 30kg po 40tce to co > wtedy? Nie byłoby ci do śmiechu. Jak patrzę na moją mamę po 60tce to mi się > przyjemnie jawi przyszłość, he,he. > Jestem po 40-tce,nie mam kompleksów i też przeważnie jest mi do śmiechu.Tylko,ze mojej mamie też pewno przyjemnie jawiła sie przyszłość kiedy patrzyła na swoja szczupłą (bardzo mame).Tak jej sie przyjemnie jawiła,ze bardzo przytyła.Ja tam sie wyglądem mamusi nie przejmuje,robie swoje,duzo chodzę i jem srednio.Tańczyć tez bardzo lubie.Więc uważaj Pajdula,bo te Twoje "zjawy" moga być bardzo złudne.;))). Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:13 jolatka1 napisała: > > > > > Bo nie masz kompleksów. A jak byś miała wizję prztycia 30kg po 40tce to co > > > wtedy? Nie byłoby ci do śmiechu. Jak patrzę na moją mamę po 60tce to mi si > ę > > przyjemnie jawi przyszłość, he,he. > > > Jestem po 40-tce,nie mam kompleksów i też przeważnie jest mi do > śmiechu.Tylko,ze mojej mamie też pewno przyjemnie jawiła sie przyszłość kiedy > patrzyła na swoja szczupłą (bardzo mame).Tak jej sie przyjemnie jawiła,ze > bardzo przytyła.Ja tam sie wyglądem mamusi nie przejmuje,robie swoje,duzo > chodzę i jem srednio.Tańczyć tez bardzo lubie.Więc uważaj Pajdula,bo te > Twoje "zjawy" moga być bardzo złudne.;))). Kobieto, gdybyś mnie znała, to byś przeczytała między wierszami co innego. Już dawno mamie mówiłam, żeby zrezygnowała z pączków i drożdżówek na rzezc owoców.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:16 Oj to bardzo mi miło,ze Cie nie znam:) ale lubie,jak wszystkie kobitki.Jedni mówią,ze to feminizm inni ,ze solidarność jajników.Zresztą facetów też lubię,dużo łatwiej życ kiedy się lubi:). Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:17 jolatka1 napisała: > Oj to bardzo mi miło,ze Cie nie znam:) ale lubie,jak wszystkie kobitki.Jedni > mówią,ze to feminizm inni ,ze solidarność jajników.Zresztą facetów też > lubię,dużo łatwiej życ kiedy się lubi:). Nie wiem, co oznacza to pierwsze zdanie. Jestem po prostu sarkastyczna i sceptyczna wobec siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:18 Czyli tak jak ja.Czy też lubisz Szymborską? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:23 jolatka1 napisała: > Czyli tak jak ja.Czy też lubisz Szymborską? Nie znam całej jej twórczości, ale z tekstów, które słyszałam (np. Maanamu) tak. Jestem romantyczką, a Szymborska nie. Kiedyś zakochałam się Poświatowskiej. I tak już zostało. Zresztą, mnie musi zafascynować postać twórcy. Poświatowska umarła ok. 30tki.żyła z piętnem ciężkiej choroby. ale cały czas była czynna życiowo. Poza tym, jest spod tego samego znaku co ja. Nie jestem pewna, czy Szymborska też nie jest Rakiem. Muszę to sprawdzić. A może Ty wiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolatka1 Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 29.10.03, 13:32 Ja jestem straszna romantyczką ,a Szymborska sama bardzo delikana i wrazliwa,dzieki swojemu dystansowi do zycia i samej siebie,czesto pomaga mi wrócić do rzeczywistości.Poświatowską i Pawlikowskaą-Jasnorzewskaą tez uwielbiam ale one mnie "wpędzają" w jeszcze wiekszy romantyzm,a szymborska daje KOPA.A teraz ide gotować obiad i swój romantyzm zostawiam na komputerze.Pozdrawiam wszystkie romantyczki:). Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: nie wazne w jakim kontekscie, NIE PODOBA MI S 30.10.03, 10:40 Np. we mnie większe obrzydzenie niż grube osoby budzą te o anorektycznych kształtach. Twarz śmiertki z zapadniętymi policzkami, nóżki jak zapałki, zero bioder, ogólnie - wygląd "trzy ćwierci do śmierci". Z przerażeniem widzę też, że takie osoby wydają się być niezwykle zadowolone z siebie i swojego wyglądu. Podkreślam - chodzi mi osoby o anorektycznych kształtach, a nie szczupłe. Do kredo0 - albo jesteś nienormalny, albo to jakaś tania prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza wiecie co baby jako feministka... 30.10.03, 16:55 proponuję: zapożyczcie wzór kulturowy od facetów i pobijcie się! To bardzo rozładowuje atmosferę.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: wiecie co baby jako feministka... IP: *.acn.waw.pl 30.10.03, 17:02 Zgadzam się, że rozładowuje. Panowie dają sobie po razie, jest delikatna przepychanka a potem zgodnie piją browarek, ewewntualnie równie zgodnie schodzą sobie z drogi. Lepsze niż wielogodzinna pyskówka i mniej męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to dlaczego cale dziecinstwo slyszalam od IP: 81.21.197.* 30.10.03, 17:31 rodzicow i nauczycieli ze nie wypada dziewczynce nokautowac kolegow jesli sie z nimi nie zgadza? i w koncu kolo 8 roku zycia przyznalam im racje "go..na lepiej nie dotykac bo mozna sie pobrodzic" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: to dlaczego cale dziecinstwo slyszalam od 30.10.03, 17:32 Gość portalu: mala napisał(a): > rodzicow i nauczycieli ze nie wypada dziewczynce nokautowac kolegow jesli sie z > nimi nie zgadza? i w koncu kolo 8 roku zycia przyznalam im racje "go..na lepiej > nie dotykac bo mozna sie pobrodzic" Ależ nie przejmuj się.;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: to dlaczego cale dziecinstwo slyszalam od IP: *.acn.waw.pl 30.10.03, 17:33 Mnie też w dzieciństwie wciskali różne kity np. że dzieci przynosi bocian, że Święty Mikołaj istnieje. Można z tego wyrosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala jak bym przy tym paznokiec zlamala IP: 81.21.197.* 30.10.03, 17:41 moglabym zabic ;P a chyba nie zakwalifikowano by tego jako "zbrodnia w afekcie", nie bede ryzykowac a poza tym mam gleboka wiare w to ze zyje z daleka od swiata pajdy, w niezainfekowanej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika A mój facet przejrzał na oczy! IP: *.pop.e / *.e-wro.net 30.10.03, 17:47 Przejrzał po naszej wyprawie do Egiptu. Mam 167 cm i ważę 59 kg, dla niego ciągle za dużo, za grubo, choć inni uważaja że wygladam dobrze. Dopiero jak na plaży hotelowej naoglądał sie wielorybów, stwierdził że był głupi! Odpowiedz Link Zgłoś