mors_podwodny 25.11.08, 21:32 Co kupić ukochanej kobiecie? Jak sprawić jej radość prezentem? Skąd my mężczyźni mamy wiedzieć co kobiety ucieszy? Porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tel-ma Re: Co kupić? :( 25.11.08, 21:53 jeśli jesteś już jakiś czas ze swoją partnerką to myślę że powinieneś wiedzieć co sprawia jej radość/ co lubi.Jak masz z tym problem to może podpytaj jej przyjaciółkę. Jeśli znacie się od niedawna to po prostu zaryzykuj i kup coś uniwersalnego, powinna się ucieszyć. Może jakieś ładne perfumy, najlepiej uniwersalny zapach, jeśli nie znasz jej gustu, albo płytę z muzyką którą słucha. Jak chcesz zaszaleć to kup jakiś fajny ciuszek, ale upewnij się że będziesz mógł go zwrócić lub wymienić, ( może jakiś sweter albo słodki t-shirt- to zalezy od jej wieku). Możliwości masz na prawdę sporo. Może napisz coś więcej o niej,to postaram ci się coś doradzić konkretnego.Ubiera się raczej na sportowo czy elegancko, ile ma lat?Może są jakieś konkretne rzeczy którymi się interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tel-ma Re: Co kupić? :( 25.11.08, 21:56 a jeśli chcesz po prostu sprawić jej przyjemność ( żadnym konkretnym podarunkiem) to zaproś ją na kolację to jakiejś miłej knajpki, albo na jakąś fajną sztukę do teatru. Kobitki lubią takie rzeczy. Liczy się gest. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ciemna maso białostocka! 25.11.08, 22:02 Zamiast zajmować się dzieleniem świata na my mężczyźni i te dziwne kobiety - pomyśl przez chwilę, że twoja partnerka ma nie tylko cechy kobiece, ale i ludzkie. Lubi jakąś muzykę? Ma jakieś hobby? Wiesz, my kobiety nie jesteśmy jakimś odmiennym gatunkiem, a nasze gusta - wiedzą tajemną, której strzeże zły czarownik. Każda z nas ma WŁASNE gusta i zainteresowania i sprawia jej przyjemność to, co z nimi związane. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa.amanda Re: Ciemna maso białostocka! 25.11.08, 22:11 to nie jest łatwa sprawa...ja bym chciala mieć jakiś wybór alternatywe nie wiem talon bon heheh coś zebym ostatecznie mogła sama zdecydować o tym. mam po uszy perfum którymi odswiezam toalete...koszulek nocnych ktore beda niezłe za 20 lat i tym podobnych choinkowych porażek. zapytaj ją... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ciemna maso białostocka! 25.11.08, 23:37 no ku...! tylko nie białostocka! Odpowiedz Link Zgłoś
el_poziomka Re: Ciemna maso białostocka! 26.11.08, 15:32 No z kulturą trochę na bakier widzę... Też nie wiem czemu się ktoś białostoczan czepia. Kolega ma problem i mu się nie dziwię, bo chce sprawić komuś radość, a zwykle różnie to mężczyznom naszym wychodzi. (Choć się chłopcy starają oczywiście:)) Odkryłam ostatnio stronkę vivabox.pl, nie obczajam jeszcze do końca co i jak, ale wygląda to bardzo sensownie na pierwszy rzut oka. To chyba taki sampling sensowny nareszcie. Może skorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ciemna maso białostocka! 26.11.08, 18:27 el_poziomka napisała: > No z kulturą trochę na bakier widzę... Też nie wiem czemu się ktoś białostoczan > czepia. Osobiście nie wiem kto, na pewno nie ja, poznałam to wyzwisko już w takim brzmieniu. Przykro mi, nic nie mam do białostoczan(ek). Kolega ma problem i mu się nie dziwię, bo chce sprawić komuś radość, a > zwykle różnie to mężczyznom naszym wychodzi. No tak, ale wychodzi z założenia "ach te kobiety, dziwne stwory o gustach owianych tajemnicą..." Nie wpadł na to, że żyjąc z nią, powinien wiedzieć, co jej sprawia radość? Gdybym miała robić prezenty znajomym płci męskiej, nie miałabym problemu, bo WIEM, JAKIE MAJĄ ZAINTERESOWANIA. Nie zakładam, że to są jakieś odmienne stwory z Marsa... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ciemna maso białostocka! 26.11.08, 18:23 ursyda napisała: > no ku...! tylko nie białostocka! Najuprzejmiej przepraszam, ale taki jest idiom. :-((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pat-99 Re: Ciemna maso białostocka! 26.11.08, 22:28 przepraszam bardzo ja również mam dość bezsensownych prezentów, wolałabym dostać coś co mi się przyda lub coś na co mam wpływ i mogę o tym w jakiś sposob zadecydować...no ale może w końcu nastąpia takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
el_poziomka Re: Ciemna maso białostocka! 27.11.08, 20:19 No i właśnie chyba na tej stronce chodzi o coś takiego...!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś