anduu 29.10.03, 16:25 CZY MACIE JUŻ MINIÓWKĘ? PAMIĘTAJCIE ABY TEGO DNIA CHODZIĆ W MINISPÓDNICZCE I DO TEGO BEZ MAJTEK ANI STRINGÓW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.ath.spark.net.gr 29.10.03, 16:27 Ale to jest miedzynaorodowy czy tylko w pOlsce? Bo zebym nie wyskoczyla jak filip z konopii... Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica jutro 29.10.03, 16:29 mam w planie jazde konna. bez majtek moge poobijac sobie to i owo. jestem usprawiedliwiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: No to ..........Drogie Panie IP: 217.153.88.* 29.10.03, 16:32 nogi w górę, krem Nivea wzmacnia dziurę Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 16:34 anduu napisał: > CZY MACIE JUŻ MINIÓWKĘ? > PAMIĘTAJCIE ABY TEGO DNIA CHODZIĆ W MINISPÓDNICZCE I DO TEGO BEZ MAJTEK ANI > STRINGÓW. a i uważajcie na męskie patrole. (podobnie jak to jest w Arabii Saudyjskiej albo w Iranie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaskoczona kohol Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.crowley.pl 29.10.03, 16:38 anduu napisał: > PAMIĘTAJCIE ABY TEGO DNIA CHODZIĆ W MINISPÓDNICZCE I DO TEGO BEZ MAJTEK ANI > STRINGÓW. A stringi to nie majtki? (Jak wiesz, miniówki nie mam. I nie planuję nabycia w ciągu najbliższych 6 miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 16:41 no to zrób ją sobie!!! rozkaz!!! bo jutro będzie innaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.crowley.pl 29.10.03, 16:46 Nie ma mowy. 1. W dniu spódnic nie było mowy o tym, że jest to dzień miniówek. Ani dzień bez majtek. 2. Sama spódnica nie wystarczy - przy obecnej temperaturze trzeba mieć też rajstopy. 3. Do spódnicy trzeba mieć też odpowiednie buty. 4. Jutro będzie dzień jak co dzień. A ja nałożę zapewne bojówki i martensy. I w niczym to nie przeszkodzi mojej kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 16:52 Dla mnie nie jesteś kobietą. Dla mnie możesz chodzic nawet w bojówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.crowley.pl 29.10.03, 16:55 anduu napisał: > Dla mnie nie jesteś kobietą. Świetnie, bo Ty dla mnie nie jesteś facetem :) A wyzywać nie lubię :) Uff, czyli symetria pełna :) Odpowiedz Link Zgłoś
anduu [...] 29.10.03, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol [...] IP: *.crowley.pl 29.10.03, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica a tak na marginesie 29.10.03, 17:00 czy to nie ty zalozyles kiedys watek, na temat bezkrytycznego podejscia kobiet do swojego wygladu (rube nogi plus mini, tlusty brzuch plus biodrowki itd)? moze sie myle i nie byles to ty, przyznaje ze nie pamietam. ale jesli jednak. co ma poradzic posiadaczka grubych i niezgrabnych nog w ten dzien? zeby jednoczesnie miec mini i nie pokazywac grubych nog? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 18:05 anduu napisał: > CZY MACIE JUŻ MINIÓWKĘ? a czy w zamian moze byc Mini Morris? Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 30.10.03, 10:39 Mini Morriskiem dzis jade do pracy i mam zamiar zalozyc mini:)) szkoda ze nie przeczytalam tego posta wczesniej bo na praktyki tez przyszlabym w spodniczce to fajny pomysl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: 195.217.253.* 29.10.03, 18:10 Fajnie. Znowu mozna cos zbojkotowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:13 No moze wkoncu sobie popatrze na te nogi , bo ostatnio to tylko spodnie widuje. Majtki to lepiej miejcie na tylku , bo bedzie zimno , szkoda bylo by chorowac przez glupote :))) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 18:30 Taaaa, pogoda idealnie bezmajtkowa..proponuję jeszcze seksowne pończszki, a potem do: urologa, ginekologa i diabli wiedzą jeszcze do kogo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 18:36 glonik napisała: > Taaaa, pogoda idealnie bezmajtkowa..proponuję jeszcze seksowne pończszki, a > potem do: urologa, ginekologa i diabli wiedzą jeszcze do kogo taaa...problemy z jajnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 22:17 trudno, na pogodę nie mamy wpływu drogie panie. A spódniczki czas założyć. I pamiętajcie o tym by nie zakłądać majtek ani stringów! Ale możecie włożyć pończochy samonośne, najlepiej kabaretki. Pamietajcie-będziecie filmowane. Wielki brat wszystko widzi i będzie notował kazdy przypadek niesubordynacji z waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 30.10.03, 10:09 proponuje zebys sam sobie zalozyl spodniczke mini bez majtek. Przy tej temperaturze na pewno bedzie Ci rozkosznie ;-) Tylko sie nie skurcz za bardzo ;- P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 18:36 glonik napisała: > Taaaa, pogoda idealnie bezmajtkowa..proponuję jeszcze seksowne pończszki, a > potem do: urologa, ginekologa i diabli wiedzą jeszcze do kogo taaa...problemy z jajnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 22:06 dlaczego chcesz zbojkotować to święto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.magma / 62.233.250.* 29.10.03, 18:35 no i co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini hurtownia mu kiepsko przedzie 29.10.03, 18:39 musi robic reklame spodnic. cos w tym jest. podobnie bylo z du*a michalczewskiego. jak zobaczylam to pismo to sie polapalam o co chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 29.10.03, 18:40 A niby czemu? Nie można święta spódnicy odprawić jak święta pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:34 A kto taki madry wymyslil to swieto wlasnie pozna jesienia , tym bardziej ze mamy juz zime , to by byl dobry pomysl ale ze 2 miesiace temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.unimedia.pl 29.10.03, 20:42 właśnie o to chodzi. czym zimniej tym laseczki w miniówkach bardziej nas podniecają. Zwłąszcza jak załozą fajne futerko i króciutką minispódniczkę. achh... bym w... taką jak spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karalajna Zapraszam... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 19:45 www.superexpress.pl/iso/stale/komentarze/index2.shtml?TH=1626 cyberdzioucha.net/calendar_event.php?mode=&eid=20031001173151716 A faceci kiedy mają Dzień... hmmm... np. spodni "na kant". Bo my kobietki rzadko widujemy na ulicach eleganckich mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
charade spodniczka 29.10.03, 22:28 Właśnie dziś kupiłam sobie śliczną spódniczkę w kolorze czerwonym, krótką oczywiście. Nie założę jej niestety jutro. Żałuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczew_niezalogow [...] IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: powaliło Was?!!!!! IP: *.acn.pl 30.10.03, 01:04 przecież to zwykła akcja marketingowa "Gatty" organizowana przez lichą agencyjkę "Ink&Company". Żadne święto, do cholery. Ja mam w planach jutro nałożyć spodnie. Wqrwiają mnie takie sztuczne akcje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: powaliło Was?!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 01:10 Steczkowska niech sie wbija w te miniówke, a ja jutro spedzam dzien w dresie. Babochłop lola Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: powaliło Was?!!!!! 30.10.03, 08:36 Dzieki za szczere stwierdzenie, że jestes babochłopem. P.S. masz faceta? o Boże jaki on głupi, że ma za żonę (kochankę) babochłopa. Powiedz mu, że on jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: powaliło Was?!!!!! 30.10.03, 08:35 widzę duży związek pomiedzy słownictwem jakiego używasz a strojem jaki nosisz. Dawniej kobiety nie klnęły a chodziły w spódnicach. Teraz widać jest innaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: powaliło Was?!!!!! 30.10.03, 08:51 anduu napisał: > Dawniej kobiety nie klnęły nie _klęły_ osiołku. ty się dziwisz facetom, którzy wytrzymują z takimi dziewczynami jak my. natomiast my się nie dziwimy, że twoja wytrzymuje z tobą. gumowe lalki są bardzo cierpliwe. ubrałeś już swoją w spódniczkę?... Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: powaliło Was?!!!!! 30.10.03, 09:24 Rany, nie rozumiem jak można tak długo wprawiać się w podniecenie kawałkiem szmatki zwanym spódniczką, a do tego jeszcze snuć erotyczne sny na jawie!! Jesli chodzi o mnie, to anduu i jego chamsko- obleśna retoryka sprawiły, że czuję lekkie obrzydzenie do spódniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
anduu [...] 30.10.03, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu [...] 30.10.03, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 30.10.03, 10:02 widzę, ze anduu uwielbia demonstrowac swoją głupotę i wulgarne zachowanie. oj, anduu, rodzice nie przyłożyli się do twojego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! 30.10.03, 10:17 czyzby kolejny babochłop? (czyli kobieta z kompleksami, że nie hjest facetem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: *.magma / 62.233.250.* 30.10.03, 10:51 pudło dziecinko, pudło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczewica [...] IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 11:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu [...] 30.10.03, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: KOBIETY, JUTRO DZIEŃ SPÓDNIC !!! IP: 80.48.96.* 30.10.03, 10:27 Dla mnie najbardziej kobiece są dziewczyny w Izraelu - mundur i karabin w ręce /takie widziałam w Hajfie i Tel-Avivie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olii11 to wszystko komercja!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.191.130.* 30.10.03, 10:35 Kto sponsoruje tę akcję? firma Gatta! Nie dajmy się podporządkować specom od reklamy i ubierajmy się jak chcemy i kiedy chcemy! Nie dajmy się zwariować! Odpowiedz Link Zgłoś