Dodaj do ulubionych

Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń

IP: *.tkdami.net / 172.16.9.* 29.10.03, 21:44
No własnie jaki jest samochód waszych marzeń ?
Obserwuj wątek
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 29.10.03, 21:45
      "warszawa" rocznik 1965.
    • wasza_bogini Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 29.10.03, 21:47
      terenowka zdecydowanie duza z bajerami.
    • Gość: Kassia Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 21:50
      Jak to? Oczywiście Subaru Impreza STI 2,0 265 KM.
    • hella100 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 29.10.03, 21:55
      Stary "Jagular" 6 - koniecznie zielony
    • Gość: Triss Merigold Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 21:56
      Nie mam bladego pojęcia, nie marzę o samochodach.
      • Gość: mokato Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:24
        Oczywiście Subaru Impreza!!!!!!!
    • Gość: ania Jaguar dla chlopaka, a dla mnie wystarczy IP: *.chello.pl 29.10.03, 22:01
      nowy Nissan Micra. Jest sliczniusi;)))!
      • Gość: a taki fajny, duzy, rozklekotany... IP: 62.114.154.* 29.10.03, 22:32
        nie wiem dokladnie jaki, bo na samochodach sie specjalnie nie znam, ale wiem,
        ze musi byc duzy, sporo uzywany i rozklekotany. w takim wlasnie siebie
        widze... przynajmniej latwiej mi bedzie spelnic takie marzenie...
    • asia.su Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 29.10.03, 22:32
      Ja od prawie miesiąca jeżdżę agilą - i chyba to jest samochód moich marzeń.
      Zdecydowanie nie lubię szybkiej jazdy - czym starsza jestem tym wolniej jeżdżę -
      więc mój typ to auto miejskie a nie wyścigowe.
      • miliarder Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 29.10.03, 22:39
        toż to wygląda jak ciężarówka,
        a pewnie nie widziałaś na jakim błocie stało Twoje
        cudo po wyjezdzie z fabryki.. polecam widok:
        - SSE Gliwice, na poludnie od autostrady A4.
    • Gość: ron Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:45
      wszystkie kobiety wyglądają extra w duzych pojazdach typu mercedes (byle nie
      ten maly pierdek A klasa). duzy samochod pasuje kobietom najbardziej
    • ada296 SEAT SALSA 29.10.03, 23:47

• kolorka2 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 01:01
        Mitsubishi Lancer Evo VII
    • Gość: PolAm Mercedes SL600 IP: 207.76.204.* 30.10.03, 01:34
    • Gość: Leksio Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.dialsprint.net 30.10.03, 04:19
      Ja was uwielbiam brac na tylnej kanapie mojego Lexusa i tylko tam jest wasze
      miejsce .
      • Gość: observatorka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 30.10.03, 09:06
        Gość portalu: Leksio napisał(a):

> Ja was uwielbiam brac na tylnej kanapie mojego Lexusa

zglos sie jeszcze raz jak juz go bedziesz mial - rocznik niewazny

Pozytywne myslenie- to jest to!
    • Gość: cinka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 07:23
      jakis mercedes klasy s, ale nie te nowe 'okularniki'... tylko z tych z
      kwadratowa mordka :) wielki, lsniacy i kolor koniecznie soczyste, wisniowe
      bordo :)
    • kolczatka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 08:51
      Porsche 911 Carrera. Czarny!
    • Gość: katinka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 08:55
      Fiat 124...czarny... i czerwona skórzana tapicerka...:) już niedługo, juz
      niedługo...
    • default Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 08:55
      Chrysler PT Cruiser.
    • Gość: Lena Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: 80.48.96.* 30.10.03, 09:00
      Opel Tigra. Najlepiej granatowy z przyciemnianymi szybami /jeżdżę Vektrą 2,0
      lub Puntem 1,2/.
      • Gość: observatorka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 30.10.03, 09:09
        ja tam nie spadam ponizej 3.9 i szesciu cylindrow!
        Cegla zamiast pantofelka?- nie ma sprawy!!!
        • Gość: Lena Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: 80.48.96.* 30.10.03, 09:36
          Gdybym mogła jeździć highway'em to myślałabym o czymś większym a ja jedyną
          autostradą jaką często jeżdżę to Kraków-Katowice /jakieś 60km/ z częstymi
          ograniczeniami prędkości z powodu robót drogowych. Ha, ha. Nawet na narty do
          Włoch lub Austrii moje 2,0 wystarcza.
          • Gość: observatorka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 30.10.03, 10:15
            Gość portalu: Lena napisał(a):

> Gdybym mogła jeździć highway'em to myślałabym o czymś większym a ja jedyną
            > autostradą jaką często jeżdżę to Kraków-Katowice /jakieś 60km/ z częstymi
            > ograniczeniami prędkości z powodu robót drogowych. Ha, ha. Nawet na narty do
            > Włoch lub Austrii moje 2,0 wystarcza.

i tego ci zazdroszcze, bo choc przycisnac czsem lubie (nie powiem), to 1200 km
            w ciagu dnia nie jest przyjemnym dystansem, a czesto musze taki przebywac, by
            spotkac sie z najblizszymi. Ale, to jednak frajda dac tak do dechy, (tylko
            180 ale zawsze) zwlaszcza w tutejszym NT, gdzie nie ma ograniczen predkosci...
          • Gość: cinka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 14:59
            to nie chodzi tylko o maksymalna predkosc ale glownie o przyspieszenie :)
            • Gość: Alpina b12 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:14
              JASNE, ŻE TAK. GDZIE NA POLSKICH DROGACH MOŻNA SOBIE POJEŹDZIĆ NAWET 150- 160,
              NIE MÓWIĄC O ŚCIĄGANIU OGRANICZEŃ. W POLSCE NAWET TE 250 TO ZA DUŻO!!!
              • Gość: cinka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:31
                ja sobie jezdze - co prawda nie po autostradach ;) czy drogach krajowych - tak
                110-120 i jakos b.rzadko kto mnie wyprzedza. nie wiem gdzie sa ci wszyscy co
                przechwalaja sie jak szybko jezdza ;)

• Gość: Lena Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: 80.48.96.* 30.10.03, 17:55
                  Ja 110-120 km/h jeżdżę po mieście, poza miastem można mandat zapłacić i zarobić
                  punkty karne :)))))
                  • Gość: cinka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 18:35
                    no to trudno sie powie :)
                    nie szarzuje na drodze, spokojnie sobie jezdze na ile stac mnie i samochod -
                    czyli optymalne obroty a nie ile fabryka dala ;)
                    jeszcze nie dostalam w zyciu zadnego mandatu [prawko od 5 lat].
                    fakt ze nie jezdze czesto, tylko jak jestem w domu, czyli glownie wakacje.

a co to jest: 90-60-90? ;)
                    jazda za radiowozem :>
                  • Gość: Alpina b12. Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 08:36
                    baju, baju będziesz w raju !!!!!!!!
      • sagan2 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 15:59

> Opel Tigra. Najlepiej granatowy z przyciemnianymi szybami

Lena, nie granatowy, ale rudy-metalika :)
        • Gość: Lena Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: 80.48.96.* 31.10.03, 20:02
          Opel Tigra ruda metalica z przyciemnianymi szybami jest boska /jest piękniejsza
          niż granatowa!!!!/ choć to nie mój kolor. :))))))))))))))
          • sagan2 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 31.10.03, 20:19

> Opel Tigra ruda metalica z przyciemnianymi szybami jest boska /jest piękniejsza
            > niż granatowa!!!!/ choć to nie mój kolor. :))))))))))))))

a moj kolor - tak :)
            i moj wymarzony samochod. czytalam o tych autach i zastanawialam sie, czy ktos
            ma podobnas opinie jak ja - widze, ze tak :)

rude gora! :)
    • moboj Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 09:59
      ostatnio spodobała mi się Toyota yaris.
    • woda_sodowa1 " mikrus " - rocznik 1955, XX wiek 30.10.03, 10:02
      najchetniej w kolorze tak zwanym gołąbkowo-groszkowo-opalonym.
    • tralalumpek Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 15:06
      Gość portalu: ktoś napisał(a):

> No własnie jaki jest samochód waszych marzeń ?

BMW 6
      • Gość: Alpina b12. Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:11
        ŁAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER 635i.
        Jest taka zawalista do sprzedania gdzieś na giełdzie w necie tylko zabij mnie
        ale nie przypomnę sobie!!!!!
        Pozdro!!
        • tralalumpek Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 15:17
          Gość portalu: Alpina b12. napisał(a):

> ŁAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER 635i.
          > Jest taka zawalista do sprzedania gdzieś na giełdzie w necie tylko zabij
          mnie
          > ale nie przypomnę sobie!!!!!
          > Pozdro!!

a nie pomyliło ci się?
          tego jeszcze w sprzedaży nie ma !!!
          BMW 6 Coupe
          • Gość: Alpina b12 Re: ALE DAŁAŚ PLAMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:17
            Nie, nie pomyliło mi się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            A jak się nie znasz to spadam.Myślałam ,że znasz się na BMW!ALE SIĘ ZAWIODŁAM-
            DAŁAŚ PLAMĘ NA CAŁEJ LINII, POWINNAŚ SIĘ UBICZOWAĆ. JAK BĘDZIESZ TROCHĘ WIĘCEJ
            ZNAŁA NA SAMOCHODACH TO MOŻE KIEDYŚ POGADAMY

PS. NIESTETY POTWIERDZIŁO SIĘ ŻE Z BABĄ O SAMOCHODACH NIE POGADASZ. SPADAM NA
            FORUM AUTO- MOTO BO TAM MOŻNA SOBIE POGADAĆ!!
            • tralalumpek Re: ALE DAŁAŚ PLAMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.03, 17:31
              Gość portalu: Alpina b12 napisał(a):

> Nie, nie pomyliło mi się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > A jak się nie znasz to spadam.Myślałam ,że znasz się na BMW!ALE SIĘ
              ZAWIODŁAM-
              > DAŁAŚ PLAMĘ NA CAŁEJ LINII, POWINNAŚ SIĘ UBICZOWAĆ. JAK BĘDZIESZ TROCHĘ
              WIĘCEJ
              > ZNAŁA NA SAMOCHODACH TO MOŻE KIEDYŚ POGADAMY
              >
              >
              > PS. NIESTETY POTWIERDZIŁO SIĘ ŻE Z BABĄ O SAMOCHODACH NIE POGADASZ. SPADAM
              NA
              > FORUM AUTO- MOTO BO TAM MOŻNA SOBIE POGADAĆ!!

Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze?
              Autor: Gość: Alpina b12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Data: 24.10.2003 18:58

Aż Ty kurwa głupi jesteś!!!!!Mam BMW z 90'- jest 100x lepsz od 3- letniego
              koreańca i innych takich wynalazków, które ktoś przez pomyłkę nazwał
              samochodami. Na moją BMW mam już z 7 kupców tylko mają taki problem, że ja jej
              nie chce sprzedać!!!!Zależy jak dbasz o samochód - w 4- letnim Golfie mojej
              siostry możesz kwiatki sadzić- taki jest syf. W mojej BMW nie znajdziesz nawet
              kłębka kurzu!!Sory za te bluzgi, ale mnie trochę wkurzyłeś.

_______________________________________________________________________

myślę jednak dzieciaku że nie pogadamy
              ja też nie zawsze jestem miła na forum ale nie jestem taka prymitywna jak ty
              • Gość: Alpina b12 Re: ALE DAŁAŚ PLAMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 08:38
                chamstwo, chamstwem, prymitywizm prymitywizmem ale i tak nie znasz się na BMW-
                BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • tralalumpek Re: ALE DAŁAŚ PLAMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.03, 09:16

> chamstwo, chamstwem, prymitywizm prymitywizmem ale i tak nie znasz się na
                  BMW-
                  > BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zejdź ze mnie oszołomie,
                  wejdź sobie na stronę bmw i popatrz co to jest bmw 6 a potem pyskuj na forum
                  albo spytaj kogoś mądrzejszego od siebie, nie będzie trudno takiego znaleźć
                  co do BAB, to do Wielkanocy jeszcze trochę czasu jest, a zatem poczekaj
                  przyjdą same na stół, nie szukaj na siłę
                  • Gość: Alpina b12. Re: ALE DAŁAŚ PLAMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:50
                    1.wIEM JAK WYGLĄDA bmw 6-Ty niestety nie:-(
                    2.nIE MUSZĘ ODWIEDZAĆ STRON BMW, BO DWIE BeMki mam w garażu, na ścianach
                    oprawione w szkło i drewno plakaty prawie wszystkich modeli BMW, A na półkach
                    regałów stoją resorki- też prawie wszystkich modeli BMW.
                    3.Nie muszę wchodzić na strony BMW bo mam wszystkie numery brytyjskich
                    magazynów BMW Performance( założę się, że nie miałaś pojęcia o istnieniu tego
                    pisma!!)
                    4. W jednym masz 100000% racji- jestem oszołomem- dawno "odwaliło" mi na
                    punkcie BMW!!!!Więc jak ktoś mi mówi, że ja się nie znam(a tak odebrałam Twoje
                    słowa_)to się nie dziw!!!
          • Gość: Alpina b12 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:20
            a ja głupia myślałam, że znasz się na BMW. a tygówno wiesz i jeszcze mi
            wmawiasz, że ja się nie znam- to jest najgorszy policzek jaki mogłam dostać!
            Nie lubię cię!
            Baby się rozpisują a potrafią tylko wymieniać najbardziej poularne modele.
            hahhahahahah
            • Gość: kohol Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.crowley.pl 30.10.03, 17:30

> a ja głupia myślałam, że znasz się na BMW. a tygówno wiesz i jeszcze mi
              > wmawiasz, że ja się nie znam- to jest najgorszy policzek jaki mogłam dostać!
              > Nie lubię cię!
              > Baby się rozpisują a potrafią tylko wymieniać najbardziej poularne modele.
              > hahhahahahah

Ech, szkoda słów na Ciebie.
              • Gość: Alpina b12 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:54
                UDERZ W STÓŁ.................
          • Gość: efka Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.acn.pl 30.10.03, 20:24
            czarny MINI z białym dachem, eeeech rozmarzyłam się:)
            • Gość: Alpina b12 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:52
              eeee... małe pytanko:które MINI??Ale pewnie ten obecny model:-))Pewnie COOPER S-
              FAJNY, INO MAŁY:-)
    • Gość: Alpina b12 BMW M5, BMW Z3 M- POWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:08
      albo inna bejca. A tą, którą jeżdżę (E- 30) postawiłabym pod szklany klosz!!!
      • tralalumpek Re: BMW M5, BMW Z3 M- POWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.03, 20:43

> albo inna bejca. A tą, którą jeżdżę (E- 30) postawiłabym pod szklany klosz!!!

i co nie wstyd ci takim gratem jeździć, jak sie to ma do 645 np?
        • Gość: Alpina b12 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 21:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fleurette Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: 81.219.160.* 30.10.03, 15:16
      czarny opel tigra
      • saqqara lew 607 30.10.03, 15:27
        nie jestem wybredna, nie musi byc najbardziej wypasiona wersja
    • melmire Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 15:54
      Kangoo :)
    • Gość: eeva1 Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:00
      Mi marzy się renault megane... laguna... słów brak...
    • aguszak Re: Dziewczyny ! Samochód wzszych marzeń 30.10.03, 16:03
      Citroen Berlingo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka